2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

selam kızlar
Yaseminim canim kızma bana ne olur,ben biliyorsunuz sürekli yatıyorum,lekelenmeler bugün bitti gibi,
Biliyosun salı kontrole gidecektim dayanamadım pzrtesi gittim,yine göremedik keseyi kanvermistim
Hcg 512 olmuş,sizlere haber vermek icin telle girdim,ınan yollayamadim,mesajı,sonra bilgimin mesajınıgordum
Faceden onada yazmıştım gelişmeleri,pc yi acamiyorum cnm ,yattığım icin,şimdide telle yazıyorum
Umarım bu ulaşır,keşke bi face acsan haberlesmek icin cok iyi olur,neyse yine kontrolümüzde var
Bakalım gorebilecekmiyiz keseyi,duanizi eksik etmeyin,durumumu maruz görün olurmu öpüyorum hepinizi​

Son düzenleme:

hayırlı olsun cnm Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı diğer arkadaşlarımın başına

semram hayırlı olsun kokla bebişni benim yerimede yerim o fıstıkı ya

mommy cim Allah gönlüne göre yakışıklı bi tosun versin inş

e tabi acemime tatlı mı tatlı ikiz kızlar nasip etsin

hepinizi çok özledim ama malum 2 maymunla hayat zor bazen çok zorlanıyorum ama çok mutluyum 2. çocuk daha farklıymış efe de bişey anlamamıştım şimdi tadını çıkarıyorum bu arada iznim bitti rapor aldım işe başlamak istemiyorum inş bi şekilde hallolur

günaydın güzel annelerokudum hepinizi yazamadan geçemedim,akşama yemekli misafirim var hemen çıkmam lazım anca yetiştireceğim siz ohh keyif yapın tabiii

ALLAHisteyen herkese nasip etsin inşllh. benimde 27 aylık kızım var bi yandan 2.ciyi istiyorum bi yandanda daha yeni kendime gelmeye başladım sorunlarımız azaldı ,kendime bakayım diyorum.yazında kızkardeşimin dügünü var cok kararsızım isteyip istememekte
ama hamileleri gördükçe,o duyguyu tekrar yaşamak istiyorum

selam kızlar... bugün pek gelen giden olmamış gördüğüm kadarıyla...
nasılsınız bakalım? size güzel bir haberim var :)
biz dün akşam itibariyle bebiş olayına start verdik bakalım.artık gerisi rabbimin takdir-i ilahisi...
Rabbim isteyen herkeze saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün hayırlı evlatlar versin inşallahhh AMİN.

slm kızlar nasılsınız bakalım,herkesler yoğun herhalde kimsecikler uğramamıştopiği dördüncü sayfanın sonunda yakaladım yani
uğrayan olursa ben buralarda olacağım

slm kızlar nasılsınız bakalım,herkesler yoğun herhalde kimsecikler uğramamıştopiği dördüncü sayfanın sonunda yakaladım yani
uğrayan olursa ben buralarda olacağım

acemira canım nasılsın benim de bugün boş günüm kızımı parka götürdüm gelince uyudu ben de topiğe bakayım dedim senden başka kimseleri göremedim;(

iyiyim canım bende üç günün yorgunluğu var dinleniyorum bugünoğlumu doktora götürdüm öğleden sonra için randevu verdiler saat 16 da((çok kalabalıkmış,bende onu okula göndermedim,doktor saatine kadar takılıyorum ben de..hava çok güzel değil mi,balkonlarımı falan yıkadım bende içi kıpır kıpır oluyor insanın

selam kızlaarrr..nasılsınız bakalım..

yaseminiimm canııımm doktora gidecekmişsin inşallah güzel ve hayırlı haberler getirirsin bizlere..dualarım seninle canım..

havalar güzel gidiyo çok şükür..yaz yaklaşıyo yavaş yavaş bende tedirginlik başlıyo:18:hayırlısıyla doğum yapsaydım kızlar..:44:bazen hala inanamıyorum karnımı görünce birde tekmeleri hissedince kendime geliyorum..4,5 senedir uğraşıyordum..Rabbim birer veya ikişer minik mucizede yaseminime,flanıma,bilgime sadumana ve diğer yeni gelen arkadaşlara da nasip etsin inşallah ..sizlerinde mutluluklarınızı beraber paylaşacağız inşallah canlarıımm..

Allaha emanet olun .. yasemin den güzel haberler bekliyorum inşallah.. bu arada ayşe girmemiş acaba nasıl oldu..inşallah herşey yolunda gidiyodur..

Selam kızlar
Herkes iyidir inşallah, ben bugün bulantiyla uyandım
Bi halsizlik var,dünde yine lekelenmem oldu,bugün sabahtan
Beride bir kere oldu:-(
rabbime emanet ,kendimi hep serin tutmaya
Çalışıyorum ama zaman zaman engel olamıyorum acikcasi
Korkularim gün geçtikçe artıyor kızlar,rabbim bu bebisimi
Bana nasip eder insallah,ne zormus,gidicekmi,kalicakmi diye
Beklemek,rabbim kimseye göstermesin böyle acılar,banada...
hepinizi öpuyorum,yaseminim geçmiş olsun cnm,oglusine
Rabbim sifasinı versin,bu arada hani face...
Bilgim uğramamış nerelerdesin cnm..
Ebrum ahh bende öyle karnına bakıp inanayacakmiyim,insallah
Rabbim yaseminime,bilgime,flanima,ve dileyen herkese nasip etsin
Bu arada kaç aylık oldunuz..
Neyse kızlar ben yine uğrarım,perşembe yine kontrolümüzde var
Bakalım kalp atışını görürüz ınş...

