- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.641
selam kızlar
Yaseminim canim kızma bana ne olur,ben biliyorsunuz sürekli yatıyorum,lekelenmeler bugün bitti gibi,
Biliyosun salı kontrole gidecektim dayanamadım pzrtesi gittim,yine göremedik keseyi kanvermistim
Hcg 512 olmuş,sizlere haber vermek icin telle girdim,ınan yollayamadim,mesajı,sonra bilgimin mesajınıgordum
Faceden onada yazmıştım gelişmeleri,pc yi acamiyorum cnm ,yattığım icin,şimdide telle yazıyorum
Umarım bu ulaşır,keşke bi face acsan haberlesmek icin cok iyi olur,neyse yine kontrolümüzde var
Bakalım gorebilecekmiyiz keseyi,duanizi eksik etmeyin,durumumu maruz görün olurmu öpüyorum hepinizi
kızım 2004 lü abla oldu yani.ama ruhum kokoş benim itiraf edemesemde kilo alırım bakımsızlaşırım kendimi salarım diye de korkuyorum ilk fdefa bıurda itiraf ediyorum size./QUOTE]
berry sabah sabah yüzümde tebessüm oluşturdun tatlımbak kk nasılda herşeyi itiraf ettiriyor şaka bir yana benimde kafama taktığım bir sorun bu güzelim ama şunu unutma sen benden ve birçok insandan şanslısın çünkü ben daha hamile kalmadan hormon kullanarak kilo alma yolunda ilerliyorum :18:maalesef,hamilelikte biraz dikkat edince doğumdan sonra çok fazlan kalmıyor hele ki normal doğum yaparsan göbek olayı da sezeryan gibi olmuyor kızında büyümüş,benim oğlum da 2004 lü karar senin berrycim ama bu kokoşlukla sen zaten gram almazsın ben sana diyim,bu kadar dikkate kilo senden korkar zaten
günaydın canım arkadaşım,sana çok çok çok kolay gelsiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsağol bebeğimmmmmmmmmmmmmmmm ben yardırıyorum yaaa
Ayşeyide çok ama çok merak ediyorum.
Hadi ayşem hadi güzel arkadaşım mutlu umutlu haberler getir bize....kk ya bir face hesabı açıcağım herhalde bu gidişle sen herşeyi benden önce öğreniyorsun yaaaaaaa ama bugün çok işim var hafta sonu ilgilenirim bu olayla,bana yardımcı olursun artık değil mi
canısı üzülme,en kısa zamanda olacak inş,beraber bakıcaz önümüzdeki maçlaraacemi,doğru söylüyorsun tatlım,lekelenme bazen hamilelik işaretide olabiliyor ama ben arkasından kesin adet oluyorum ve oldumadet kanaması gibi kanamada çok belirleyici olmayabiliyor bazen,bende öyle mesela oğlumda iki ay kadar hamileyken kanama gördüm,düşen bebeğimde de hamileliği öğrenmeden 10 gün önce kanama yaşamıştım:44:ama şuanda gebelik yok diye düşünüyorum,ben bu düzensiz kanamalardan sıkıldım,çok yoruyor beni 10-15 güne dönecek bu gidişle:44:neyse hayırlısı artık ne diyeyim ki:26:mommy bende öyle yapıyorum kuzum,önümüzdeki maçlara bakacağız diyorum,yeni ay yeni umut diyerekten adet bitimini bekliyorum yalnız flanım doktor bir ilaç falan vermemişmiydi bu ara kanamalara?veya vermişte çok işe yaramamış mıydı? düşen bebeğinden önce de böyle şeyler yaşamıştın o ara hamile kalmıştın değil mi?sen yine de dikkatli davran bence,bir de başka bir doktora daha gitmelisin bu kanamaların tam sebebini bulmalılar,hakikatten çok yorar bu seni flanım ay inş hamile kalırsın da biran önce sonra da düzgün bir ilaç hiç uğraşmazsın bu kanamalar la
hayırlı olsun tatlım bebiş fikrinselam arkadaşlar...
