- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.281
Acemiera ben vazgeçmedim bebekten de eşim yan çiziyor hala((
Bu arada ebru (raebzeh) nerelerde ki görünmüyor hiç
selam kizlar insallah herkes iyidir yeni hamislerimiz varmi?? rabbim en kisa zamanda yavrularinizin kardesini yollasin ins göbüslerinize
kızlaaaaar hoşgeldiniz nerelerdesiniz yaaa canım sıkılmıştı birtanem kandıramadın mı kız kocanı hala başka taktikler denemek lazım o zaman kazayamı gelse ne ebrucum inanmazsın şimdi bilgisayarı açarken nerdeki acaba sesi çıkmadı gelen giden varsa sorayım acaba hamilemi diye düşündüm senin için ses vermiş olmana sevindim hayat bazen böyle güzel sürprizler yapıyor birde bebiş sürprizi yapsa demi aaaaaa bende seni düşünüyordum hoşgeldin bebişim desek
burdayım canıımm..:79:geriden takip ediyorum sizleri..adetim yine herzaman ki gbi geçti onu bekliyorum..beklemedeyim yani nasılsınız kızlaaaarrrr
bu arada oğlak75 arkadaşım tebrik ederim hamileliğini yeni öğrendim..çok sevindim canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..son zamanlarda pek giremiyordum nete..yorumlara bakıp çıkıyordum..bende beklemedeyim bugünlerde:44: öptüm canlarııımm...
Canım inşallah adet olmazsın da bebek haberini alırız:))burdayım canıımm..:79:geriden takip ediyorum sizleri..adetim yine herzaman ki gbi geçti onu bekliyorum..beklemedeyim yani nasılsınız kızlaaaarrrr
bu arada oğlak75 arkadaşım tebrik ederim hamileliğini yeni öğrendim..çok sevindim canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..son zamanlarda pek giremiyordum nete..yorumlara bakıp çıkıyordum..bende beklemedeyim bugünlerde:44: öptüm canlarııımm...
Acemiera ben vazgeçmedim bebekten de eşim yan çiziyor hala((
Bu arada ebru (raebzeh) nerelerde ki görünmüyor hiç
Aaaaahh canım ne iyi diyosunda bizim kazaya gelme oranı %0..kızlaaaaar hoşgeldiniz nerelerdesiniz yaaa canım sıkılmıştı birtanem kandıramadın mı kız kocanı hala başka taktikler denemek lazım o zaman kazayamı gelse ne ebrucum inanmazsın şimdi bilgisayarı açarken nerdeki acaba sesi çıkmadı gelen giden varsa sorayım acaba hamilemi diye düşündüm senin için ses vermiş olmana sevindim hayat bazen böyle güzel sürprizler yapıyor birde bebiş sürprizi yapsa demi aaaaaa bende seni düşünüyordum hoşgeldin bebişim desek
neyse çok sıkma bakalım belki kendiliğinden razı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?