2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Merhaba hanımlar... Ben de 2. bebişini bekleyenlerdenim. 14 aylık bir kızım var ve ben hiç hesapta yokken çok süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.Bugün kontrole gittim bebeğim 7+5 haftalık.Allahın izniyle kasım sonu gibi doğacak.
Rabbim isteyen,bekleyen,çabalayan herkesin dualarını kabul eylesin inşallah.

merhabalar.

20 aylık kızım var ve ona kardeş yapmayı çok istiyorum. bi aklım diyor hemen yap bir aklım diyor biraz daha bekle ama bulunduğumuz yerde çok moloton bir hayat yaşıyoruz. buda bulunduğumuz sürede bebek bakımıyla daha rahat ilgilenebileceğim için istiyorum. birde kızım çok sıkıyor. sizce çok mu erken...

ben hamile kaldığımda kızım 22 aylıktı.. o zamanlar herşey çok güzeldi..

şimdiki halimi sorarsan perişanlardayım( yorgunum( sinirlerim harap olmuş durumda( kızımı tanıyamıyorum inatçı, asabi, beni azarlayan, herşeyi sinirli bi şekilde ve azarlayarak isteyen bi kimliğe büründü((
bende sabır taşı değilim ve yalan yok patlıyorum((( ona zarar vermekten çok korkuyorum ama kendimi tutamıyorum.. 32 ayını bitirdi ama laf söz dinleyen kızım gitti yerine laf söz dinlemeyen biri geldi. kızıyorum bağırıyorum bazen vuruyorum bile.. bunları yazarken içim acıyor( kızıma sinirimde dün parmağımı kırıyordum nerdeyse, hala acıyor ve şiş

sakin olucam diyorum bir iki derken yine fıttırıyorum

yapma kızım etme kızım beni üzme kızım diyorum yok yok yok.. tamam diyor arkasını dönüp yine aynı şeyler..

ileride ruhsal bi hasar kalmasından korkuyorum.. :18::18::18::18::18::18::18:

Anlıycanız ben iyi değilim(43:

tüm bunlarda yalnız olmamında çok büyük payı var..((((

koca apartmanda kapımı çalan tek kişi yok, büyük kızımı bırakayım oynasın diyebileceğim hiç kimse yok.. 2 dk kafamı dinleyemiyorum..
ne zamana kadar kaldırabilirim, onuda bilmiyorum... DEPRESYONDAYIM(((((((((((((((((((((((((((((((((( SESİMİ DUYAN YOK(((((((((((((((((

ben size kötü bi örneğim.. inşallah sizin kızınız uysaldır ve hep öyle kalır

Son düzenleme:
polyanna canım benim,öyle içten ifade etmişsinki kendini seni çok iyi anladığımdan emin olabilirsin kuzumçok klasik olacak biliyorum ama bunu bir geçiş dönemi olarak düşün ve geçecek,herşey çok güzel olacak diye teselli et kendini,şimdi büyük kızınıda anlamak lazım,biliyorsundur zaten ama onunda kardeşine alışması için biraz zaman gerek,bu dönemde anlattığın sıkıntılar illaki yaşanır,o da alışacak ve dediğim gibi herşey çok güzel olacak,çok yüklenme canım kendine bence yine iyi atlatıyorsun kuzumçok sık buralarda olamıyorum ama elimden geldiğince,aklım erdiğince destek olmaya çalışırım,atlatacaksın canım,geçecek hepsi inşallah

hayırlı günler arkadaşlarben hala dr.a gitmedimgeçen hafta adetim gelmek için çok çabaladı,yaklaşık bir hafta lekelenmelerim oldu,karnım,başım,dişim heryerim ağrıdı ama gelemedi birtürlübekledim bekledim gelmedi,bir hafta daha bekleyeyim bariherhangi bir gelişme olursa yine yazarım,şimdilik benden haberler bu kadar,kocaman kocaman sevgiler hepinize

kızlar ben uğradım,yazmadan bir selam vermeden geçemedim
çok yoğunum,perşembe misafirim var cumartesi yatılı misafirim var,aynı zamanda cumartesi kardeşim izine geliyorşimdiden çok yorgunum beeennnnn
temizlik yapıyorum şimdi,evi bir dağıttım ki sormayın onu da bunu da derken nasıl toplanır bilemiyorum(((((

dün bir aylık bir bebiş görmeye gittik eşimleçok güzeldi,olmayan herkese verir inş

