2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

iyi akşamlar bende 2ci bebek istiyorum spirali ekim ayında çıkarttırdım denemeler başladı ama henüz birşey yok benim gibi spiralini çıkarttırıp hamile kalmaya çalışan varmı veya hamile olan

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun.spiralle ilgili bir bilgim yok hiç o şekilde korunmadım ama telaş etmek için erken dahaçinşaallah en kısa zamanda gelir bebişin [bebişlerimiz]

selam kizlar insallah herkes iyidir yeni hamislerimiz varmi?? rabbim en kisa zamanda yavrularinizin kardesini yollasin ins göbüslerinize

Acemiera ben vazgeçmedim bebekten de eşim yan çiziyor hala((
Bu arada ebru (raebzeh) nerelerde ki görünmüyor hiç

burdayım canıımm..:79:geriden takip ediyorum sizleri..adetim yine herzaman ki gbi geçti onu bekliyorum..beklemedeyim yaninasılsınız kızlaaaarrrr

bu arada oğlak75 arkadaşım tebrik ederim hamileliğini yeni öğrendim..çok sevindim canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..son zamanlarda pek giremiyordum nete..yorumlara bakıp çıkıyordum..bende beklemedeyim bugünlerde:44:öptüm canlarııımm...

merhaba arkadaşlar,
benim 5aylık bir bebeğim var ve ne yazıkki anne sütü almıyor eşimle 3-4 ay sonra tekrar hamile kalsam ikisinide bi arada ikiz gibi büyütebilirmiyiz diye düşündük hem bebekli hayata alışmışken hem de bütün hayatımı bebeğe göre programlamışken zor yanları vardır elbet bilmiyorum ama böyle bi düşüncem var tabi sadece bi fikir o yüzden sizlere de danışmak istedim bana fikir verebilecek olan var mı?
sevgiler..

kızlaaaaar hoşgeldiniz nerelerdesiniz yaaa canım sıkılmıştı birtanem kandıramadın mı kız kocanı hala başka taktikler denemek lazım o zaman kazayamı gelse ne ebrucum inanmazsın şimdi bilgisayarı açarken nerdeki acaba sesi çıkmadı gelen giden varsa sorayım acaba hamilemi diye düşündüm senin için ses vermiş olmana sevindim hayat bazen böyle güzel sürprizler yapıyor birde bebiş sürprizi yapsa demi aaaaaa bende seni düşünüyordum hoşgeldin bebişim desek

arkadaşım hem kolay yanları var hem zor yanları bu işin....daha çok küçük sana çok ihtiyacı var fakat kardeşide olursa beraberde büyüyebilirler bu senin pskolojine bağlı yaparım ben dersen ikisi bir arada büyürler ama ideali iki üç yaşlarına geldiğinde kardeşi olması o zaman biri en azından kendi işlerinin bir kısmını yapabilecek durumda oluyorlar[oyuncaklarını toplamak,yemeğini yiyebilmek tuvalet gibi] yani daha az koşturursun lakin yinede sana ve eşinin sana yardım etme durumuna bağlı.....doğru kararı yine siz vereceksiniz kısacası

kalp kalbe karşıymış desene canıım iananırım tabiki:34keşke hamileyim diye müjdeler verseydim sizlere ama beklemedeyim adet yok hala..:44:bikaç gün daha geçsinde test yapacam negatif kocaman tek çizgiyi görmeyi özledimsen nasılsın canım..keşke bebiş süpriz yapsa da şaşırıp kalsak ne güzel olurdu

hoşgeldin canım hayırlısı olsun hep bekliyoruz zaten bizdende kocaman öpücükler sana

Canım inşallah adet olmazsın da bebek haberini alırız:))

Aaaaahh canım ne iyi diyosunda bizim kazaya gelme oranı %0.. Çünkü ben korunmuyorum, başından beri eşim bakıyor o işlere

hoşbulduk canıımm beniiimm..hepimizin hakkında hayırlısı olsun hayırlısıyla bekleyelim inşallah..yeter ki sağlığımız sıhhatimiz yerinde olsun evlatlarımız hayırlısıyla büyüsün..

ebru son zamanlarda rahmin durumuna baktırdın mı?hani dönmüştü ya diğer topikte bir arkadaşın da durumu benzerdi onunkini dr eski haline getirmiş de ondan sordum

Allah iyiliğini versin emii güldürdün beni şununlar..eşine deki artık ben korunayım :92: erkeklere zararı varmış sende korunuyorum deyip bebişe hamiş kalırsın inşallah bide böyle ikna etmeye çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…