2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

günaydınopuyorumnanaktankurabiyeciğim nişanınız nasıl geçti? umarım herşey gönlünüzce olmuşturzemuszemus

Aaa ben unutmuştum nişanı.. Nasıl geçti?? Allah tamamına erdirir inşallah. ayrıca nişan yastığına gelin damat örgü bebeklere bayıldım.

günaydııınn canııımm..opuyorumnanaktangüzel dileklerin için çok teşekkür ederiz canıımm...nasılsın nişanınız nasıl geçti?yerimseniben

ii canım benim cok güzel geçti nişanımız allahım tatamına erdrisin sen nasılsın nasıl keyifler
günaydınopuyorumnanaktankurabiyeciğim nişanınız nasıl geçti? umarım herşey gönlünüzce olmuşturzemuszemus
tesk ederim canım güzel geçti darısı yeni çiftlere
Aaa ben unutmuştum nişanı.. Nasıl geçti?? Allah tamamına erdirir inşallah. ayrıca nişan yastığına gelin damat örgü bebeklere bayıldım.
sagol canım güzel geçti tesk ederim ii dileklein için

örgü bebekleri yasemin kale arkadasım yaptı gogole yazarsanız yasemin kale diye bircok örgü oyuncak ördüüü

arkadaşlar bende şu anda 31 haftalık hamileyim ve 1.5 yaşındada bir kızım var o tedaviyle olmuştu bu kendiliğinden geldi şimdi erkek bebek bekliyoruz 1 kızım var bi de oğlum olcak hayırlısı ile biraz erken oldu ama olsun Allah ım isteyen herkese de evlat nasip etsin

Tebrik ederim canım hayırlı olsun..aMİN Rabbim dileyen herkese nasip etsin.

hayırlı olsun canım allhım saglıla kucagına almayı nasip etsina.s.

Selam canım nick in adınsa eğer adaşımsın. Ne güzel, ne mutlu sana ki 2.bebeğine hemen hamile kalmışsın. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

hayılısıyla Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah analı babalı büyüt canım:Saruboceq:

hamile kalan ve doğuran arkadaşlar maşallah size.
ben bugün adet oldum şaka gibi valla.
şaka gibi olan 2. bebeğimize kavuşamamız .hiç tahmin etmezdim. 2 yıl çoktan bitti, çocuğum ille de kardeş deyip duruyor. ben de rabbimden sabır diliyorum, sağlıklı bir evlat ver çocuğuma kardeş, hepbirlikte eşimle çocuklarımla huzurlu ve sağlıklı bir hayat.
hepiniz içinde duam bu.
ama bir gerçek bu ay da bitti. Eşimin seyahatleri çok bulana aşkolsun.
napçaz moral olun biraz bana lütfen
bi daha bebğim olacak mı acaba ...

canım pes etmek yok 1 tane evladımız var allahım ona saglık versin
2 melkelrimizde gelecek allahın izniyle zamanı gelince
yapacagımız tek sey beklemek ve dua etmek rabbim ne veririse hayırlısnı versin

olur canım inşallah:Saruboceq:Rabbim verdi çok şükür ikinciyide verir inşallah sen için ferah tut benim de durumum aynı oğlum 13 yaşında 13 seneden sonra çocuk yapmaya karar verdik adamın işleri bir yoğunlaştı sormakaydirigubbakcemile3

biz olunca sen yoksun, sen olunca biz yokuz sanki...sempatiksalakcinni
Hergün bakıyorum 2-3 kere bu topiğe kimsecikler olmuyo... Herkes işinde gücünde tabi... Bende net çoğunlukla açık. Gidip gelip bakıyorum

Kurabiye senin ilk çocuk kaç yaşında?? 2.yi ne kadar zamandır istiyosun? Ben içimden atamıyorum. Eşim istemiyor malu:çok üzgünüm:m ama ben... Ben aklımdan çıkaramıyorum.

Kurabiye senin ilk çocuk kaç yaşında?? 2.yi ne kadar zamandır istiyosun? Ben içimden atamıyorum. Eşim istemiyor malu:çok üzgünüm:m ama ben... Ben aklımdan çıkaramıyorum.

canım benim oğluş 2001 dogumlu hazirandan beri başladık denemeye ben ne zaman 2 bebek desem eşim yok bu zamanda bir tane yeter diyordu
taki oğlum başka bebeklerin peşinden kosu sevmeye başlayana kadar
sonunda pes etti kardeş sevgisinden mahrum büyümesin oğlum diye 2 ye şimdi cok istekli:teytey:

Maşallah Allah bağışlasın kocaman olmuş. Erkeklerin yarısı böyle galiba. Bakalım benim eşim ne zaman tamam diyecek. O tamam dediği an burdan paylaşıcam. Çünkü bu isteğimi ve eşimin ikna olamayışını bi tek sizler biliyorsunuz.. Ailem, en yakın arkadaşım dahi kimse bilmiyor. İyiki varsınız beaolumunekankayizsmile:enbuyukkk:

canım sen 2 sene diyon ben 5 sene oldu 2kere aşılam oldum yok 2 ay önce tüp bebek yapmaya kara verdik ve bugün ögrendim tuttu rabbim inşallah tamamına erdirirde benim kızımda kadeşi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…