2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canim selam nasilsin beni hatirladinmi ikinci bebek topigindeydik hamileymissin cok sevindim rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin
aysecim nasil sevindim anlatamam insallah güzel bir hamilelik gecirip bebegini sagsalim kucagina alirsin

canim selam nasilsin beni hatirladinmi ikinci bebek topigindeydik hamileymissin cok sevindim rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin

aysecim nasil sevindim anlatamam insallah güzel bir hamilelik gecirip bebegini sagsalim kucagina alirsin

Zeynepcim cok sagol cnm ,mesajını görünce cok sevindim ınan ,evet cnm rabbim yine nasip etti insallah bu sefer tamamına erdirir,umudum rabbim,sende biliyorsun ne kadar zorluklar çektiğimi,allahım bu defa yüzümu güldürur insallah cnm duani eksik etme,elifi ve ömer farugu benim icin öp olurmu grsrz cnm...

Kızlar günaydin
Nerelerdesiniz ???yasemin,bilgi,??? Herşey yolundadır insallah
Bicicek cnm ne güzel seni buralarda görmek güle güle büyüt bebeğini cnm...
Momy cnm cok sagol,kalp atışlarının devamida gelir inşallah...
Berry cnm kızın cokta küçük değilmiş,benim oglumda 2003lu bi kardeşi olmasını cok istiyor,ben 7yildir uğraşıyorum,rabbim sizlere bekletmeden versin ...
Sürmeli cnm sen şubat annesiydin galiba hatırlıyorum,cnm burda çoğumuz erken dönemde kardeş yapmaya başlayıp mücadele edenlerdeniz,malesef isteyince hemen olmuyo,bence 2 yas sonrası cok ideal ,rabbim isteğin vakitte yollasin insallah kızının kardeşini....
Ebru nasılsın cnm??
Flan oglusun daha iyidir insallah cnm...
Semramm minik kusumuz nasıl??defnenin son durumu nedir hala devan etmiyordur insallah,rabbim yardımcınız olsun..

kızlar nasılsınız geçmişi çok okuyamadım,çok rahatsızım,bunları yazarken bile başım dönüyor(cuma günü aniden başım dönmeye başladı,insanın dengesi yerinde olmayınca midesi de yerinde olmuyor malum,acile gittik,iç kulakta kristaller varmış onlar yerinden oynamış,dengem yerinde değil,3-4 gün sürer dedi doktor düzelmen, ilaç falan kullanıyorum bugün biraz daha iyiyim ama ani hareket yapamıyorum,uğrayamazsam bilginiz olsun
ayşecim minişinin pıt pıtlarını duymuşsun çok sevindim
şimdilik çıkmam lazım çok başım dönüyor

hayırlı günler arkadaşlarseydam sağol kuzum,oğlum daha iyi şükür,2-3 gün çektik ama toparlandı şükür,Allah razı olsun kuzumbu arada bebeğin kalp atışlarını duymuşsunuz,gözünüz aydın canım,hep iyi düşün iyi olsun herşey canım arkadaşımacemi kuzu geçmiş olsun canım,kulak rahatsızlığında bu baş dönmesi ve bulantı sıkıntısı yaşandığını duymuştum,Rabbim şifa versin canım,arada yaz,merak ederiz senibana gelirsek geçen hafta adetim bitti bu hafta yine lekelenme başladı,ama ben bekleyeceğim,belki vücüdun bir dengesi vardır,dengeyi bulmaya çalışıyordur,hayırlısı ne diyeyimki

Evet canım 2011 şubat annesiyim.. Bilirim canım.. Sabır gerektiren bi durum hamile kalmak..

Bende 2 yaş ideal diyorum ama sonrada kızıma haksızlık mı olur diyede düşünmeden yapamıyorum..

Pfff bilmiyorum kafam karışık:44:

Bebişin hayırlı olsun inş.. Rabbim tamamına erdirir

slm arkadaşlar.benimde 2008 li bir kızım var. şimdi 6+3 hamileyim. kızımda çok iyi bi hamilelik geçirdim.çok tatlıya düşkündüm ,iştahım çok açıktı
bu hamileliğimdede hep uyuyorum, ağırlık var üstümde, ve çok turşu ekşi yiyorum...tatlıdan tiksindim resmen, yemeyincede enerjim azalıyor herhalde, iyice uyuşuk bişey oldum
kızıma gelince çok bencil ve kıskanç . ama kardeş çok istiyor, gelip gidip göbeğimi öpüyor.bakalım sanumuz ne olcak... hayırlısı.
herkese iyi haftalar

çok geçmiş olsun yaseminciiiimmm...
sen iyi ol nooolur.. kıyamam ben sana

merhaba cnm hayırlı olsun,ikinci melegin,satlarimiz aynı galiba,kasım anneleri listesinde ismin vardı,rabbim tamamına erdirsin...

canim kızınla belki zor olabilir ama ikisinin bir büyüyecegini düşununce bence cok hos geliyor kulağa,rabbim isteğin vakitte bekletmeden versin cnm..cok tesekkür ederim cnm...

insallah cnm bende öyle düşünmeye çalışıyorum,rabbime emanet ne diyelim.. seninde biran önce düzelir insallah adetlerin cnm,bende hamile kalmadan 2ay boyunca hep değişik zamanlarda gelmişti,insallah sanada aynısı olur cnm...

canim yaseminim geçmiş olsun,ne oldu böyle birden bire,rabbim sifa versin,uğramayınca anladım aslinda,neyse rabbim beterinden korusun,iyi olunca mutlaka yaz olurmu cnm...

