2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlaar nasılsınıznerelerdesiniz .flan canım nerdesin sesin soluğun çıkmıyor merek ettim:26:

günaydın kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun....kimsenin sesi soluğu çıkmamış herkes tatildeydi herhalde tatil güzeldi ama hiç iç açıcı haberlerle gelmedim yine 10 gün önce hastalandım 3.günü hormon tahlili yaptırdım sonuç yine aynı fsh 22 o kadarda hayıt içmiştim üç ay hiç etkii etmemiş lh normaldi o da 11 olmuş o kadar moralim bozuldu ki tatil dolayısıyla doktora gidemedim bugün gitmeyi düşünüyorum...benim oğlumun hiç kardeşi olmayacak artık hep bir hayal olacak çok çocuk isteğim ve ben hep özleyeceğim hiç gelmeyecek miniklerimi

merhaba kızlar geldim tatildeydim kayın valdeme gitmiştik öyledeme canım oğlunun kardeşi tez zamanda gelir işallahh fsh yumurta kalitesinini gösteriyor galiba benimde 4 çıkmıştı iyimi sence ben pek anlamıyorumda lhde 3 gibiydi senc eiyim yoksa çokmu düşük

normal arkadaşım seninki merak etme bende bugün muayne olamadım çarşambaya kaldı....napalım işler hep ters gidiyor şu durumu öğrendiğimden beri hep önüne engel çıkıyor..dur bakalım sonumuz hayır olur inşşşş..daha kötüsü olmasında.sağlık önemli,

kızlar dün kanda hcg baktırdım 6.1 dün itibariyle reglime 5 gün vardı doktorum perşembe bir daha baktır dedi yüksdelirse güzel dedi bu sabah idrarda test yaptım öoook silik çizgi var dünkü teste göre daha belirgin

oh ne güzel işalhh hamilesindir canım ama bence reglini geçmesini bekleseydin keşke sonradan adet olursan üzülürsün işallh hamilesindir

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bütün gün evde olmayınca takip edemiyorum forumuda
ahşap boyama kursuna yazıldım bide satranç ögretmenlik sertifikası almaya bakalım

Günaydınlarrrr
..herkeze hayılı cumalar..

Son düzenleme:
uzun bir ardan sonra yeniden merhaba nasılsınız?gelemedim ama çok önemli mazeretlerim vardı iş konusunda ciddi sorunlar yaşadık ama şükür aştık Rabbim bir daha ne bize ne de kimseye göstermesin ama bu zor dönemde hiç ilaç almadım fazladan şimdi kaldığım yerden devam edeceğim inşallah yeni haberler var mı?malum kafa karışıktı geçmişi okuyamadım bir anlatırsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…