- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.761
CANIM cok sagol,bende senin gibi düsünmek istiyorum canim ama son gebeligimde bebegimin 13. haftalikken malesef kalbi durdu,yanliz gelisimi 11. haftada kalmisti kuzumunçok mutlu oldum ayşeciğim bu güzel haberi bekliyordumherşeyin yolunda olması sevindirici,doktor bile kontrollerini iki haftaya çıkardığına göre beklediğimizden daha iyi bir gelişme var,sonuna kadar da böyle devam eder umarım zaten nedense ben kendimi 12.haftaya kadar şartlandırmış durumdayım,ondan sonra inş hiçbir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum senin için neden öyle düşünüyorsam
neyse hadi sen eşine yardım et çok yorulmadan,kolay gelsin
uzunca bir aradan sonra kocaman merhabalar arkadaşlarhenüz tam iyileşemedim maalesef,grip tekrarlayıp duruyor:2:bir geçmişi okuyayımda geleyim,olur mu?
tünaydın kızlar:44::44:herkesler çok meşkul herhalde,kimsecikler uğramamış bugün:26::26:
semracım canım o yorgunluk ve uykusuzluk sadumanın dediği gibi yerini mutluluğa bırakacak,o kızçeler büyüyüp işlerin ucundan tutunca,okulda başarılar getirdikçe sen onlarla gururlanacak ve iyiki doğurmuşum diyeceksin
flanım hoşgeldin bacım,özlettin kendinibak bu aralar daha dikkatli olmalısın korunmuyorsun çünkü,heran bir bebiş kapını çalabilir canım arkadaşım
ayşecim nasıl oldun tatlım,dinlenirken bizi de takip ediyorsundur umarım
ebrucum gülüm nasılsınız bebiş sen ve de kuzun?
BİLGİ çok merakta bıraktın beni tatlım,adet olsaydın mutlaka haber verirdin diye düşünüyorum,doktora gitmeyi mi bekliyorsun:26:bi ses ver be gülüm
sadumancım sen nasılsın?arada girip yazıyorsun hepimize de kendinden bahsetmiyorsun?miniğin nasıl sen neler yapıyorsun?
selam kızlaarr..nasılsınız bakalım canlarııımm...
yaseminiimm iyiyiz canım çok şükür..bebiş ara ara yavaş hareket ediyo annesini tedirgin ediyo ama sonra telefi ediyo çok şükür..kızım da anasınıfına gidip geliyo teyzesibugün toplantısı vardı oraya gidip geldim az önce.. sen nasılsın yaseminiim..
semracıım prensesler seni çok yoruyolar değil mi..gözümü korkutma :18:bende tedirgin oluyom bazen zehranur tam birinci sınıfa başlayınca kardeşi oluyo:26:kızımın bebekliği çok zor geçti çok huysuzdu..inşallah ikinci bebiş daha mazlum olur.öyle dua ediyorum..didemi ve defneyi öp bizim için..
bilgicim canım hakkında hayırlısı olsun inşallah..inşallah dış gebelik yoktur.biraz ara vermek iyi oluyo stresten uzaklaş.birkaç ay bebiş fikrini at kafandan..inşallah benim ki gibi tedavisiz gelir bebişin canıım..
sadumanım,flanımm,gülcüm ve diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız canlarıım..
bu arada ben p.tesi dr a gittim dr bu hafta da izinliymişçok canım sıkıldı..eve geldim tekrar..bu yüzden inşallah diğer p.tesiye güzel haberler alırım ..
hepinizi öpüyorum canlarıımm.cümleten Allaha emanet olun inşallah..
bananeeeeeeeeeeeeeeee bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum hem de çok istiyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?