- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.861
Bu erkekler hep mi böyle, bizimde babamız bir türlü hazır olamadı, son 3 senedir istiyordum, hazır değilim diyordu, geçen sene Haziran ayında hazır olduklarını beyan ettiler, ben anlamıyorum, hazır olacak kişi onlarmı bizmiyiz. Çok ağırdan satıyorlar kendilerini, yada biz satamıyoruz....Bebeğini neden kaybettin. Umarım Allah sanada istediğin zaman nasip eder.....
L
Rahim agzi yetmezliginden kaybettim oglum haziran 2007 dogumlu benim esim cok istekliydi hatta ikinci karnimdayken bu bir bucuk yasina gelsin ucuncuyu dusunuruz diyordu ama bebegi kaybettikten sonra yanasmaz oldu oglum cok istiyor kardes
Canım, çok geçmiş olsun , bence senin eşin seni düşündüğü için böyle davranıyor, yoksa baksana üçüncüyü falan istemiş, inşallah en kısa zamanda sağlıkla alırsın bebeğini, önemli olan senin sağlığın, benimde kızım Ekim 2007 doğumlu...
Amin insallah
Cocuklarimiz yasitmis sen hamilesin degilmi rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canm
İyi dusun iyi olsun arkadasim insallah cuma gunu guzel haberlerle gelirsin kan testi yaptirsaydin ya o kesin belli eder insallah bende tekrar hamile kaldigim gunleri gorebilirim tabi kocami kandirabilirsem offf offfÖyleyim sanırım, idrar testine göre hamileyim, ama dr. adetinin geçikmesini 10 gün bekle öyle gel dedi, Cuma günü gidicem, kesin sonucu o zaman öğreneceğim, geçtiğimiz Ağustos ayında gelişmeyen bir gebelik yaşadım, açıkcası çok endişeliyim..
İyi dusun iyi olsun arkadasim insallah cuma gunu guzel haberlerle gelirsin kan testi yaptirsaydin ya o kesin belli eder insallah bende tekrar hamile kaldigim gunleri gorebilirim tabi kocami kandirabilirsem offf offf
İnşallah Allah sana da nasip eder, ben kızımı biraz kullandım, benim 4 kardeşim eşimin 6 kardeşi var, tek kalmasın, falan filan,ve bunlarıda yaparken folik asit kullanmaya başlamıştım, gerçi benimki biraz uzun oldu, neredeyse 1 senedir kullanıyorum, ama sakıncası yokmuş, kan aldıma işi beni çok geriyor, kötü oluyorum. O yüzden muayeneyi bekliyorum.
topiğin güzel bayanlarına kocaman selamlar
hangi konuya öncelik versem bilemedim ama şöyle başlayım semracım canım arkadaşım beğen butonunda adını gördüm buralardasın çok sevindim
sedacım hayırlı olsun yeni gebeliğin,senin için biraz zor olacak ama demek ki allah isteyince her şekilde oluyor,senin hoşgörüne sığınarak birşeyler yazmak istiyorum:
bu benim bugün aldığım ikinci hamile haberi nedense ilk haberde kendimi eve zor attım,birileriyle paylaşmam gerek diye buraya geldim ama senin haberini alınca o kadar da kendimi sıkmamam gerektiğini düşündüm,bu beni acıtmadı,belki de damdan düşenin halini damdan düşen anlar ya seninle bu süreci paylaştığımız için senin haberine sevindim
oğlum geçen gün babasına gidip;baba anneme söylermisin bana artık kardeş yapsın ben yalnızlıktan çok sıkılıyorum''demiş,ağlamadım,ağlamıyacağım dedim,ne kadar bazı şeyleri anlatsak ta anlıyor gibi görünse ve tamam desede içinde bir yerlerde eksikliğini hissediyor demek ki benim küçük oğlum,büyüdükçe daha iyi anlar beni deyip kendi içimde konuyu kapatmaya çalışıyorum birkaçgündür.....bugün onu okula bıraktım sınıf annemiz çok şık giyinmiş,eşi falan da yanında,çiçekler de var....takılmak için yanına gittim hayırdır özel bir gün mü yoksa bizim bilmediğimiz bir şey mi var diye,,,,bebeğim olacak dedi...üçüncü çocuğu....istemiyordu o da korunuyor du bildiiğim kadarıyla,ilaç falan da içmiştim ma iyiymiş,beş haftalıkm ış dedi....ilk şoku üzerimden atınca tebrik ettim,,,eve nasıl geldim bir ben bilirim........bazen herşey insanın üzerine geliyor....sınıfta kızı annesinin yanında soruyor ne kadarmış anne,nasılmış anne..........emirhanım duymasınduyarsa boynu bükük kalır diye canım çok acıdı.çocuk onlar düşünemiyorlar,başka bir arkadaşının yeni kardeşi oldu hastaneden eve gelmişler,kız bağırıyor sınıfta kardeşim eve geldi diye.....bakışlarını görmeliydiniz o kıza.......... bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum.....
