2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

SEYDAM canım iyi olmana çok sevindim ve inşallah sonuna kadar böyle gider. test sonuçları güzel çıkar ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah. öptüm

Topik giderek durgunlaşıyor... Gül'ün dediği gibi yakında kapanır gider.. ben bu topiğe geleli nerdeyse iki sene olacak.. (3,5 ay kalmış 2 sene olmasına) Sizleri tanıdığıma çoooooook ama çook sevindim. Sevincimizi üzüntümüz hep paylaştık... çok arkadaş geldi geçti..

şükürler olsun ben 2.bebeğime kavuştum. Darısı YASEMİN, BİLGİ ve SADUMANa olsun..

BEĞEN butonları geldiğinden beri iyice duruldu burası..

BENDEN DE BU KADAR O ZAMAN....

HEPİNİZ ALLAH'A EMANET OLUN. HOŞÇAKALIN

Katılıyorum canım,paylaşımları artıralımBen de bu topiğe geldikten sonra bir çok soru ya cevap buldum

merhaba hanimlar
suan 2. bebegime gebeyim 6 haftaligiz
2 kaybim oldu daha once ilk haftalarda ins bu bebegimi saglikla kucagima alabilirim
suan aspirin ve folic asit kullaniyorum dun ilk kalp atislarini gorduk cok guzsuz ama var umarim hic durmaz
2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem hala atiyormu diye 2 stresli hafta beni bekliyor anlayacaginiz.

merhaba arkadaşlar ben de 2.bebeği düşünğyorum ancak o beni düşünmüyor galiba ALLAH kısmet etmedi bundada vardır bir hayır.ocakta düşük yaptım.şimdi ise kistim var doğum kontrol hapı kullanıyorum.,ALLAH kısmet ederse temmuzda tekrar denemelere devam.ama ,hiç umudum yok yaş 35

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Son düzenleme:

canım ALLAHIM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

canım ALLAHIM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

sagol canim sanirim seninle daha once kanusmustuk biz. sen benim bebegimin cinsiyetine bakmistin bir siteden?
sende mi kaybettin bebegini sorun neydi benimkinin 7+2de kalp atislari durdu.
simdi onlem olarak aspirin kullaniyorum. ins sende kisa zamanda kavusursun canim.

Merhaba Hanımlar,
Ben bu siteyi çooook uzun zamandan beri sadece okuyarak takip ediyordum, çok faydalandım, yeni üye oldum..Güzel paylaşımlar olur inşallah..Şu an 4,5 yaşında bir kızım var, geçen Ağustos ayında kalp atışı başlamadığı için bir bebek kaybettim, şu anda sanırım 4 hafta 5 günlük hamileyim, evde test yaptım, dr. henüz gitmedim, gittiğimde kalp atışlarında duymak istiyorum, yoksa çok stres yaşayacağım bir dahaki kontrole kadar, sizce ne zaman gitmeliyim.. 7 haftalık oluncaya kadar beklesem geçmi olur ilk kontrol için...

Pumpkincigim insallah rabbim bu sefer saglikla kucaklamani nasip eder
Bende ikinci oglumu gectigimiz agustosta 5.5 aylik hamileyken kaybettim, bir oglum var haziran ayinda 5 yasini dolduracak ona bir kardes istiyorum, oglumda istiyor ama babamiz hazir degilmis daha beklemedeyiz

ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN BAYANLARanne olmak isteyen bu duyguyu tatmak isteyen herkesin de kucağı bir an önce dolsun
çok uğrayamıyorum malum yoğunum ama aklımda kalbim de burada,ben burada birçok arkadaşımın gebeliğine şahit oldum,sevincine kendi sevincimmiş gibi ortak oldumbende kısmet olur da hamile kalırsam ilk önce burada arkadaşlarımla paylaşmak isterim o yüzden semra lütfen gitme,kimse uğramıyor diye topiğe öyle veda sözleri yazma lütfenhani ben hamile kalacaktım beraber sevinecektik(hoş gerçi benim durumumda ne olacağı belli de değil ama hep umut vardır öyle değil mi)
ayşe doğum yapacak daha,ebru ve de gül onları kutlayacağız sevinçlerine ortak olacağız,bebişlerin fotoğraflarına bakacağız,lütfen ses ver ve buradayım de olur mu
yeni arkadaşlarımız gelmiş,hoşgelmişanneler gününüzü ayrı ayrı kutlarım kızlar,,,hamile olanlar umarım sağlıcakla kucaklarına alırlar,bebiş isteyenler de en kısa zamanda bebeklerine kavuşurlar

