- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
canım sen 2 sene diyon ben 5 sene oldu 2kere aşılam oldum yok 2 ay önce tüp bebek yapmaya kara verdik ve bugün ögrendim tuttu rabbim inşallah tamamına erdirirde benim kızımda kadeşi olur
canım sen 2 sene diyon ben 5 sene oldu 2kere aşılam oldum yok 2 ay önce tüp bebek yapmaya kara verdik ve bugün ögrendim tuttu rabbim inşallah tamamına erdirirde benim kızımda kadeşi olur
sende iyiki varsın canım ailelerle hrsey paylaşılmıyo malesefki insanın onu anlayan dostları olması cok güzelMaşallah Allah bağışlasın kocaman olmuş. Erkeklerin yarısı böyle galiba. Bakalım benim eşim ne zaman tamam diyecek. O tamam dediği an burdan paylaşıcam. Çünkü bu isteğimi ve eşimin ikna olamayışını bi tek sizler biliyorsunuz.. Ailem, en yakın arkadaşım dahi kimse bilmiyor. İyiki varsınız beaolumunekankayizsmile:enbuyukkk:
hayırlı ugurlu olsun canım sat kaç yazarsan listeye eklerizzzzzcanım sen 2 sene diyon ben 5 sene oldu 2kere aşılam oldum yok 2 ay önce tüp bebek yapmaya kara verdik ve bugün ögrendim tuttu rabbim inşallah tamamına erdirirde benim kızımda kadeşi olur
batuhanım hg kendini tanısıtmısın birazzzzzzzzzzzzzzzsecemce seni sanki öbür topikten hatirliyorum?
Insallah tutunur sana bebegin ve sag saglim alirsin kucagina
benide alın aranıza...biz de 3 aydır 2.bebeği istiyoruz.ama olmuyor.kızım 3 yaşında.herkes için hayırlısı olsun...
Merhaba arkadaşlar. Günlerdir yokum canlarım .. Rahatsız olduğum için uğrayamadım size. Acilde başlayan rahasızlığım çapa kan bölümünde sollandı. İleri düzeyde kansızlığım var. Hala istanbuldayım yarın tahlillerimi alacağım canlarım.. Bebek olmaması bu ara iyimişşş... Tedavi olmam gerekiyor... Rabbim büyük ...var işte bir hayır...
geldiğimde görüşmek üzere..hepinizi öpüyorum canlarımmm opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar. Günlerdir yokum canlarım .. Rahatsız olduğum için uğrayamadım size. Acilde başlayan rahasızlığım çapa kan bölümünde sollandı. İleri düzeyde kansızlığım var. Hala istanbuldayım yarın tahlillerimi alacağım canlarım.. Bebek olmaması bu ara iyimişşş... Tedavi olmam gerekiyor... Rabbim büyük ...var işte bir hayır...
öyle canım cok geçmiş olsunnnn kısa zamanda saglıgına kavusursun canım iyi haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaşlar. Günlerdir yokum canlarım .. Rahatsız olduğum için uğrayamadım size. Acilde başlayan rahasızlığım çapa kan bölümünde sollandı. İleri düzeyde kansızlığım var. Hala istanbuldayım yarın tahlillerimi alacağım canlarım.. Bebek olmaması bu ara iyimişşş... Tedavi olmam gerekiyor... Rabbim büyük ...var işte bir hayır...
hoşgeldiniz arkadaşlara.s.Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah:Saruboceq:
benımde 6 yasında bır kızım var...arada bır düşüğüm oldu..su an 18 haftalık hamileyim....cok sukur sorun yok....Allah herkese nasip etsin kımselere aratmasın..
tırtılım beni kaydetmemişsin gülüm 2. bebek için:ecrin_bebek::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?