Son düzenleme:
Yasemin canım geçmiş olsun vertigo mu caba senin hastalığın?baş dönmesi falan zor valla.
Yeni gelenler hoş gelmiş.

hayırlı günler arkadaşlar,nasılsınızhala tam adet olamadım,leke şeklinde gidiyoruz iki gündür,bakalım,hayırlısı

Merhaba kızlar.Benimde 21 aylık oğlum var. Bende 2.yi düşünüyor ve istiyorum. Tabi daha d.k.hapı kullanıyorum . Haziran Temmuz ve Ağustos'ta deneyeceğiz bebis için.hapi kullanmayı Haziran'da bırakacağım.kismetse Mart Nisan gibi dogmasını istiyorum öğretmenim. Umarım hakkımızda hayırlısı olur. Cogu zaman 2. Beni çok ürkütüyor oğluma haksızlık edecekmisim ilgi azalacak gibi hissediyorum.

Kizlarr günaydin
Yasemin ,bilgi kizlarrrrrrr iyice merakta bıraktınız beni, mutlaka okurdum mesajlarinizi,insallah ters giden bi durum yoktur
,flan,saduman,Momy selam kızlar.....
,semracim cnm sen ve minik kuslar iyisinizdir insallah...

Bende durumlar aynı yanlız dün yine lekem vardı,cok ağladım bu gebeligim başından beri sorunlu gittiği icin inanın hiç benimseyemedim,heran herşeye hazır bekliyorum,cok korkuyorum rabbim aynı acıyı yasatmasin kimseye banada,:-( yarın kontrolum var bakalım insallah herşey yolundadır...

kızlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim,tek tek yazamıyorum kusura bakmayın,hala gözümle doğru düzgün birşey takip edemiyorum maalesefher işimi kocacığım yapıyor sağolsun,ayakta çok kalamıyorum genelde yatıyorum ve ilaçlar uyutuyordün yine doktora gittim,orda denge testi falan yaptılar,bir de manevra hareketleri varmış bu kristalleri yerine oturtmak için onları yaptırdılar bugün çok çok daha iyiyim aslında ama robot gibi oldum başımı ani hareket ettiremiyorum,doktor iki üç gün daha dedi bakalım.

dün ayrıca adetimin ikinci günüydü onun için de doktora gittim,hiiiç yumurtam yokmuşüzüldüm biraz ama napalım,bu ay da ertelendi.......herhalde sona çok yaklaştım kızlar,hiç istemediğim o sona.......benden haberler bu kadar gene gelmeye çalışırım

bayanlar ben hastayım da size ne oluyor gelmemişsiniz?hem ben nasıl oldum diye kimseler mereak etmemiş
BİLGİCİM bacım iyimisin sen de uğramamışsın?incir kürü işe mi yaradı yoksa,merakta bırakma bizi
AYŞECİM canım sevincini paylaşamadım tam tatlım,ama sen sonra kanamam başladı tekrer falan diye yazmışsın tam benimseyemedim bebeği demişsin,haklısın canım ama o kalbi attığına göre senin bebeğinbak az kaldı şu kritik günleri bir atlat herşey çok daha güzel olacak,sadece sabır.bol bol dinlen canım hiçbir iş yapma sonu selamet olacak inşşşş
FLAN hani uğrayacaktın olan biteni bize anlatacaktın,uğramamışsın:26::26::26:
SEMRACIM canısı nasılsın,didem anneyi çok emiyor herhalde.ohhhh pıt pıt yağ olsun kızımıza
GÜL teşekkür ederim canım,sen nasılsın
SADUMANCIM sanada çok teşekkür ederim
unuttuğum kimse var mı bilmiyorum varsa çok özür diliyorum,ilaçlardan kafamı daha tam toparlıyamıyorum.
her geçen gün daha iyiye gidiyorumama hala arada beni çok sarsıyor özellikle gözümle birşeyleri takip edince,yukarı ve aşağı bakınca çok kötü oluyorum şimdi olmaya başladığım gibiyine uğramaya çalışırım kendinize iyi bakın burayıda boşlamayın ben arada uğrayıp bakıyorum yazamasam daherkesleri öptüm iyi akşamlar

canlarım ciğerlerim kuzucuklarım bitaneciklerimmm nasılsınız bakalımmmm..

yeseminim bebeğim nasıl oldun daha iyicesindir inşallah.
noldu bacım sana böle yaaaaa nazardeğdi benim bebeğime..

aysemmmm canımmmm güzel gözlü arkadaşım sen nasılsın kanaman ne durumda inşallah geçmiş gitmiştir yaaa..
ben ecrinde kanama yüzünden 3 gün hastanede yatmıştım canım korkma Rabbim'in izniyle hiç bişicik olmazz..

semrammm canımmmm bebeğimmmm sen nasılsın kızçeler nasıllll.
abla kardeş anlaşabiliyolarmı bakalımm..

ggüüllllllll ebruuummmm sizler nasılsınız paşalrınız nasıl tepikliyolarmı güzel analarını bakim...ebrucum detaylı ultrason işini naptın.

bende durumlar aynı sayılır bebişler git gel konya 6 saat hesabı.
yoğunum bu günlerde malum vergi haftasından çıktık.
yasemincim valla incir işe yaradımı yaramayıp daha kötü mü yaptı göreceğiz bakalım. gecen ay 27 sinde adet olmuştum enfazla 31. 32. gün olurdum tekrar hala gelen giden yok umarım bu hayra işarettir ama sanmıyorum adet belirtilerim başladı bugün hayırlısı diyelim hayırlısı olsun inşallah canımmm..

hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Rabbim'e emanet olun herbiriniz ve bebeleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…