2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

selam bende 2. kızıma hamileyim allah nasip ederse 2. prensesim olcak arnaıza katılayımdedim ilkinde farklı ikincide farklıydı oğluşum olcak heralde dedim ama dr kesn demedi de kız dedi

CANIM cok sagol,bende senin gibi düsünmek istiyorum canim ama son gebeligimde bebegimin 13. haftalikken malesef kalbi durdu,yanliz gelisimi 11. haftada kalmisti kuzumun,allahim ayni aciyi yasatmasinda yaseminim,benim bu korkularim onu kucagima alana kadar sürecek sanirim,rabbim kimseye banada yasatmasin cokta düsünmemek benim icin en kolay taraf oluyor inan:26::26:,yoksa bu korkuyla yasanmiyor...canim yaseminim bugün senin icin bilgim icin ayrica cok dua ettim rabbim kabul eder insallah, tatli oglusi öpüyorum,oglus diyince biz hala ogluma söyleyemedik teyzesi, neolur neolmaz diyeyavrum nasilda sevinecek kimbilir ama yasananlardan cok etkilendi zamaninda onun icin bekliycem biraz daha,rabbim tamamina erdirir insallah.....

GÜNAYDIN
kızlar nasılsınız,ben BİLGİNİN sabah erken saatte gelip kızlar İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRDÜM diyeceğinden emin bir şekilde; bilgiye hangi şarkıyla halay çeksem diyerek geldim
ama bilgicim daha uğramamışşşş:26::26::26::26::26::26:BİLGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ nerelerdesinnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84:umarım herşey yolundadır arkadaşım
topiğin hamiş,iki çocuklu ve hamiş olmak için uğraşan sakinleri herkesleri kocaman öpüyorum ve sabah işlerim için şimdilik gidiyorum ama yine geleceğim

selamlar herkeseeee....

bu yorgun uykusuz anne hepinizi çok özledi ve çok seviyor..

güzel haberlerinizi bekliyoruummmmmmm..

uzunca bir aradan sonra kocaman merhabalar arkadaşlarhenüz tam iyileşemedim maalesef,grip tekrarlayıp duruyor:2:bir geçmişi okuyayımda geleyim,olur mu?

tünaydın kızlar:44::44:herkesler çok meşkul herhalde,kimsecikler uğramamış bugün:26::26:
semracım canım o yorgunluk ve uykusuzluk sadumanın dediği gibi yerini mutluluğa bırakacak,o kızçeler büyüyüp işlerin ucundan tutunca,okulda başarılar getirdikçe sen onlarla gururlanacak ve iyiki doğurmuşum diyeceksin
flanım hoşgeldin bacım,özlettin kendinibak bu aralar daha dikkatli olmalısın korunmuyorsun çünkü,heran bir bebiş kapını çalabilir canım arkadaşım
ayşecim nasıl oldun tatlım,dinlenirken bizi de takip ediyorsundur umarım
ebrucum gülüm nasılsınız bebiş sen ve de kuzun?
BİLGİ çok merakta bıraktın beni tatlım,adet olsaydın mutlaka haber verirdin diye düşünüyorum,doktora gitmeyi mi bekliyorsun:26:bi ses ver be gülüm
sadumancım sen nasılsın?arada girip yazıyorsun hepimize de kendinden bahsetmiyorsun?miniğin nasıl sen neler yapıyorsun?

Son düzenleme:
Tünaydın hatunlar...

Yasemincim yakaladım seni:))))
Saduman ve senin güzel dileklerinize AMİİİNNNN diyorum. sizlere de nasip olsun inşallah.

dün akşam çooook fenaydık((
Didemin koliği tuttu, 3 saat viyak viyak ağladı yavrum.. o ağladıkça ben çok kötü oldum.. Defnenin de yaramazlıkları had safhaya ulaşınca iyice sinirlendim.. hala başım ağrıyor(

geçicek bugünler ve dediğiniz gibi yerini mutluluğa, güzel günlere bırakacak Allahın izniyle inşallah.

