2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

ben 10 gün önce bahar temizliği yaptım tatlışkapı pencere ohhh,yalnız benim derdim dolaplarımın içi,şu kışlıkları bir kaldırıp yazlıkları çıkarsam rahatlıyacağımbu hafta sonu da bir aksilik olmazsa oğlumun odasıyla benim odamın yerini değiştireceğim,onun sıkıntısı var yoksaaam ben birinciyim yani kimselere kaptırmamhihooyyyttttt

Öylemiiii,bak seeen yazlıkları bile çıkaracakmış
kız 1. olacam diye donmayın...

Öylemiiii,bak seeen yazlıkları bile çıkaracakmış
kız 1. olacam diye donmayın...

yok kızzzz şimdi değil işte:))) rahatsız ediyor beni dolaplarımın içini toparlamam lazım az daha bekleyim diyorum,o yüzden bende istiyorum diyorum
yoksam donmaya niyetim yok daha
ama izmirde çoğu kişi kısa kollu dolanıyorbiz yazı getirmek üzereyiz,içeri yeni girdim güneş insanın kemiklerini ısıtıyor gerçekten,bende ki telaş birazda bu yüzden sanırsam

ebru ve ayşe haber bekliyorum kızlaaar,hem de güzel haberler
bilgim ve semram ,sadumancım ve flanım nasılsınız kızlar,
yaaaa topiği boşlamayın

benim gardolap dandini:26:bende toplansam fena olmayacak birde şöyle kapsamlı bir temizliğe girişsem temizlikçim meloşla

ebru ve ayşe haber bekliyorum kızlaaar,hem de güzel haberler
bilgim ve semram ,sadumancım ve flanım nasılsınız kızlar,
yaaaa topiği boşlamayın

selam kızlaarr.. hayırlı akşamlar canlarııımm..bugün dr a gittim.çok şükür bebeğim iyi.ben haftasını yanlış hesaplamışım.21 haftalık bebişim teyzeleri..dr ankaraya sevkle gönderdi ayrıntılı usg için..kontrol amaçlı inşallah ordanda güzel haberlerle dönerim cinsiyette aynı erkek dedihayırlısı inşallah..dua ediyorum sizlere inşallah canlarıımm....bende haberler böyle ayşe gelmemiş inşallah o da güzel ve hayırlı haberlerle gelir..

semraaaa küsme bize bitaneemm..sen hep aklımızdasın kıızz..defneyle didem nasıllar prensesler...semracım ayrıntılı usg ye girdin mi ankara da? nasıl oluyo kaç dakika sürüyo biraz anlatsana canım müsait bi zamanında..

sizler nasılsınız canlarıımm..oohh temizlikler yapılıyo miiss gibii..benim evde boylu boyuna iyi bi temizlik bekliyoyakında bende yapıcam..hepinizi öptüm canlarıımm..Allaha emanet olun cümleten..

ebrucum canım benim çok sevindimoğlun da hayırlı olsun,ne güzel bir kız bir oğlangülün de öyle olacak bir kız bir oğlanmaviş maviş hazırlıklara başlayın bakalımben kısmet olursa pembiş pembiş istiyorum...
benim oğlum bugün yemek te anne benim beş tane kardeşim var dedi,babası da kimmiş bakayım onlar dedi,o da avucunun içini gösterdi her ğarmağının içine yüz çizmiş baaaak beş tane kardeşim dedigülsem mi ağlasam mı bilemedim,çok ta üstünde durmadım ama eşşime ben karalar bağlamayım da kim bağlasın diye accıcık sitem ettimyazık adam ne yapsın,elinde olsa üçer üçer yapacak yanineyseee böyle birşey yaşadık akşam anlatayım dedim,içimde kalmasın,,,,oğluşla da konuştuk kapat bu konuyu artık diye ama bu aralar böyle işte

AYŞECİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM sonuçlarını almadın mı güzelim,merak ettim...
bu arada size küçük bir haberim var face hesabını dondurdum ben,eşimle konuştum beraber kapatmaya karar verdik,sizinle buradan devam ederim artık
öpüldünüz bayanlar

yaseminiimmm çok teşekkür ederim canıım beniimm..bakalım ayrıntılı ultrasonda cinsiyet ne çıkacak..ondan sonra başlarım hazırlığa inşallah..burda kk da öyle hikayeler okudum ki cinsiyet değişimiyle ilgili. en iyi karar bu ultrasonda çıkar gibi geliyo..Rabbim sana ve diğer arkadaşlarımada böyle güzel mutluluklar nasip etsin inşallah..

oğlunuda takmamaya çalış canım bende kızımdan çok çektim dediğin gibi..geçen sene teyzemin oğluyla gelini geldi iki tane kızları var..bizimki onlarla oynarken büyük olan kardeşini sevdirmemiş bizimkine öyle bir ağladı ki hala gözümün önünde benim niye kardeşim yok diye ..bende oturup ağladım eşimin yanında gizli gizli..sağolsun hep teselli etti eşim..Allah razı olsun ondan..en büyük destekçim..sonra sonra takmamaya çalıştım kızıma hep anlattım olanları bazen kızım belki kardeşin olmaz sen tek bebeğimiz olursun diye alıştırmaya çalıştım gizliden de hep dua ettim ağladım..bana daha düşünmüyon mu ikinciyi diyenlere dua edin duayla gelecek inşallah diyordum hepherkesten dua almaya çalıştım..şimdi de sizler için dua ediyorum canıım beniimm..

bende çok taktım hep okurdum kk da kafamızdan attığımız ayda hamile kaldık diye yazanları..bana ters geliyodu hep..sonra bi deneyeyim dedim..kendimi yaz için aşılmaya hazırladım hep rahat bıraktım vücudumu.hatta adetim geçtiği ayda ilk ay test yaptım sonra yapmadım..ve sonraki ayda hamile kalmışım..tesadüfen öğrendim onuda..ben hep genel cerraha gittim mide bulantımdan göğüs ağrısı şikayetinden..inat ettim oysaki bebiş gelmiş inan bana canım sırf sana destek olsun diye yazıyorum..dualarım seninle bitaneemm..

herkese hayırlı akşamlar..

Hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr size ççççççççoooooookkk güzel bi haber getirdiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

Ayşemiz canımız kardeşimiz pıt pıt ları duymuslar şükürler olsun Rabbim'ize.

Insallah tez zamanda bizlerede yaşatsın bu mucizeyi bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim sen kabul et dualarımızı.
Ayşeeeeeeeeeeeemmmmmm çok ama çççoookkk sevindim canım benim.
Semraaaaaaaaammmmm
yaseminiiiimmmmmmmmmmm kızlarr kOcaman öpüyorum sizleerr...

Ebrucum sanada ayrıca sevindim canıııımmmmmmm.
Ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur merak etme.
Ayrıntılı usg nin değerlerinden farkı biraz daha uzun kalıyosun ve bebişnin heryerini net olarak görüyosun canım kardeşimmmm

Haydi kızlar kaçtım ben çoookkk işimmm varrrrr

Son düzenleme:
acemiciğim topiği boşlamıyorum kuzum,hep aklımdasınız da çok gelemiyorum işte:44:birkaç gündür benim oğlan hastaydı,fena üşütmüş,dün acildeydik,serum aldı,yine biraz ateşi var ama daha iyi şükür,birkaç gün daha sürer ama dediğim gibi daha iyi şükürbahsetmiştim biraz,spora gidiyor diye,aman oğlum üşütme,aman yavrum sıkı giyin dedikçe,tamam giyerim,yok üşütmem,korurum kendimi dedi serumu yedi:94:arkadaş ergenlik çağında ya bacım laf söz dinlemiyor ki,kaç gecedir uykusuzum,ateşi çıkacak diye ödüm kopuyor:18:neyse şimdi daha iyi şükürbu arada bütün arkadaşlarım cümleten merhaba,hayırlı cumalar olsun inşallah

ebrucum ya hatırladınmı beni bir ara cokk yazısıyorduk ikinci bebek heyecanını sonra yazmadık hiç çokk çokk sevindim maşallah hamıleymişsin erkek galıba cınsıyetıde ne güzel saglıkla sorunsuz alırsın kucagına inşallah

çok sağol canıımm beniimm..hatırlamaz olurmuyum aliyeemm..Allah razı olsun güzel duaların için bacıımm..kızz unuttunuz beni burda herkes gitti unuttular beni diyodum..dr erkek diyo ama doğumda belli olur neyse cinisyeti..önce kız dediler sonra erkek..bakalım haftaya gidebilirsem ayrıntılı usg ye gidicem orda daha net belli olur canım..

sen prensesle küçük prens nasıl..oğlun büyüdü mü aliyecim..allaha emanet olun canım..tekrar çook teşekkür ederim bacıım..

Günaydın kızlar
Bilgimden rica etmistim gönderemeyince mesajı, sağolsun yazmis gelişmeleri,perşembe gunu kalp atışlarını gördüm kuzumun,şükürler olsun,rabbim devaminida nasip eder insallah,hala yatıyorum pek halim yok,anliycaniz kolay bi hamilelik geçirmiyorum ,rabbim beterinden korusun,simdilik bende haberler böyle kızlar,hepinizi öpuyorum tek tek yazacak inanın gucum yok,insallah daha iyi olduğumda haberlesiriz opuyorum hepimizi hoşçakalın...

Son düzenleme:

Canım sana da Ebruya da maşallah sen kalp atışlarını duymuşsun
Ebru da pipiyi görmüş hadi sonuna kadar sağlıkla inşallah
Bulantın falan oluyor sanırım eee biz kaşındık ne olursa çekecez artık tek bebekler iyi olsun da

ay bu nasıl 2. bebeği isteyenler topiği ben anlamadım bissürü hamile olduk,lohusamız var
darısı da,tez zamanda sıra bekleyenlerin başına,çok bekleriz belki ama olacak ben inanıyorum burda yakın da kimse kalmayacak
yeniler gelir artık veya yeni konu açarlar

Yasemin İst. da bahar gibi oldu artık,hani penye bluz trençkot falan kurtarıyor 1-2 gündür
ben dolabımı düzelttim verilecekleri ayıkladım ama daha yıkanıp kuruyup kalkacak falan offf çok iş var
montlar kuru tem. Çizmeleri sil kaldır,vestiyer değiş

merhaba kızlar sonunda internet geldi...artık daha fazla girmeye çalışıcam tıpikte neler oldu kimler hamiş kaldı hamişler doğum yaptımı bilmiyorum umarım herşey iyidir... bende oğluşla uğraşmaktayım biraz huysuz bu oğlan beni uğraştıracak
artık oğlandan fırsat kaldıkça burdayım öptüm çokkk
baksanıza daha profiil resmim bile hamiş duruyo oğlan 3 aylık oldu nerdeyse

Son düzenleme:
Selam kızlar..

ne kadarlık hamilesiniz ve 1. çocuğunuzla aralarında ne kadar olacak..

2. çocuğu düşünür gibiyimde biraz.. kızıma haksızlık olur mu acaba..

düşüncelerinizi alabilirmiyim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…