- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.261
Canım Allah'ın izniyle hamilesin o zaman. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
günaydın nasılsınız?
yok gülüm ne sakıncası olacak bayramdan 2-3 gün önce iş ile ilgili çok büyük bir sorun karşımıza çıktı gerçi klasik alacak verecek davası da iş biraz büyüdü karşı taraf çirkinleşti inatlaşıldı arada rekabette var farklı firmalarız ama işimiz aynı müşterilerimiz de belli onlara gitmiş malzemeleri kötü falan demiş eşimde iyice delirdi bunların üstüne biz malzemeyi istanbul dan alıyoruz malzeme kötü denince onlar da bizim malzememiz kötü değil diye girdiler olaya bir sürü toplantı bir sürü görüşme sinirlerim harap oldu inan bayramda kafama battaniyeyi çektim ağladım mecbur olmadıkça kalkmadım bile şükür bu hafta toparladıkta normale dönüyorum yavaş yavaş:85:hoş geldin canım benim anladığım kadarıyla biraz bayramın kötü geçmiş sakıncası yoksa anlatırmıısn
burdayızda sziler nerelerdesiniz yoksa 2 çocuk için vazmı geçtiniz:18:
iyi akşamlar kızlar,uğrayamıyorum fazla nasılsınız. oğlak çok sevindim sağlıcakla gelsin inş darısıdabekleyen herkesin başına
görüşemiyoruz arkadaşım iyi diyelim iyi olalımiyidir canısı sende ne var ne yok?:82:
kızlar nabersiniz dün bir bulantı bir ishal mahvoldum ama bugün geçti doktorum ateşin olursa ve 2 gün sürerse tehlikeli dedi allahıma şükür iyiyim
görüşemiyoruz arkadaşım iyi diyelim iyi olalımcanım sıkkın bu aralar o yüzden çok girmiyorum fsh yüksek çıktı yüksek dediysem değişen birşey olmamış buna da şükür daha da yükselebilirdi..bu ay olmayacağını biliyorum o fsh la imkansız kürler çok işe yaramamış ben de bu ay hiçbirşey içmiyorum.dinlenmek istiyorum biraz sırtımda dağlar kadar yük hissediyorum.düşündükçe içim o kadar sıkılıyorki kendime zaman vermek istedim en azından bu ay....adet olursam soğan kürü denemeyi düşünüyorum bakalım....tek sevindirici şey herşeye rağmen çatlamamış iki yumurtam vardı bir sağda bir solda bu bile sevindirici işte yumurta problemi yaşayan biri olarak çok kendimden bahsettim sen nasılsın uzun zamandır uğramıyordun merak etmiştim birşey mi oldu diye
kızlar nabersiniz dün bir bulantı bir ishal mahvoldum ama bugün geçti doktorum ateşin olursa ve 2 gün sürerse tehlikeli dedi allahıma şükür iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?