2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

ayyyyyyyyyyyyyyyy kızların hepiciği uğramış neredeysebenim kursum vardı öğleden sonra malum bugün salı uğrayamadımkursta hiçbirşey yapmadım daha başımı öne eğemiyorumbir aya anca dedi doktor ama ayakta dolanmak bile harika yatmaktan çok sıkıldım çünkü

semracım bende o cıstak cıstakları çok özledim ne yalan söyleyim uzun zamandır böyle giriş yapmamıştımbir de ben hamile kalmış olsaydım çok iyi olacaktı,çünküüü bence bilgi hamile(inş inş inş)flanda en kritik günleri değerlendirdiğine göre geriye bir ben kalıyorum ,bö işte
sen de boşver kiloyu minyon tiplisin zaten sonra verirsin,biz seni biliyoruz gülüm fıstık gibisin,didemi besle sonra peşinde koşarken kilo falan kalmaz

bilgiiim hoşgeldiiin ayy sanada sevinmiyorum daha ama dört gün sonra görüşürüz,gerçi ben görüşümü yukarda belirttim ama olsun halay çekmek yakındır umarım

flanım çok geçmiş olsun canım.bir an önce iyleşirsin umarım,bitki çaylarına ağırlık ver ilaç kullanırken de dikkatli ol çünkü her an bebiş gelebilir tatlımbu sefer sana tutunacaktır bebeğin flanım (inş),ikimize de babalarına ve de abilerine nazda sınır tanımayacak kızlar diliyorum hala benbak haberin olsun ikiz diyorum senin için

ayşecim canım benim,perşembeye güzel haberler getirirsin inş,şu kritik günleri bir atlatalım ben bile derin bir ohh çekiceğim emin olçok kızdım kayınvalidene siz aynı apartmanda oturuyordunuz sanırımhadi eltinin bebeği var,cık cık cık yaaaaa,neyse sen dinlen tamam mı?iş nasıl olsa sonra da olur,bebeğin ve sen çok daha önemlisin şimdi

pembe mavi canım biraz tanıtsana kendini,nerelisin,kızın mı oğlun mu var,kaç yaşında,ikinciyi ne zamandır istiyorsunuz?yaşın kaç tı ?yoksa anlatmışmıydın?anlattıysan kusura bakma ben biraz rahatsızım da,okudum mu okumadım mı hatırlamıyorum

sadumancım sasğol daha iyiyim canım,çok ani hareketler yapamıyorum,bir de hareketli şeyleri takip edince hala başım dönüyor ama geçen haftaya göre çok daha iyiyim,

ahhhh yaseminim canımmmmm bebeğimmmmm tatlıımmmmmm bitanemmmmmm ağzın bal yesin inşşallah hemde en polenlisinden
bakalım bende çok heyecanlı merakli vede korku içindeyimm
İncir diyorum yaa acaba yumurtayı büyütüp büyütüp catlatmadımı kist mi oldu :26::26: işte bundan çok korkuyorum
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah hepimiz için.

semramm aysemmm flancımm ebrucum sadumancım gülcüm hepinize günaydınlar olsun hayırlı günler olsun inşallah.
hadi ben kaçtım canlar.
çook işiiim vaarrrr

ohhh kuzuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm yerim ben o polenleri kaşık kaşıkyeterki sen hamileyim de
merak etme çatlamıştır onlaaaar,senin çatlama problemin yok ki zatenayşeye diyordum en kısa zamanda gelecek diye bak şimdi sıra sende merak etme bence o elma çekirdeği senin içindeben heyecanla bekliyorum,bak mendili elime aldım haberin olsun

topiğimin diğer kızlarııı hepiciğinizi öpüyorum
semracım tatlım canım arkadaşım beğenip beğenip çıkıyorsun buralardasın o yüzden sana ayrı öpücük geliyordidemi de defneyi de benim yerime şöyle kokulu kokulu öp
ayşecim seninde güzel haberlerini bekliyorumayrıca yaptığın hamilelik takvimini her gördüğümde ayrı bir heyecanlanıyorumbana da yapmak nasib olur diye umuyorum

canıııımmmm benim ağzına yüreğine sağllıkkkkk.
benimde dileğim dua bu yönde ama her zaman hayırlısını istedim RAABİM'den yinede söylüyorum sana da banada isteyen herkesede RABBİM hayırlısı nasip etsin güzel yürekli kardeşim benimm

