2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

allahım analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah ....darısı bizim başımıza...valla şimdiden uykusuz geceler ve yaşayacağımız sıkıntılar gözümde büyüyor ama olsun bunlar güzel şeyler.....

canım oğluşun kardeşinin olmayışını kullanıyo gibi geldi bana herkesin kardeşi olacak diye bi şey yok sen de hayırlısını iste bence!

inş tatlım herşey gönlümüze göre olur inş....bugün ben seni arayıp semranın numarasını istiyecektim,arayıp hem tebrik etmek,hem de halini hatırını sormak içinsüpriz olur ona da bana da diye düşündüm,tabii seninle benim için de:)))emirhanın laflarından sonra unuttumyarın vakit bulursam inş diyeyim
canım oğluşun kardeşinin olmayışını kullanıyo gibi geldi bana herkesin kardeşi olacak diye bi şey yok sen de hayırlısını iste bence!

yok sadumancım,öyle bir çocuk değil,daha önce kardeş diye çok üstelemişti,iki sene önce falan,babası karşısına alıp konuştu herkesin kardeşi olamayabileceğini.o günden beri de bu konuyu açmadı kendisi zaten ben kızlara da yazmıştım.birkaç gündür alt komşumuzun bir yaşındaki kızı geliyor,onunla vakit geçirip onu oyalıyor,çok hoşuna gitti,bir de sınıflarında iki üç arkadaşının yakın zamanlarda arka arkaya kardeşleri oldu,konuşuyorlar,çocuklar bize bile gelip sınıfın kapısında kardeşim eve geldi diye heyecanlı heyecanlı anlatıyorlar...birazda onlardan etkilendi tahminimce yoksa herhangi birşeyi kullanacak bir çocuk değil,tuhaf ama güzel bir yapısı var olursa olur olmazsa arkasını döner bir daha da sormaz......uzattım ama son olarak tabii ki biz hayırlısını istiyoruz tatlım aksini hiç düşünmedim,sadece ben üzüldüm

o zaman Rabbim oğlunun yüzüne bakar da çifter çifter verir inşallah

merhabalar kızlar,nasılsınız
ben bugün biraz daha iyiyim,hatta biraz da sevinçliyim desem yalan olmazbugün kendiliğinden adet olduuuumcuma gününe de randevumu aldıııııııııımbakalım yeniden ölçtürelim şu hormonları
pek ümitli değilim ama olsuuun,en azından adetim kendiliğinden geldi......hadi hayırlısı diyorum

o zaman Rabbim oğlunun yüzüne bakar da çifter çifter verir inşallah
inş sadumancım,eli ayğı düzgün sağlıklı bir evlat daha nasip olur inş

kızlar herkese merhabalar çk özledim sizi bebeğimi aldım bende ocak 9 da kucağıma çok sağlıklı ben giremiyorum artık nete net yk sizi unuttuğumu sanmayın hep aklımdasınız ötüm çok hepinizi unutmayın beni

günaydınn günaydınn günaydııııınnnnnnnnnnn

güzel topiğimin güzel anneleri güzel kadınları dünya kadınlar günümüz kutlu olsun inşallahhh
bunlar sizin için canlarım benim..

yaseminim çok sevindim cnm ilaç almadan adet olduguna.
incir kürüne başla hemen istersen.

semram naptı accaba dün taburcu oldumu bugünmü olacak.
dün aradım ama sanırım müsait değildi bakalım öğlen tekrar ararım haber veririm sizlerede nasip olursa.

bende süslendim püslendim kahvaltımı yapiyorum
hadi öptüm canlarım sizi .
Allah'ıma emanet olun

selam kızlaaaarrr

dünya kadınlar gününüz kutlu olsun..kadınlarımız yuvalarında eşleriyle ve çocuklarıyla hep mutlu ve de huzurlu olsun inşallah..

yasemiiniimm..canım beniim bak ne güzel vücudun artık düzene sokuyo kendini..kendiliğinden adet olmuşsun ne güzel..inşallah bu ay hormonlarda normal olur,yumoşlarında bol olur..ve bize güzel haberler verirsin inşallah canım dualarım seninle..

bilgiimm afiyet olsun cimcimeye ve sana..oohh ne güzel süslenmiş püslenmiş kahvaltı ediyon bu saatte..

biçiçekbiböcek hoşgeldin tekrar canım..yavrunu kucağına almışsın..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah analı babalı büyüsün..

semraaa nerelerdesin cimcime didem seni uğraştıyo galiba..yerim ben onuuu..doğumun nasıl geçti?bize anlat hikayeni eve gelipte müsait bir zaman bulunca canım unutmaa olur muu?