sedayı okuyunca neden olmasın dedim tekrardan,hem çok sevindim,hem belki benim içinde bir umut vardır,dilerse benim için de olur dedim......yazamıyacağım,kusura bakmayın kızlar,kendimi kötü hissediyorum,bu durumdan kurtulmam gerek....ağlamamam gerek
slm kızlar ne güzel bebiş haberleri ve arkadaşlar gelmiş hayırlı olsn bi haberde benden o zaman hamileyim
sizinde bildiğiniz üzrekolay hamile kalamayan ben eşimin korunmasına ve benim emzirmeme rağmen hamile kaldım hala şoktayım
bide martta ev misafir kaynıyodu ama Rabbim ol dedimi oluyo darısı isteyenlerin başına bitek oğluma üzülüyorum sütüm çpk az yakında biter çok şükür 6 aylık olduk ama
topiğin güzel bayanlarına kocaman selamlar
hangi konuya öncelik versem bilemedim ama şöyle başlayım semracım canım arkadaşım beğen butonunda adını gördüm buralardasın çok sevindim
sedacım hayırlı olsun yeni gebeliğin,senin için biraz zor olacak ama demek ki allah isteyince her şekilde oluyor,senin hoşgörüne sığınarak birşeyler yazmak istiyorum:
bu benim bugün aldığım ikinci hamile haberi nedense ilk haberde kendimi eve zor attım,birileriyle paylaşmam gerek diye buraya geldim ama senin haberini alınca o kadar da kendimi sıkmamam gerektiğini düşündüm,bu beni acıtmadı,belki de damdan düşenin halini damdan düşen anlar ya seninle bu süreci paylaştığımız için senin haberine sevindim
oğlum geçen gün babasına gidip;baba anneme söylermisin bana artık kardeş yapsın ben yalnızlıktan çok sıkılıyorum''demiş,ağlamadım,ağlamıyacağım dedim,ne kadar bazı şeyleri anlatsak ta anlıyor gibi görünse ve tamam desede içinde bir yerlerde eksikliğini hissediyor demek ki benim küçük oğlum,büyüdükçe daha iyi anlar beni deyip kendi içimde konuyu kapatmaya çalışıyorum birkaçgündür.....bugün onu okula bıraktım sınıf annemiz çok şık giyinmiş,eşi falan da yanında,çiçekler de var....takılmak için yanına gittim hayırdır özel bir gün mü yoksa bizim bilmediğimiz bir şey mi var diye,,,,bebeğim olacak dedi...üçüncü çocuğu....istemiyordu o da korunuyor du bildiiğim kadarıyla,ilaç falan da içmiştim ma iyiymiş,beş haftalıkm ış dedi....ilk şoku üzerimden atınca tebrik ettim,,,eve nasıl geldim bir ben bilirim........bazen herşey insanın üzerine geliyor....sınıfta kızı annesinin yanında soruyor ne kadarmış anne,nasılmış anne..........emirhanım duymasınduyarsa boynu bükük kalır diye canım çok acıdı.çocuk onlar düşünemiyorlar,başka bir arkadaşının yeni kardeşi oldu hastaneden eve gelmişler,kız bağırıyor sınıfta kardeşim eve geldi diye.....bakışlarını görmeliydiniz o kıza.......... bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum.....
sedayı okuyunca neden olmasın dedim tekrardan,hem çok sevindim,hem belki benim içinde bir umut vardır,dilerse benim için de olur dedim......yazamıyacağım,kusura bakmayın kızlar,kendimi kötü hissediyorum,bu durumdan kurtulmam gerek....ağlamamam gerek
kızlar merhaba hepinize bende ikinci bebeğime hamileyim ama daha çok yeni benide listeye ekleyin lütfennnn..
kızlar merhaba hepinize bende ikinci bebeğime hamileyim ama daha çok yeni benide listeye ekleyin lütfennnn..
Moralim bozuldu yaaa
Esim dedi simdi ne guzel iki oglumuz olacakti dedi bende dedim yine olur, olmaz dedi sen yatacan oyle yatalak hamilelik mi gecer dedi (rahim agzinda yetmezlik var ucuncu ayda dikis atilacak yatacam)
Offf offf esime bakilirsa kalacaz tek cocukla yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?