- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.681
aman da amaan lohusa alınganlığı da yaparmııışşş
maşallah prensesine,cuk cuk emsin inşallah,
o koca bebek de altını ıslatmaya başlamış ayy çok fena şimdi biri bezleniyor ya
beze geri dönmeler oluyomuş,bakalım benimki ne film çevirecek...
Canım inşallah devamı sağlıkla gelir bütün kontrollerin de sen bi çizelge yapıp koysana bakalım kaç haftalık oldun.
Kalp atışı için bence en erken 7 haftalık olunca git,başka türlü görünmüyor,sinirlerini boşuna yıpratma.
Yasemiiiinnn,hamarat bacıııı bu defa bahar tem. 1. olamadın dimiii?Flan seni geçti valla ben de geçtim
ahanda camlarım bitti,perdeler makina da,koocayı bekliyor takılacaaaakkk ohhhhhh
ben 10 gün önce bahar temizliği yaptım tatlışkapı pencere ohhh,yalnız benim derdim dolaplarımın içi,şu kışlıkları bir kaldırıp yazlıkları çıkarsam rahatlıyacağım bu hafta sonu da bir aksilik olmazsa oğlumun odasıyla benim odamın yerini değiştireceğim,onun sıkıntısı var yoksaaam ben birinciyim yani kimselere kaptırmam hihooyyyttttt
Öylemiiii,bak seeen yazlıkları bile çıkaracakmış
kız 1. olacam diye donmayın...
ebru ve ayşe haber bekliyorum kızlaaar,hem de güzel haberler
bilgim ve semram ,sadumancım ve flanım nasılsınız kızlar,
yaaaa topiği boşlamayın
ebru ve ayşe haber bekliyorum kızlaaar,hem de güzel haberler
bilgim ve semram ,sadumancım ve flanım nasılsınız kızlar,
yaaaa topiği boşlamayın
yaseminiimmm çok teşekkür ederim canıım beniimm..bakalım ayrıntılı ultrasonda cinsiyet ne çıkacak..ondan sonra başlarım hazırlığa inşallah..burda kk da öyle hikayeler okudum ki cinsiyet değişimiyle ilgili. en iyi karar bu ultrasonda çıkar gibi geliyo..Rabbim sana ve diğer arkadaşlarımada böyle güzel mutluluklar nasip etsin inşallah..
oğlunuda takmamaya çalış canım bende kızımdan çok çektim dediğin gibi..geçen sene teyzemin oğluyla gelini geldi iki tane kızları var..bizimki onlarla oynarken büyük olan kardeşini sevdirmemiş bizimkine öyle bir ağladı ki hala gözümün önünde benim niye kardeşim yok diye ..bende oturup ağladım eşimin yanında gizli gizli..sağolsun hep teselli etti eşim..Allah razı olsun ondan..en büyük destekçim.. sonra sonra takmamaya çalıştım kızıma hep anlattım olanları bazen kızım belki kardeşin olmaz sen tek bebeğimiz olursun diye alıştırmaya çalıştım gizliden de hep dua ettim ağladım.. bana daha düşünmüyon mu ikinciyi diyenlere dua edin duayla gelecek inşallah diyordum hep herkesten dua almaya çalıştım..şimdi de sizler için dua ediyorum canıım beniimm..
bende çok taktım hep okurdum kk da kafamızdan attığımız ayda hamile kaldık diye yazanları..bana ters geliyodu hep..sonra bi deneyeyim dedim..kendimi yaz için aşılmaya hazırladım hep rahat bıraktım vücudumu.hatta adetim geçtiği ayda ilk ay test yaptım sonra yapmadım..ve sonraki ayda hamile kalmışım.. tesadüfen öğrendim onuda..ben hep genel cerraha gittim mide bulantımdan göğüs ağrısı şikayetinden..inat ettim oysaki bebiş gelmiş inan bana canım sırf sana destek olsun diye yazıyorum..dualarım seninle bitaneemm..
herkese hayırlı akşamlar..
ebrucumya hatırladınmı beni bir ara cokk yazısıyorduk ikinci bebek heyecanını sonra yazmadık hiç çokk çokk sevindim maşallah hamıleymişsin erkek galıba cınsıyetıde ne güzel saglıkla sorunsuz alırsın kucagına inşallah
eşime yavaş yavaş işliyorum bebişi bakalım bugün itiraz etmedi hiçbakalım eylülden sonra daha sık gelirim
Günaydın kızlar
Bilgimden rica etmistim gönderemeyince mesajı, sağolsun yazmis gelişmeleri,perşembe gunu kalp atışlarını gördüm kuzumun,şükürler olsun,rabbim devaminida nasip eder insallah,hala yatıyorum pek halim yok,anliycaniz kolay bi hamilelik geçirmiyorum ,rabbim beterinden korusun,simdilik bende haberler böyle kızlar,hepinizi öpuyorum tek tek yazacak inanın gucum yok,insallah daha iyi olduğumda haberlesiriz opuyorum hepimizi hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?