- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.801
merhabalar.
20 aylık kızım var ve ona kardeş yapmayı çok istiyorum. bi aklım diyor hemen yap bir aklım diyor biraz daha bekle ama bulunduğumuz yerde çok moloton bir hayat yaşıyoruz. buda bulunduğumuz sürede bebek bakımıyla daha rahat ilgilenebileceğim için istiyorum. birde kızım çok sıkıyor. sizce çok mu erken...
kızlar ben uğradım,yazmadan bir selam vermeden geçemedim
çok yoğunum,perşembe misafirim var cumartesi yatılı misafirim var,aynı zamanda cumartesi kardeşim izine geliyorşimdiden çok yorgunum beeennnnn
temizlik yapıyorum şimdi,evi bir dağıttım ki sormayın onu da bunu da derken nasıl toplanır bilemiyorum(((((
dün bir aylık bir bebiş görmeye gittik eşimleçok güzeldi,olmayan herkese verir inş
semracım canım benim ne kadar da bunalmışsınherkas aynı şeyi söylüyor ama ya anneni çağıracaksın biraz birşeylerin ucundan tutacak canım,ya da bak bahar geldi,bir kızını eline diğerini kucağına biraz hava almaya dışarı çıkacaksın kafanı dağıtacaksın ama hemen şimdi birşeyler yapıp biraz rahatlaman gerekiyor,defneyi de rahatlatman gerekiyor....zamanla herkes birbirine alışınca güzel olacak ama zaman işte keşke gidip gelebileceğin böyle candan bir arkadaşın olsaydı üzülme zaman çok çabuk geçiyor bir bakmışsın ikisi de kocaman çocuk olmuş,bu sefer birbirlerinin tokaları takıları için kavga ediyorlar''anneeeeeee didem benim künyemi takmışşşşşşşşşş,anneeeeee ablam benim makyaj malzemelerimi kullanıyoooooorrrrr'' unutma herşey güzel olacak
ayşeeeeeee nerelerdesin bacım,yatıyor musun daha,lekelenmeler ne alemde,ayyy çok az kaldı şu kritik günleri atlatmanı tüm kalbimle diliyorum,bebişinin doğduğu günü de görmek nasip olsun hepimize
flaaan bacım gelen giden yok demişsin,test falan yapmadın mı?ben çatladım meraktan,sonucu hemen bildir gülüm
bilgiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nerelerdesin sen?niye uğramamışsın hiç topiğe,iyimisin?en kısa zamanda mesaj yaz stop!!!!!!!ve lütfen
gül,saduman,ebru kızlar siz nasılsınız?uğramamışsınız siz de uzun zamandır
HERKES İYİ Mİ DURUM BİLDİRİMİ YAPIN ANACIMbu arada topik dördüncü sayfadaydı bilemiyorum yani
Selamlar
Evet yine kimsecikler yok neyse ben iyiyim şükürler olsun,pzrtsi kontrolum var ,ayın 10 dada ense kalınlığı ölçümu icin gidicem doktora,insallah hayırli haberlerle dönerim sizlerde cok yoğunsunuz heralde uğrayan olursa sevgiler hoşçakalın....
CANIM ARKADAŞLARIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
sizi nasıl özledim nasıl özledim anlatamam
AYŞECİM canım benim iyi olmana çok sevindim,doktor kontrolünden de güzel haberlerle geleceğine ben inanıyorumgiremiyorum ama inan hep aklımdasın,arada girdiğimde de güzel haberler alınca değmeyin keyfime
FLANCIM bacım kız erteleme şu doktor işini fazla,ben inş bebek vardır diyorum inş inşgerçi ilk önce senin sağlığın o iyi olsun da bebek gelecek umuyorum ki
SEMRAM canım arkadaşım nasılsın,biraz rahatlayabildin mi?çok canın sıkılıyordu,geçti de ne olur,biraz rahatladım de,iki gündür defne de didem de çok uslular de,beğenip çıkıyorsun ama ben seni de hiç aklımdan çıkarmıyorum,herşey çok güzel olacak biliyorsun değil mi
bana gelin cebugün akşam bilemedin yarın adet olmam gerekiyor,tüm belirtileri var kendilerinin teşrifini bekliyorum bu ay son kez gidiyorum galiba doktora:26:bakalım gidişat ne olacak,hormonlarımın çok düştüğünü sanmıyorum o yüzden biz de eşimle artık oluruna bırakmaya karar verdik beş ay oldu sanırım ben tüp deniyeceğim diyeli,son iki aydır tahlil yapmaya bile gerek duymadı maalesef,kendimi hırpalamaya gerek yok,şimdilik böyle karar verdik,adet olayım da doktordan gün alalım bakalım o ne diyecek ona göre herşey şekillenir artık artık o kadar da çok üzülmüyorum mu yoksa üzülmemiş gibi mi yapıyorum emin değilim en çok oğlum için işte ((napalım kısmet diyorum ve bu konuyu kapatıyorum,artık beni ikinci bebek için değil,arkadaş olarak aranıza kabul edersiniz olur mu?