bende iyiyim canlarıımm..ayrıntılı ultrason gününü bekliyorum..ama bir yandan da korkuyorum..sadece hamileleri korkutup endişelendiyolarmış başka bişey değilmişne yapacağımı şaşırdım ..hayırlısı bakalım..

dualarım sizlerle canlarııımmm..hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun cümleten inşallah..54:

Son düzenleme:
hayirli cumalar kizlar

kac gündür girip haber veremedim, kusura bakmayin ne olur,benimde cok saskin oldugum bi durum oldu,evet hamileyim...
sali günü kontrole gitmistim biliyosunuz,yumurtlama olmus dedi doktorum,hcg icin kan verdim,carsamba günü cikicakti sonuc daha sonucu almadan benim kanamam basladi,tamam adet günüm olmadi yine ,derken esim aradi hcg 15 cikmis ,sat 10 subatti,cok korktum hemen puregeston fitil kullandim sükürler olsun birdaha olmadi,dün yine gittim kontrolde hic birsey gözükmedi,bu benim biraz korkutuyor acikcasi,neyse yine kan verdim 44 e yükselmis,bilmiyorum düsük mü?? allahim korktuguma ugratmasin insallah,suan dinleniyorum,ara sira kahverengi akintim oluyor,kendimi serin tutmaya calisiyorum,allahim bu sefer kucagima almayi nasip eder insallah,henüz kimse bilmiyor,söylemeyide istemiyorum cünkü yine deniycemi söyledigimde bile cok tepkiler almistim,neyse simdilik hamilelik kismi bana inandirici gelmiyor,sanirim o kücük kuzucugu kucagima alana kadarda öyle kalicak,( insallah)
allahim en kisa zamanda yaseminime,bilgime,ve flanima ve diger dileyen tüm arkadaslarimada nasip eylesin insallah,dualarinizi eksik etmeyin olurmu?

ayşeeeeemmmmmmmmmmmmmm canııımmmmmmmmmm tebrik ederimmmm
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağında göstersin inşalllaaaahhhhh canımmmmm benimmmmmm..
ayyyyy çok ama çokkkkkk sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım üzülme veee korkma sakın sat 10 şubat diyosun daha batın gelmemiş bileeeeee o gelen kanamanda yerleşme kanamasıdır endişelenme sakın heemm bak ne güzel değerinde yükselmişşşş..

canııııımmm benim çok ama çok mutlu oldum.
darısı bizim başımıza inşallah sağlıklı sıhhatli

bilgim canim arkadasim ilk hamile oldugumu ögrendigimde ne dedim biliyormusun ,yaseminime , bilgimede ve tüm arkadaslarima nasip eyle rabbim dedim,insallah canim benim okadar iyi seyler duymaya ihtiyacim varki,cok duygulandirdin beni allah razi olsun...

seni sefioooooooooommmm be yaaaaaaaa hemde çoooooookk

dün aklıma geldin,salı günü tahlili vardı dedim,çarşamba da girmedin,dedim ki içimden bu kız kesin hamile..daha bitmedi,bugün sabah doktora giderken sizden konuştuk eşimle,bilgiden,semradan,sonra sen aklıma geldin ,dedim ki eminim hamile,akşam eve gidince özelden mesaj atayım kesin bana döner.şimdi evdeyim bilgisayarı elime yeni aldım,forma girerken dedim ki ben ona hamilemisin demeden o forma yazdıysa hamileyim diye üzülürüm çünkü ben biliyorum o hamile.....yemin etmeme gerek var mı bilmiyorum ama yeminle böyle,şimdi ise iki damla gözyaşım var senin adına ve tüm kalbimle dilediğim ne olur bu sefer kuzusunu kucağına alsın temennilerimçok sevindim inanmazsın,inanamazsın,ama korkuyorum halay çekmeye yarım kalmasın diye,ben halayımı sen bebeğini kucağına aldığın gün çekeceğim canım arkadaşım......neden bilmiyorum ama şimdi gönül rahatlığıyla ben de hamileyim diye yazarım bir gün inş bu forma......bilgim ve flanımla........inan sevinçten ağlıyorum,elim ayağım titredi
ve de hiiiç korkma,değerin yükseliyor ve günün zaten gelmemiş:)))))) sadece dinlen,ve de güzel günlerin çok ama çok yakında olduğunu düşün.......şu üç ayı atlattık mı,tamamdır sonra cinsiyeti,tarama testleri,hareketleri derken kucağında olacak mis kokulun.herşey gönlünce olsun canım arkadaşım,çok sıkıntı çektin bir daha hiç birini yaşamamanı diliyorum.......

