2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hayirli cumalar,günaydin kizlar
yaseminim canim benim tekrar cok cok gecmis olsun,rabbim eski sagligina kavustursun biran önce insallah,sana benimde duymayi sevmedigim o sözleri ,dogru ama can yakan o sözleri söylemiycem,(Sagligin daha önemli ,cocukta neymis olur elbet)demiycem ,cünkü zaten yanan atesini bir kez daha körüklüycek, bilirim ,ama umursuzda sakin olma en kötüsü zaten bu,herzaman duamdasin ,hic ummadigin anda o minisin sana tutunsun insallah ,rabbim bu mübarek gün hürmetine yollasin melegini insallah, ara ara ugra cnm iyiyim de yeter olurmu ,bende hep okuyorum cepten buralardayim
bilgim canimin ici senin güzelligin o cok sagol cnm ,ayyy allahim o ecrin cadisini elime bi gecirsem ,tam benlik yerim masallah benim lekeler bir görünüyor bi kayboluyor ,bende anlamadim canim ya,insallah dün olan sondur,allahim buayda sende o güzel haberi almayi nasip etsin canim,insallah

semram ,ebrum,gülcüm,flanim,sadumancim,sizleride öpüyorum

bende dün konrtoldeydim ,hersey iyi rabbime sükürler olsun,lekelere takilmiycakmisim,kanama alani yokmus,kocaman bi progeston ignesini yedim geldim,cok fenayim ,ayagimi kaldiramiyorum,karnimi söylemiyorum bile ,kan sulandircilardan mosmor halde,hersey icerdeki o minicik kalp icin rabbim daim ederde insallah,bunca sIKintiya deger,randevu saati gelen kadarki, stresi,korkuyu,sürekli aglamakli halimi,görmek bile istemezsiniz, nasil atlatirim bu korkulari bilmiyorum,iyi yapmiyorum biliyorum ama engelde olamiyorum,sanirim kucagimiza alana kadarda devam edecek (insallah)rabbim sonunu hayir etsin,ben yine ugrarim öpüyorum hepinizi

aminnnn aysemmm aminnnn tatlımmmmm.

doktor takılma dediyse takılma ama bebeğim yaa rahat ol keyfını cıkar hamişliğin.

o iğneleri bilirim ama ılerdeki aylarda öyle bi alışıyosun ki onlara.,hatta ben doğumdan sonra bayaa bi boşluğa düşmüştüm iğnem nerde iğnemi getirin bana diye

merhaba kızlar..benimde 2009 aralık doğumlu 27 aylık bir kızım var..şimdi 2.meleğime hamileyim...allah kısmet ederse kasım annesi olacağım...bizi de alırsanız aranıza çok seviniriz

Bilgim bağımlılık yapiyo desene
Cnm sağol takmamaya calisacam bundan sonra ,umarım başarılı olabilirim

hayırlı cumalar arkadaşlar.

yasemin, Bilgi, Ayşe sağolun arkadaşlar iyi diyelim iyi olalım işte. yuvarlanıp gidiyoruz.

pazar günü sütüm azalıverdi aniden. Galiba (günahı boynuna) görümcemin nazarı değdi. ben kızımı emzirirken hep yanıma geldi içli içli baktı. oda bi kızı olsun çok istiyordu eşi istemedi kaldı öylece. 2 oğlu var ve öyle iç geçirerek baktı ki ben emzirirken. bişey de diyemedim. ve sonrasında sütüm öyle azaldı ki, günlerce ağladım.. mama vermek zorunda kaldık miniğime.

dünden beri biraz iyi şükürler olsun.

başkaca da gaz, uyku haricinde bi sorunumuz yok şükür..

kotayı bayağı aşmışız. bugün yarın giremem. öpüldünüz.

Bol bol yeşillik ye su iç sütün dolup taşsın

günaydın kızlaarrr..hayırlı hafta sonları herkese..

yaseminim geçmiş olsun canım beniim.. kusura bakma bu aralara pek giremedim. girsemde hemn çıkmak zorunda kaldım yazmadan..Rabbim acil şifalar versin inşallah bitaneem..

semracıım canım göğsünü ılık suyla yıka birde nazar dualarını okuyup göğsüne sür ellerini..nazar kalkar gider Rabbimin izniyle..sen emzirmeye devam et kesme sakın..bire sütüm kesildi diye düşünme beyin sen öyle düşünüyosun diye sütü otomatik olarak kesermiş stres yüzündendidemi ve defneyi öp kokla bizim yerimize annesii..

ayşeeemmm canımkafana takma bak herşey yolunda gidecek inşallah bu sefer..sen istirahat et dua et bol bol..stres yapma..bebeğim bu sefer benimle kalacak de herzaman.bak ne güzel kalp atışlarınıda duymuşsunuz...Rabbim yar ve yardımcın olsun canıım..

