2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Pumkincigm bende anlamadm nazlanmasi gereken hazir degilim demesi biz iken sanki dokuz ay onlar tasiyacyakmis gibi sanki onlar doguracakms gibi naz yapiyorlar sadece tarkaya tohum atacak yani gerisi e bizde tasi dogur gece uykusuz kal emzir v.s.

L
Rahim agzi yetmezliginden kaybettim oglum haziran 2007 dogumlu benim esim cok istekliydi hatta ikinci karnimdayken bu bir bucuk yasina gelsin ucuncuyu dusunuruz diyordu ama bebegi kaybettikten sonra yanasmaz oldu oglum cok istiyor kardes

Canım, çok geçmiş olsun , bence senin eşin seni düşündüğü için böyle davranıyor, yoksa baksana üçüncüyü falan istemiş, inşallah en kısa zamanda sağlıkla alırsın bebeğini, önemli olan senin sağlığın, benimde kızım Ekim 2007 doğumlu...

Amin insallah
Cocuklarimiz yasitmis sen hamilesin degilmi rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canm

slm kızlar ne güzel bebiş haberleri ve arkadaşlar gelmiş hayırlı olsn bi haberde benden o zaman hamileyim

sizinde bildiğiniz üzrekolay hamile kalamayan ben eşimin korunmasına ve benim emzirmeme rağmen hamile kaldım hala şoktayım

bide martta ev misafir kaynıyodu ama Rabbim ol dedimi oluyo darısı isteyenlerin başına bitek oğluma üzülüyorum sütüm çpk az yakında biter çok şükür 6 aylık olduk ama

Amin insallah
Cocuklarimiz yasitmis sen hamilesin degilmi rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canm

Öyleyim sanırım, idrar testine göre hamileyim, ama dr. adetinin geçikmesini 10 gün bekle öyle gel dedi, Cuma günü gidicem, kesin sonucu o zaman öğreneceğim, geçtiğimiz Ağustos ayında gelişmeyen bir gebelik yaşadım, açıkcası çok endişeliyim..

İyi dusun iyi olsun arkadasim insallah cuma gunu guzel haberlerle gelirsin kan testi yaptirsaydin ya o kesin belli eder insallah bende tekrar hamile kaldigim gunleri gorebilirim tabi kocami kandirabilirsem offf offf

İyi dusun iyi olsun arkadasim insallah cuma gunu guzel haberlerle gelirsin kan testi yaptirsaydin ya o kesin belli eder insallah bende tekrar hamile kaldigim gunleri gorebilirim tabi kocami kandirabilirsem offf offf

İnşallah Allah sana da nasip eder, ben kızımı biraz kullandım, benim 4 kardeşim eşimin 6 kardeşi var, tek kalmasın, falan filan,ve bunlarıda yaparken folik asit kullanmaya başlamıştım, gerçi benimki biraz uzun oldu, neredeyse 1 senedir kullanıyorum, ama sakıncası yokmuş, kan aldıma işi beni çok geriyor, kötü oluyorum. O yüzden muayeneyi bekliyorum.

Artik zaten oglm icin istiyorum ikinciyi gecen gun oglum kendis dedi babasina baba bana kardes alalm bebek alalim diye, kereme dedim hasanin annesi hamileymis kardesi olacakms bana sende hamile ol o zaman dedi cok istiyor yavrum bende oglum isliyorum babana kardes isriyorum de felan diye

topiğin güzel bayanlarına kocaman selamlar
hangi konuya öncelik versem bilemedim ama şöyle başlayım semracım canım arkadaşım beğen butonunda adını gördüm buralardasın çok sevindim
sedacım hayırlı olsun yeni gebeliğin,senin için biraz zor olacak ama demek ki allah isteyince her şekilde oluyor,senin hoşgörüne sığınarak birşeyler yazmak istiyorum:
bu benim bugün aldığım ikinci hamile haberi nedense ilk haberde kendimi eve zor attım,birileriyle paylaşmam gerek diye buraya geldim ama senin haberini alınca o kadar da kendimi sıkmamam gerektiğini düşündüm,bu beni acıtmadı,belki de damdan düşenin halini damdan düşen anlar ya seninle bu süreci paylaştığımız için senin haberine sevindim
oğlum geçen gün babasına gidip;baba anneme söylermisin bana artık kardeş yapsın ben yalnızlıktan çok sıkılıyorum''demiş,ağlamadım,ağlamıyacağım dedim,ne kadar bazı şeyleri anlatsak ta anlıyor gibi görünse ve tamam desede içinde bir yerlerde eksikliğini hissediyor demek ki benim küçük oğlum,büyüdükçe daha iyi anlar beni deyip kendi içimde konuyu kapatmaya çalışıyorum birkaçgündür.....bugün onu okula bıraktım sınıf annemiz çok şık giyinmiş,eşi falan da yanında,çiçekler de var....takılmak için yanına gittim hayırdır özel bir gün mü yoksa bizim bilmediğimiz bir şey mi var diye,,,,bebeğim olacak dedi...üçüncü çocuğu....istemiyordu o da korunuyor du bildiiğim kadarıyla,ilaç falan da içmiştim ma iyiymiş,beş haftalıkm ış dedi....ilk şoku üzerimden atınca tebrik ettim,,,eve nasıl geldim bir ben bilirim........bazen herşey insanın üzerine geliyor....sınıfta kızı annesinin yanında soruyor ne kadarmış anne,nasılmış anne..........emirhanım duymasınduyarsa boynu bükük kalır diye canım çok acıdı.çocuk onlar düşünemiyorlar,başka bir arkadaşının yeni kardeşi oldu hastaneden eve gelmişler,kız bağırıyor sınıfta kardeşim eve geldi diye.....bakışlarını görmeliydiniz o kıza..........bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum.....
sedayı okuyunca neden olmasın dedim tekrardan,hem çok sevindim,hem belki benim içinde bir umut vardır,dilerse benim için de olur dedim......yazamıyacağım,kusura bakmayın kızlar,kendimi kötü hissediyorum,bu durumdan kurtulmam gerek....ağlamamam gerek

