2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
nasılsınız güzeller bakalım?
semrammmmm çok teşekkür ederim bir tanesin var yainş bitanem inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bilgiciiiiimmmmmm nerelerdesin bacım,özlettin kendinikıyamam ben sana durum alt üst olmuş hı:26:hayırlısı olsun gülüm,kilo ver tabii iyi olur hele bir tarafında polistik bir görüntü varsa kilo etkili bacım
oğlum ve canım kocacım başımda hadi diyorlar ben kaçtım yine geleceğim beni bekleyin anacım

..................................................

Son düzenleme:
Kızlarrr çok şükür sonucum 1 in altında çıkmış normal gebelikte dış gebelikte yokkk.
Ama neden gelmedi bu adet hala...
Doktor farlutal vermişti içinde 12 adet hap var sabah akşam içilecekti.
Ondanda 5 tanesini içtim ve gerisini çöpe attım.
Gelecekse normal yollardan gelsin adetim dediiimmm.

Sizler nerelerdesiniz hiç kimse uğramamış (

hayırlı cumalar arkadaşlarım,Rabbim bu mübarek günlerde dularımızı kabul etsin inşallahpolyanna canım önce maşallah prensesine diyeyim canım,Rabbim sağlıkla sıhhatle iyi günlere büyümesini nasip etsin inşallahbilgiciğim canım şükür herşey yolundaymış,herşeyden önemlisi sağlık,kendimizi ihmal etmemek önemli canım,önümüzdeki aylarda verirsin bize müjdeli haberler inşallahebrucuğum,sadumancığım,acemiciğim nasılsınız ben hiç iyi değilim maaleseforta kulak iltihabı başlamış,ilaveten bademciklerim de şişmiş,fenayım yani:2:adette olmadım,geçen gece acillik oldum ama eşim dr.a gebelik olabilir diyince dr.da haliyle yoğun bir tedavi veremedi,gebelikte kullanılabilecek ilaçlar verdi ama iyileşemedim bir türlüyarın olsun diye bekliyorum,en azından oğlum babasının yanına şirkete gelir de bende hafta sonu iki gün dinlenebilirimbenden şimdilik bu kadar,müsait olunca yine uğrarım inşallah

çiçekciğim bak şimdi sen incir yazınca benimde aklıma geldi,bende kür yapmamıştım ama kuru incir yemiştim,bir süre sonra dr.a gidince kist çıkmıştı da 2 ay kadar kisti eritmek için doğum kontrol hapı kullandırmıştı bana

Selamlar kızlar
Herkes iyidir insallah benim yine lekeler başladı moralim sıfır,geçen hafta doktorum kapalıydı bu pazartesi gidicem artık ,ne duyarım bilemiyorum rabbim hakkımda hayirli olanı nasip etsin,acisini göstermesin dua etmekten baska elimden gelen bisey yok rabbime emanet..
Yaseminim,semram,bilgim,flanim hepinizi öpüyorum yine ceple girdim eğer mesaji uzatirsam giriş yapmam gerekiyor yeniden ...dualarinizi eksik etmeyin..

Allah yardımcın olsun canım.. İnşallah pazartesi güzel haberlerle gelirsin yine.

canım benim,dularımız seninle

Merhaba kizlar benim bir oglum var 4 yasinda. Hapi daha yeni biraktim artik bundan sonra beklemek. Son 5 gunum kaldi adetime bakalim ne olacak heycanla bekliyorum

Günaydın kızlar...
Neler oluyor kızlar hiç kimseler uğramıyor artık ben dün kontroldeydim kanama alanı varmis rahimde lekelerden bu yüzdenmis,zaten dinleniyordum şimdi neredeyse hiç kalkmiycakmisim cok zor kızlar ama rabbim bu sefer sağlıkla nasip etsinde katlaniliyor,yeterki yüreğimi yakmasin bu gunumu aratmasin insallah...
Yasemin canim en son bi telaş cikmissin bidaha ugramamissin korkuyorum açıkçası cnm insallah herşey yolundadır...
Bilgim cnm herşey yolundadir insallah geldimi adetin ?? Canim ne olur hic biseyi dert etme rabbim verecek insallah...
Semram cnm didemin resmine burdan yorum yapamamistim ,masallah 40 bin kere cok guzel bi bebek rabbim size bağışlasin...
Flan cnm cok sağol cnm dualarin için insallah şimdi daha iyisindir senin bat neydi insallah vardır hayırli haberler...

