- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.961
kızlar ben geldiiiimmmmmmmmmmdoktora gidemedim,bazı sebeplerden dolayı,randevumu iptal ettim yeni randevu için eşimin izin ayarlamasını bekliyorum,tabii boş durmayıp testimi yaptım ve yine koca bir hüsran napalım alıştık artık
bugün eşimle koruyucu ailelik hakkında konuştuk,evlat edinme için biraz erken ama biz evde ikinci bir çocuğun boşluğunu çok hissediyoruz,hali hazırda da artık ümitlerimiz iyice tükeniyor o yüzden böyle birşey deneyebileceğimizi düşündük,tabii şartlarını falan bilmiyoruz daha,araştıracağız bakalım,inş hakkımızda hayırlısı olur
benden haberler şimdilik bu kadar,çok gelen giden de olmamış ama herkesi kocaman öpüyorum
pek gelen giden olmamış derken ebrucum uğramışona kocaman kocaman sevgiler
ayşecim canım arkadaşım umarım iyisindir
semracım didemin dişleri ne alemde tatlım
gül uğramıyorsun tatile erken çıktın sanırsam
saduman nerelerdesin
bilgiciiiimmmm hu huuuu
flan gülüm hamilelik nasıl gidiyor,bulantılar geçti mi
Canım her şeyin hayırlısı,senin takdir ettim çocuğun olduğu halde evlat edinme fikri ne erdemli bir davranışSen de bu sevgi dolu yürek oldukça,Rabbim her istediğini verir inşallah arkadaşımmmmmmmm ))
teşekkür ederim sadumancım,artık yok yani ümidim,bazen öyle aklıma geliyor o içimdeki sesi de hemen bastırıyorum iki gündür,dört buçuk yıldır peşinden koşuyorum,şartları zorlarmıyım bilmiyorum salı günü doktora gideceğim ne diyecek bakalım,ama şu koruyucu aile işini ciddi ciddi araştırıyorıuz,soruşturuyorum,artısını eksisini düşünüyorum,yakın zamanda da gidip konuşmayı düşünüyoruz,ama çok isterim ben doğurmuş olmasamda bir miniği yetiştirebilmeyi,onu hayata kazandırabilmeyi,gece korktuğunda yanında olabilmeyi,o mahsun bakışlarını sevince dönüştürebilmeyi.....daha birsürü şey,,,,iş ciddiye bindiği zaman yazmaya çalışırım,artık kimse uğramıyor ama sevincime ortak olmanızı isterim,hamile kalamasam da bu da benim için yeni bir başlangıç olacak yeni bir umut...........herşey güzel olacak inş sadumancım herşey güzel olacak
CNM BENİM BEN CAN GÖNÜLDEN İNANIYORUM MİNİĞİN H,Ç UMMADIGIN BİR ANDA SANA ANNE BEN GELDİM SİNYALİNİ VERECEK İNŞALLAH
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine seninde benimde tüm isteyen kardeşleriminde gönül muratlarını versin tezzamanda inşallah inşallah.
yasemmmiiinnn ben pazartesi sali izinliyim cnm nasip kısmet olursa haberin olsunn
ugrasana salı günü
inş bilgicim inş
Nasılsın tatlım,çalışmalar nasıl gidiyor,hayıt suyunu daha içiyormusun?
Biraz önce çamaşırımda kahverengi belki biraz daha koyu bir leke olmuş belimde ağrımaya başladı kendi kendime adet mi oluyorum ki:26:inş öyledir,o zaman randevuyu pazartesi almam gerekir:44:eşim yok o gün ama ben bilgiye kahvaltıya gidebilirim bekleyelim bakalım ne olacak,pazartesi mi salı mı
ahh tatlım canımm her iki günde rabbim'in izin verirse bana uyar.
Senden haber beklicem.
Yok be tatlım bi litrelik aldıgım hayıt suyu 16-17 günde bittiikinci bi şişeyi almadım.
Felaket kokuyo yaaa...
Ayy had bakalım kendiliğinden gelsin kırmızılar inşallah ilaçsız hapsız..
çalışmalar sekşyo gon günlerde yaaa malum havalar çok sıcak.
Aşırı terleyen biriolarak o olayı gözüm almıyo
herkese selamlar
yaseminim bilgim canlarim nasilsiniz???artik eskisi kadar takip edemiyorum sizleri insallah hersey yolundadir..