semracım canım benim ne kadar da bunalmışsınherkas aynı şeyi söylüyor ama ya anneni çağıracaksın biraz birşeylerin ucundan tutacak canım,ya da bak bahar geldi,bir kızını eline diğerini kucağına biraz hava almaya dışarı çıkacaksın kafanı dağıtacaksın ama hemen şimdi birşeyler yapıp biraz rahatlaman gerekiyor,defneyi de rahatlatman gerekiyor....zamanla herkes birbirine alışınca güzel olacak ama zaman iştekeşke gidip gelebileceğin böyle candan bir arkadaşın olsaydıüzülme zaman çok çabuk geçiyor bir bakmışsın ikisi de kocaman çocuk olmuş,bu sefer birbirlerinin tokaları takıları için kavga ediyorlar''anneeeeeee didem benim künyemi takmışşşşşşşşşş,anneeeeee ablam benim makyaj malzemelerimi kullanıyoooooorrrrr''unutma herşey güzel olacak

ayşeeeeeee nerelerdesin bacım,yatıyor musun daha,lekelenmeler ne alemde,ayyy çok az kaldı şu kritik günleri atlatmanı tüm kalbimle diliyorum,bebişinin doğduğu günü de görmek nasip olsun hepimize

flaaan bacım gelen giden yok demişsin,test falan yapmadın mı?ben çatladım meraktan,sonucu hemen bildir gülüm

bilgiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nerelerdesin sen?niye uğramamışsın hiç topiğe,iyimisin?en kısa zamanda mesaj yaz stop!!!!!!!ve lütfen

gül,saduman,ebru kızlar siz nasılsınız?uğramamışsınız siz de uzun zamandır

HERKES İYİ Mİ DURUM BİLDİRİMİ YAPIN ANACIMbu arada topik dördüncü sayfadaydı bilemiyorum yani

Canım yoğunum bu aralar nasılsın hep misafir hep misafir maşalllahPolyanna canım bu günler geçecek kuzum uykusuzluk zor ama kalıcı değil bu günler

hayırlı günler,hayırlı haftalar arkadaşlaracemiciğim hala gelen giden yok,geçen hafta boyunca lekelenme oldu,oldum olacağım bekledim ama gelmedi,bat 12 nisandı,bu hafta lekelenme vs. de bitti,bekliyorumkızma bana ama hala test vs. yapmadım,bu haftayıda geçirmeyi bekliyorum,yine olmazsa mayıs başı gibi gideceğim artık dr.a,direk kan testi ile alırım sonucu,olumlu yada olumsuz,erteleme şansım yok artık çünkü bebek yoksa kanamanın neden kesildiğini anlarım hiç olmazsa,hayırlısı ne diyeyim ki

Selamlar
Evet yine kimsecikler yok neyse ben iyiyim şükürler olsun,pzrtsi kontrolum var ,ayın 10 dada ense kalınlığı ölçümu icin gidicem doktora,insallah hayırli haberlerle dönerim sizlerde cok yoğunsunuz heralde uğrayan olursa sevgiler hoşçakalın....

çok şükür canım,iyi olmanıza sevidim,dr.dan da çok güzel haberlerle dönersin inşallah canımbende artık öbür hafta herhangi bir gün gideceğim dr.a,ben nasıl haberlerle geleceğim bakalım,bebek yoksa kanamanın kesilme nedenini öğrenmiş olurum,inşallah sağlıkla ilgili bir sorun yoktur:44:müsait olunca yine gelirim inşallah

herkese merhabalar, benim de 20 aylık bir oğlum var ve 2.yi düşünmeye başladım. Bi yandan oğlum biraz daha mı büyüse diyorum bi yandan da sürekli aklımda 2. bebek düşüncesi. Eşim de 1 yıl daha bekleyelim diyor ama ben o kadar beklemek istemiyorum. Bakarsınız yakında ben de katılırım hamileler kervanına :)

CANIM ARKADAŞLARIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
sizi nasıl özledim nasıl özledim anlatamam

AYŞECİM canım benim iyi olmana çok sevindim,doktor kontrolünden de güzel haberlerle geleceğine ben inanıyorumgiremiyorum ama inan hep aklımdasın,arada girdiğimde de güzel haberler alınca değmeyin keyfime

FLANCIM bacım kız erteleme şu doktor işini fazla,ben inş bebek vardır diyorum inş inşgerçi ilk önce senin sağlığın o iyi olsun da bebek gelecek umuyorum ki