selamlar kizlar
sabahtan beri ceple girip biseyler yaziyorum,tam mesaj gönderilecekken iptal oluyor girisim sonunda pcyi actirdi bana kk ...
yaseminim kimsenin kimseye faydasi yok canim,ben bunu cok iyi anladim,yanimdalar evet ama sadece yakinimda,benim bu durumum herkesin, herseyin farkina varmami sagladi,kimbilir belkide ben cok kötüyümdür:26: ,neyapalim rabbim bu gününmü aratmasin ,kimseyide yataga mahkum birakmasin gercekten cok zor..sen bi hamile kal ben sana o tickerlerin en güzeline yapicam,allahim o günü sana daha yakin etsin canim,yarin hayirli haberlerle dönerim insallah duani esirgeme...
bilgim faceden haberlestik ama yinede yazayim ben senden cok umutluyum canim arkadasim hakkinda hayirlisini nasip etsin rabbim...
semram canim kolayliklar versin rabbim,mutlaka zorlu bi sürec ama ,gecici bi sürec canim,senin ailende yaninda bak zor aninda yaninda olan insanlar var,bizde oda yok cnm rabbim yardimcin olsun...
flan canim evet yarin kontrolum ,amin canim hayirli haberle dönerim insallah,darisi en kisa zamanda sanada canim....
ebrum yine yok hersey yolundadir insallah...
gül cnm senin hamilelik nasil gidiyor...

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın bayanlar
gününüz aydın ,bol neşeli, güzel haberli, ve deeeee bol gülücüklü olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çalışanlara kolay gelsin ,ev hanımlarına da kolay gelsin,iki çocuklulara çok çok kolay gelsiiiiinnnnn
hadi bakalım bugün bilgi den ve ayşeden güzel haberler bekliyorummmmmmmdün gece rüyama bile girdiniz,bilgiye yhalay çekmek için yazıyordum ayşe de ben dört aylık hamileymişim diye haber veriyordubiryerlerim açıkta kalmış herhalkız dedim o nasıl doktormuş dört aylık bebeği anlamamışşşneyse ben bile kendime güldüm kalkınca

kayınpederim bende,şimdi kalktı kahvaltı hazırlayım ben yine görüşürüz umarım hepiciğinizi öptüm ayrı ayrı
haa bi de ayşecim sen kesinlikle kötü değilsin,sakın bir daha böyle şeyler duymayım,bu karşındakilerin terbiyesizliği başka da birşey değildaha uzun uzun yazıcağım ama şimdi çıkmam lazım

günaydıınnn canımmmmm
rüyan hayırlara vesile olsun inşallah inşallahhh..

bacım benden su bi kaç gün haber beklemeyin kırmızılar gelmesse tabi gelirse haber ederimde.
nasip olursa adetim gelmezse ki inşallah hayırlısı ile gelmez pazar sabahı test yapcam.
anca taaaaaaa pzt.haber veririm :))

aysemmm canıııımm naptın nasıl gecti kontrlün hadi bizlere hayırlı haberini getir bi an önce canımmm

semramm sende iyisin inşallah prensesler nasıllll. öptüm üçünüzüde.

canlar nolur dualarınızda benide eksik etmeyin hayırlısı ise bebişim gelmiş olsun (

Günaydin kızlar..
Yaseminim bilgim sizleri merakta bırakmamak icin girdim benim randevum akşam4de canlar,şimdiden sizleri telasladirmayayim...yaseminim rüyan hayırlara çıksın insallah,bebeğimin gelişimi buaylarda cok onemli insallah rüyanda buna cikar kocaman olmuştur insallah,bende rüyamda bugun kocaman tosuncuk bir kiz çocuğu gördüm hayira çıkar insallah...bilgim dört gözle ozaman pzrtsiyi bekliyoruz cnm hep duamdasiniz zaten cnm...grsmek uzere ..

ayşecim şuan doktordasın umarım güzel haberlerle dönersin,bebeğin tosun olma yolunda ilerliyordur inş,biliyor musun bence de senin kızın olacak,nedense içimde öyle bir his varbilgime de yakışıklı bir erkek geliyor bence(inş inş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş)
flanımla bana da ikişer tane kızzzzzz
bilgicim pazartesiyi dört gözle bekliyor olacağım,inş bebeğin gelmiştir ve seninledir canım,tüm kalbimle diliyorum
flan iyleşmedin mi canım?
ebrucum nasılsınız tatlım,bebeğin ve sen bir yaramazlık yoktur umarım
canım arkadaşım semram seni unutmuyorum,hadi kızları al kahveye gel,değişiklik olur

Kızlar ,okuyorum ama iki çift bişey yazacam bişey çıkıyor yazamoyorum..
herkesten güzel haberler bekleniyor hadi bakalım inşallah
kızı erkeği hiiiç farketmez,sağlıklı,hayırlı bebeklerimiz olsun inşallah...
Yaseminciiim güzel kalpli hanııımmm
darısı senin başına inşallah sıra sendedir artık,sonraki ay da flanda
ve bekleyen herkeste inşallah

hayırlı akşamlar kızlaaarr..yaseminim ayşeemm beni sormuşsunuz..iyiyiz çok şükür canlarıım..bu hafta dr a gidecektim dr izinliymiş.p.tesi dr a gidecem inşallah..tekrar güzel haberler alırım inşallah..

bilgiciimm canım inşallah adetin gelmezde bize güzel haberler verirsin canım..merakla bekliyorum..

yaseminiimm iyi olmana çok sevindim canım..kendine dikkat et meleğim..

ayşeeemm haberler nasıl canım..inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bitaneemm..

semracıım,flancıım,şadumancıım,gülcüümm hepinizi öpüyorum canlarıımm..Allaha emanet olun cümleten..