Son düzenleme:

Arkadasim rahatsizlik felan mi var sende neden ikinci konusunda boyle konusuyorsun bilemiyecem tip ilerledi 40 ve ustu yaslarda bile hamile kaliniyor ve kac tane doktorun senin cocugun olmaz dedigi cocugu olan cift gordum
Kaldi ki arkadasim seninde benimde rabbime binlerce sukur birer evladimiz var rabbim bize o duyguyu tattirmis o duyguyu hic tadamayan varini yogunu o yolda harcayan var halimize bin sukur
İnsanin isteyecez insan istior tabi bir evlat daha ozelliklede cocugum icin o cok istedigi icin istiyorum seni de cok iyi anliyorum banada oglum artik kardesim karninda mi anne die sordu gecen gun? Hasanin annesi hamileyms kardesi olacakmis dedim sende hamile ol o zaman dedi cok istiyor ve dua ediyor allahm bana hayirli kardes nasip et diye
Sende dua ettir ogluna rabbim cocuklarin duasini cevirmez gunahsiz melekler onlar

Ben 9 ay evvel 5.5 aylikken ikinci oglumu kaybettim daha hareketlerini yeni hissetmisken daha erkek oldugunu yeni ogrenmisken bu psikolojimi mahvetti ama rabbime sigindim duzeldim cok sukur
Duzeldim ama yine de tanidik birinin hamile haberini alsam moralm bozuluyor oturup agliyorm mesela gecen hafta, benimke ayni haftalarda 6 haftalik ikiz bebeklerini kaybeden bir arkadasimin hamile oldugunu ogrendm o gunden beri moralm bozuk ben nasil esimi kandiracam ne zaman tekrar hamile kalabilecem diye dusunuyorum yasmda 35 oldu nerdyse

Moralim bozuldu yaaa
Esim dedi simdi ne guzel iki oglumuz olacakti dedi bende dedim yine olur, olmaz dedi sen yatacan oyle yatalak hamilelik mi gecer dedi (rahim agzinda yetmezlik var ucuncu ayda dikis atilacak yatacam)

Offf offf esime bakilirsa kalacaz tek cocukla yaaaa

canım gözün aydın,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Celik198408 cigim canm ne uzel rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm
Bize de oyleguzel bir kaza denk gelse de melegim gelse

canımın içi umut senin için,benim için,hepimiz için herzaman vardırbiraz herşey üstüste gelmiş,buda seni yormuş,hepimizin çoğunlukla yaşadığı bir durum ama sen en kısa zamanda atlatacaksın,biliyorum,bunca zaman yazdık bu topiğe ve tanıyoruz artık birbirimizi,sen çok güçlüsün ve en kısa zamanda geçecek bu sıkıntılı durum ve daha moralli bir şekilde yazacaksın bize ardından da bir bakmışsınki bebişde gelmişben buralardayım canım,elimden geldiğince yazmaya çaılşırım,hepimiz yanındayız

Çalışıyormusun canım, bu dönemde sana destek olacak biri var mı? Benim konşumda benzer problem vardı, onun durumu daha çiddiydi sanırım, doktoru yasak koymuştu, ama o dinlemedi, hamile kaldı, doktor illa alalaım dedi, ama ikna edemedi, şimdi çok sağlıklı bir oğlu var, hamileliğinde hep raporluydu, kayınvalidesi ile altlı üstlü oturuyordu, kızına , evine hep kayınvalidesi baktı, o da sağlıklı bir şekilde doğumunu gerçekleştirdi....Her şeyin bir çözümü vardır, eşin çocuk istiyorsa şartlarını biraz zorlasın, belki bir yolu vardır....Sayılı gün çabuk geçer..... Sıkıntı yapma, sakin ol, düşün belki bir çözüm yolu bulabilirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…