BİLGİye faceden mesaj atıcam yazar inşallah durumunu

Son düzenleme:
BİLGİDEN aldığım mesajı iletiyorum:

Cnm topige giremiyorum sen yaziver
Hamilelik yok
Doktor dis gebelik olabilir kanda bakalim birde dedi
Kan verdim bir iiki gune onun sonucunu alicam
Cikan sonuca gore adet sokturucu kullanicam
Ayrica bebek isini ertelemeye karar verdik
Simdi bi kac ay sıkı bi diyete basliyorum
Once ciddi anlamda kilo vermem gerek

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin, Dış gebelik filanda çıkmaz inşallah.

kuzum zaten olabilir düşüncesiyle ciddi bir soğukalgınlığı tedavisi görmedim o yüzden de atlatamıyorum bir türlühafta sonuna adet olmam gerek (malum ben 15 günde bir yaşıyorum bu sıkıntıyı)olursam gidip iğne ilaç ne gerekiyorsa bir tedavi olayım diyorum erteledikçe azalmıyor,evdekiler yeni atlattı tekrar onlarıda hasta etmiyeyim:26:dün biraz geçmişi okudum ama alıntı yapamadım,malum grip beni haşat etti hiç halim yok,nasılsın

selam kızlaarr..nasılsınız bakalım canlarııımm...

yaseminiimm iyiyiz canım çok şükür..bebiş ara ara yavaş hareket ediyo annesini tedirgin ediyo ama sonra telefi ediyo çok şükür..kızım da anasınıfına gidip geliyo teyzesibugün toplantısı vardı oraya gidip geldim az önce..sen nasılsın yaseminiim..

semracıım prensesler seni çok yoruyolar değil mi..gözümü korkutma :18:bende tedirgin oluyom bazen zehranur tam birinci sınıfa başlayınca kardeşi oluyo:26:kızımın bebekliği çok zor geçti çok huysuzdu..inşallah ikinci bebiş daha mazlum olur.öyle dua ediyorum..didemi ve defneyi öp bizim için..

bilgicim canım hakkında hayırlısı olsun inşallah..inşallah dış gebelik yoktur.biraz ara vermek iyi oluyo stresten uzaklaş.birkaç ay bebiş fikrini at kafandan..inşallah benim ki gibi tedavisiz gelir bebişin canıım..

sadumanım,flanımm,gülcüm ve diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız canlarıım..

bu arada ben p.tesi dr a gittim dr bu hafta da izinliymiş çok canım sıkıldı..eve geldim tekrar..bu yüzden inşallah diğer p.tesiye güzel haberler alırım ..

hepinizi öpüyorum canlarıımm.cümleten Allaha emanet olun inşallah..

herkesçikler uğramış çok güzel
semracım canım benim,allah kolaylık versin sana herşey daha da güzel olacakdefne de haliyle alışana kadar yapacak yaramazlıklar,inş kolay atlatırsınız bu sürecibilgiden haberler getirmişsin,inş dış gebelik falan değildir,kanda sonuç kaç çıkacak acaba?bazen ertelemek güzel olabiliyor,çünkü biz çok kafamızı takıyoruz,ama ben nedense hiç dış gebelik olacağına ihtimal veremiyorum belki geç döllenme olmuş olabilir:26::26:alsın sonuçları da hakkında hayırlısı olsun,tekrardan yazışırsan selamımızı söyle,büyük umutlarla bekliyoruz
flancım sen böyle başka bir kadın doğumcuya da görünsen,15 te bir bu adetler seni yer bitirir bacım,o kadar kan kaybetsem ben mahvolurdum inangrip için de adetten sonra ilaca başlayacak olman iyi olmuş,çabucak atlatırsın umarım
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukız korkmasın gözün,tadını çıkarın bebeğinizin,sonra bir bakmışsın büyüyüvermişler,öptürmüyorlar,sıktırmıyorlar,laf çevirip cevap veriyorlar,,,her güzel şeyin accıcık ucunda dikeni var napalım,o yüzden tadını çıkarın hem hamileliğin hem de minicik bebişlerinizin,her iki çocuğun da farklı sıkıntıları var,karşıdan konuşmak kolay biliyorum ama bebeğin sıkıntısı farklı ki siz bu konuda tecrübelisiniz artık,büyüğün sıkıntısı farklı,bebekle uğraşıcağız derken abilerin ablaların da sıkıntısını atlamazsanız herşey daha kolay olacak gibi değil mi?yoksa bana mı öyle geliyor
doktor da bir yerinde durmuyor,dursa iş yapıp istediklerimizi söylemiyorkızdım

iyiyim canım,senin de iyi olmana sevindim bebiş kaç aylık oldu?

