2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hayırlı günler arkadaşlar,yeni gelen arkadaşlarımız cümleten hoşgeldinizçok gelip gidemiyorum çünkü bulantı ve başdönmeleri bana nefes aldırmıyorcuma günü dr.daydık bugün itibariyle 7+3 olduk sanırım,kalp atışını aldık şükürbulantı hapı ve vitamin verdi,bulantı hapı etkili olmadı ama vitamin hapı biraz iyi geldi gibi,kaç gündür yeni ayağa kalkıp işe güce bakabildimbiraz geçmişi okuyayım,iyi olursam yine geleceğim inşallah

Selam kızlar.. buraya bi kere daha yazmıştım bilmiyorum hatırlayan var mı ama.. 1. ile 2. cocuk arasında en az kaç yaş olmalı..

1 tane kızım var 15 aylık 2.yi düşünmem için erken mi sizce ?

Selam kızlar.. buraya bi kere daha yazmıştım bilmiyorum hatırlayan var mı ama.. 1. ile 2. cocuk arasında en az kaç yaş olmalı..

1 tane kızım var 15 aylık 2.yi düşünmem için erken mi sizce ?

Bence erken annesi
hele biraz 3-4 yaş olsun derim ben o daha bebekmiş
kızının tadını çıkar şimdilik sen

Herkese selamlaaarrrrrrrrrr,nasılsınız güzelleeeeerrrrrrrrr
ankaraya taşınıcaz söylemişmiydim
tayinimiz çıktı
bugün biraz toplandım salonumu koliledim ortada gezen ıvır zıvır çerçeve,kadeh,mum bilmem ne
kaldırdım paketledim hepsini

evden eve nak. anlaştık 1.400 TL
ağustosta ben doğururken onlar toplayacak

yok söylememiştin hayırlı olsun,Ankara nın neresine ben de Ankara'DAYIM

canım arkadaşlarım ben uğradııııımmmmmmmmmmmmmmmm
hepiciğinizi çok özledim,yazacak o kadar çok şey var kiama genel olarak iyiyim çok şükür arada çocuk hasretim depreşse de bu günlerde geçecek diyorumsizler nasılsınızzzzzzz.herkes bir ses verse

mommy canım hayırlı olsun tayiyiniz,çok telaşlı bir zamana denk gelmiş ama gelir geçer siz bebeğinizle iyi olun da

AYŞEEEEMMMMMMM nasılsın arkadaşım,yatıyormusun daha?oğlun bebişin nasıl

SEMRACIMMMMMMMMMMMMMMMM canım arkadaşım siz nasılsınız kızlarla beraber,umarım arada girip okuyorsundur

EBRU bacım nasılsın,bebiş nasıl

FLAN bebiş seni yoruyor mu?kıyamam ben sana,,,,nazlı olacağı şimdiden bellidoğunca aynı nazı biz abiye ve babaya bekliyoruz değil miçok uzun sürmez bu durum umarım,,,,

BİLGİ bir kayboldun pir kayboldun,valla hakikatten çok merak ediyorum ne oldu da girmiyorsun?biz mi birşey dedik,kalbini mi kırdık,yoksa sen mi uzaklaşmak istedin:26::26:kötü birşey ihtimalini düşünmek istemiyorum

SADUMANCIM sen nasılsın neler yapıyorsun,okullarda kapanıyor biraz rahatlarsınız belkibu arada senin ufaklık ne kadar oldu annesi,kardeş yaşı geldi mi?kendi işini kendisi görebiliyor mu artık
unuttuğum kimse var mı bilmiyorum ama herkesi

Canım nerelerdeydin özlettin kendini,evet kapansa da rahat etsek artık)Kızım23 aylık oldu teyzesi,kardeş zor ya bana ev işlerinde yardım ediyor anne kız geziyoruz beraber))

Canım nerelerdeydin özlettin kendini,evet kapansa da rahat etsek artık)Kızım23 aylık oldu teyzesi,kardeş zor ya bana ev işlerinde yardım ediyor anne kız geziyoruz beraber))

ohhhhh sen rahata alışmışsın şimdidenanne kız beraber ev işi,gezmeler deymeyin keyfinizeevet canım üç yaşı bekle sen bir yıl daha bizimle takıl sonra bebiş haberini de alırız inş
benim oğlan artık benimle gelmek istemiyor ne yapıcağım kadınların içinde canım sıkılıyor benim diyor,anne alışveriş yapma canım sıkılıyor benim diyorrrrofff tam erkek oldu kız istiyorum ben de,elinde toz beziyle gezen altı bağlı bir(iki)kızzzzzzzzzz
zaten ben o oğlana yarın öbür gün karısının alışveriş poşetlerini taşırken sorucağımbir de bu kaynanalara ne oluyor derler

