- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.701
günaydın,çocuğun kaç yaşında?
canim selam nasilsin beni hatirladinmi ikinci bebek topigindeydik hamileymissin cok sevindim rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsinçok sağol canıımm beniimm..hatırlamaz olurmuyum aliyeemm..Allah razı olsun güzel duaların için bacıımm..kızz unuttunuz beni burda herkes gitti unuttular beni diyodum..dr erkek diyo ama doğumda belli olur neyse cinisyeti..önce kız dediler sonra erkek..bakalım haftaya gidebilirsem ayrıntılı usg ye gidicem orda daha net belli olur canım..
sen prensesle küçük prens nasıl..oğlun büyüdü mü aliyecim..allaha emanet olun canım..tekrar çook teşekkür ederim bacıım..
aysecim nasil sevindim anlatamam insallah güzel bir hamilelik gecirip bebegini sagsalim kucagina alirsinGünaydın kızlar
Bilgimden rica etmistim gönderemeyince mesajı, sağolsun yazmis gelişmeleri,perşembe gunu kalp atışlarını gördüm kuzumun,şükürler olsun,rabbim devaminida nasip eder insallah,hala yatıyorum pek halim yok,anliycaniz kolay bi hamilelik geçirmiyorum ,rabbim beterinden korusun,simdilik bende haberler böyle kızlar,hepinizi öpuyorum tek tek yazacak inanın gucum yok,insallah daha iyi olduğumda haberlesiriz opuyorum hepimizi hoşçakalın...
canim selam nasilsin beni hatirladinmi ikinci bebek topigindeydik hamileymissin cok sevindim rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin
aysecim nasil sevindim anlatamam insallah güzel bir hamilelik gecirip bebegini sagsalim kucagina alirsin
Zeynepcim cok sagol cnm ,mesajını görünce cok sevindim ınan ,evet cnm rabbim yine nasip etti insallah bu sefer tamamına erdirir,umudum rabbim,sende biliyorsun ne kadar zorluklar çektiğimi,allahım bu defa yüzümu güldürur insallah cnm duani eksik etme,elifi ve ömer farugu benim icin öp olurmu grsrz cnm...
Kızlar günaydin
Nerelerdesiniz ???yasemin,bilgi,??? Herşey yolundadır insallah
Bicicek cnm ne güzel seni buralarda görmek güle güle büyüt bebeğini cnm...
Momy cnm cok sagol,kalp atışlarının devamida gelir inşallah...
Berry cnm kızın cokta küçük değilmiş,benim oglumda 2003lu bi kardeşi olmasını cok istiyor,ben 7yildir uğraşıyorum,rabbim sizlere bekletmeden versin ...
Sürmeli cnm sen şubat annesiydin galiba hatırlıyorum,cnm burda çoğumuz erken dönemde kardeş yapmaya başlayıp mücadele edenlerdeniz,malesef isteyince hemen olmuyo,bence 2 yas sonrası cok ideal ,rabbim isteğin vakitte yollasin insallah kızının kardeşini....
Ebru nasılsın cnm??
Flan oglusun daha iyidir insallah cnm...
Semramm minik kusumuz nasıl??defnenin son durumu nedir hala devan etmiyordur insallah,rabbim yardımcınız olsun..
kızlar nasılsınız geçmişi çok okuyamadım,çok rahatsızım,bunları yazarken bile başım dönüyor(cuma günü aniden başım dönmeye başladı,insanın dengesi yerinde olmayınca midesi de yerinde olmuyor malum,acile gittik,iç kulakta kristaller varmış onlar yerinden oynamış,dengem yerinde değil,3-4 gün sürer dedi doktor düzelmen, ilaç falan kullanıyorum bugün biraz daha iyiyim ama ani hareket yapamıyorum,uğrayamazsam bilginiz olsun
ayşecim minişinin pıt pıtlarını duymuşsun çok sevindim
şimdilik çıkmam lazım çok başım dönüyor
merhaba cnm hayırlı olsun,ikinci melegin,satlarimiz aynı galiba,kasım anneleri listesinde ismin vardı,rabbim tamamına erdirsin...slm arkadaşlar.benimde 2008 li bir kızım var. şimdi 6+3 hamileyim. kızımda çok iyi bi hamilelik geçirdim.çok tatlıya düşkündüm ,iştahım çok açıktı
bu hamileliğimdede hep uyuyorum, ağırlık var üstümde, ve çok turşu ekşi yiyorum...tatlıdan tiksindim resmen, yemeyincede enerjim azalıyor herhalde, iyice uyuşuk bişey oldum
kızıma gelince çok bencil ve kıskanç . ama kardeş çok istiyor, gelip gidip göbeğimi öpüyor.bakalım sanumuz ne olcak... hayırlısı.
herkese iyi haftalar
canim kızınla belki zor olabilir ama ikisinin bir büyüyecegini düşununce bence cok hos geliyor kulağa,rabbim isteğin vakitte bekletmeden versin cnm..cok tesekkür ederim cnm...Evet canım 2011 şubat annesiyim.. Bilirim canım.. Sabır gerektiren bi durum hamile kalmak..
Bende 2 yaş ideal diyorum ama sonrada kızıma haksızlık mı olur diyede düşünmeden yapamıyorum..
Pfffbilmiyorum kafam karışık:44:
Bebişin hayırlı olsun inş.. Rabbim tamamına erdirir
insallah cnm bende öyle düşünmeye çalışıyorum,rabbime emanet ne diyelim.. seninde biran önce düzelir insallah adetlerin cnm,bende hamile kalmadan 2ay boyunca hep değişik zamanlarda gelmişti,insallah sanada aynısı olur cnm...hayırlı günler arkadaşlarseydam sağol kuzum,oğlum daha iyi şükür,2-3 gün çektik ama toparlandı şükür,Allah razı olsun kuzum bu arada bebeğin kalp atışlarını duymuşsunuz,gözünüz aydın canım,hep iyi düşün iyi olsun herşey canım arkadaşım acemi kuzu geçmiş olsun canım,kulak rahatsızlığında bu baş dönmesi ve bulantı sıkıntısı yaşandığını duymuştum,Rabbim şifa versin canım,arada yaz,merak ederiz seni bana gelirsek geçen hafta adetim bitti bu hafta yine lekelenme başladı,ama ben bekleyeceğim,belki vücüdun bir dengesi vardır,dengeyi bulmaya çalışıyordur,hayırlısı ne diyeyimki
canim yaseminim geçmiş olsun,ne oldu böyle birden bire,rabbim sifa versin,uğramayınca anladım aslinda,neyse rabbim beterinden korusun,iyi olunca mutlaka yaz olurmu cnm...kızlar nasılsınız geçmişi çok okuyamadım,çok rahatsızım,bunları yazarken bile başım dönüyor(cuma günü aniden başım dönmeye başladı,insanın dengesi yerinde olmayınca midesi de yerinde olmuyor malum,acile gittik,iç kulakta kristaller varmış onlar yerinden oynamış,dengem yerinde değil,3-4 gün sürer dedi doktor düzelmen, ilaç falan kullanıyorum bugün biraz daha iyiyim ama ani hareket yapamıyorum,uğrayamazsam bilginiz olsun
ayşecim minişinin pıt pıtlarını duymuşsun çok sevindim
şimdilik çıkmam lazım çok başım dönüyor
Yasemin canım geçmiş olsun vertigo mu caba senin hastalığın?baş dönmesi falan zor valla.
Yeni gelenler hoş gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?