2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hayırlı günler arkadaşlaray sonu hesap kitap,devir işleri derken bu saat oldu ancak yazabiliyorum:126::102:vaktim olup gelememiştim,geçmişi bir okuyayımarkadaşlar bu arada ben hala aynı durumdayım,inşallah herşey yolundadır

selamlar kizlar bugün kontrolumuz vardi söylemistim, sizleri merakta birakmamak icin girdim ,sükürler olsun hersey yolunda gelisimi gayet iyi dedi doktorum ,allahima her dk icin sükür ediyorum ,sonuna kadar hersey böyle devam eder ins..
.rabbim sizlerdende hayirli haberler almayi nasip etsin( YASEMINIMDEMBILGIMDEMFLANIMDAM)tabiki rabbim dileyen herkese nasip etsin...
[/B]

iyi akşamlar kızlar,
ayşecim canım çok sevindim herşeyin normal olmasınadaha da güzel haberler vereceksin umarım
flan tatlım sana da kolay gelsinumarım senin için de herşey yolundadır
bilgim nerelerdesin yaaaaaaa
semracım,ebrucum,gül,saduman herkesi öpüyorumherkes iyidir inş

bana gelinceeeee,herşey bıraktığım gibibu sefer de sağda kist varmuayene olup çıktıkilaç ta vermedi bu sefer kendin adet ol bakalım dedi,bende iyi dedimsöylerim oluröyle işte çıktık geldik,gerçi bizim kist dediğimiz yumurta tam çatlama sınırında büyümüş,ama yanlış zamanda büyüyorlar,adetin 14.günü o büyüklükte olması gerekirken adet günü o büyüklüğü alıyor
amaaan öyle işte;şimdi mecburen gidiceğiz doktora tekrardan o kistin gitmesi lazımgitmezse başıma iş açmasın:26:
bende haberler bu kadar,daha güzel haberlerle gelmek temennisiyle herkeslere iyi geceleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr

merhaba fıstıklaaarrr

kimseler uğramamış (

biz dün kızlarımızla birlikte ilk pikniğimize gittik:) didem sezonu erken açtı:))) annemlerle birlikte 10 kişiydik
azıcık temiz hava insanı fena çarpıyor.. 2 dk dolanalım dedik kıpkırmızı oldum:) Ankara çoooook sıcak ama bugün hava biraz kapalı

sizler nasılsınız? haberler iyi gelir inşallah

hayırlı günler arkadaşlar.şehir dışındayız,kan testi yaptırmıştım,sonucu yolda aldık,bebek varmış,yaklaşık 3 haftalıkmış,kayseri'ye dönünce kontrole gideceğim,hafta başına döneriz memlekete inşallah,yine de fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.telefondan yazıyorum,umarım düzgün yazabiliyorumdur.

ayyyyyyyyyyyyyyy ay ayyyyyyyyyyyyyyyyy taze annemiz bizim,çok çok sevindim flancımtebrik ederim canım nasıl güzel bir haber inş bu sefer bebeciğin annesine sımsıkı tutunursen kayseriye dön halayları çekmeye başlayalım güzelim:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:bilgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ikimiz kaldık arkadaşım inş biize de nasip olur

ayyyyy burdan da güzel haberler var semramız bomba gibi dönmüşprenseslerle sana güzel bir yaz diliyorum,bol piknikli ve bol eğlenceli
flanın da hamile haberini alınca çok sevindim,sen de iyisin ohhhhhhhhhhhhhhhh bebiş te karnında değil artık beraber göbek atabiliriz semracım

FLANcım tebrik ederim canımm... İnşallah bu kez sımsıkı tutunur ve hayırlısıyla kucağına alırsın.

Acemim canım benim iyi dedin valla.. artık rahat rahat göbek atabilirim:))))
ben en güzel halayımı veya oyunumu sen mutlu haberi verince oynuycam..

Son düzenleme:

canım hayırlı olsunnnnnnnnPolyannan canım seni böyle neşeli görmek ne güzel

Selam kızlar
Flanim cnm cok cok sevindim ınan rabbim sağlıkla kucagina almayıda nasip etsin insallah ....
Yaseminim doktor kontrolüne gittigin gün mesaji okudum ama yazamadin cnm bak ınan bana bunlar aksilik gibi görünsede sana kuzucunu yollayacak rabbim ınş..yeteki stres yapma allahım yardımcın olsun cnm arkadaşım ınş. Sıra sende ve bilgide...
Semracim cnm maşallah gezmelere cikmissiniz rabbim yanında koysun kuzucuklarini darısı bizlere ins....
Ebrum sende ugramissin cnm herşey senin icin ve benim iicin ,hepimiz icin hep sorunsuz olur ins,sırayla kuzucuklarimiza kavusuruz ınş...
Bilgim yoksun nerelerdesin gerçi kk dan uzak kalan hamile olarak dönüyor ınş,sen ve yaseminimde sira...

iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim,iyi ki varsınız canım arkadaşlarım.hala dönmedik kayseri'ye,o yüzden hala dr.a da gidemedim,neyse dönünce gideriz artık.telden yazabiliyorum,oğlum sağolsun leptopun yanından bile geçirtmiyor,kendisi oynuyor.şimdilik müsadenizle,müsait olunca yine geleceğim inşallah.

