2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

nünaydınlar bende ikinçi çocuğu 2 yıldır istiyorum ama olmadı bu gün adetim geceli 5 gün oldu adet günüm ve diyer 4 gün idrar tsti yaptım silik ama dün kan talili yaptım negatif ve üç gündür midem çok bulanıyor

Son düzenleme:
günaydın günaydın günaydın günayddııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim güzel arkadaşlarıma hayırlı bir hafta diliyorum

semramm canımmm bitanemmmmmm hoş geldin taze annem tatlı güzel annem emin ol canım her geçen gün biraz daha iyi olacaksın.
kızçelerin nasıl bakalım.sen nasılsın inşallah daha iyicesindir.
büyüğünü kocamannnnn öp miniğide şöyleeee güzel koklayıver anacım benim için

aysemmm benim canımmmm güzel gözlü arkadaşımmm Rabbim inşşaallah kabul eder bugün senin için dualar edicem.
yarin bizlere güzel hayırlı haberler getirirsin inşallah ki ben bütün kalbimle inanıyorum getireceksin
sonra sırayla bu güzel haberi bizler vericez sizlere inşallah tez zamanda hayırlısı ile inşallah..

yasseminim benim iyi niyetli, temiz kalpli güzel arkadaşım evet dediğin gibi soğan kürü kistlere birebir iyi geliyomuş soğan kürün bittikten sonra incir kürüne mutlaka başla.
benim bugün 14. günüm incir de ama korkarım 21 günü tamamlayamayacağım çünkü artık incirlerin oldugu kutuyu elime alırken bile midem kalkıyo ööööööğğğğğhhhh :120::120::120::120::120::120: o kokusunu duyunca heleeee ahhh bak yine koku burnuma geldi :120::120::120:
inşallah tüpe gerek kalmadan kendiliğinden geliverir miniğin ha ne dersin hoş olmazmı

biçiçekçim gelmiş hoşgelmiş
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım hayırlı sağlıklı güzel bi ömrü olsun inşallah yavrumuzun

flancım sizlerede çok ama çok geçmiş olsunn71:
anlatacaklarınıda bekliyoruz mutlaka haa bacım ona göre

ebruuumm csnımm seni de kocaman kocaman öpüyorummm. .16:
inşallah sendede herşey yolundadır.

gelelim banaaaaaa
amaaaannnnnnn yada boşverin gelmeyelim hep aynı terane iştee :101::101::101::101:yine pazartesi yine iş poffffff :99::99::99::100::100::100:
babakılm bu ay güzel haber vermek nasip olacakmı.:87::87::87::87:
bu ay hiç gün hesaplama falan yapmıyoruz yok akıntım geldi yok su gün yumurtlama günüm falan bakalım hayırlısı Rabbim'den.
neyse canlar bilgi kaçar nolur uğrayın arada iki satır bişeyler yazınn.,bakın ben bu maili yazmaya 08:15 te başladım ahanda saat kaç oldu

Selam kızlar
Semracin,flancim,saduman canim hepinize cok tesekkür ederim iyiki varsınız ..
Semracim küçük kuşuna rabbim uzun ömürler,sanada acil sifalar versin tekrar tebrik ederim canim...
Yaseminim cnm nerelerdesin ?insallah herşey yolundadır hep aklimdasin canim benim
Bilgim canim ne güzel şeyler yazmışsınız öyle ,canimsin allah razı olsun ,o evde sana yardım eden ecrinide bi yakarsam isiricam masallah cok tatlı ya rabbim kardesinide biran önce yollar

