- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.881
Çalışıyormusun canım, bu dönemde sana destek olacak biri var mı? Benim konşumda benzer problem vardı, onun durumu daha çiddiydi sanırım, doktoru yasak koymuştu, ama o dinlemedi, hamile kaldı, doktor illa alalaım dedi, ama ikna edemedi, şimdi çok sağlıklı bir oğlu var, hamileliğinde hep raporluydu, kayınvalidesi ile altlı üstlü oturuyordu, kızına , evine hep kayınvalidesi baktı, o da sağlıklı bir şekilde doğumunu gerçekleştirdi....Her şeyin bir çözümü vardır, eşin çocuk istiyorsa şartlarını biraz zorlasın, belki bir yolu vardır....Sayılı gün çabuk geçer..... Sıkıntı yapma, sakin ol, düşün belki bir çözüm yolu bulabilirsin....
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler bir an önce kucakları dolar umarım
aysmev canım vardır herşeydde bir hayır,bizim topiğin kurallarından sayılır önümüzdeki maçlara bakıp daha çok çalışacağız
adetine gelince stres yapmışsındır ondan böyle olmuştur,çok fazla beklentiye girdiysen ve ilkinde öyle olduğu için bunu da böyle beklediysen adetin ondan azar azar geliyordur,bir dahaki aya daha rahat davranmaya bak göreceksin herşey yoluna girecek,tabii inş hamile kalırsında gelmez adetin[/QUOTE
muhakkak stresten olmuştur çünkü kafama takmadım diyemem takdım biraz ve akşam üstü itibariyle kırmızılar kapımı çaldıha bişey daha söyliyeyim hemşire bi arkadaşım var bu akşam ondan duydum eğer bebeğin kız olmasını istiyosan bol karbonhidratlı ve şekerli besinler tüketki yumurtan daha kaliteli olsun birliktelikte de eşin daha çok yorulsun gün aşırı birlikte olun çünkü spermler kalitesiz oluyomuş yani x oluyomuş yumurtada x ve kaliteli olduğu için bebek kız oluyomuş bunu arkadaşımada ebe bi arkadaşı söylemiş hastanede ne kadar ddoğru bilemem ben bu ay denicem bal a dadanmam lazım
selamlar
arkadaşlar ben de aranızda yeniyim
3. bebeği bekleyenleri de aranızda kabul ederseniz mutlu olurum:)
2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.12 yaşında ve 4.5 yaşında 2 oğlum var kısmetse bu 3. olacak planlı değildi ama mutluyum ve şimdiden alıştım sanırım 3. bebek fikrine
Amin canım çok teşekkür ederimay ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim..
hoşbulduk umarım en yakın zamanda sağlıkla gelir ikincileryeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler bir an önce kucakları dolar umarım
aysmev canım vardır herşeydde bir hayır,bizim topiğin kurallarından sayılır önümüzdeki maçlara bakıp daha çok çalışacağız
adetine gelince stres yapmışsındır ondan böyle olmuştur,çok fazla beklentiye girdiysen ve ilkinde öyle olduğu için bunu da böyle beklediysen adetin ondan azar azar geliyordur,bir dahaki aya daha rahat davranmaya bak göreceksin herşey yoluna girecek,tabii inş hamile kalırsında gelmez adetin
selamlar
2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.12 yaşında ve 4.5 yaşında 2 oğlum var kısmetse bu 3. olacak planlı değildi ama mutluyum ve şimdiden alıştım sanırım 3. bebek fikrine
selamlar
Hosgeldin canim, diger yeni gelen arkadaslar da hosgeldiler
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini, darisi da bize olsun
Ben kocami ikna edip ikinciyi yapsam ona da raziyim
Yine de halimize cok sukur
kendi adıma hoşbulduk.kesinlikle haklısın halimize çok şükür anneliği tattık biz.en çok kızım için istiyorum çünkü o çok istiyor kardeşi olsun
herkese hayırlı cumalar
haziranda oğlum 2 yaşına girecek kısmetse
bense ikinci bebeğime 7 haftalık hamileyim aynı oğlumdaki gibi heyecanlı vede meraklıyım :)))
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canm
amin canım allah razı olsun rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını şu mübarek cuma yüzüsuyu hürmetine doldursun amin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?