- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.921
Selam kızlar.. buraya bi kere daha yazmıştım bilmiyorum hatırlayan var mı ama.. 1. ile 2. cocuk arasında en az kaç yaş olmalı..
1 tane kızım var 15 aylık 2.yi düşünmem için erken mi sizce ?
Bence erken annesi
hele biraz 3-4 yaş olsun derim ben o daha bebekmiş
kızının tadını çıkar şimdilik sen
Herkese selamlaaarrrrrrrrrr,nasılsınız güzelleeeeerrrrrrrrr
ankaraya taşınıcaz söylemişmiydim
tayinimiz çıktı
bugün biraz toplandım salonumu koliledim ortada gezen ıvır zıvır çerçeve,kadeh,mum bilmem ne
kaldırdım paketledim hepsini
evden eve nak. anlaştık 1.400 TL
ağustosta ben doğururken onlar toplayacak
canım arkadaşlarım ben uğradııııımmmmmmmmmmmmmmmm
hepiciğinizi çok özledim,yazacak o kadar çok şey var kiama genel olarak iyiyim çok şükür arada çocuk hasretim depreşse de bu günlerde geçecek diyorum sizler nasılsınızzzzzzz.herkes bir ses verse
mommy canım hayırlı olsun tayiyiniz,çok telaşlı bir zamana denk gelmiş ama gelir geçer siz bebeğinizle iyi olun da
AYŞEEEEMMMMMMM nasılsın arkadaşım,yatıyormusun daha?oğlun bebişin nasıl
SEMRACIMMMMMMMMMMMMMMMM canım arkadaşım siz nasılsınız kızlarla beraber,umarım arada girip okuyorsundur
EBRU bacım nasılsın,bebiş nasıl
FLAN bebiş seni yoruyor mu?kıyamam ben sana,,,,nazlı olacağı şimdiden bellidoğunca aynı nazı biz abiye ve babaya bekliyoruz değil mi çok uzun sürmez bu durum umarım,,,,
BİLGİ bir kayboldun pir kayboldun,valla hakikatten çok merak ediyorum ne oldu da girmiyorsun?biz mi birşey dedik,kalbini mi kırdık,yoksa sen mi uzaklaşmak istedin:26::26:kötü birşey ihtimalini düşünmek istemiyorum
SADUMANCIM sen nasılsın neler yapıyorsun,okullarda kapanıyor biraz rahatlarsınız belkibu arada senin ufaklık ne kadar oldu annesi,kardeş yaşı geldi mi?kendi işini kendisi görebiliyor mu artık
unuttuğum kimse var mı bilmiyorum ama herkesi
Canım nerelerdeydin özlettin kendini,evet kapansa da rahat etsek artık)Kızım23 aylık oldu teyzesi,kardeş zor ya bana ev işlerinde yardım ediyor anne kız geziyoruz beraber ))
ohhhhh sen rahata alışmışsın şimdiden anne kız beraber ev işi,gezmeler deymeyin keyfinize evet canım üç yaşı bekle sen bir yıl daha bizimle takıl sonra bebiş haberini de alırız inş
benim oğlan artık benimle gelmek istemiyor ne yapıcağım kadınların içinde canım sıkılıyor benim diyor,anne alışveriş yapma canım sıkılıyor benim diyorrrrofff tam erkek oldu kız istiyorum ben de,elinde toz beziyle gezen altı bağlı bir(iki)kızzzzzzzzzz
zaten ben o oğlana yarın öbür gün karısının alışveriş poşetlerini taşırken sorucağımbir de bu kaynanalara ne oluyor derler
Yasemiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Huuu huuuuuu.
Canım yaa ben hiç bi zararı yok diye okudum heryerde.
Sen o süt gelmesi olayının hayıttan olduguna eminmisin bacımmm yaaa.nasıl peki işe yaradımı sende adetin düzene girdimi.
Haftaya cumartesi derken 09,06,2012 olan cumartesidenmi bahsediyosun eger öyleyse görüselim canımm yaaa.
Bu cumartesi kemeraltına gitcez nasip olursada haftaya cumartesiyse randevun görüşelimm nolu nolur nolur :))
ayyy inşallah cnm cumartesiye alırsınrandevunu heyecan yaptım bak şimdi.
okadar memnun olurum ki seni misafir etmekten ayyy hadi inşallah inşallahhhh..
ben suyunu aldım canım hayıtın cay bardagının 1/4 üne hayıt suyu koyup gerisi su ile tamamlıyosun burnumu tıkayıp bi yudumda içiyorum tavsiye ederim sanada ama tövbe YaRabbim gercekten tadı fenaa...
inşallah banada şifa olur kuzum yaaaa.
eşime diyom ki yıl sonuna kadar deneyelim olmazsa aşılama yaptırız diyom.
kızıyo bana ya bu çocok havadanmı geldi diyo
son zamanlarda çok takar oldum ben bu duruma yaa.
aslında oluruna bıraksm hiç fena olmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?