Flanımız müjdeyi vermiş hayırlı olsun canıııım
dualarımız seninle,bakın işte sırayla hepimiiiizz dağıldık bu topik kapanır böyle giderse darısı başta Yasemin,Çiçeklara,Saduman
ne bileyim işte hepiniziiiin başına
Böyle olursunuz inşallahhhhh

Eki Görüntüle 408901

mommy güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım,nasılsın,herşey yolunda çok şükür değil mi?biz kayseri'ye döndük,aile dr.u çağırmış,kan testini orda yaptırmıştık ya,kayıt olmamız gerekiyormuş,gittik,hafta sonu kadın doğuma gitmemiz gerekiyor,kese ve kalp atışı için.inşallah güzel haberlerle gelebilirim,dua ediyorum,bekliyorum,hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ne diyeyim ki?

herkese merhaba falan diye başlıyacaktım ama şu an şoktayım neden mi derseniz, cumartesi gecesi rüya görüyorum,forma girmişim dolaşıyorum bir bakıyorum gül fotoğrafını yüklemiş,aaaa diyorum,ne güzel gül fotoğrafını yüklemiş,sana yorum yazarken başka rüyaya geçtim fotoğraf bu değildi benim gördüğüm, kızın da vardı fotoğrafta ve göbeğin,ama ne olursa olsun fotoğrafla karşılaşmayı beklemiyordum,uzun zamandır da giremiyorum ben şimdi girerken kimler gelmiş diye düşünürken güle de seni rüyamda gördüm kız nerelerdesin,göbeğin kocaman olmuştu diye laf atayım demiştim:26::26::26::26:şimdi atıyorum gülcüm göbeği büyütmüşsün tatlım maaşalaah

flancım güzel haberlerini bekliyoruz canım,umarım herşey yolundadır

kızlarrr herkesler iyi mi?ayşe,semra,ebru,bilgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yasemin canım senin kalbin temizmiş arkadaşım bu kadar olur demekki
bak rüyalarını gerçekleştirdim gördünmüüü
kzımında olduğu bi foto koyim de tam gerçekleşmiş olsun rüyan o zaman bu
defa yorum yazarken başka rüyaya atlama ama hee

Darısı da saana inşallah,sen de eklersin en kısa zamanda yarebbiiimmm

canım maşallah karnın büyümüş ne kadar kilo aldın?

canııımmm beniiiiimmmm...inan bana çok sevindim..inşallah kalp atışınıda duyarsın annesi..bu defa bebişin sımsıkı tutunur inşallah..tebrik ederim bacıımm..güzel haberlerle gel inşallah..

yaseminiimm bilgiiimm sadumanıımm kızlaarr darısı sizlerin başına kısa zamanda inşaaalllaahhh..

nasılsınız kızlaarrr..bizim de kaç gündür telefon hatları yenileniyordu net yoktu giremedim bugün de ancak sıra bana geldi kızımdan ve eşimden bizde iyiyiz çok şükür dr kontrolüne gidemedikdr çok yoğun haftaya p.tesi tekrar deniycem bakalım..dün sağlık ocağına gittik pıtpıtları dinledik..çok şükür iyi dedi ebe hanım..yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım yaz da geliyo hayırlısıyla bi doğum yapıpta yavrumu sağlıklı sıhhatli kucağıma alasaydım cümelsiyle birlikte..bu arada 27 haftalık olduk.. çizelgem 2 hafta ilerde ..

ayşeeemm sende durumlar nasıl bacııımm.. nasıl oldun..inşallah herşey yolundadır

semraaa ooohh ne güzel maşallah didem büyümüşte pikniğe gitmiş sizinle darısı bizlere inşallah..

gülcüüümm maşallah canım göbüş ben burdayım diyo..

hepinizi çok çoook öpüyorum canlarıımm...

Son düzenleme:
Hamil olanlari tebrik ederm rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
İkinci icin acaba mi diyenler demeyin hemen calismalara baslayin ben hep oglm biraz daha buyusun yok bezden ciksin yok konussun diye bekledm ve oglm 4 yasini doldurmaya bir ay varken hamile oldugumu ogrendim ama rahim agzi yetmezliginden 5.5 aylik hamileyken kaybettm simdi onumuzdeki ay oglm 5 yasini dolduracak bebegim kaybedeli nerdeyse 9 ay oldu ikinci karnimdayken bu 1.5 yasina geldin ucuncuyu yapariz diyen esim smdi yanasmiyor oglmda bende cok istiyoruz bebek ama esimi ikna edemiyorum malesef yasm 35
Ynede rabbime dua ediyorm hayirliysa olsn diye insallah esimi ikna edeblirim tez zmanda

selamlar
ben iyiyim sükürler olsun ,pc yi sirf sizin icin actim yatmadan kisada olsa bi haber edeyim dedim....
kullandigim ilaclarin etkisiyle günlerim hep uyku halinde geciyor...
rabbime sonsuz sükürler olsun,bebegim gayet iyi nazar:pztrsi günü ikili test sonucum cikacak ins onuda sorunsuz atlatiriz,bebegim büyüdükce rahatlayip korkularin azalacagini zannediyordum ama öyle degilmis o büyüdükce korkularda bi okadar artiyor,allahim acisini göstermesin,ne bana nede kimseye,saglikla kucaklamaktan baska arzum yok....
rabbim sizlerdende hayirli haberler almayi nasip etsin insallah,bilgim, yaseminim ugramaz oldunuz ama iyide ediyorsunuz biraz uzak kalmak en iyisi ,insallah hamileyiz diye dönersiniz tez zamanda dualarim size ve dileyen bekleyen herkese ...
flancim hersey senin icinde sorunsuz devam eder ins..
ebrum sende iyisindir ins,oglusin nasil...
gülcüm kizinada sanada masallah,bizlerde göbüsümüzün okadar oldugu günleri görürürz ins,,
semram canim sende iyisindir ins,defne ve didemi öpüyorum cnm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…