SEMRAM canım arkadaşım nasılsın,biraz rahatlayabildin mi?çok canın sıkılıyordu,geçti de ne olur,biraz rahatladım de,iki gündür defne de didem de çok uslular de,beğenip çıkıyorsun ama ben seni de hiç aklımdan çıkarmıyorum,herşey çok güzel olacak biliyorsun değil mi

bana gelin cebugün akşam bilemedin yarın adet olmam gerekiyor,tüm belirtileri var kendilerinin teşrifini bekliyorumbu ay son kez gidiyorum galiba doktora:26:bakalım gidişat ne olacak,hormonlarımın çok düştüğünü sanmıyorum o yüzden biz de eşimle artık oluruna bırakmaya karar verdikbeş ay oldu sanırım ben tüp deniyeceğim diyeli,son iki aydır tahlil yapmaya bile gerek duymadı maalesef,kendimi hırpalamaya gerek yok,şimdilik böyle karar verdik,adet olayım da doktordan gün alalım bakalım o ne diyecek ona göre herşey şekillenir artıkartık o kadar da çok üzülmüyorum mu yoksa üzülmemiş gibi mi yapıyorum emin değilimen çok oğlum için işte((napalım kısmet diyorum ve bu konuyu kapatıyorum,artık beni ikinci bebek için değil,arkadaş olarak aranıza kabul edersiniz olur mu?
hııı bir de çok yoğunum ben yaaaa,sizinle muhabbet etmeyi çok özledim(((((

BİLGİİİİİİİİ seni unuttuğumu sanma,hala haber bekliyorum umarım herşey yolundadır

kuzzuuuuuuuuuuuummmm bende sizlerle muhabbet etmeyi çok özledim..

ben o halimden biraz biraz sıyrılıyorum, buna mecburum......
olan kendime oluyo( o yüzden defnenin aşırı yaramazlıklarını kaprislerini görmemezlikten geliyorum çoğunlukla.. dün dışarı çıkardım ikisine..ama park çok kalabalık olduğundan fazla vakit geçiremedik.. yine de iyi geldi..

senin içinde ne diyim bilmiyorum canım.. sen içimi okuyosundur muhakkak.. başka bi yerin var bende..

BİLGİCİM canım sende çok yoğun çalışıyosun yaaaa, facede bile görüşemez olduk((

hayırlı günler arkadaşlar,yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişleracemiciğim hep diyorum hakkımızda hayırlısı,senden tek istediğim umudunu hiçbir zaman yitirme,hepimiz bir bebeğimiz daha olsun istiyoruz,olursa başımızın tacı ama herşeyin başı sağlık, Rabbim hepimiz için hayırlısını versinacemiciğim,bana gelirsek daha ne dr. ne test hiçbir sonuç yok elimde,ama haftaya gideceğim,mecburiyet haline geldi çünkü,bugün kanamasız geçirdiğim yaklaşık 30. günüm ve benim durumumu biliyorsun,bu benim için pek normal değil,korkunun ecele faydası yok demişler,gidilecek artık haftaya dr.a:94:

canım arkadaşım,kalp kalbe karşıdır derler,herşey daha güzel olacak ikimiz için de emin olabilirsin
kesinlikle öyle flancım,herşeyin hayırlısı herkes için benim için deben gerçekten çok istedim,tüm kalbimle diledim dört yıldırda bekliyorum elimden geleni de yaptığıma inanıyorum ama hayat geçiyor çok ta orada takılıp kalmamak gerek,bakalım zaman bize neler gösterecek,iyi dileyelim iyi olsun,,,
senin de hakikatten kanamasız geçen günün çok muşinş iyiye işarettir,bebeğinin gelmiş olmasını çok isterim tabii ki de sağlığın daha önemli,inş güzel haberlerle gelirsin bize.herşey gönlümüze göre olur umarım

Yaseminim cnm bu ara ınş. Uzun sürmez okurken kabul edemedim ınan ,sanki umutsuz hiç olmayacak gibi yazmissin ,cnm herkesin durumu burda farklı farklı muhakkak ama sen hep dualarimizin en guzel kosesindesin,sen ne kadar ara vericem desende benim gönlüm duam hep senden ,bilgimden,flanimdan yana,burdan bu topiktende senin ve sizlerin o güzel haberlerini almadanda ayrilmiycam ınş rabbimin izniyle,o guzel kalbinin hediyesini rabbim tez zamanda yollasin insallah..

