2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canımm bnmmmm hadi gözün aydın olsun.
ahh o stresi bilirim bende
neyseki an kız kaldınız insanın kendi annesi gibi kimse olmuyo olamazda.
sende daha iyicemişşsin sevindim kuzumm.
Allah'ıma emanet olun öptümm..

gülcüm hayırlı olsun oğluşunartık mavileri almaya devam edersin tatlımsağlıkla giysin
semram hoşgeldiiiiiiinnnnnnnnnnnniyi olmana sevindimcanım arkadaşım seni hiç unuturmuyuz biz,birkaç sayfa arkaya gitsen sana şöyle yazdığımı okursun''semracım biliyorum bebekle uğraşıyorsun ama arada uğra tatlım ve ben çok merak ediyorum defne kardeşine karşı nasıl.....''diye çok şükür toparlamışsın,kaynana yı da yollamışsınohhh sefam olsun,annenle daha rahat edersin canım...biz seni merak ediyoruz gülüm sen hiç yazmamazlık etme .sen doğum yaptın diye biz seni unutacak değiliz,en azından ben yani

Son düzenleme:

Ne güzel canım iyi haberlerini almak,bundan sonra daha iyi olursun her şey düzene girerkıskançlık var mı büyüyünde?

cok teşekkür ederim arkadaslar.. Yasemincim önceki mesajları okumuştum sağol. Ama cepten okuyup çıkıyorum cevap yazmak zor oluyor. Ben son 2 gün için sitem etmiştim ))) sizlerdende en hayırlı en kısa zamanda güzel haberler bekliyorum. Hepinizi cok seviyorum ve kocaman öpüyorum. SADUMAN canım Defne kıskançlik yapıyo ama şükürler olsun cok değil. En belirgini gece altını ıslatmasi. :-(

hımmmmmmmmmmmmm tamam,seni atlamak yok bundan sonra
kıyamam ben defneye,canım senin için daha zor olacak sakın kızma,biliyorum kızmazsın ama,lahusalık bir yandan öbürü çok küçük diğer yandan defnenin yaptıklarına sakın sen büyüdün yapmamalısın deme,sen büyüksün lafından nefret edermiş çocuklar,sen onu annesinin prensesi diye sevbu süreçte geçicek sonuçta,eve yeni gelen misafire alışınca hiçbir şeyi kalmayacak emin ol

Selam kızlar
Yaseminim cnm oglus nasıl doktora gidecektiniz,merak ettim,face geldigine cok sevindim,ama denk gelemiyoruz hiç....semram cnm kustunmu bize,ama biz seni hiç unutmadık ki cnm,ben fazla giremiyorum zaten,ama girdiğimde ınan mart annelerine bakıyorum,mesajın varmi diye,iki küçük cadidan mutlaka zor olucak ugraman,ama ınan aklimizdasin
bilgi teyzesi cok tesekkür ederiz ,oglusim şimdiden yakıyor o canlardan her sabah saçlar joleli,artık sen anla ,rabbim yavrularimizi bize bağışlasın...
Ebrum cnm cok sağol,bende okuyorum hep Esma-ül husnadan,rabbime emanet kuzucuklar,rabbim seninde gönlüne göre versin,insallah sağlıklı bir oğlun olur...
Momy cnm gözün aydın oglus geliyo demek,sağlıkla gelsin cnm..
Saduman cnm dilerim senide fazla bekletmeden gelir kuzucugun..
Flan mesajlarını okuyorum zaman zaman diger topikte en son hastaydin
Nasıl oldun cnm...
Ben iyiyim kızlar ,herşey aynı yatiyorum sürekli ,yarın kontrolün var ama,doktorum
Cok küçük olduğu icin bakmayalim yinede kan testi icin gel dedi,
Zaten kalp atışı icin erken bende baktirmak istemiyorum burda karından bakilmiyoda zaten,
Haftaya daha iyi olur inşallah ,beklemekten baska çare yok,allahım bana bu kuzumu nasip eder inşallah,en kısa zamanda herzaman dualarimda olan yaseminime,bilgime,flanima,sadumana,ve ddileyen herkese versin,
Sorunsuz sağlıklı,bisekilde insallah...

bilgiiii,ayşeeee kızlarrrrr naber
semracım altta yoksun ama sanada kocaman öpücükler
çok yoruldum yine ben yaaaa,ev işi ev ,işi nereye kadar,kız bilgi kır bacağını çalış işte ne işin var evde
ayşeeeeem güzel haberler var mı tatlım,ebrudan da haber gelecek bugün

Bilgim iyiyim cnm yattığım yerden yazıyorum ışte rabbim bugünumuzu aratmasin cnm sen nasilsin??
.yaseminimde içerde cnm opuyorum ikinizide

Yaseminim yok cnm henüz verebilecegim bi haber,bol bol bel ağrısı ve halsizlikle uğraşıyorum,rabbim.beterimden korusun,ne yapalım sağlıkla gelsinde ben razıyım elhamdulillah..
Buarada face e resimlerini bekliyorm oglusinle birlikte..

