- 19 Mart 2011
- 729
- 141
- 123
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.621
Selam kızlar
Semracin,flancim,saduman canim hepinize cok tesekkür ederim iyiki varsınız ..
Semracim küçük kuşuna rabbim uzun ömürler,sanada acil sifalar versin tekrar tebrik ederim canim...
Yaseminim cnm nerelerdesin ?insallah herşey yolundadır hep aklimdasin canim benim
Bilgim canim ne güzel şeyler yazmışsınız öyle ,canimsin allah razı olsun ,o evde sana yardım eden ecrinide bi yakarsam isiricam masallah cok tatlı ya rabbim kardesinide biran önce yollar
Bende durumlar aynı hala
Hala kahverengi lekelenmem oluyor,rabbime sigindim artık,insallah sorun olacak bi
Durum değildir :-( sürekli dinlenmeye calisyorum ,yarın kesemizi görüruz insallah darısı ,
En kısa zamanda Yasemine,bilgime,flanima,sadumana ve isteyen herkese olsun insallah
ooyyyy kıyamam ben sana,inş en kısa zamanda toparlanırsın canım....beklediğim haberle gelirsin en kısa zamanda umarım,lekelenme olması adet oldun anlamına gelmiyor kigeldim acemiciğim ama beklediğin haberle gelemedim maalesef,hatta bat 19 marttı bir hafta önceden lekelenmem başladı bugün yarın kırmızı kartıda yerimçiçekciğim yazacaklarım var derken iyi olsam da alıntı yapıp ayrıntılı yazsam demek istemiştim,yoksa bende şimdilik müjdeli bir haber yok,işin kötüsü yine kanamaların arası kısaldı,ara kanamalar başlayacak gibi polyanna,tekrar gözünüz aydın canım,iyi olmanızada çok sevindim kuzum,Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin,sağlıklı sıhhatli,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah ebru,mommy,saduman nasılsınız arkadaşlar seydam,kuzu denk gelemiyoruz ama dualarımdasın canım,çok öpüyorum şu işi gücü,hastalığı azıcık daha toparlayayım daha sık gelmeye çalışırım
berry canım kalp kalbe karşıymış derlerAcemi beni unutmamışsınbende seni unutmamıştım kızım istemiyor bebişi ama artık kendimi hazır hissediyorum istiyorumda sanırım sınav hikaye ben eşimi işlemeye başladım spirali haziranda çıkartıcam
he kuzum kıyafetleri seviyomHerkes iyiyimiş ben de şimdi iyi oldum
flan canım artık önümüzdeki maçlara bakacaz deyiver geç,elbet gelicek,bulacak bi gün minik tohumun
Acem canısııı klız kıyafetlerimi seviyoon allaaahhh ikiz kızların olsun inşallah emii
ben de erkeklerin mavilerine o küçük adam kıyafetlerine bayılıyorum yaa
dr bişey demedi daha ama ben bir iki tane maviş tulum aldım bile.
Kanz çok güzel ordan bakabilirsin.
Polly ciim mis kokulu bebeğin hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü olsun.Adını ne koydunuz?
bilgiiii seni unutmadım gülüm bunlar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?