Bende durumlar aynı hala
Hala kahverengi lekelenmem oluyor,rabbime sigindim artık,insallah sorun olacak bi
Durum değildir :-( sürekli dinlenmeye calisyorum ,yarın kesemizi görüruz insallah darısı ,
En kısa zamanda Yasemine,bilgime,flanima,sadumana ve isteyen herkese olsun insallah

canımmmm o senin ve gönlünün güzelliiği

evet aysem yaa maşallah dün sandalyeye cıktı normalde oraya cıkar ve ellerini yıkardı dün çıktı yine ellerini yıkayacak sandım anaaa bi baktım seninki bezi almış eline anne bak anne bak deyip duruyo.
bi baktım nasıl siliyo ama bi görmen lazım aynı benim gibi bastıra bastıra ovalaya ovalaya eee titiz ananın kızı pasaklı olacak degil ya anasına cekmiş
çaktırmadan kenidimide amma övdüm haa
her zaman dediğim gibi Rabbim inşallah ecrin gibi sana nasip etsin inşallah. :))
bu arada sen lekelenme diyosun yaa benim ecrinde 6-7 haftalarda kanama gelmişti bacımm 3 gün hastanede yatmıştım yaaa.. sen dinlen yinede bol bol kalkmamaya calış.
öpüyorum
Allah'a emanet olun.

AYŞEM uğramış BİLGİM uğramış ohhhhhhhhhhhhhhhhh sefam olsun
bilgicim tüm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,ben eşime her zaman söylüyorum,benim topiğimdeki arkadaşlarımın hepsinin kocaman ve çoook güzel yürekleri var,ben çok şanslıyım,onları görmesem de ortam sanal da olsa çok güzel arkadaşlıklarım var diyeherşey gönlümüze göre olur inş bilgicim..tüp bebek için dediklerine de bende katılıyorum kendiliğinden gelse ne kadar güzel olur,bakarsın o da olur arkadaşım.benim hayatımda çok güzel mucizeler var,hiç olmaz imkanı yok dediğim şeyler bile oldu,bu neden olmasın diyorum hep....bunu da nasip eder inş
yerim ben o minik kuzuyu,hamarat olacak şimdiden belli desene:)))çok rahat edersin ben sana diyimbüyüdüğünde de annesine yardım eder inş,kardeşine de bakar hem de bildiklerini öğretir sen de rahat edersin
bırakma sen o inciri arkadaşım,aynı şey daha önce soğan içerken bana oluyordu ama kesintisiz üç ay hormonlarım normale dönmüştü,hazır yumoşlar büyüyorken devam et,hatta bu saatten sonra içine bir de havuç at ki yumoşların çatlasın kim bilir belki de ikiz olurbenim durumumdakilerin kullandığı dhea diye bir ilaç var,daha doğrusu hormon,birsürü yan etkisi var en sık görüleni sivilcelenme:))9ergenken yüzümde tek sivilce çıkmamışken hergün yüzüme bir sivilce yenisi daha ekleniyor(((öhööööööööö işte,işe yarasa bari de onca yan etkiye değse

ayşecim benim canım arkadaşım inş yarın keseni görürsün,mutlu haberlerle dönersin bize...lekelenmeyi çok kafana takma altı ay lekelenenler bile var benim bildiğim.sonucunun güzel olmasını diliyorum tüm kalbimle
bende durumlar aynı ilaç kullanıyorum,ama ağrılarım var ilacı bir gün unutsam eminim söküp gelecek o yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum,bir aksilik olmazsa da bugün soğana başlıyorum hadi hayırlısı
bir de benim durumumda olanların kullandığı bir ilaç var,onu sürekli kullanıyorum(hormon kendileri)birsürü yan etkisi var ama en sık görüleni sivilcelen me:)))ergenken hiç sivilcem yoktu ama şu an bir ergenden daha fazla sivilcem var((biri sönüyor biri çıkıyor:)))bunca yan etkiye değse bari

Son düzenleme:
Ayşee (Seydam) canım hayırlı olsun şimdi gördüm hamileymişsin
mucizeni sağlıkla kucağına al inşallah,çoook sevindim

Yasemincim amaaan çıkan sivilce olsun be arkadaşım başka yan etkisi falan olmasın da inşallah
hadi senden de müjdeli haberler gelsin tez zamanda inşallah
ne zaman ellerimi açsam allahıım isteyene ver inşallah ,bana da ver diyenin kucağını boş bırakma
yarabbim diyorum aklımdan teker teker geçiyosunuz bilesiniz.