ben iyiyim yani iyi olmaya calisiyorum,sukurler olsun bebegimle ilgili bi problem yok ,yanliz 2 haftadir gecmeyen mantar derdim vardi ,3 kutu ilaca ragman yakami birakmadi,neyseki simdi cok daha iyiyim,tam o gecti derken simdide reflü oldum ,aslinda hamileligim ilk aylarindan beri vardi ama bu son aydaki kadar siddetli degildi, artik cok zorluyor beni uykumdan bile kaldiriyor,rabbim beterinden korusun nediyelim ins...diyorumya herzaman kizlar bu kuzulari istemekle bitmiyor ,tasimakta bi okadar beklemek kadar yipratiyormus ben bunu cok iyi anladim inanin ,allahim sizleride hayirli zamanda ,hayirli bir hamilelikle kuzucuklariniza kavustursun ins,benide hepinizi cok cok öpüyorum ,bi görünüp haber vermek icin girmistim hoscakalin,dualarinizi eksik etmeyin
Canıııııııııımmmmmmmmmmmmmslm kızlar uğrayan olmamış topik 5. sayfadaydıson kez yazıp kurtarayım bari girip okurmusunuz bilmem ama benim tedavim dün itibariyle bitti doktor fazla zorlamanın bir anlamı olmayacağını,bir çocuğumuzun olduğunu,olursa bundan sonra doğal yollarla belki olabileceğini çok kibar bir şekilde anlattı hatta o kadar doktor gezdim ilk defa bu kadar incitmemeye çalışarak durumumu anlatan doktor gördüm benden kocaman bir alkış almıştır kendileri
durumumu bildiğim halde yine de çoook üzüldümbugün daha iyiyim ama artık ikinci bebek düşünenler gurubunda değilim doğal olarak,
bilgicim dün ben kötü olunca seni arayamadım,kusura bakma ama davetin için çok teşekkür ederim,yolum çiğliye düşerse yine de tanışmak isterimumarım sen en kısa zamanda hamile kalırsın,gaziemire gelirsen ben de beklerim
ayşecim çok sağlıklı bir doğum diliyorum sana ebruyla bereber,inş o zaman kutlama yapmak için burada olurum
semracım benim için halay çekilemiyeceksen de zaten artık buralara uğramıyorsun kendine ve prenseslerine iyi bak
sedacım sen de uğramıyorsun ama kızın olacakmış hayırlısı olsun tatlım üçüncü bebeğin sağlıkla doğsun
kendinize iyi bakın sadumancım sen de
hoşçakalın arada uğramaya çalışırım güzel haberleri almak için
Acemi sağlık problemin tam olarak ne acaba.Kızkadeşim de PKO var bu ay tedaviye başladı cumartesş yumurta oluşmuş mu görmek için doktora gidicez bizdeslm kızlar uğrayan olmamış topik 5. sayfadaydıson kez yazıp kurtarayım bari girip okurmusunuz bilmem ama benim tedavim dün itibariyle bitti doktor fazla zorlamanın bir anlamı olmayacağını,bir çocuğumuzun olduğunu,olursa bundan sonra doğal yollarla belki olabileceğini çok kibar bir şekilde anlattı hatta o kadar doktor gezdim ilk defa bu kadar incitmemeye çalışarak durumumu anlatan doktor gördüm benden kocaman bir alkış almıştır kendileri
durumumu bildiğim halde yine de çoook üzüldümbugün daha iyiyim ama artık ikinci bebek düşünenler gurubunda değilim doğal olarak,
bilgicim dün ben kötü olunca seni arayamadım,kusura bakma ama davetin için çok teşekkür ederim,yolum çiğliye düşerse yine de tanışmak isterimumarım sen en kısa zamanda hamile kalırsın,gaziemire gelirsen ben de beklerim
ayşecim çok sağlıklı bir doğum diliyorum sana ebruyla bereber,inş o zaman kutlama yapmak için burada olurum
semracım benim için halay çekilemiyeceksen de zaten artık buralara uğramıyorsun kendine ve prenseslerine iyi bak
sedacım sen de uğramıyorsun ama kızın olacakmış hayırlısı olsun tatlım üçüncü bebeğin sağlıkla doğsun
kendinize iyi bakın sadumancım sen de
hoşçakalın arada uğramaya çalışırım güzel haberleri almak için
merhaba berry,benim erken yumurta yetmezliğim var,yani menepozAcemi sağlık problemin tam olarak ne acaba.Kızkadeşim de PKO var bu ay tedaviye başladı cumartesş yumurta oluşmuş mu görmek için doktora gidicez bizde
ebrucum hoşgeldin topik boş,ben de ne var ne yok diye girmiştim sizi gördüm bir selam vereyim dedimkızlaaaarrr naslsınız kimselerden ses seda yok..herkes kaçmış topikten..arada girip haber verelim bari de birbirimizden haberimiz olsun değil mi ama..
ben 17 temmuz da sezeryan tarihimi aldım özel hastaneden ..inşallah haftaya yavruma kavuşacağım Rabbimin izniyle..sizler için dua edeceğim inşallah..şimdi heyecanla o günü bekliyoruz..ama gelin bana bi sorun.. geceleri uyuyamıyorum stresten.. hergece doğum yapıyorum rüyamda desem yeridir
sizler nasılsınız canlarııımm...yasemiinn,semraaaa,güüüll,ayşeeeee,sadumaaann,bilgiiii,sedaaaa....hepinizi çok çok öpüyorum
Allaha emanet olun cümleten .arada bir girip haberdar edin bizleri oldu mu..
selam kızlaaarr... nasılsınız canlarııımm..ben ayın 17 sinde sezeryanla doğum yaptım ..bir oğlum oldu adını muhammed emin koyduk teyzeleribir haftalık olduk..ama hala sezeryanın ağrıları devam ediyo..sizlere haber vereyim dedim inşallah dualarım yaseminle,bilgiyle olacak darısı kısa zamanda onlara inşallah..
ayşecim ve gülcüm sizlere de hayırlı doğumlar canlarııımm..
cümleten allaha emanet olun inşallah..
selam kızlaaarr... nasılsınız canlarııımm..ben ayın 17 sinde sezeryanla doğum yaptım ..bir oğlum oldu adını muhammed emin koyduk teyzeleribir haftalık olduk..ama hala sezeryanın ağrıları devam ediyo..sizlere haber vereyim dedim inşallah dualarım yaseminle,bilgiyle olacak darısı kısa zamanda onlara inşallah..
ayşecim ve gülcüm sizlere de hayırlı doğumlar canlarııımm..
cümleten allaha emanet olun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?