2.bebek için eşime dün fikir danıştım. aslında iyi olur ama ben askere gidince üçünüzün özlemine nasıl dayanırım diyor.
aman yaw tek sorunumuz o olsun dimi ama :)
artık msn die bişi var her hafta sonu cameradan gösteririm minikleri :)
ama aklıma takılan şu ki, oğlum 1,5 yaşında. aceba zorlanırmıyım bir ikinci bebekle? oğlum sakin bir çocuk.aslında kolay da olabilir :44:
offf kafam çok karışıkk... bana yardımcı olurmusunuz kızlar yaaa... çok ciddi bir karar :18:bana sorarsan eşin askere ne zaman gidecek bilmiyorum ama askerden sonra ya saklardım bu fikrmi,nedeni de şu yalnız bir şekilde hem bebeğe hem de oğluna bakmak çok zor olur,eşin de yanında değil onun yokluğunda da biraz gerileceksin doğal olarak o yüzden düzeni ni bozma derim ben,hem bebek gelince birçok şeyden kısıtlanacaksın ama oğlun biraz büyümüş yapmak istediğin birçok şeyi yapıp o dönemi daha rahat atlatırsın,sadece eşinin size hasretini düşünme bence sen daha çok arayacaksın eşini tabii bu benim fikrim sen üstesinden gelirim diyorsan elbette ki düşünebilirsin kardeş
ayşeciim olsun geç te olsa sen iyiyim de de içime su serp yeter,bilgiye de dedim herhalde bana bir hesap açtıracaksınız o olacak sonundaselam kızlar
Yaseminim canim kızma bana ne olur,ben biliyorsunuz sürekli yatıyorum,lekelenmeler bugün bitti gibi,
Biliyosun salı kontrole gidecektim dayanamadım pzrtesi gittim,yine göremedik keseyi kanvermistim
Hcg 512 olmuş,sizlere haber vermek icin telle girdim,ınan yollayamadim,mesajı,sonra bilgimin mesajınıgordum
Faceden onada yazmıştım gelişmeleri,pc yi acamiyorum cnm ,yattığım icin,şimdide telle yazıyorum
Umarım bu ulaşır,keşke bi face acsan haberlesmek icin cok iyi olur,neyse yine kontrolümüzde var
Bakalım gorebilecekmiyiz keseyi,duanizi eksik etmeyin,durumumu maruz görün olurmu öpüyorum hepinizihafta sonu ilgileneceğim tatlım bu işle bir aksilik olmazsa değerin çok güzel yükselmiiişşşşş hala kesenin görünmesi için küçük bir değer yalnız bu şu demek oluyor herşey yolunda sanırım ayyy çok sevindim,keseyi gördüğün gün ve şu üç ayı bir atlattık mı deymeyin keyfimize yalnız progesteron kullanıyorsun değil mi?
sedacım hoşgeldinhayırlı olsun cnm Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı diğer arkadaşlarımın başına
semram hayırlı olsun kokla bebişni benim yerimede yerim o fıstıkı ya
mommy cim Allah gönlüne göre yakışıklı bi tosun versin inş
e tabi acemime tatlı mı tatlı ikiz kızlar nasip etsin
hepinizi çok özledim ama malum 2 maymunla hayat zor bazen çok zorlanıyorum ama çok mutluyum 2. çocuk daha farklıymış efe de bişey anlamamıştım şimdi tadını çıkarıyorum bu arada iznim bitti rapor aldım işe başlamak istemiyorum inş bi şekilde hallolurağzından bal damlıyor kuzum,ikizler kızlar çok şanslıyım var yaa tüm arkadaşlarım dua ediyorlar,bakalım benim ikizler de ne zaman teşrif edecekler bu kadar isteğe karşı
sana da kolay gelsin iki çocukla,ama anladığım kadarıyla tadını çıkarıyorsun allah bozmasın gülüm
hoşgeldin beyazbulut,ne demek katılabilir miyim katıldın bileselam bende aranıza katılabilirmiyim bir kızım 3 yaşında 2. bebiş istiyorum artıken kısa zamnda gelsin o zaman bebişin
slm kızlar nasılsınız bakalım,herkesler yoğun herhalde kimsecikler uğramamıştopiği dördüncü sayfanın sonunda yakaladım yani
uğrayan olursa ben buralarda olacağım
Selam kızlar
Herkes iyidir inşallah, ben bugün bulantiyla uyandım
Bi halsizlik var,dünde yine lekelenmem oldu,bugün sabahtan
Beride bir kere oldu:-(
rabbime emanet ,kendimi hep serin tutmaya
Çalışıyorum ama zaman zaman engel olamıyorum acikcasi
Korkularim gün geçtikçe artıyor kızlar,rabbim bu bebisimi
Bana nasip eder insallah,ne zormus,gidicekmi,kalicakmi diye
Beklemek,rabbim kimseye göstermesin böyle acılar,banada...
hepinizi öpuyorum,yaseminim geçmiş olsun cnm,oglusine
Rabbim sifasinı versin,bu arada hani face...