Plly doğum yaptı mı?merak ediyorum herşey yolunda mı?prensesi iyidir inşallah...
herkese selam olsun arada yine gelir öperim hepinizi

selam kızlaarrr..hayırlı akşamlar...4 gündür internet yok burda çatladım meraktan:18:nasılsınız canlarıımmm

ne güzel haberler var yineee

ayşeeemmm canıım çok sevindim güzel haberineee...tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına sağlıklı,sıhhatli almanı nasip etsin inşallah..moralini bozma bitanem bak moral çok önemlibende de oldu lekelenme kahverengi şekilde..istirahat çok önemli sadece wc ye çık başka bişey alma eline..eşin yardımcı olsun..birde gerekirse hastanede yat ben hastanede 4 gün yattım serumlarla çok şükür atlattık ayşecim..birde progestan içtim düşük önleyici..inşallah sende atlatacaksın dualarım seninle canım beniim..

semracım canım hoşgeldin güzel anne..korkuttun beni şimdi sezaryenden ..bebeğini analı babalı güle güle büyüt canım..ağrılarında tez zamanda geçer inşallah..

yasemiinn canıım beniim inşallah sende hamile kalacaksın ve bizde hep yanında olacaz güzel haberlerini seninle paylaşacağız..olur mu sizi bırakıp gitmek..ben 4 senedir burdayım bu topikte eski arkadaşlarım hamile kalıp gittiler..sık sık giremiyorum o ayrı

bilgicim bende seni ve cimcimeyi kocamaaann öpüyorum ..

Allaha emanet olun canlarıımm internet uzun zaman gidiyo bazı günler ..inşallah tekrar gelicem

slm bayanlar
bizim kaçaklar yavaş yavaş yuvaya dönüyorlar bakıyorumsık sık uğrayın anacım

gülcüm nasılsın tatlım,bir yandan hamilelik bir yandan cimcime okul derken bize az zaman kalıyor ama olsun iyi ol da gerisi mühim değil.ne kadarlık oldun canım,kaçıncı haftadasın,cinsiyetiyle ilgili birşeyler söylüyor mu doktorlar?

ebrucum hoşgeldin tatlım,özletiyorsun kendiniikinize de teşekkür ederim,herkesler yanımda ne güzelbende paylaşırım inş güzel haberlerimi,bilgim ve flanla beraber..bilgiden umutluyum ben bu ay incir kürü işe yarıyacak sanki ama bekleyelim bakalım..flan da uğrasa ondan da haberleri alsak,sanki hamileyim diye dönecek gibi,onu da bekleyelim:44::44::44::44::44:bir ben mi kaldım sonaaaaaa
ayşecim canım benim öğleden sonra kursum var akşama geldiğimde çok güzel haberlerle dönmüş olursun umarım,tüm kalbimle yanındayım

bilgiciiiiiiiiiiiiiiiiiim nerelerdesin canım arkadaşım,sabah sabah bir günaydın dememişsiiin:44:işler yoğun herhaldekolay gelsin canım öpüyorum

semraaaaaa kız ufaklığı büyütmekle meşgulsün ama neler yapıyorsun arada yazıver,defne nasıl kardeşine karşı çok merak ediyorum
kızlar dün annem iki kişiye doğum hediyesi alacakmış,benden rica etti siz gençsiniz kendi zevkine göre al diye,bir bebek mağazasına girdim,resmen bittim bittim,kız çocukları için ne kadar güzel şeyler var öyleeeeeiki arkadaş gittik ikimizde bebek istiyoruz,resmen kıyafetleri sevdik yani o dereceçok yakın bir arkadaşımız doğum yapmıştı yazmıştım beraber güne başladık diye onun kızına alıcam gidip beğendiğim herşeydensemra kız yakın olsan sanada göndersem o cicilerden çok güzeller yaaaaa

YASEMİNİM BENİM CANIMMMMM
DENETİMDEYİZ BİZ BU HAFTA VE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA.
İNAN O KADAR YOĞUN CALISIYORUZ Kİ ANCA OKUYABİLİYORUM.