AYŞECİM canım arkadaşım iyi olduğuna sevindim,herşey sonuna kadar iyi gider umarım ve bebeğini bu sefer kucağına alırsın arkadaşım,tüm kalbimle diliyorum biliyorsun.,ilaçlar uyku yapıyor maalesef nasıl idare ediyorsun oğluşun da var,yardım eden var mı

EBRUCUM hoşgelmişsin canım,siz de iyimişsinizdaha iyi haberlerinizi almak dileğiyle diyorum tatlımdaha sık uğra arkadaşım

BİLGİCİM okuyup takip ediyormusun bilmiyorum ama iyi olmanı umuyorum arkadaşım

FLANCIM doktora gittin mi tatlım,yoksa ben mi kaçırdım

GÜLCÜM analı kızlı şahanesiniz

Bu erkekler hep mi böyle, bizimde babamız bir türlü hazır olamadı, son 3 senedir istiyordum, hazır değilim diyordu, geçen sene Haziran ayında hazır olduklarını beyan ettiler, ben anlamıyorum, hazır olacak kişi onlarmı bizmiyiz. Çok ağırdan satıyorlar kendilerini, yada biz satamıyoruz....Bebeğini neden kaybettin. Umarım Allah sanada istediğin zaman nasip eder.....

L
Rahim agzi yetmezliginden kaybettim oglum haziran 2007 dogumlu benim esim cok istekliydi hatta ikinci karnimdayken bu bir bucuk yasina gelsin ucuncuyu dusunuruz diyordu ama bebegi kaybettikten sonra yanasmaz oldu oglum cok istiyor kardes

ben suanda 6 haftaligim ve 2 kere gittim (ilki 5 haftalik keseyi gorduk)ama benim bir onceki bebgimin kalbi durdu 7+2 de o yuzden siki takip ettik
dun kalp atislarini gorduk baslamis zor duyduk ama atiyordu tekrar dururmu diye cok korkuyorum
7. haftayi bekleme derim ben cunku Allah korusun dis gebelik olabilir. boyle bir ihtimalde var 6. haftada git en fazla sonrada 8. haftada kalp atisi icin gidersin. benimde bir kizim var 3 yas 3 aylik . ins saglikla bebeklerimizi aliriz kucaklarimiza
valla bizimkide oyleydi 1 yilimi aldi ikna etmek sukur bugunlere ikna oldugu ayda hamile kaldim ins sonu iyi biter bu sefer.

seninde kutlu olsun canim
kimse bir yere gitmesin bizde geldik :))
ben kisaca kendimden bahsedeyim biz kizim var 3yas 3 aylik
2 kaybim var bu 4. gebeligim ins emekler bosa cikmaz yasimda 29

L
Rahim agzi yetmezliginden kaybettim oglum haziran 2007 dogumlu benim esim cok istekliydi hatta ikinci karnimdayken bu bir bucuk yasina gelsin ucuncuyu dusunuruz diyordu ama bebegi kaybettikten sonra yanasmaz oldu oglum cok istiyor kardes

cok aci canim ya cok gecmis olsun dikis filan atiliyormus boyle durumlarda . tabi onceden tani konulursa
ins kisa zamanda gelir melegin
baba icinde zor durum oda yikilmistir ama bence bol bol konus tekrar denemek icin
ben konusa konusa 1 yilda ikna ettim.
kardessiz olmaz tek cocuk olmaz ins Allah nasip eder kizima kardesler yapmayi
ben cok istiyorum ama nasipte olmayincada yapacak birsey yok.