Son düzenleme:

ayşeemm canım sen içini ferah tut..inşallah hiçbirşey olmayacak..benimde yaklaşık 20 güne yakın sürdü lekelenme şeklinde kanama bazen yoğun geldi..ama çok şükür atlattık..şimdi 6. ayın içindeyiz..hafta olarakta belli değil..sat belli olmadığı için usg hesabı gidiyoruz..sanırım 22-23. hafta gibi olduk..sen bol bol istirahat et stresten uzak dur bol bol salavat getir göbeğini sev..el-mubdi diyerek göbeğini dairesel şekilde ovala..bende öyle yapmıştım..ama hala bende tedirginlik devam ediyo bende muhtemelen perşembe günü dr a gidicem..güzel haberlerle geliriz inşallah..dualarımız seninle canım..allaha emanet olun..

kızlar yazıp çıkıyorum,ikinizinde güzel haberlerini almak istiyorum perşembe günü inş,ebrucum bebeği büyütmüşsün ayşecim sen de kalp atışlarını duyup bize anlatırsın umarım,bütün dualarınıza tüm kalbimle amin diyorum:)))))
ayşecim face demişsin:)))özelden mesaj attım anacımyardım et bakalım arkadaşına

BİLGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ nerelerdesin,merak ettim bacım,

herkes teker teker müjdeli haberleri vermiş
inşallah devam eder,kalp atışı,kilosu,boyu herşeyleri normal olsun inşallah meleklerin.
Bu tip şeyleri beklemek ne zor valla insan paranoyak olur eskiden ne güzelmiiş,ohh adetim
kesildi hamileyim say 9 ay 10 gün
hooop ebe hanım gelsin al kucağına

Bu arada kızlar oğlum oluyormuş,darısı başınıza,en güzel dileklerim sizinle..

gülcüümm tekrar gözün aydın canım..cinsiyeti öğrenmişsin ne güzel... Rabbim sağlıklı,sıhhatli kucağınada almayı nasip etsin cümlemizle birlikte inşallah..bizim cinsiyete 16. haftada diğer dr kıza benziyo sanki 3 çizgi gördüm gibi dedi ama kesin diyemem dedi..o dr gitti tayin oldu..bende diğer kadın dr a devam ettim o da 19. haftada erkek dedi hemde pipi görüyorum net dedi:44:kafamız karıştı resmen..bakalım bu hafta tekrar gidicem ne diyecek bu sefer:44:en azından netleşse ona göre hazırlık yapacam bende

Rabbim böyle güzel duyguları yaseminime,bilgime,flanıma ve diğer arkadaşlarımada nasip etsin tez zamanda inşallah..

günaydıın kızlaarrrr.. nasılsınız bakalım..

Allaha emanet olun canlarım...

canım benim agzına yüreğine sağlık.
Rabbim seni gülü aysemi ve tüm hamile kardeşlerimizi sağ salim kurtarsın bizlerede nasip etsinhayırlı zamanda tez zamanda inşallahh.

ayşemm perşembe günü hayırlı sağlıklı haberlerini bekliyoruz kuzucum.
bu arada oğlun da çokk ama çoook yakışıklı senin bal oğlan bi kaç seneye çok ca yakacak bak görürsün.
Rabbim nazarlardan korusun.

yasemiiiinnnnnnnnnnnn canım hayatım bitanem hadi artık aç su face hesabını ben bu sıralar buralarda fazla olamıyorum ama ama amaaaa 7/24 facetey,m canımm

semraamm kuzummmm bal arkadaşım sen nasılsın kızçelerin nasıl sağlıkları nasıl.
,iyilerdir umarım.

flannn tatlım sende sn durumlar nasıll.herşey yolunda umarım..,

ben yardırmaya devam canlar
hepinizi tek tek kocaman kocaman öpüyorum.
Rabbim'e emanet olun.

Herkese merhaba.. Doğum yaptım diye artık beni merak etmez olmuşsunuz. Bi tek Bilgi merak etmiş sağolsun.

Neyse ben yinede bahsediyim bizden. Geçen hafta pazartesi günü benim dikişim alındı ve yine aynı gün kızımin göbeği düştü. Kaynanayi postaladim, annem yanımda artık. Sinirlerime zor hakim olmuştum kaynanam varken.yavrum feci pişik oldu kaynanam yüzünden.hala duzelemedi. Didem memede uyumaya başlıyo tam yatağa koyuyoruz uyanıp agliyor. Günlerimiz böyle geçiyor ışte.
Ben daha iyiceyim. Daha rahat yürüyebiliyorum işlere yardım edebiliyorum şükürler olsun. haberler bunlar. Merak etmemişsiniz ya yinede yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…