- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.661
Herkese merhaba.. Doğum yaptım diye artık beni merak etmez olmuşsunuz. Bi tek Bilgi merak etmiş sağolsun.
Neyse ben yinede bahsediyim bizden. Geçen hafta pazartesi günü benim dikişim alındı ve yine aynı gün kızımin göbeği düştü. Kaynanayi postaladim, annem yanımda artık. Sinirlerime zor hakim olmuştum kaynanam varken.yavrum feci pişik oldu kaynanam yüzünden.hala duzelemedi. Didem memede uyumaya başlıyo tam yatağa koyuyoruz uyanıp agliyor. Günlerimiz böyle geçiyor ışte.
Ben daha iyiceyim. Daha rahat yürüyebiliyorum işlere yardım edebiliyorum şükürler olsun. haberler bunlar. Merak etmemişsiniz ya yinede yazdım.
gülcüm hayırlı olsun oğluşunherkes teker teker müjdeli haberleri vermiş
inşallah devam eder,kalp atışı,kilosu,boyu herşeyleri normal olsun inşallah meleklerin.
Bu tip şeyleri beklemek ne zor valla insan paranoyak olur eskiden ne güzelmiiş,ohh adetim
kesildi hamileyim say 9 ay 10 gün
hooop ebe hanım gelsin al kucağına
Bu arada kızlar oğlum oluyormuş,darısı başınıza,en güzel dileklerim sizinle..
semram hoşgeldiiiiiiinnnnnnnnnnnnHerkese merhaba.. Doğum yaptım diye artık beni merak etmez olmuşsunuz. Bi tek Bilgi merak etmiş sağolsun.
Neyse ben yinede bahsediyim bizden. Geçen hafta pazartesi günü benim dikişim alındı ve yine aynı gün kızımin göbeği düştü. Kaynanayi postaladim, annem yanımda artık. Sinirlerime zor hakim olmuştum kaynanam varken.yavrum feci pişik oldu kaynanam yüzünden.hala duzelemedi. Didem memede uyumaya başlıyo tam yatağa koyuyoruz uyanıp agliyor. Günlerimiz böyle geçiyor ışte.
Ben daha iyiceyim. Daha rahat yürüyebiliyorum işlere yardım edebiliyorum şükürler olsun. haberler bunlar. Merak etmemişsiniz ya yinede yazdım.
Herkese merhaba.. Doğum yaptım diye artık beni merak etmez olmuşsunuz. Bi tek Bilgi merak etmiş sağolsun.
cok teşekkür ederim arkadaslar.. Yasemincim önceki mesajları okumuştum sağol. Ama cepten okuyup çıkıyorum cevap yazmak zor oluyor. Ben son 2 gün için sitem etmiştim ))) sizlerdende en hayırlı en kısa zamanda güzel haberler bekliyorum. Hepinizi cok seviyorum ve kocaman öpüyorum. SADUMAN canım Defne kıskançlik yapıyo ama şükürler olsun cok değil. En belirgini gece altını ıslatmasi. :-(
flancım adını görüyorum altta nasılsın canım?yazmadan çıkma lütfeeeen
he heeee sen benden önce davrandın:))))))
ohhhhh mis gibi olmuşuz,bende istiyorum banane bananeeeee
kanaman niye öyle oldu ki?sıkma kendini bacım,bak psikolojine de dikkat et,o güzel oldu mu herşey güzel oluyor unutma.
he he diyene bakkkk:))))))
Bilgim gitmiş,yaseminim cnm öpüyorum şimdi cikiyorum yine uğrarım cnm flancim cnm senide öpüyorum ..hoşçakalın
polyanna canım,merak etmez olur muyuz biz seni,tabiiki merak ettik ama biraz önce de yazdığım gibi bir haftadır gelememiştim buraya,o yüzden de yazamadım,en son evdeyiz,iyiyiz diye yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam o yüzden içim rahattı ama sen hep aklımızdasın canım benim,arada böyle yoğunluklar olunca yazamıyorum,kusuruma bakma olur mu?mommy,bebeğin cinsiyeti belli olmuş canım,hayırlı olsun,Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olmasını nasip etsin canım ebru sen nasılsın canım,görüşemiyoruz ama elimden geldiğince okuyup takip etmeye çalışyorum canım çelik de uğramış,hoşgeldin canım seydam,hep içini ferah tut canım,dualarımız seninle,inşallah herşey çok güzel olacak acemi,tatlım dr.a yarın gideceksin sanırım,sonucu paylaş olur mu? çiçekciğim,sadumancığım kocaman kocaman merhabalar arkadaşlarım
aman da amaan lohusa alınganlığı da yaparmııışşşHerkese merhaba.. Doğum yaptım diye artık beni merak etmez olmuşsunuz. Bi tek Bilgi merak etmiş sağolsun.
Canım inşallah devamı sağlıkla gelir bütün kontrollerin de sen bi çizelge yapıp koysana bakalım kaç haftalık oldun.Selam kızlar
Yaseminim cnm oglus nasıl doktora gidecektiniz,merak ettim,face geldigine cok sevindim,ama denk gelemiyoruz hiç....semram cnm kustunmu bize,ama biz seni hiç unutmadık ki cnm,ben fazla giremiyorum zaten,ama girdiğimde ınan mart annelerine bakıyorum,mesajın varmi diye,iki küçük cadidan mutlaka zor olucak ugraman,ama ınan aklimizdasin
bilgi teyzesi cok tesekkür ederiz ,oglusim şimdiden yakıyor o canlardan her sabah saçlar joleli,artık sen anla ,rabbim yavrularimizi bize bağışlasın...
Ebrum cnm cok sağol,bende okuyorum hep Esma-ül husnadan,rabbime emanet kuzucuklar,rabbim seninde gönlüne göre versin,insallah sağlıklı bir oğlun olur...
Momy cnm gözün aydın oglus geliyo demek,sağlıkla gelsin cnm..
Saduman cnm dilerim senide fazla bekletmeden gelir kuzucugun..
Flan mesajlarını okuyorum zaman zaman diger topikte en son hastaydin
Nasıl oldun cnm...
Ben iyiyim kızlar ,herşey aynı yatiyorum sürekli ,yarın kontrolün var ama,doktorum
Cok küçük olduğu icin bakmayalim yinede kan testi icin gel dedi,
Zaten kalp atışı icin erken bende baktirmak istemiyorum burda karından bakilmiyoda zaten,
Haftaya daha iyi olur inşallah ,beklemekten baska çare yok,allahım bana bu kuzumu nasip eder inşallah,en kısa zamanda herzaman dualarimda olan yaseminime,bilgime,flanima,sadumana,ve ddileyen herkese versin,
Sorunsuz sağlıklı,bisekilde insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?