Ben bir daha hamile kalirsam rahim agzima dikis atilacak yatacam ama butun zorluklara ragmen istiyorum oglum tek cocuk olmamali diyorum tabi nasipse , agustosta 35 yasinda olacam yasda gidiyr oglumda buyuyor yas araligi cok da acildimi paylasacak seyler azalir kardesler arasi diye dusunuyorum bebegi kaybedeli de 9 ay oldu sabirla beklemedeyim

evet hatırlıyorum canım benim gebelik testi pozitif ve düzenli olarak artıyordu ancak bebek görülmedi hiç sonrada kanama başladı doktor vucud kendii atıyor dedi.kürtaja alacaktı bekleyelim dedi sonra baktı rahim de parça yok dedi.yalnız ben de kanda pıhtılaşma sorunum var zaten hergün bir tane bebe aspirini yıllardır alıyorum

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun ALLAH en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşallah

=ozey2506;24581677]Ben bir daha hamile kalirsam rahim agzima dikis atilacak yatacam ama butun zorluklara ragmen istiyorum oglum tek cocuk olmamali diyorum tabi nasipse , agustosta 35 yasinda olacam yasda gidiyr oglumda buyuyor yas araligi cok da acildimi paylasacak seyler azalir kardesler arasi diye dusunuyorum bebegi kaybedeli de 9 ay oldu sabirla beklemedeyim[/QUOTE]
dr ne kadar dinlenme suresi verdi benim 8. haftada 3 ay dediyse senin gebelik buyuktu daha fazla demistir.
gerci ben operasyon gecirdim senin normal dogum gibi olmustur. benimde yas 29 bu bebegi nasip olursa dogumgunume 4 gun kala alacagim kucagima yani 5 ocakta
kiziminda dogum gunu 5 ocak. ins nasipte 2-3 cocuk annesi olmak vrdir.

canim en azindan kurtaha gerek kalmamis hemen baslayabilirsin caismalara
ben hamile kalmadan onceki ay bol bol kuru incir yemistim. ondan oncede sogan kuru yaptim ama yalnizca 5 gun gunde 1 kere
sogandan sonra adet dongum kisaldi 24 gune dustu bana yaradi yani
simdide aklim hep bebekte acaba hala kalbi atiyormu?
1 hafta sonra 7+2 olacagiz ve ben cok korkuyorum ama elden birsey gelmez hapta iciyorum 1 haftadir
benim normalde herhangi birsey kullanmadan bir kizim oldu pihtilasma olsa ondada olurdu diye dusunuyorum ama ben bir ara dogumk hapi kullandim ve
sigara ictim bunlarda pihtilasmayi arttiriyormus.

dr ne kadar dinlenme suresi verdi benim 8. haftada 3 ay dediyse senin gebelik buyuktu daha fazla demistir.
gerci ben operasyon gecirdim senin normal dogum gibi olmustur. benimde yas 29 bu bebegi nasip olursa dogumgunume 4 gun kala alacagim kucagima yani 5 ocakta
kiziminda dogum gunu 5 ocak. ins nasipte 2-3 cocuk annesi olmak vrdir.

canim en azindan kurtaha gerek kalmamis hemen baslayabilirsin caismalara
ben hamile kalmadan onceki ay bol bol kuru incir yemistim. ondan oncede sogan kuru yaptim ama yalnizca 5 gun gunde 1 kere
sogandan sonra adet dongum kisaldi 24 gune dustu bana yaradi yani
simdide aklim hep bebekte acaba hala kalbi atiyormu?
1 hafta sonra 7+2 olacagiz ve ben cok korkuyorum ama elden birsey gelmez hapta iciyorum 1 haftadir
benim normalde herhangi birsey kullanmadan bir kizim oldu pihtilasma olsa ondada olurdu diye dusunuyorum ama ben bir ara dogumk hapi kullandim ve
sigara ictim bunlarda pihtilasmayi arttiriyormus.[/QUOTE]

Canm bana 3 ay demisti korunma suresini coktaaan doldu da esimi ikna edemiyorum ise
Oglum cok istiyor gecen gun anne kardesim artik karninda mi dedi

Benim normal dogum oldu normal dogumla aldilar bebisimi benden

hayırlı günler,hayırlı haftalar arkadaşlaryeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişleracemiciğim daha gitmedim kuzum dr.a,gitmeyi düşündüğüm dr.şehir dışındaymış,hafta sonuna doğru gelecekmiş,bizde bekleyelim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…