- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.301
dur ben bir bakayım onada sana tam bir bilgi vereyim rast gelince sorayım çünkü o hiç umutsuz değil bekliyor bebeği mutlaka haber veririm sanaaaaagerçekten dr döndermiş mi? nasıl yapmış ?benim ki hala dönük canım yaa kimmiş o dr acaba.hangi topik canım belki ordan bilgi alırım..
allah iyiliğini versin emii güldürdün beni şununlar..eşine deki artık ben korunayım :92: Erkeklere zararı varmış sende korunuyorum deyip bebişe hamiş kalırsın inşallah Bide böyle ikna etmeye çalış canım
CANIM BELKİDE BEBEK YERLEŞİYORDUR ONUN LEKELENMESİDİR.. iNŞALLAH TABİ. GİT Bİ TEST AL HEMEN YAP BAKALIM.. HABER VER BİZEDE EMİmerhaba kızlar nasılsınız bakalım bende daha bişey yok gebe kalamadım malesef ama bu ay değişik bişey oldu adetim birgün geçtikten sonra lekelnmme oldu adet dedim ped taktım yok akşam kadar 2 damla daha oldu 2 günde öyle kahverengiydi bugün 4 gün ve lekelenme devam ediyor ilk defa böyle ebişey oldu ben bu ay 5 günlük incir kürü yapmıştım sizce lekelenme ondanmı oldu yoksa kist olabilirimi daha doktora gitmedim bilen varsa bana bişey deyin kızlar patladım offffff
yaaa yermi sence ebrucum.. Kaç aydır dilimde tüy bitti ikinci istiyorum demekten.. şimdi korunmayı ben devralırsam şüphelenir... Işim zor(
peki eşin ne zaman istiyo canım:44:eşin pek kandırılmıyo sanırımsende biraz zamanın akışına bırak yada eşin nasıl korunuyosa ona bi şekilde engel ol önemli günlerde en iyi çareyi sen bulursun canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz ona göre:92:
ya bide kızlar ilişkiden sonra oldu çok açık lekelnme korkuyorum varsada düşükmü olıyor anlamdım ben bana neler oluyor
ya bide kızlar ilişkiden sonra oldu çok açık lekelnme korkuyorum varsada düşükmü olıyor anlamdım ben bana neler oluyor
çok geçmiş olsun canım klasik olacak ama dr git derim ben en azından için rahatlar hakkaten kadın olmak zor be gülüm ya2 güngeçti canım arada lekenme oldu ve belki tam 2 ped dolmmaıştır başımda dönüyor acaba ben yenimi adet olacam kafam karıştı offfff zaten benim 3 düşüğüm olduğu içinde çok korkuyorum şimdi hamile olamasam sevinecek duruma geldim ya kadın olmak ne zormuş
ebrucuğum ben ordaki arkadaşlara haber verdim ordaki topiğe gel istersen ama o arkadaş şimdi yok hamilelik şüphesi var dr gitmiş kan verecekmiş öğleden sonra gelecekmiş dileğim anne olmak topiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?