bilgicim..canım perşembe günü ankara zekai tahir hastanesine gittim ayrıntılı usg için ..çok şükür bebeğimiz sağlıklı çıktı.22+5 günlük çıktı miniğimama fazla su içmemişim amniyon sıvım azalmış..drlar günde en az 2 litre su iç dedi..cinsiyetide soramadım çetin ve sinirli bir dr a denk geldim malesef..sanırım süpriz olacak bize kız yada erkek..hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunda yeter kiyani henüz tam paşa geliyo sayılmaz inşallah darısı yakın zamanda sana bilgicim e diğer kızlara inşallah..

flaan bacım sen niye dr a gitmiyon kıızz.lekelenmen tekrar başlamış neden kaynaklanıyo acaba ..:44:dr a gitte bizi de merakta bırakma canıım olur mu..

herkesi tek tek öpüyorum canlarıımm.. yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefa getirmişler aramızaaa..Allaha emanet olun cümleten..

hayırlı akşamlar arkadaşlaracemiciğim merak etmez miyim kuzum ben seni ama acilden çıkamıyoruz ki geleyimoğlanı ayağa kaldırdık şükür,bu sefer eşim soğukalgınlığı yüzünden rahatsızlandı,o iyileşti gibi şimdide ben kendimi çok iyi hissetmiyorum,kötü kötü bir öksürük başladı sanırım bugün yarın bende uğrarım acile:94:ebrucuğum merak etmişsin beni kuzum çok sağollekelenmem kanamaya döndü,tam da yumurtlama dönemimde(aynen bebeğimi düşürdüğüm dönemdeki duruma döndüm yani)dr.a sormuştum canım,yumurtlama dönemi kanaması olabileceğini söylemişti,ki aynen o dönemde oluyor,ilaç vermişti ama biraz kendi haline bırakmayı istiyorumyani anlayacağınız 14-15 günde bir kanama yaşayacağım bir müddet,umarım sonunda bir gebelik oluşurbu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,diğer tüm arkadaşlarıma da kocaman kocaman öpücükler

vay beeee topik 4.sayfada!!!

herkese merhaba hanımlar.. nasılsınız?????

defne ve didemli hayat zor... yalnızım o daha da zor...annem geliyor ama 2 gün kalıp gidiyor, onun gidişi insana fena koyuyor oda zor... pufffff.... böyle böyle geçiyor işte günlerimiz..

Didem memeyi tam tutamıyor hala..bir meme emme seansımız tut-bırak, tut-bırak yarım saat sürüyor.. ellerim kollarım fena ağrıyor az daha büyüse de bi tutsa bi daha bırakmasa.

başkaca da gaz, uyku, açlık yuvarlanıp gidiyoruz. perşembe 1 ayımız doluyor ve aşımız var :18::18:

hepiciğinizi çooooooooookkkk öptüm.. beni özleyin anacım baaaaaayyyy

ya ben bunu çok özlediiiimmm... :)))

merhaba arkadaşlar 2008 doğumlu oğlum var.doğumdan sonra ria taktırdım 2 aralık 2011 çıkarttım.ogünden bu yana çalışmalara devam ediyoruz fakat uygulamada kalıyor.bu hafta kırmızılar gelmez ise inşallah 2.bebeğim olucak allahın izni ile allahım yüce rabbim isteyen herkese nasip eylesin.

merhaba arkdaşlar bende 2003 doğumlu normal hamilelik sonucu 1 oğlum var ve 3 yıldır 2 bebek ıstıyoruz fakat ara verdimizde oldu.eşimde hareket sorunmuz çıkdı sebep olarak bu ay ovulayson testi ve ıncır kürü kullandım uzun bı aradan sonra 11 nisan adet tarihim yumurtlama günümü yakaladımız düşünüyorum burdan gelişmeleri paylaşırım sizlerlee çok istiyorum artık çoooooookkkkkkkk o mis gibi bebek kokusunu özledim Allahım tekrar yaşatır en kısa zamanda hepimize inşallah çok zormuş ilkini beklemekden daha zor geldi bana

hey heyyyyyyyy hatunlarrrrrrrrrrrrrr ben geldiiiim bomba gibi
cıstak cıstak dememe gerek var mı bilmiyorum

nasılsınız kızlar,semracım canım benim kıyamam ben sana,didem en kısa zamanda tutacak inş o memeyiufak tefek sıkıntılar olacak ama şöyle gözlerini bir açsın,minik minik bir gülmeye başlasın herşey çok daha güzel olacak canım benimo eltiye de pes valla,ne göz varmışşimdi nasıl oldu sütün,geliyor değil mi?

ebrucum herşey yolundaymış çok sevindimmmmmbacım şimdi kız mı erkek mi öğrenemiyecek miyiz biz ama:26::26::26:sağlıklı olsun da o da öğrenilir elbet bu ay olmazsa bir dahaki aya

flanım çok çok geçmiş olsun tatlım,eşin o kadar çok ağır hasta olmamışltır umarım sen nasılsın?kanama sonrasını değerlendirmeyi unutma flancım,hamile kaldığın ay öyle yapmıştın sanırım

bilgiciiiiiiiim nerelerdesin tatlım,adet oldun mu?geçmiş olması lazım gününün yanlış hatırlamıyorum değil mi?incir kürü işe yaradı de ve sevindir bizi

ayşeciiiim nasılsın tatlım,kanamaların ne durumda,ben sana hep sorucam unutuyorum,kayınvaliden ve eltin biliyor değil mi hamile olduğunu?sana yardımcı oluyorlar mı?

