2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

tünaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok yorulmuşum anca kendime geliyorum,elimde çay bilgisayar başındayımoğlumu göndereyim bi hışım kaldığım yerden devam edeceğim
bilgicim iyiymiş fiyatı bende aktardan alayım hazır olunca belki daha rahat içilir,ben demlerken daha kokusundan tiksinir duruma gelmiştim en azından ön hazırlığı yok
ayşenin sesi çıkmıyor:26:iyimi ki:26::26::26::26:
semra zaten gittibeğeniyordu en azından,şimdi onu da yapmıyor

bilgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
şimdi çıkmam gerek tatlış sana çok çok kolay gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:126::126::126::126::126::126::102::102::102::102::102::102::102::102::102::102::102::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112:

canım ayse iyiymiş çok şükür herşey yolundaymış.
gecen gün kontrolünde doktor kıza benzetmiş bebişi kesin cvp 20. haftada belli olcakmış.

semranında internet kotası dolgugu için gelemiyomuş tatlım.

ikiside iyi çok şükür her şey yolunda yani.

smile koyamadım hiç yanlış anlaşılmasın bunları bile alelacele yazıyorummm ..

yaseminim bilgim nasilsiniz? bilgimle faceden mesajlasmistim sagolsun haber vermis
yaseminim iyiyim sükürler olsun,sürekli yatmasamda dikkatli davraniyorum diyelim,bel ağrılarım var o nedenle fazlada ayakta kalamiyorum,dışarı hayatım hiç yok ama olsun ben raziyim,sükürler olsun suana kadar hersey iyi gidiyorbebegim gayet iyi, ,insallah bundan sonrada devam eder ,bebegiminim cinsiyeti kesin olmasada bilgimin dedigi gibi kiza benziyor,insallah rabbim saglikla kucaklamayi nasip eder....

dualarim inanin hep sizlerle öyleki rüyalarima giriyorsunuz ,gecen gece yaseminim senin kucaginda bir kiz cocugu, bilgim seninde kucaginda bir erkek bebek varmis,(insallah) beni görmeye gelmissiniz,akarsu kenarinda oturuyorsunuz ikiniz:44: ,bende sizlere balkondan bakiyorum "geliyorummmm "diyorum cok heyecanliyim sizleri görücem diye ,sonra elimde bir bez onu katliyorum:44::44::44::44: ondan sonrasini hatirlamiyorum ,rabbim hayira cikarsin insallah,sonunda o bebekler kucaginizda olsun insallah,ikinizide kocaman öpüyorum yine ugrar hayirli haberler veririm insallah, hoscakalin

Son düzenleme:
günaydın canlarım ciğerlerim.
hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah..
ayşem gelmiş hoşgelmiş.

semraammm senide çok özledik amaa..

yasemiiiiinnn gördüm seniburdasın..

Herkese hayırlı hamilelikler ,hayırlı bebişler inşallah
Benim de ikinci meleğim gelecek nasipse.
Genel olarak herşey normal seyrinde ilerliyor şimdilik,iştahımın da maşallahı var bu arada.Çok kilo almak istemiyorum ama bakalım nsıl tamamlayacağız süreci hayırlısıyla :)

ben buralardayım tatlışşşşşşşşşşşşşş
nasılsın bilgicim:26:
ben yazamadım kaç gündür aklımdasınızayşecim canım benim yazamadım tatlım,rüyan hayrolsun,çok şükür canım herşey çok güzel gidiyor ben biliyorum sonu çok güzel olacak,
ben bugün çok yoğunum akşama hem misafirim var hem de öğleden sonra iki kapı yapıcağımakşamki misafir yemekli
ben size ne diyecektim hıııııı benim dişim apse yapmış çok ağrıyor,antibiyotik kullanmam gerek,eşim sen her ihtimale karşı bir test yap sonradan pişman olmayalım dedi,bugün akşama yapabilirsem yapıcağım sonucu yazarım,hiç umutlanmıyorum hatta şu an bu durumda kaldığım için kendime çok kızıyorum,doktora gidecektim ben test mest yoktu artık hayatım da ama her seferinde böyle oluyor....neyse haber bekleyin anacım,bu ayı da böyle kapattığıı yazarım size,önümüzdeki maçlara bakacağız artık diyerek son noktayı koyarken her ay olduğu gibi

MERHABALAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRR ben geldim:)))))))))))))

YASEMİNİM BİLGİMMM ve beni merak eden herkes:) bizler iyiyiz çok şükür.. Didoş bacak kadar boyuyla bize çektiriyor:) öyle iştahsızkiiiiii((( ne yapacağımı şaşırıyorum.. ablası gibi bundan da iştah yüzünden sinir stres yaşamak istemiyorum.. nolur dua edinde iştahlı bi bebek çocuk olsun

Bilgim haber vermiş kota aştığı için girememiştik, ama bu kezde neti kapatmaya karar verdik.. bişeyler oldu bu nete, 4 günde çoktan çeyreği dolmuş yine.

cepten paket alıp gireceğim artık.. tek maaşla ev tel internet faturalar vırt zırt derken zorlamaya başladı.

sizleri çoookk seviyorum kocaman öpüyorum

YASEMİNcim güzel haberini alıcam inşallah..

