2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Calismiyorum evdeyim ve evde yardimcim var,annemlerde uzak degil
Esim istemiyor cocuk istese keske
Ben kendimi gectim oglum icin istiyorum

cıstak cıstak ben geldim desem daha iyi olduğum anlaşılır herhalde değil öi
çok şükür biraz daha rahatım şimdi ve yola kaldığımız yerden devam ediyoruz,,,flanım hakikatten birbirimizi tanıyoruz galibateşekkür ederim arkadaşım desteğin için,ben yine günlerim çok dolu bir şekilde koşturuyorum arada uğramaya çalışıyorum da kimsecikler gelmiyor yeni gelen arkadaşlardan başka
AYŞECİM nasılsın arkadaşım,kanaman var mı ikili testinin sonuçları ne oldu?
SEMRAAAA gitmiyorsun değil mi buralardasın,defne ile didem nasıl?hadi ama benim yumurtalara kalite belgesi alacağız ikizleri büyüteceğiz lütfeeeeen buralarda ol
EBRUCUM,SADUMANCIM GÜLCÜM,BİLGİCİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM ÖZELLİKLE SEN NERELERDESİNİZ NASILSINIZ?
OZEY desteğin için teşekkür ederim,özelden msj atmışsın cevap yazdım tatlım
benim çıkmam gerekiyor sonra yine uğramaya çalışırımherkesi çok çok öptüm
hııı bu arada dün gece çiçekten bir taç taktım kafama,yeni bir çocuk demekmişrüyalarımda yine hamileyim gerçekleri de olur inşşşşşşşşşşşşşşşş

hatunlar bende ikinci bebeği düşünenlerdenim,ayın 13 ünde beklediğim adetim ertesi günü başladı ama hafif kanama olarak devam ediyo bugün 4. gün ve tam anlamıyla dolu dolu adet olmuyorum üstüne görüyo olabilirim çünkü ilk çocuğumda da üstüne görmüştüm sabah kan verdim 4 te yada yarın sonuçları alacam inşallah güzel haberler veririm sizlere dua edin bana ne olur

bende varım kızlar 2007 doğumlu bir kızım var çok kardeş istiyor bu ay başladık bakalım.Allah sağlıkla nasip eder inşallah tez zamanda hepimize

merhabalar
bende 2.bebeği isdiyenlerdenim..27 aylık bir oğlum var Allahım canını sağ etsin ama bir hareketli anlatamam bunun yanında tüm gün çalışıyorum şimdilik babaannemiz oğluma bakıyor temmuz gibi bakıcıyla devam edecem yani bakıcı ihtiyacımızda var bunun yanındada 2.bebeğide düşünüyoruz

kızlar hamile değilmişim hep hayırlısını istemiştim Allah'ımdan vardır Rabb'imin bi bildiği önümüzdeki maçlara bakacaz artık
peki bu adet azlığı neden olduki acep 1 ay korunmadım gebelik yok ama az adet görüyorum daha önce böyle bişey yaşayan varmı arkadşlar beni aydınlatırsa sevinirim

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler bir an önce kucakları dolar umarım
aysmev canım vardır herşeydde bir hayır,bizim topiğin kurallarından sayılır önümüzdeki maçlara bakıp daha çok çalışacağız
adetine gelince stres yapmışsındır ondan böyle olmuştur,çok fazla beklentiye girdiysen ve ilkinde öyle olduğu için bunu da böyle beklediysen adetin ondan azar azar geliyordur,bir dahaki aya daha rahat davranmaya bak göreceksin herşey yoluna girecek,tabii inş hamile kalırsında gelmez adetin

selamlar
arkadaşlar ben de aranızda yeniyim
3. bebeği bekleyenleri de aranızda kabul ederseniz mutlu olurum:)
2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.12 yaşında ve 4.5 yaşında 2 oğlum var kısmetse bu 3. olacak planlı değildi ama mutluyum ve şimdiden alıştım sanırım 3. bebek fikrine

ay ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim..

hoşbulduk umarım en yakın zamanda sağlıkla gelir ikinciler

ne güzel Allah bağışlasın yavrularını bende çalışmama rağmen Allah kızmet ederse 3 tane istiyroum :))

Hosgeldin canim, diger yeni gelen arkadaslar da hosgeldiler
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini, darisi da bize olsun
Ben kocami ikna edip ikinciyi yapsam ona da raziyim
Yine de halimize cok sukur

Hosgeldin canim, diger yeni gelen arkadaslar da hosgeldiler
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini, darisi da bize olsun
Ben kocami ikna edip ikinciyi yapsam ona da raziyim
Yine de halimize cok sukur

kendi adıma hoşbulduk.kesinlikle haklısın halimize çok şükür anneliği tattık biz.en çok kızım için istiyorum çünkü o çok istiyor kardeşi olsun

herkese hayırlı cumalar

haziranda oğlum 2 yaşına girecek kısmetse

bense ikinci bebeğime 7 haftalık hamileyim aynı oğlumdaki gibi heyecanlı vede meraklıyım :)))

kendi adıma hoşbulduk.kesinlikle haklısın halimize çok şükür anneliği tattık biz.en çok kızım için istiyorum çünkü o çok istiyor kardeşi olsun

Evet canim hic anne olmayanlari o duygu ile yanip tutusanlari ve o yolda tum servetini harcayanlari dusundukce bende halime cok sukrediyorum
Ve en cok oglum icin istiyorm ikinciyi, bebek gorse pesinden gider oldu parkta bir bebegin arabasini itti gezdirdi bebegi
Ben 9 ay once minik oglumu yani ikinciyi 5.5 aylik hamileyken kaybettm hala icim yaniyor o zaman cok hazirlamistik oglumu kardes fikrine cok zor anlattik kaybettigimiz zaman
Simdi de malesef babamizi ikna edemiyoruz
Hicbir zaman tek cocuk dusunmedim ama gorel mevlam ne eyler ne eylerse guzel eyler hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…