Son düzenleme:
hoşgeldin biçiçekçim,hayırlı olsun bebeğin...böyle eski arkadaşlar tarafından hatırlanmak çok güzel .biz sizi unutmuyoruz canım emin olabilirsin,siz de arada bize yazdığınızda çok çok iyi oluyor....kendine ve de yavrucuklarına iyi bak güzelim
bilgiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim seninde dünya kadınlar günün kutlu olsun geç de olsasizin oradaydım bugün yine,ama eli boş döndüüüüüümkistim varmışşşşş,ilaç kullanacağım 14 gün sonra yine hasta olacağımyap boz tahtasına döndüm resmenhormonlarım sayesinde,ama neyse başka keder vermesin.....incir kürü değil de soğan yapıcağım tekrardan herhalde kistim olduğuna görepazartesi kısmet olursa başlarım.doktora da sordum bitkisel birşeyler kullanabilir miyim diye,kullan dedie boşa geçirmeyelim o zaman değil mi
seninde dünya kadınlar günün kutlu olsun ebrucum,duaların için kocaman bir amin diyorum
evet bende istiyorum semracığımın doğum hikayesini anlatmasını,inş ağrısı sızısı yoktur..sizde sırayla anlatırsınız inş ebrucum.bizde kısmet olur da hamile kalırsak bakarız artık siz buralarda olur musunuz(((

cok kötü oldum yaseminim ya ,allahim cok bekletmeden sanada versin canim benim
bak ne diyorum hep, senin cok cok güzel bir kalbin var diye,nasilda kalbine dogmus canim arkadasim,simdi esimde bana ne oldu niye agliyorsun diye soruyo,diyorum bak yaseminime bana neler yazmis,o kadar iyiki,okadar ictenkionunda bir kuzusu var bizim oglusimiz gibi diyorum,rabbim tek birakmasin diye dua ediyor oda .....ben inaniyorumki sende yazicaksin buraya bende hamileyim diye,kendimden daha fazla sevinicem ozaman inan bana...

seni sefioooooooooommmm be yaaaaaaaa hemde çoooooookk
bende bende seni seviyorum,hepinizi cok seviyorum canim bilgim,sende facede mahvettin beni,sürekli aglayarak geziyorum evin icinde...rabbim sizede versinde bende sizi aglaticam ozaman

Canıiiiiiiiim arkadaşlarım...... Hepinizden Allah razı olsun. Sizleri cok seviyorum.
Bilgicim sağolsun haberi iletmiş size :-* Cok iyi bi doktora denk gelmeme rağmen ameliyatim cok zor geçti. Ilk doğumun sıkıntısı kendini gösterdi. Dikiş yerimde ileri derecede yapışıklik oluşmuş. Bu yüzden bebeğimi doğurtmak için doktor cok zorladı. Hiç abartmıyorum resmen bebegimi bulunabilen en küçük bi açıkliktan çekip kopardılar. Kötü bi hikayem var yine. Ama Rabbime sonsuz şükürler olsunki bebeğim sağlıklı ve bende kurtuldum. Acı ve ağrı hala cok var. Gecicek elbet Allahin izniyle...
Fırsat buldukça yazmaya çalışıcam. Cok cok öpüyoruz sizi.
Bu arada Ayşe cok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin. YASEMIN canım sende oğlusunun söylediklerine takma kafanı ve ağlama emi.biliyorum zor ama sen cok güçlüsün

son hafta hastalıktan kurtulup yazamamıştım,ailecek soğukalgınlığı yaşıyoruz,azıcık toparlandım da yazayım dedimseydam,canım çok sevindim kuzum,ne desem nasıl anlatsam bilemedim şimdi ama inan çok sevindim,Rabbim sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin canımarkadaşlarım cümleten merhababir sürü şey yazacağım aslında da vallahi halim yok,kafamı kaldıramıyorumbir iki güne toparlarım herhalde,o zaman daha sık gelirim inşallah,çok öpüyorum

semram gelmiiiiişşşşşşşşşşşşşşşcanım benim,tekrardan hayırlı uğurlu olsun bebeğin analı babalı ve sağlıklı bir şekilde büyüsünbilgi deslemişti sesi kötü geliyor,doğumu zor oldu galiba diyeumarım en kısa zamanda toparlarsın canım,üzüldüm keşke daha ağrısız bir doğumun olsaydı ama artık geçti ve ikinizde sağlıklısınız önemli olan da buhadi toparlan da biran önce topiğe dön yokluğun hissediliyor
flanım çok geçmiş olsun bacım,özlettin kendinineyse hadi toparla kendini de dön aramıza zaten şurada kaç kişi kaldık topik iyice sessizleştiayşe de hamile,bizim çok çalışmamız lazım arkadaşım,yatmanın sırası değil ben sana diyim yani

seydam hayırlı olsun canım,semra seni görmek çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…