Semram gelmiş hoş gelmişşş..
Canım benim bizde seni çok özledik.
öpüyom prensesler kocamann.

Yasemiiinn hadi bacım inşallah güzel haberler getirirsin bizlere inşallahh yaaa.

Ayşemmm canımmm sende gel hergün bi slm ver cık bacımm yaaaa..

Merak ediyoz sonra.

Kızlar nolur bugün benim içinbirer tane ayetel kürsi okuyup dua edin hayırlısıysa bu ay gelsin bebişim sağlıklı sıhhatli.

Iyice kafaya takmaya başladım artık yaaa

çok şükür kavuşturana semramözlettin kendini,didem konusunda sen kendini yesinler diye çok sıkıyorsun biraz oluruna bırak her çocuk bir değildir annesi,bir şeyin üzerine ne kadar titrersen o kadar yers teper sen rahat ol ki bebeğinde rahat davransın
bende inş güzel haberler vereceğim bir gün
yaseminnnnnnnnnnnnnnnnnnn test yapmadınmı yaaaaaaaaaaaaa

bilgicim yapmadım test daha,dişimin ağrısını karanfildi bilimum doğal şeylerle gargaraydı hafiflettim,(dişçiden korkuyorum da aramızda kalsın:18:)o hafifleyince de ben test mest yapmadım,almadım da daha,ama biraz önce eşimle konuştum dişçiye gitmen gerekiyor diye beni sıkıştırıyor....bilemiyorum kızmayın lütfen yine hüsran yaşamak istemiyorumböyle iyi yok bişi deyip hayatıma devam ediyorum ama yaparsam ilk size yazıcağım
dün dua istemişsin ben okudum arkadaşım,inş dileklerimiz kabul olur

Allah'ım razı olsun inşallah benim canım arkadaşım.
inşallah güzel haberler vereceğin gün 3-5 gün gibi kısa bir süredir inşallah...

Son düzenleme:
cümleten hayırlı günler arkadaşlar,nasılsınız?okuyabildiğim kadar okuyorum ama bir kaç gündür okuyamamıştım,biraz geçmişi okuyayım müsadenizle

Hayırlı cumalar

sanada tatlım:76::76::76::76::76::76::76::76::76:
oğlumun karnesini aldım geldimmmmmmçok güzel karnemiz var teyzeleri hepsi 5
bilgicim bana pazartesi günü randevu verdilercumartesi çok dolularmış rica ettim ama kabul etmedilerbir gün kahve içmeye geleceğim ama kısmet olursa
bugün de belim çok ağrıyor adet olacakmışım gibi bakalım hayırlısı

semracım canım didemin dişi çıkmış hayırlı olsunama aşk olsun mart anneleri topiğinden öğreniyoruz
biraz erken değil mi tatlım:26:iştahsızlığı da ondandır büyük ihtimalle ama sen bir doktora sorsan ya,didem daha diş çıkarmak için çok küçük

Selam kızlaarrr..kaçak geldi..:26:hayırlı günler hayırlı tatiller herkese..

nasılsınız bakalım canlarım uzun süredir giremiyordum.eşim bilgisayarı okula götürüyordu..artık tatil geldi

biz çok iyiyiz Rabbime şükürler olsun bebeğim 34 haftalık oldu teyzeleri..bir hafta sonra tekrar kontrolümüz var sanırım bu sefer nst aletine de gireriz..

sizler nasılsınız yaseminim bilgim semram flancım gülcüm ayşecim ve diğer arkadaşlarım..

yaseminim inşallah doktrodan güzel haberlerle gelirsin bitanem Rabbim birer mucizede bilgiyle sana yaşatsın hayırlıca tez zamanda versin inşallah..

şöyle bir selam vereyim dedim sizlere allaha emanet olun cümleten canlarıımmm..yine gelmeye çalışırım kısa zamanda inşallah...

((( özür dilerim tatlıııımmmmm.. inan aklımdaydı buraya yazmak ama unuttum( şuan bile Defne rahat vermiyor tuşlara basıp duruyo..

eli ağzında sürekli, birde yumruk yapıp sokuyo ağzına:)) 3 ayımız bitti şükür ve didoş gözle görülür bi değişim sergiliyo.henüz dönemiyo ama kendini oturtmaya çalışıyo:)))

evet diş için çok erken.. ama topikte 2,5 aylık diş çıkaran bile var.. yeni nesil çooooookkkk farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…