2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

herkese hayırlı cumalar

haziranda oğlum 2 yaşına girecek kısmetse

bense ikinci bebeğime 7 haftalık hamileyim aynı oğlumdaki gibi heyecanlı vede meraklıyım :)))

allah sağlıkla kavuştursun tebrikler

bizimkide son 1 yıldır çok istiyor özellikle anaokuluna başladığından bu yana.herşeyi ona göre ayarlıyor.bu da strese sokuyor tabi beni

allah sağlıkla kavuştursun tebrikler

bizimkide son 1 yıldır çok istiyor özellikle anaokuluna başladığından bu yana.herşeyi ona göre ayarlıyor.bu da strese sokuyor tabi beni

Kac yasinda kizn benim oglum 2007 li onumuzdeki ay 5 yas dolacak

Benim oglmda hep anne kardesim olursa 4 kisi oluruz degilmi , kardesim olursa arabasinda gezdiririm tarzi laflar ediyor
Gecen gun de anne kardesim artik karninda mi diye sordu henuz yok dedim
Dua bile ediyor kardesi olsun diye

inan aynı durumdayız.geçen hafta oda takımı aldık.kardeşinin beşiği için yer ayırıyor.gelip bana anne bebek yok mu karnında falan diyor.benimkide 2007 eylül doğumlu.işte kız olursa şöyle olur erkek olursa böyle olur diye planlar yapıyor

Benim oglum ben erkegim ya kardesim erkek olsun diyor takintili
Ama ben kiyafetlerimi oyuncaklarimi kardesime veririm diyor hep

şey kızlar merhaba ben 1. bebeğiimi ölü doğumla 40+3 kaybettim 6 ay aradan sonra tekrar hamileyim siz şimdi daha bilgilisinizdir die soru sorucam kızlar topik açma gereği duymadım pazartesi doktora gidicem onada bu konuyu açabilirim ama sizede bi danışmak istiyorum....3 hafta kadar önce acilden hastaneye gittim mide şikayetim vardı ve orda günü gelmiş bi bayan vardı hep özele gitmiş şimdi özeldede doğum yapamayacağını maddi olarak onu söylüyordu hemşirelerde burda hiç kaydın yok gibi şeyler söylüyordu kıza alttan bakalım dediler kız bunu kabul etmedi baktırmadı alttan o zaman bebeğin kalp atışlarını dinleyelim dediler onu kabul etttiler ve dinlemeye aldılar şimdi sorum şu alttan bakmak sakıncalımı ki baktırmadı ben diğer bebeğimin ölüm haberini ultrasonda aldım kontrole gitmiştim nts baktılar kalp atışı yoktu sonra doğumhaneye aldılar ve açılma var mı die alttan baktılar ve ben buna izin verdim şimdi bu 2. gebeliğim alttan bakmak isteseler baktırmıyım mı yani skaıncalımı bu :26: aranızda elbet bilen vardır

Canim hamileligin ilk uc ayi Zaten alttan bakiyorlar ama sonrasi tehlikeli ama son haftalardan da alttan kontrol yapiyorlar cati kontrolu, ve acilma varmi felan hep alttan bakiliyor zararli oldugunu sanmiorum

Basin sagolsun canm bende ikinci cocugumu 9 ay evvel 5.5 aylik hamileyken kaybettim esimi ikna etsem hemen bugun istiyorum bir tane daha ama malesef ikna olmuyor

Son düzenleme:
ilk üç ay hiçbi doktor bende bakmadı yani ultrson vs. bakılmadı alttan ama o kız işte istemedi son günlerinde alttan elle bakılmasına

kızlar bişi sorucam adetimi 1 gün gectiğinde 7 çıktı 2 gün sonra 40 ve yine 2 gün sonra 110 hcg oldukca hızlı yükseliyor dedi dr bi de benmki gec gebelik detime 1 hafta kala kaldım simdi sorum su bakıyorum 15 gün sonra hcg 500 oldu ikiz falan diyorlar dr un hesabına göre benim 11. günümde 1000
falan olucak acaba ikiz falan olabilir mi (5.günde 110):44::44::44:

ilk üç ay hiçbi doktor bende bakmadı yani ultrson vs. bakılmadı alttan ama o kız işte istemedi son günlerinde alttan elle bakılmasına

son günlerde elle bakılırsa alttan oynandığı için suyu falan gelebilir bence ben doğuma gittiğimde kırk kere alttan baktılar ve erkenden suyumu getirdiler bunu daha önce yaptıklarında da su gelebilir diye düşünüyorum:44::44::44:

Cok hizli ilerlemis ikiz olabilir ama ben 5 haftalik ogrenmistm 5000 kusurlardaydi ikizmi dediler tek cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…