Son düzenleme:
bugün çarşambaymışnevrim döndü resmenhaberler yarına
ayşecim umarım değerin çok güzel bir biçimde yükselir

ben geldiiimhemen neden epeydir gelemediğimi yazayımkar kış bitti,temizliğe giriştim,birazda abarttım sanırım,bahar temizliği oldu gibi,ardından da misafir vardı iki,üç gün üstüste,onlarıda ağırladık,biraz toparladım ortalığı geldimbu arada adet de oldum,bitti ama garip bir adetti,kanama oldu ama azdı,normal adetim gibi değildi,yani anlayacağınız bu bebek yüzünden fizyolojik,biyolojik ve psikolojik bütün durumlarım bozulduneyse hayırlısı artık,geçmişide okuyamadım hiç azıcık okuyayım da yazarım yine

flancım adını görüyorum altta nasılsın canım?yazmadan çıkma lütfeeeen
he heeee sen benden önce davrandın:))))))
ohhhhh mis gibi olmuşuz,bende istiyorum banane bananeeeee
kanaman niye öyle oldu ki?sıkma kendini bacım,bak psikolojine de dikkat et,o güzel oldu mu herşey güzel oluyor unutma.
he he diyene bakkkk:))))))

Son düzenleme:
Bilgim gitmiş,yaseminim cnm öpüyorum şimdi cikiyorum yine uğrarım cnm flancim cnm senide öpüyorum ..hoşçakalın

polyanna canım,merak etmez olur muyuz biz seni,tabiiki merak ettik ama biraz önce de yazdığım gibi bir haftadır gelememiştim buraya,o yüzden de yazamadım,en son evdeyiz,iyiyiz diye yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam o yüzden içim rahattı ama sen hep aklımızdasın canım benim,arada böyle yoğunluklar olunca yazamıyorum,kusuruma bakma olur mu?mommy,bebeğin cinsiyeti belli olmuş canım,hayırlı olsun,Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olmasını nasip etsin canımebru sen nasılsın canım,görüşemiyoruz ama elimden geldiğince okuyup takip etmeye çalışyorum canımçelik de uğramış,hoşgeldin canımseydam,hep içini ferah tut canım,dualarımız seninle,inşallah herşey çok güzel olacakacemi,tatlım dr.a yarın gideceksin sanırım,sonucu paylaş olur mu?çiçekciğim,sadumancığım kocaman kocaman merhabalar arkadaşlarım

bilmiyorum ki bu kanamalar neden düzensizleşiyor bacım,aslında samimi söylüyorum sıkmıyorum kendimi,dr.a bu düzensiz kanamadan bahsettim ben,östrojen hormonun ani kesilmesiyle ortaya çıktığını söyledi ve ilaç takviyesi verdi ama kürtaj sonu 26.günde adet olunca düzeldi herhalde diye düşündüm,ilacı kullanmadım,bir de ilaç hamilelikte riskli bir ilaç,benim de malum hamileliğimi anlamam zor oluyor,kanamalardan anlamıyorum,düşen bebeğimde dr.a ilk gittiğimde keseyi bile görmüştüm,düşün yani,oğlumdada 2 aylık civarıyken anlamıştık o yüzden riske atmak istemiyorumbende durumlar böyle bacım,hayırlısı olsun artık ne diyeyim ki

merhabalar canım benim nasıl gidiyor hayat

aman da amaan lohusa alınganlığı da yaparmııışşş
maşallah prensesine,cuk cuk emsin inşallah,
o koca bebek de altını ıslatmaya başlamış ayy çok fena şimdi biri bezleniyor ya
beze geri dönmeler oluyomuş,bakalım benimki ne film çevirecek...

Canım inşallah devamı sağlıkla gelir bütün kontrollerin de sen bi çizelge yapıp koysana bakalım kaç haftalık oldun.
Kalp atışı için bence en erken 7 haftalık olunca git,başka türlü görünmüyor,sinirlerini boşuna yıpratma.

Yasemiiiinnn,hamarat bacıııı bu defa bahar tem. 1. olamadın dimiii?Flan seni geçti valla ben de geçtim
ahanda camlarım bitti,perdeler makina da,koocayı bekliyor takılacaaaakkk ohhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…