bananeeeeeeeeeeeeeeee bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum hem de çok istiyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cıstak cıstak cıstaaakkk
bir yasemin klasiği ile selam vereyım dedimm

canlarım ciğerlerim ballı böreklerim nasılsınız bakalım inşallah herkeslerde herbişeyler yolundadır

semram canım arkadaşım o nasıl bi güzelliktir öyle Yüce Mevlam nazarlardan korusun saklasın inşallah
yaseminim kuzuuumm merak etmişşsin benı kuzum sağolasın anlatıcam birazdan dinle bak
aysemmm kardeşimmmm sen nasılsın uğramamıssın hiç. kuzucukların nasılll iyilermi. facetede göremedim seni inşallahhh bi sorun yoktur :26::26::26::26:
ebruumm canımm okudugum kadarıyla çok şükür sende herşey yolunda bi sorun yokk
gül sen nerelerdesin yaawww arada uğrayıp iyiyim haberini versene bizlere
saduman flan iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimmmmm canlarım benimm

şimdiiiiiiiiiiii gelelim banaaaa
gerçi semramdan rica etmiştim sağolsun haver etmiş sizlere.
sağol benim canım arkadaşımm
pazartesi öğlen özel bi merkeze randevu alıp gittim.
başıma neler geleceğini bile bile
çok tatlı bi bayan doktordan almıştım randevu eltimin tavsiyesi üzerineee:94::94::94:
neyse doktora adetimin 12-13 gün geçtiğini evde üç tane rtest yaptığımı ve hepsininde net tek çizgi çıktığını belirrttiim.
tamam yat bakalım dedi bana (alttan ultrason ile baktı )
bak dedi bu rahmin dedi rehimde gebeliğe ait bi görüntü kese falan yok dedi.
ondan sonra bak bu sağ yumurtan dedi çok güzel dedi.:81::81::81::81::81::81:
bak bu da sol yumurtan dedi. bunda polikstiğe benzer bi görüntü var dedii.:97::97::97:
fakat bundan emin olmak için öncesinde bi kanda gebeliğe baktır dedi dış gebelik olması ihtimaline karşıı
eger ondada negatifi görürsek farlutal a başla 6 gün sabah aksam iç dedi ilaç bitince 10 gün içinde adetini görürsün dedi.
adetin 3,günü şu testleri yaptır gel dedi.
şu testler dediğide hani varya lh tsh falan hormon tahilleri hıh işte onları yaptır gel sonucuna göre kesin bi tanı koyarız dedi.:44::44::44::44:

bende gidip kan verdim gittiğim merkezde değilde( 30 tl istediler ki kan tahliline oha falan oldum orda vermedim) yakında bi ssk vardı oraya gittim.
anacım ordada bi kaç günü bulacakmış sonucun çıkması hala daha çıkmadı mesela bekliyorumm
ama kızlar ben dün naptım sonucu beklemeden dün sabah ilaca başladımmm.
pooffff böle işte canlar ciğerler..
dediğim gibi incir bana etki değil yan etki yaptı.
yaseminim sanada demiştim yaa yumurtayi büyütmüş büyütmiş çatlatmamışşşş..
aman bi daha büyük konuşmayayım kür mür uygulamammmmmm. olan düzenimi alt üst ettim ben ettimmm

bu arada dün itibariyle sıkı bi diyete başladım nce ciddi anlamda kilo vermem gerekiyoo..
size bi şey söylesem inanmazsınız ecrine doğuma gittiğim kiloya yaklaşmısım çok az bişi kalmıss
yani size diyeceğim bi kaç ay erteliyoruz biz bu bebiş işini...
ama buralardayım yanınızdayım evelalllhh.
kocaman kocaman öpüyorum hepinizi
Rabbim'e emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…