İNŞALLAH TEZ ZAMANDA O CİCİLERDEN KENDİ KIZLARIN İÇİN ALIRSIN TATLIM.
BEN VALLAH BUGÜN SABAH İÇTİM EN SON İNCİRİ AKSSAM YAPMAYI PEK DÜŞÜNMÜYORUM TATLIM YAAA.
İNAN SABAHKİ BARDAĞI İÇTİKTEN SONRA ÖĞÜR ÖĞÜR BEN MİDEM NASIL KÖTÜ OLDU NERDEYSE KUSACAKTIM 15 GÜN YAPTIM YETER BACIM YAAA FAZLADA ZORLAMAMAK LAZIM EGER ADET OLURSAM ÖNÜMÜZDEKİ AY YİNE YAPARIM BELKİ. NASİP İNŞALLAH GEREK KALMAZDA GELİVERİRİ MİNİĞİM .
AYSEMİ BENDE COK MERAK EDİYORUM HAYIRLI GÜZEL HABERLERLE GELİR İNŞALLAH İNŞALLAH KESEYİ GÖRMÜŞLERDİR Kİ BEN EMİNİM RABBİM'İN İZNİYLE GÖRECEKLERDE.

SEMRAAMM SEN NASILSIN NASIL OLDUN İİNAN AKLIMDASIN İKİ GÜNDÜR ARAYAMADIM BİR TÜRLÜ.
KIZLAR FENA YORUYOR HERHALDE SENİ CANIM BENİM.

HEPİNİZİ TEK TEK ÖPÜYOORUMM ALLAH'IMA EMANET OLUN.

fıstıklar nasılsın, ben geldim.. bu kez pcden yazıyorum:)) özlemişim yaaaa

biz iyiyiz şükürler olsun, daha da iyi olucaz inşallah ağrılar tamamen geçtiğinde.

geldim acemiciğim ama beklediğin haberle gelemedim maalesef,hatta bat 19 marttı bir hafta önceden lekelenmem başladı bugün yarın kırmızı kartıda yerimçiçekciğim yazacaklarım var derken iyi olsam da alıntı yapıp ayrıntılı yazsam demek istemiştim,yoksa bende şimdilik müjdeli bir haber yok,işin kötüsü yine kanamaların arası kısaldı,ara kanamalar başlayacak gibipolyanna,tekrar gözünüz aydın canım,iyi olmanızada çok sevindim kuzum,Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin,sağlıklı sıhhatli,hayırlı evlatlar olsunlar inşallahebru,mommy,saduman nasılsınız arkadaşlarseydam,kuzu denk gelemiyoruz ama dualarımdasın canım,çok öpüyorumşu işi gücü,hastalığı azıcık daha toparlayayım daha sık gelmeye çalışırım

Acemi beni unutmamışsınbende seni unutmamıştımkızım istemiyor bebişi ama artık kendimi hazır hissediyorum istiyorumda sanırım sınav hikaye ben eşimi işlemeye başladım spirali haziranda çıkartıcam

Herkes iyiyimiş ben de şimdi iyi oldum

flan canım artık önümüzdeki maçlara bakacaz deyiver geç,elbet gelicek,bulacak bi gün minik tohumun

Acem canısııı klız kıyafetlerimi seviyoon allaaahhh ikiz kızların olsun inşallah emii
ben de erkeklerin mavilerine o küçük adam kıyafetlerine bayılıyorum yaa
dr bişey demedi daha ama ben bir iki tane maviş tulum aldım bile.
Kanz çok güzel ordan bakabilirsin.