Bilgim uğramamış nerelerdesin cnm..
Ebrum ahh bende öyle karnına bakıp inanayacakmiyim,insallah
Rabbim yaseminime,bilgime,flanima,ve dileyen herkese nasip etsin
Bu arada kaç aylık oldunuz..
Neyse kızlar ben yine uğrarım,perşembe yine kontrolümüzde var
Bakalım kalp atışını görürüz ınş...
selam kızlaarrr..nasılsınız bakalım..
yaseminiimm canııımm doktora gidecekmişsininşallah güzel ve hayırlı haberler getirirsin bizlere.. dualarım seninle canım..
havalar güzel gidiyo çok şükür..yaz yaklaşıyo yavaş yavaş bende tedirginlik başlıyo:18:hayırlısıyla doğum yapsaydım kızlar..:44: bazen hala inanamıyorum karnımı görünce birde tekmeleri hissedince kendime geliyorum..4,5 senedir uğraşıyordum..Rabbim birer veya ikişer minik mucizede yaseminime,flanıma,bilgime sadumana ve diğer yeni gelen arkadaşlara da nasip etsin inşallah ..sizlerinde mutluluklarınızı beraber paylaşacağız inşallah canlarıımm..
Allaha emanet olun .. yasemin den güzel haberler bekliyorum inşallah..bu arada ayşe girmemiş acaba nasıl oldu..inşallah herşey yolunda gidiyodur..
kızlar yazıp çıkıyorum,ikinizinde güzel haberlerini almak istiyorum perşembe günü inş,ebrucum bebeği büyütmüşsünSelam kızlar
Herkes iyidir inşallah, ben bugün bulantiyla uyandım
Bi halsizlik var,dünde yine lekelenmem oldu,bugün sabahtan
Beride bir kere oldu:-(
rabbime emanet ,kendimi hep serin tutmaya
Çalışıyorum ama zaman zaman engel olamıyorum acikcasi
Korkularim gün geçtikçe artıyor kızlar,rabbim bu bebisimi
Bana nasip eder insallah,ne zormus,gidicekmi,kalicakmi diye
Beklemek,rabbim kimseye göstermesin böyle acılar,banada...
hepinizi öpuyorum,yaseminim geçmiş olsun cnm,oglusine
Rabbim sifasinı versin,bu arada hani face...
Bilgim uğramamış nerelerdesin cnm..
Ebrum ahh bende öyle karnına bakıp inanayacakmiyim,insallah
Rabbim yaseminime,bilgime,flanima,ve dileyen herkese nasip etsin
Bu arada kaç aylık oldunuz..
Neyse kızlar ben yine uğrarım,perşembe yine kontrolümüzde var
Bakalım kalp atışını görürüz ınş...
herkes teker teker müjdeli haberleri vermiş
inşallah devam eder,kalp atışı,kilosu,boyu herşeyleri normal olsun inşallah meleklerin.
Bu tip şeyleri beklemek ne zor valla insan paranoyak olur eskiden ne güzelmiiş,ohh adetim
kesildi hamileyim say 9 ay 10 gün
hooop ebe hanım gelsin al kucağına
Bu arada kızlar oğlum oluyormuş,darısı başınıza,en güzel dileklerim sizinle..
gülcüümm tekrar gözün aydın canım..cinsiyeti öğrenmişsin ne güzel...Rabbim sağlıklı,sıhhatli kucağınada almayı nasip etsin cümlemizle birlikte inşallah.. bizim cinsiyete 16. haftada diğer dr kıza benziyo sanki 3 çizgi gördüm gibi dedi ama kesin diyemem dedi..o dr gitti tayin oldu..bende diğer kadın dr a devam ettim o da 19. haftada erkek dedi hemde pipi görüyorum net dedi:44:kafamız karıştı resmen..bakalım bu hafta tekrar gidicem ne diyecek bu sefer:44:en azından netleşse ona göre hazırlık yapacam bende
Rabbim böyle güzel duyguları yaseminime,bilgime,flanıma ve diğer arkadaşlarımada nasip etsin tez zamanda inşallah..
günaydıın kızlaarrrr.. nasılsınız bakalım..
Allaha emanet olun canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?