gülcüm,sadumancım siz nasılsınız kızlar iki öğretmen kolay gelsin

yeni gelen arkadaşlar var,hoşgelmişler en kısa zamnda ikinci bebişleri gelsin inş,beklemek zordur bilirim

hoşgeldin arkadaşım bugün kımsenin yazası yok forumda sanırım DDDD

ben geldim ben geldim ben geldimmmm

yasemiiinnnnnnnnn canımmmmm adetim gelmedi tatlım yaa bugün gecikmenin 6. günüdeyim.
dün akşam test yaptım ve tekçizgiydi malesef canımmm.
ama şöylede bi umudum var ecrinde de 7 gün geçmişti test yapmıştım negatifti çift çizgiyi 10. günde görmüştüm.

hayırlısı ile inşallah yine öyle bir durumla karşılarşıyayımdır.
bakalım incir ye etki yada yan etki yaptı.
keşke kullanmasaydım yaa düzenimi etkiledi sanırım.
yumurtanın büyüyüp büyüyüp çatlamamasından kiste dönüşmesinden korkuyorum
sen neler yapıosun nasıl oldun dicem ama maşallah bomba oldugunu belitmişsin zaten canım benimmmmm

semramm kuzummm o didem i varya Rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun Rabbim.
bu nasıl bi güzelliktir öle maşşallah maşşallllaaahhh.
senin nasıl giidiyo tatlımm nasıl kızlar çok yoruyomu seni.

aysemm kuzucummmm sen nasıl oldun istirahate devam herhalde dimi.
kanaman kesildi umarum.
sende bebişinde Rabbim'e emanet olun inşallah..,

ebru gül flan saduman sizlerde de herşey yolunda inşallah .
hepinizi tek tek kocaman kocaman öpüyorummmmmmmmmmmm

Selam kızlar herkes iyidir insallah, oglusimin okulu tatil onun icin vaktim olmuyor ugramaya,bende herşey aynı işlerimi halledecek kadar cok şükür gücüm oluyor artık,lekelenmelerde bitti yanlız aşırı bel ağrısı çekiyorum,uykudan bile uyandıriyor beni,yine perşembe kontrolum var,haber ederim sizlere insallah,hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim...
Bilgim aklım sende kaldı varmi güzel haberler cnm...
Semram dideme kocaman bir MAsallaH diyorum
cok guzel bir bebek rabbim uzun ömürler versin...
Ebrumm cnm sağlıklı olsunda cinsiyetide hic onemli degil cnm bunca zaman bekleyince saglikla kavusalimm yeter..
Yaseminim cok şükür iyisin burdasin cnm,herkes biliyor cnm kimsenin yardımı yok kuzum ,olmasında zaten rabbim bana o gucu veriyor yapıyorum ,şükürler olsun...neyse herkese sevgiler ben çıkıyorum kızlar ..

Son düzenleme:
maşallah canım bir ayı doldurdunuzdediğin gibi biraz daha büyüsün iyice toparlanır inşallah
arkadaşım ölüyorum gripten,kötü kötü birde öksürük var,sorma yani:2:yanlış hatırlamıyorsun canım,benim durum biraz belli oldu gibi,ara kanamalar yumurta çatlaması dönemine geliyor,aynı adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor,anlıyorum kanama olacağını,bir gün öncesi ve hemen sonrasını değerlendiriyorum,tutarsa tutar artık,hamile kaldığım ay öyle olmuştu,bebeğim gelmişti ama gitti
hoşgeldin canımhayırlı haberlerle gelirsin inşallah

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım,dualarımız seninle

şükür kavuşturana.. topiği böyle görmeye bayılıyorum

didem ve defne ile hayat güzel olduğu kadar zorda. ama bi kaç ay sonrasını, biraz daha abartıp bi sonra ki yaz ayını da düşününce içim rahatlıyor ve şuan ki durumu stres yapmamaya çalışıyorum.

süt durumu öncesi gibi değil hala ama Rabbime şükürler olsun iyi. artırmak için elimden geleni yapıyorum ve haliyle doğumdan kalan 4,5 kg.ı vermek bi yana dursun üstüne de alıyo gibiyim.. olsun, yavruma süt olsun yarasında, kilo verilir elbet.

BİLGİcim canım benim inşallah bu gecikme hamileliktendir.. güzel haberini en kısa sürede almak dileğiyle.

Yaseminciiimm canım iyileşmene çook sevindim.. senin o cıstak cıstaklarını yiyim:)))

Ayşecim seninde lekelenmelerinin bitmesine çok sevindim.. inşallah bel ağrılarında geçer ve perşembe günü kontrolden sonra güzel haberler verirsin.

ÖPÜLDÜNÜZZZZZZ

Son düzenleme:
Acemira yazını okuyunca mutlu oldum,iyileştin mi kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…