- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.821
ayyyyyyyyyyyyyyy ay ayyyyyyyyyyyyyyyyy taze annemiz bizim,çok çok sevindim flancımhayırlı günler arkadaşlar.şehir dışındayız,kan testi yaptırmıştım,sonucu yolda aldık,bebek varmış,yaklaşık 3 haftalıkmış,kayseri'ye dönünce kontrole gideceğim,hafta başına döneriz memlekete inşallah,yine de fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.telefondan yazıyorum,umarım düzgün yazabiliyorumdur.
merhaba fıstıklaaarrr
kimseler uğramamış(
biz dün kızlarımızla birlikte ilk pikniğimize gittik:) didem sezonu erken açtı:))) annemlerle birlikte 10 kişiydik
azıcık temiz hava insanı fena çarpıyor.. 2 dk dolanalım dedik kıpkırmızı oldum:) Ankara çoooook sıcak ama bugün hava biraz kapalı
sizler nasılsınız? haberler iyi gelir inşallah
hayırlı günler arkadaşlar.şehir dışındayız,kan testi yaptırmıştım,sonucu yolda aldık,bebek varmış,yaklaşık 3 haftalıkmış,kayseri'ye dönünce kontrole gideceğim,hafta başına döneriz memlekete inşallah,yine de fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.telefondan yazıyorum,umarım düzgün yazabiliyorumdur.
herkese merhaba falan diye başlıyacaktım ama şu an şoktayım neden mi derseniz, cumartesi gecesi rüya görüyorum,forma girmişim dolaşıyorum bir bakıyorum gül fotoğrafını yüklemiş,aaaa diyorum,ne güzel gül fotoğrafını yüklemiş,sana yorum yazarken başka rüyaya geçtimFlanımız müjdeyi vermiş hayırlı olsun canıııım
dualarımız seninle,bakın işte sırayla hepimiiiizz dağıldık bu topik kapanır böyle giderse darısı başta Yasemin,Çiçeklara,Saduman
ne bileyim işte hepiniziiiin başına
Böyle olursunuz inşallahhhhh
Eki Görüntüle 408901
mommy güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım,nasılsın,herşey yolunda çok şükür değil mi?biz kayseri'ye döndük,aile dr.u çağırmış,kan testini orda yaptırmıştık ya,kayıt olmamız gerekiyormuş,gittik,hafta sonu kadın doğuma gitmemiz gerekiyor,kese ve kalp atışı için.inşallah güzel haberlerle gelebilirim,dua ediyorum,bekliyorum,hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ne diyeyim ki?
Flanımız müjdeyi vermiş hayırlı olsun canıııım
dualarımız seninle,bakın işte sırayla hepimiiiizz dağıldık bu topik kapanır böyle giderse darısı başta Yasemin,Çiçeklara,Saduman
ne bileyim işte hepiniziiiin başına
Böyle olursunuz inşallahhhhh
Eki Görüntüle 408901
hayırlı günler arkadaşlar.şehir dışındayız,kan testi yaptırmıştım,sonucu yolda aldık,bebek varmış,yaklaşık 3 haftalıkmış,kayseri'ye dönünce kontrole gideceğim,hafta başına döneriz memlekete inşallah,yine de fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.telefondan yazıyorum,umarım düzgün yazabiliyorumdur.
canım maşallah karnın büyümüş ne kadar kilo aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?