Polly ciim mis kokulu bebeğin hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü olsun.Adını ne koydunuz?

2 bebek 2 kat sorumluluk ben bide panik bir tipim zor yani...Eşim mükemmelliyetçi bende 2. Olursa onuda nasıl koleje yollarız aynı şartları sunarız diyor umarım hayırlısı olur sağlıklı huzurlu kızıma benzeyen 2. Bir melek benim olur

kızlar herkese kocaman bir merhaba diyorum

ooyyyy kıyamam ben sana,inş en kısa zamanda toparlanırsın canım....beklediğim haberle gelirsin en kısa zamanda umarım,lekelenme olması adet oldun anlamına gelmiyor kiadet olnca üzülürüm ben,şimdiden stres yapma canımhayırlısı olsun flancım hakkımızda,umarım herşey en kısa zamanda düzelir
berry canım kalp kalbe karşıymış derlerverdiğin karar hayırlısı olsun tatlım...kızın kaç yaşında berry,eğer küçükse stres yapmakta haklısın,ama biraz büyükse korkma derim ben kızın her konuda sana yardım edecektir,imkanlara gelince de o hepimizin ortak derdi,bir şekilde ikisine de eşit davranmaya çalışacağız artık ama sırf bu yüzden onları kardeşsiz bırakmak asıl adaletsizlik olur gibi geliyor bana:26:tabii bu benim fikrim en doğru kararı yine sen vereceksin kendi hakkında
he kuzum kıyafetleri seviyommommy çok güzeller yaaaaaa....kuzucuklarımıza da giydirmek nasib olur inş...amin tatlım dua için ikizleri gelsin en kısa zamanda,herşeyden ikişer ikişer alayımbebişinin gelişimine baktım gülüm,gerçekten çok güzel...bu arada senin içinden erkek geçiyor herhalde mavilere gözün kaydığına göregönlüne göre olsun mommycim

AYŞEEEEEEEEEEEEEEE neden uğrayıp bir haber vermiyorsun hep birşeyler yazmışındır diye giriyorum,kesemi gördüm kızlar ama dinleniyorum demeni bekliyorum tüm kalbimle

kızım 2004 lü abla oldu yani.ama ruhum kokoş benim itiraf edemesemde kilo alırım bakımsızlaşırım kendimi salarım diye de korkuyorum ilk fdefa bıurda itiraf ediyorum size.

acemi,doğru söylüyorsun tatlım,lekelenme bazen hamilelik işaretide olabiliyor ama ben arkasından kesin adet oluyorum ve oldumadet kanaması gibi kanamada çok belirleyici olmayabiliyor bazen,bende öyle meselaoğlumda iki ay kadar hamileyken kanama gördüm,düşen bebeğimde de hamileliği öğrenmeden 10 gün önce kanama yaşamıştım:44:ama şuanda gebelik yok diye düşünüyorum,ben bu düzensiz kanamalardan sıkıldım,çok yoruyor beni10-15 güne dönecek bu gidişle:44:neyse hayırlısı artık ne diyeyim ki:26:mommy bende öyle yapıyorum kuzum,önümüzdeki maçlara bakacağız diyorum,yeni ay yeni umut diyerekten adet bitimini bekliyorum

selam arkadaşlar...
2.bebek için eşime dün fikir danıştım. aslında iyi olur ama ben askere gidince üçünüzün özlemine nasıl dayanırım diyor.
aman yaw tek sorunumuz o olsun dimi ama :)
artık msn die bişi var her hafta sonu cameradan gösteririm minikleri :)
ama aklıma takılan şu ki, oğlum 1,5 yaşında. aceba zorlanırmıyım bir ikinci bebekle? oğlum sakin bir çocuk.aslında kolay da olabilir :44:
offf kafam çok karışıkk... bana yardımcı olurmusunuz kızlar yaaa... çok ciddi bir karar :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…