- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.741
ahhhh yaseminim canımmmmm bebeğimmmmm tatlıımmmmmm bitanemmmmmm ağzın bal yesin inşşallahhemde en polenlisinden
bakalım bende çok heyecanlı merakli vede korku içindeyimm
İncir diyorum yaa acaba yumurtayı büyütüp büyütüp catlatmadımı kist mi oldu :26::26: işte bundan çok korkuyorum
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah hepimiz için.
semramm aysemmm flancımm ebrucum sadumancım gülcüm hepinize günaydınlar olsun hayırlı günler olsun inşallah.
hadi ben kaçtım canlar.
çook işiiim vaarrrr
ohhh kuzuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm yerim ben o polenleri kaşık kaşıkyeterki sen hamileyim de
merak etme çatlamıştır onlaaaar,senin çatlama problemin yok ki zatenayşeye diyordum en kısa zamanda gelecek diye bak şimdi sıra sende merak etme bence o elma çekirdeği senin içinde ben heyecanla bekliyorum,bak mendili elime aldım haberin olsun
topiğimin diğer kızlarııı hepiciğinizi öpüyorum
semracım tatlım canım arkadaşım beğenip beğenip çıkıyorsun buralardasın o yüzden sana ayrı öpücük geliyordidemi de defneyi de benim yerime şöyle kokulu kokulu öp
ayşecim seninde güzel haberlerini bekliyorumayrıca yaptığın hamilelik takvimini her gördüğümde ayrı bir heyecanlanıyorum bana da yapmak nasib olur diye umuyorum
hayırlı akşamlar kızlaaarr..yaseminim ayşeemm beni sormuşsunuz..iyiyiz çok şükür canlarıım..bu hafta dr a gidecektim dr izinliymiş.p.tesi dr a gidecem inşallah..tekrar güzel haberler alırım inşallah..
bilgiciimm canım inşallah adetin gelmezde bize güzel haberler verirsin canım..merakla bekliyorum..
yaseminiimm iyi olmana çok sevindim canım..kendine dikkat et meleğim..
ayşeeemm haberler nasıl canım..inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bitaneemm..
semracıım,flancıım,şadumancıım,gülcüümm hepinizi öpüyorum canlarıımm..Allaha emanet olun cümleten..
Günadin kızlar dün kontrolumden sonra bi akraba ziyaretine gittik evede geç donunce haber veremedimkusura bakmayın kızlar neolur.,şükürler Olsun herşey yolunda 2 hafta sonraya verdi artık randevuyu,allahima her doktor çıkışı okadar şükür ediyor, dua ediyorumki ,sonuna kadarda herşey böyle devam eder insallah,yaseminim bilgim flanim darısı sizlere canlarim,esimde bugün evde sağolsun cok yardımı oluyor bana,şimdi evi süpüruyo ;-),bende ufaktan yardım ediyim kızlar yine uğrarım hoşçakalın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?