hııı bir de çok yoğunum ben yaaaa,sizinle muhabbet etmeyi çok özledim(((((
BİLGİİİİİİİİ seni unuttuğumu sanma,hala haber bekliyorum umarım herşey yolundadır
kuzzuuuuuuuuuuuummmm bende sizlerle muhabbet etmeyi çok özledim..
ben o halimden biraz biraz sıyrılıyorum, buna mecburum......
olan kendime oluyo( o yüzden defnenin aşırı yaramazlıklarını kaprislerini görmemezlikten geliyorum çoğunlukla.. dün dışarı çıkardım ikisine..ama park çok kalabalık olduğundan fazla vakit geçiremedik.. yine de iyi geldi..
senin içinde ne diyim bilmiyorum canım.. sen içimi okuyosundur muhakkak.. başka bi yerin var bende..
BİLGİCİM canım sende çok yoğun çalışıyosun yaaaa, facede bile görüşemez olduk((
kesinlikle öyle flancım,herşeyin hayırlısı herkes için benim için dehayırlı günler arkadaşlar,yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişleracemiciğim hep diyorum hakkımızda hayırlısı,senden tek istediğim umudunu hiçbir zaman yitirme,hepimiz bir bebeğimiz daha olsun istiyoruz,olursa başımızın tacı ama herşeyin başı sağlık, Rabbim hepimiz için hayırlısını versin acemiciğim,bana gelirsek daha ne dr. ne test hiçbir sonuç yok elimde,ama haftaya gideceğim,mecburiyet haline geldi çünkü,bugün kanamasız geçirdiğim yaklaşık 30. günüm ve benim durumumu biliyorsun,bu benim için pek normal değil,korkunun ecele faydası yok demişler,gidilecek artık haftaya dr.a:94:
günaydın kızlaaarrrr...kaçak geldiiii... nasılsınız canlarıııımm...
kızlar kusura bakmayın bu aralar pek giremedim nete girsemde eşimin yada kızımın elinden kısa süreli aldım bilgisayarı birşey yazamadan çıktım..23 nisandan önceki hafta eşim maçta bacağını incitmiş hatta baya ağrıtmış okuldan da 5 gün rapor aldı evde istirahat için ardından da 23 nisan tatili girdi.ancak bugün yazabildim kk ya..
yaseminiimm canım ara vermek seni biraz rahatlatacaksa öyle yap..bende senin gibi yapmıştım..kk da en eskilerdenim bu topikte..artık sıkılmıştım yaza aşılama düşünüyorum diye aklımdan silip attım hamileliği..bir görev olarak hamile kalmak için yaklaştığım eşime ki son zamanlarda resmen zorunlu görev olarak görmüştüm..:26:artık onu sevdiğim için yaklaştım hep hayırlısı dedim Rabbim kızıma uzun ve hayırlı ömür versin dedim..ama bak süprizle geldi.. sen herzaman dualarımdasın inşallah..sende birgün süpriz deyip bizleri sevindireceksin bundan allahın izniyle çok eminim..stresten uzak dur başka işlerle uğraş kafan dağılsın..streste yumurtaların oluşumunda en büyük etken..bunu en iyi ben bilirim...sen kalbinin sesini dinle eşini ve oğlunu ve bilhassa kendini üzme yorma.mutlu haberlerin çok yakında az kaldı inşallah..
semracıım ayşeemm gülcüm flancıım sadumanım bilgiimm ve diğer arkadaşlarıım sizler nasılsınız canlarııımm...
flancıım bacım dr git de güzel haberler getir bize meraktan çatlıycaz ona göree..acaba adetin niye kesildi merak ettim doğrusu..Rabbim hakkında hayırlısını versin bacıım..
ayşeemm güzel haberler getirmişsin maşallah barekallah 12 haftalık olmuşsunuz..ne güzel..inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleride görürüz canıım beniim..
bizde iyiyiz çok şükür..7. ayımıza girdik teyzelerigeçen hafta küçük bir leke gedi çok korktum ama çok şükür hareketleri devam etti yavrumun ..hayırlısıyla zamanı gelsede doğumumu yapıp yavrumu sağlıklı sıhhatli kucağıma alsaydım bazen çok tedirgin oluyorum kızlaar..:26:dualarınıza beni de katın olur mu canlarıım..
hepinizi öpüyorum cümleten allaha emanet olun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?