Son düzenleme:

canım dinlen,hiç kalkma,dediğin gibi yeter ki sağlıklı olun,hep söylüyorum dualarımız seninlebenim bat geçti kuzum,malum 14-15 günde bir kanamam oluyor benim buna göre 12 nisandı,geçtiama gelecek gibi,sinyal veriyor ama geciktikçe çok ciddi baş ağrısı yapmaya başladı bendemalum ağır bir soğukalgınlığı geçirdim,hafif olsa da ilaç kullandım onlar etkilemiştir diye düşünüyorum:44:

güzel günler arkadaşlaracemiciğim,bilgiciğim,ebrucuğum nerelerdesiniz?:26olyanna canım sende bayağı yoruluyorsundur ama tatlı yorgunluklar kuzum bunlaryeni gelen arkadaşlarımızda hoşgelmişler

Ben geliyorum arada okuyorum ama yazamadan çıkıyorum genelde
şimdi de öyle olacak Ayçayı yıkıycam
Seydam canım bak 10 haftalık olmuşsun bile maşallah
kanaman da önemli bişey değildir inşallah
zaten anladığım kadarıyla usg de görünmüş bşey
normalde de kanaman oluyormu?

iyi akşamlar kızlaranca gelebildim
ayşecim iyiyim tatlım,kaç gündür giremedim yatılı misafirim vardı iki gündür de arkadaşım başıma bir iş açtı,onunla uğraşıyorum:)))bir ürünü satmasına yardım ediyorum,o yüzden arkadaşları falan dolaşıyorum bütün gün akşam zor atıyorum kendimi,yemek ti çaydı derken resmen bayılıyorum, iki akşamdır da kayınpeder var:26:yaniii sizi çokkkkk özledim bacılar
ayşecim şimdi okudum seni tüm kalbimle sonunun çok iyi olmasını diliyorum arkadaşım,yeter ki bunun çaresi hiç kalkmamak olsun,sağlıklı bir bebek gelsin de dediğin gibi yatılır,benim yakın bir komşum da yattı tam dokuz ay,şimdi çok tatlı üç aylık kızı var,allah sana da nasib eder inşşş
flanım,gülcüüüm,semram,ebrum,bilgim herkesleri çok öpüyorum çok giremezsem ben iyiyim merak etmeyim işler sakinleşince yanınızdayım
bilgicim uğramamışsın?iyimisin
herkesleri öptüüüüüüüüüüüüüüüm ve ben kaçtım

canim bugunumuze şükürler olsun ,lekelenmem vardı evet bi kac. Gündür yok insallah bidaha gelmez,masallah sende 20. Haftayı tamamladın,sağlıkla hayirla geçsin ınş...

yaseminin demek iş kadini oldun, senin adına cok sevindim ınan bana kafanı dagitman icin iyi bir seçim olmuş,bu aradada bakmissin küçük kuzucun sana tutunu vermiş insallah,canim ınş sürekli yatmam ,allahım hayirlisini versin bana ama artık zorlaniyorum ,hayırla bi geçse su günler ara ara uğra ama olurmu...

canim hadi hayırlı haberler ver bize ınş...duaların icin ayrıca cok sağol cnm,sizde benim duamdasiniz....
Semram ,bilgim,ebrum. Sizleri ve küçük cadilari öpüyorum ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…