Son düzenleme:
Kızlaaaarrrrrr,
Nasılsınızııız?Yasooş nooldun gene canımcıımmm,biraz umutsuz yazmışsın gene
olmuyorsa olmuyor tabiki arkadaşım allah oğluna sağlık versin,tabiki takılmammak lazım ama işte kadınız ya,
en kısa en öz haliyle "hakkımızda hayırlısı" deyip geçelim en iyisi herşeyi,her sıkıntıyı..
dua etmeye,ümit etmeye de devam allah bitirtmesin zaten,inşallahhhh tez zamanda müjdeni de alırız canımcıım
Burda isteyen tüüüm annelerin inşallah kucakları bi kere daha dolsun...

Beni merak eden olursa iyiyim çok şükür taaam +7 kilo aldım
kömüş gibi hamileyim yani,iştahım yerinde aman tek derdimiz de kilo olsun,
hamile kalayım diye ettiğim duaları,her ayki hayal kırıklığımı unutmadım yani
o yüzden kilo milo tınnn yaneeee
bu arada burda dükkan yine boş kalmış
güneşi gören kendini sahile vurdu heralde biz de öyle yaptık
kızımı uçurtma uçurmaya götürdük,uçurtmamız denize kaçtıı:26:

günaydın kızlaaarrrr...kaçak geldiiii...nasılsınız canlarıııımm...
kızlar kusura bakmayın bu aralar pek giremedim nete girsemde eşimin yada kızımın elinden kısa süreli aldım bilgisayarı birşey yazamadan çıktım..23 nisandan önceki hafta eşim maçta bacağını incitmiş hatta baya ağrıtmış okuldan da 5 gün rapor aldı evde istirahat için ardından da 23 nisan tatili girdi.ancak bugün yazabildim kk ya..

yaseminiimm canım ara vermek seni biraz rahatlatacaksa öyle yap..bende senin gibi yapmıştım..kk da en eskilerdenim bu topikte..artık sıkılmıştım yaza aşılama düşünüyorum diye aklımdan silip attım hamileliği..bir görev olarak hamile kalmak için yaklaştığım eşime ki son zamanlarda resmen zorunlu görev olarak görmüştüm..:26:artık onu sevdiğim için yaklaştım hep hayırlısı dedim Rabbim kızıma uzun ve hayırlı ömür versin dedim..ama bak süprizle geldi..sen herzaman dualarımdasın inşallah..sende birgün süpriz deyip bizleri sevindireceksin bundan allahın izniyle çok eminim..stresten uzak dur başka işlerle uğraş kafan dağılsın..streste yumurtaların oluşumunda en büyük etken..bunu en iyi ben bilirim...sen kalbinin sesini dinle eşini ve oğlunu ve bilhassa kendini üzme yorma.mutlu haberlerin çok yakında az kaldı inşallah..

semracıım ayşeemm gülcüm flancıım sadumanım bilgiimm ve diğer arkadaşlarıım sizler nasılsınız canlarııımm...

flancıım bacım dr git de güzel haberler getir bize meraktan çatlıycaz ona göree..acaba adetin niye kesildi merak ettim doğrusu..Rabbim hakkında hayırlısını versin bacıım..

ayşeemm güzel haberler getirmişsin maşallah barekallah 12 haftalık olmuşsunuz..ne güzel..inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleride görürüz canıım beniim..

bizde iyiyiz çok şükür..7. ayımıza girdik teyzelerigeçen hafta küçük bir leke gedi çok korktum ama çok şükür hareketleri devam etti yavrumun ..hayırlısıyla zamanı gelsede doğumumu yapıp yavrumu sağlıklı sıhhatli kucağıma alsaydım bazen çok tedirgin oluyorum kızlaar..:26:dualarınıza beni de katın olur mu canlarıım..

hepinizi öpüyorum cümleten allaha emanet olun inşallah..

Son düzenleme:

Msallah masallah 7. aydasın ha geçmiş olsun eşine de seni topik de görmek güzel

iyi akşamlar canlar
hepinize ayrı ayrı yazmayı teşekkür etmeyi o kadar çok isterim ki ama eşimin elinden kısa süreliğine alıyorum bilgisayarı
ne kadar güzel şeyler dilemişsiniz benim için ,bizim içinsizinde herşey gönlünüze göre olsun ne diyeyim
ben çok kötü değilim,bu durumu yavaş yavaş kabul ediyorum galibao yüzden çok üzerinde durmayacağım,yarın doktor randevum var,akşama inş güzel haberlerle gelirim gelemesem de artık sorun yok yolumuza devam,tekrar bu his depreşene kadar,belki üç dört ay sonra hadi tekrar deneyelim deriz ,payımıza ne düşerse onu yaşıyoruz sonuçta
herkesler çok iyiymiş çok sevindim haberiniz olsunyarın zaman olursa herkese uzun uzun yazarım şimdilik iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…