Güldürdün beni yaa)Rabbim çifter çifter kız verir insallahhhhhhhhhhhh)

sadumannnnnnnnnnnn kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bir de bana kızarlar siteye uğramıyorsun diye kızlar uğramıyorlar nacım,hani ben burdayım kimsecikler yokne zaman benim işim olsa herkes buradaösledim yaaaa muhabbet edelim hadi toplaşın

cıstak cıstak cıstakkk:124::124::124::124::124:

bir yasemin edasıyla selam vereyim dedimmmm
canlarım ciğerlerim nasılsınız bakalmmm..
beni merk etmiş canım arkadaşlarım.
şöyle sölimmmmm şeyy kemm kümmmm.
ıhıı ıhııı .
ya nolur bana kızmayın biraz uzak kalmak istedim.çünkü buralarda okudukça öğrendikçe (yalnızca bu topik için demiyorum) sanki daha bi kafaya takar oldum daha bi dert ettim kendime...biraz uzak kalmanın iyi olacağın düşündüm ama kalamadım ki.
ziyaretçi olarak girip hep okudum yine yazılanları

yaseminim canımmmm kardeşimm arkadaşımm benimm.
biliyosun incir kürü bana ters etki yaptı adetimi 20 gün geciktirdi..
ondan sonraki ay yani bu ay benim adetim yinebir hafta gecikmeli olarak geldi. yine beni umutlandırdı umutlandırdı ama geçen hafta pazartesi selamını verdi kırmızılar.

yaptıgım deriiinnn araştırmalar sonucu hayıt suyunu buldum bakalım cuma gününden beride onu uyguluyorum:120::120::120::120: hormanları düzeltip gününde adet görmeni sağlıyomus inşallah şifa olur be arkadaşım:124::124::124::124::124::124: korunmasız ilişkide 7. ayı geride bıraktık.
bu 8. ayımız olacak inşallah ecrin gibi kardeşide 8. ayında bize merhaba der..
sen neler yapıyosun tedavin nasıl gidiyor.hani bize gelecektinnn

semraammmm bebeğimmmm nasılsın benim güzel arkadaşımmmm.
güzel prenseslerin nasıllarrr
sen nasılsınnn sağlığınız sıhhatiniz herşey yolunda inşallahhh..

ayşemmm güzel gözlü arkadaşımmmm kaç gündür face tede yoksunn iyisiniz inşallah.:26::26:
içimden birden paşaların nasıl demek geldi..
acaba yoldakide mi oğlann
aman sağlıklı sıhhatli gelsinde kuzucukk gerisi hiiiiiiç önemli değil be arkadaşımm

güüülcümm, ebrucummm, flancımmm sizi gebişler siziiii.
sizler ve bebeleriniz nasıl bakalımmm.
annelerini yoruyomu bu kuzucuklar hee???

rehyancımm yaa okuyunca nasıl sasırdım nasıl anlatamam.
demek 3 numara geliyo haaa.
hayırlı olsun kuzucum sağlıklı sıhhatli gelsin oda inşallah..

gegelim banaaaa.
aman yada boşverin hiç gelmeyerlimm..
bende herşey aynı çok şükür.
amaa kızımm bezden kurtuldu artık çok şükür ne gece ne gündüz bağlamıyorum :)))
bir de konusuyoda artıkk tam anlamıyla cümle kuramasada karnının agrıdıgına kadar söylüyo prensesimmm
öğrenip ve kızdıgı zaman ettiği küfürleri söylemeyim artıkk

Yasemiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

özlettin kendini arkadaşımkusura bakma oğlanı okula götürmem gerekiyordu beğenip çıktım şimdi rahat rahat yazabilirim
şimciiiiiiik cıstak cıstak diyim bendeilk önce moralin iyiymiş gibi duruyor burdan ona çok sevindimhayıtı bende kullandım tadı hakkındaki smeiller sonuna kadar haklıama yararı çok fazla,bende fazla gerginlik yaptı gögüslerimde,bir de süt gelmeye başladı o yüzden bırakmıştımsen devam et ama inş faydalı olur
bana gelince aynı tas aynı hamam,güya bu ay kendim adet olayım diye doktor herhangi bir ilaç yazmadı ama günüm geçti.haftaya cumartesi gibi giderim herhalde kontrolekafamı devamlı meşgul etmeye çalışıyorum,günlerimin hepsini dolduruyorum,çoğu zaman ekstra birşey olmazsa gebelikle ilgili hiçbirşey düşünmüyorum,yalnız aklımda birşey var onu yapsam mı diye düşünüyorum.adetim gelmedi soğan kullanıp gelmesini mi beklesem acaba:26:bunun için test yapmam lazım her ihtimale karşı,bunu da kendime yediremiyorum.o testi alıp yapana kadar da olsa yine umutlanacağım biliyorum,kendime bu eziyeti yapmak istemiyorum.çünkü kendimle kavga ediyorum sonra,biliyorsun olmayacağını ne diye umutlanıyorsun diyorum,bıkmadın mı kendini acaba hamile kalmış olabilirmiyim diye umutlandırmaktan diyorum......diyorum da diyorumamaaan işte boşver bu konu daha çok su götürür.ama keyfim yerinde çok şükür

senin kız ayağı büyümüş annesi,yerim ben onun konuşmalarını,ne tatlı anlatıyordur derdinibezden de kurtulmuşsunuz tebrik ederim,bundan sonra çok eziyeti olmaz,birden büyüyecek inş kardeşi de gelir kısa zamanda

hu huuuuuuuuuu bilgiciiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:

Huuu huuuuuu.
Canım yaa ben hiç bi zararı yok diye okudum heryerde.
Sen o süt gelmesi olayının hayıttan olduguna eminmisin bacımmm yaaa.nasıl peki işe yaradımı sende adetin düzene girdimi.

Haftaya cumartesi derken 09,06,2012 olan cumartesidenmi bahsediyosun eger öyleyse görüselim canımm yaaa.
Bu cumartesi kemeraltına gitcez nasip olursada haftaya cumartesiyse randevun görüşelimm nolu nolur nolur :))

evettttt olabilir görüşebilirizzzzzzzzzevde olmana sevindimmmmmmmmmmmmmmmmyalnız şöyle bir sıkıntı var benim randevu günüm o gün değil ben randevuyu o güne almayı planlıyoruminş doktorun bir sıkıntısı falan yoktur da o güne verirler randevuyu:44azartesi veya salı belli olur,yine hafta içi görüşelim plan yaparızheyecan yaptım var ya

hayıt işe yaradı yaramaz mı,hormonlarımı düzene soktu,yumoşlarım zamanında oluyordu,şimdiki gibi adet döneminde değil de olması gereken zamanda olgunlaşıyorlardı.o dönem göğsümden süt gelince ben ona bağladım,kendim buna karar verdim yanibelkide değil di,ama kullanan herkes çok memnun ben dahil,hala arada içmeye cesaret etsem kullanıcağım(tadı midemi bulandırıyor da)(o son yudum hep kalmıştır veya öğürmüşümdür çok afedersin)

ayyy inşallah cnm cumartesiye alırsınrandevunu heyecan yaptım bak şimdi.
okadar memnun olurum ki seni misafir etmekten ayyy hadi inşallah inşallahhhh..

ben suyunu aldım canım hayıtın cay bardagının 1/4 üne hayıt suyu koyup gerisi su ile tamamlıyosun burnumu tıkayıp bi yudumda içiyorum tavsiye ederim sanada ama tövbe YaRabbim gercekten tadı fenaa...

inşallah banada şifa olur kuzum yaaaa.
eşime diyom ki yıl sonuna kadar deneyelim olmazsa aşılama yaptırız diyom.
kızıyo bana ya bu çocok havadanmı geldi diyo

son zamanlarda çok takar oldum ben bu duruma yaa.
aslında oluruna bıraksm hiç fena olmazzz

bende çok düşündüm hayıtı hazır alıp kullanmayı,ne kadara aldın?
bence de oluruna bıraksan hiç fena olmazmisafirim var sonra görüşürüz topiğin tüm kızlarına iyi geceler

günaydın günaydınnnn günayddıııınnn.
canlarım ciğerlerim hepinize mutlu umutlu güzel bir gün diliyorum.
yasemincim canım bakalım dediğim gibiinşallah şifa olur vesilem olur.
7,5 tl' ye aldım tatlım 1 litre.
tohumunu almadım yaa kaynat ılıt demle iç.ohoooooo kim uğrasacak bunlarla koyuyorum cay bardagına suyuda ilave ediyorum üstüne burnumu tıkkayıp gönderiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…