BİZ de güzel haberlerini bekliyoruz canım

çok güzel arkadaşlıklar kurmuşşunuz kıskandım sizi :) kalbinizde olanı mevlam nasip sizlere insallah.bu güzel arkadaşlığınız son bulmasın.bebek isteyen annelere rabbim tez zamanda hayırlı bebekler nasip etsin.nasip olan annelere saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin.

canlarım ciğerlerim ballı böreklerim hayırlı cumalarımız hayırlı günlerimiz olsun inşallah.
iteleye kakalaya cumayı yaptık yine çok şükür :124::124::124::124:

aysemm nerelerdesin :26::26::26::26:doktor dönüşü gelmemişsin hiç buraya ama oldumu arkadaşım oldumu güzel gözlüm
bizleri böle merakta bıraktın.
neler dedi doktor amcası bakalım senin fasulye ne kadar olmuş ne kadar büyümüş.
hadi gelde anlat bi an önce :103::103::103:

semmraamm canımmm sen de gel arada kuzucum be iki satır yaz çık
halinden durumundan haberdar et bizleri.
prensessler napıyo bakalımm..
didem başlamıştır fıldır fıldır bakınmayaa :))

yaseminimm canımmmm sende durumlar nasıl tatlımmmmm.
daha iyicesindir umarımmmm..
benim bi arkadaşim bi hafta kadar önce falan kent hastanesinde işe başladı yeni doğan bölümünde:94::94::94:
dün otobüste karşılaştık.
issrael beyden bahsediyoruz bilgi diyo adam senelerin doktoru diyo tüp bebekte başarısız olmamış gibi bişiy diyo
(tabi bu arada israel beyi önceden tanıyo bu arkadaşım)
hayırlısıyla sizde bi an önce başlarsınız senden şöle pozitif pozitif sonuçlar alırız canımm benim..

ebrucumm canım sende pzt güzel hayırlı haberlerle gel inşallah cinsiyetinide sor mutlaka :))
ben de tabi nasip olursa ben de pzt gitmek istiyorum doktora.
pazar sabahı bi test yapim diyorummm her iki durumdada gitmem lazım doktora inşallah çift çizgiyse kontrole tek çizgi çıkarsa gidim bi gösterim bakim neden gelmemişler kendileri.

Hayırlısı ne ise Rabbim hepimize onu nasip etsin inşşallah

merhaba kızlaaaarrr
bilgim tünaydın sabah sabah nasıl sevindim kendi doktorum için güzel şeyler duyunca anlatamam valla çok güzel moral olduumarım benimde hormoncuklarım,o sevimli şeyler biran önce normale dönerler de bende başlarım tedaviye
bilgicim doktor kousunda haklısın sen her iki durumda da doktora gideceksin zaten o yüzden bir randevu al,ama inş çift çizgi için gidersin doktora,kızın neler yapıyor tatlım,küçük bir sorun vardı hallettin değil mi?

ayşecim uğramamışsın tatlım,kötü birşey yoktur umarım,sen sessiz kalınca benim ödüm kopuyor:18:umarım doktor güzel şeyler söylemiştir

ebrucum canım iyi olmana çok sevindim,doktor kontrolünden sonra da bizi bilgilendir canım,güzel haberlerini bekliyorum

semraaam nerelerdesin bacım didoş annesine soluk aldırmıyor herhalde

gülüm hoşgeldin,teşekkür ederim canım o senin kalbinin güzelliği

biricik 61 teşekkür ederiz tüm güzel dileklerin için

Günadin kızlar dün kontrolumden sonra bi akraba ziyaretine gittik evede geç donunce haber veremedimkusura bakmayın kızlar neolur.,şükürler Olsun herşey yolunda 2 hafta sonraya verdi artık randevuyu,allahima her doktor çıkışı okadar şükür ediyor, dua ediyorumki ,sonuna kadarda herşey böyle devam eder insallah,yaseminim bilgim flanim darısı sizlere canlarim,esimde bugün evde sağolsun cok yardımı oluyor bana,şimdi evi süpüruyo ;-),bende ufaktan yardım ediyim kızlar yine uğrarım hoşçakalın ..

Son düzenleme:

çok mutlu oldum ayşeciğim bu güzel haberi bekliyordumherşeyin yolunda olması sevindirici,doktor bile kontrollerini iki haftaya çıkardığına göre beklediğimizden daha iyi bir gelişme var,sonuna kadar da böyle devam eder umarımzaten nedense ben kendimi 12.haftaya kadar şartlandırmış durumdayım,ondan sonra inş hiçbir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum senin içinneden öyle düşünüyorsam
neyse hadi sen eşine yardım et çok yorulmadan,kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…