2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

aaaa gerçekten dr döndermiş mi? nasıl yapmış ?benim ki hala dönük canım yaakimmiş o dr acaba.hangi topik canım belki ordan bilgi alırım..

aaaa gerçekten dr döndermiş mi? nasıl yapmış ?benim ki hala dönük canım yaakimmiş o dr acaba.hangi topik canım belki ordan bilgi alırım..
dur ben bir bakayım onada sana tam bir bilgi vereyim rast gelince sorayım çünkü o hiç umutsuz değil bekliyor bebeği mutlaka haber veririm sana hatta şimdi gidiyorum hemen

inşallahh canım inşallah hepimiz güzel haberler veririz buradanters rahimle biraz zor hamile kalırım ama Rabbim belkide bir mucizeyle verir bebişi inşallah..

canııımm yaaa çook teşekkür ederim hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah..bekliyorum seni hemen bi koşu git gel emii

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bende daha bişey yok gebe kalamadım malesef ama bu ay değişik bişey oldu adetim birgün geçtikten sonra lekelnmme oldu adet dedim ped taktım yok akşam kadar 2 damla daha oldu 2 günde öyle kahverengiydi bugün 4 gün ve lekelenme devam ediyor ilk defa böyle ebişey oldu ben bu ay 5 günlük incir kürü yapmıştım sizce lekelenme ondanmı oldu yoksa kist olabilirimi daha doktora gitmedim bilen varsa bana bişey deyin kızlar patladım offffff

canım bi test yap lekelenme de üstüne görme sayılıyo bazen..testte negetif çıkarsa dr git canım neden oluyo en azından için rahat eder..inşallah güzel haberlerin müjdesidir bu lekeler

yaaa yermi sence ebrucum.. Kaç aydır dilimde tüy bitti ikinci istiyorum demekten.. şimdi korunmayı ben devralırsam şüphelenir... Işim zor (

CANIM BELKİDE BEBEK YERLEŞİYORDUR ONUN LEKELENMESİDİR.. iNŞALLAH TABİ. GİT Bİ TEST AL HEMEN YAP BAKALIM.. HABER VER BİZEDE EMİ

yaaa yermi sence ebrucum.. Kaç aydır dilimde tüy bitti ikinci istiyorum demekten.. şimdi korunmayı ben devralırsam şüphelenir... Işim zor (

peki eşin ne zaman istiyo canım:44:eşin pek kandırılmıyo sanırımsende biraz zamanın akışına bırak yada eşin nasıl korunuyosa ona bi şekilde engel ol önemli günlerdeen iyi çareyi sen bulursun canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz ona göre:92:

özeline yazayım

Son düzenleme:
ya bide kızlar ilişkiden sonra oldu çok açık lekelnme korkuyorum varsada düşükmü olıyor anlamdım ben bana neler oluyor

2 güngeçti canım arada lekenme oldu ve belki tam 2 ped dolmmaıştır başımda dönüyor acaba ben yenimi adet olacam kafam karıştı offfff zaten benim 3 düşüğüm olduğu içinde çok korkuyorum şimdi hamile olamasam sevinecek duruma geldim ya kadın olmak ne zormuş

ya bide kızlar ilişkiden sonra oldu çok açık lekelnme korkuyorum varsada düşükmü olıyor anlamdım ben bana neler oluyor

bencede canım bi test yap ve dr a git..sorun neymiş bende merak ettim şimdi:44::44:bebek için neler yaşıyoruz böyle Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..amin..

ebrucuğum ben ordaki arkadaşlara haber verdim ordaki topiğe gel istersen ama o arkadaş şimdi yok hamilelik şüphesi var dr gitmiş kan verecekmiş öğleden sonra gelecekmiş dileğim anne olmak topiği

çok geçmiş olsun canım klasik olacak ama dr git derim ben en azından için rahatlar hakkaten kadın olmak zor be gülüm ya

ebrucuğum ben ordaki arkadaşlara haber verdim ordaki topiğe gel istersen ama o arkadaş şimdi yok hamilelik şüphesi var dr gitmiş kan verecekmiş öğleden sonra gelecekmiş dileğim anne olmak topiği

tamam canım çok sağol hemen gidiyorum o topiğeşimdi de ben uçayım

merhaba bayanlar sohbetiniz çok güzel uzun zamandır okuyorum bende 2 çocugu düşünüyoum ama troit var bende bir tane düşük yaptım bebek oluyor düşüyor bir tane oğlum var 10 yasında kardeş istiyor onun için yapıcaz umarım güzel haberler veririm

ama kızlar yaaaa bensiz kaynatmışsınız yarım gün dışarı çıktım alt tarafı:84: herkese tek tek cevap yazmıyorum onun yerine HERKESİN GÖBÜŞÜNE SAĞLIKLI BEBİŞLER GELSİİİİİİİİİİİİİİN DİYORUM:87: ferhaaat hoşgeldin merak ettim test yaptın mı üstüne görmedir inş ve tutunur anneciğine

ama bensiz kaynatmışsınız yaaaaaaaa:84::84: yarım gün dışarı çıkmak zorunda kaldım alt tarafı herkes uğramış:87: herkese teker teker yazmıyorum ama KIZZLAAAAR BEBİŞLERİNİZ EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLA GÖBÜŞÜNÜZE GELSİİİİİİN diyorumferhat hoşgeldin merak ettim yaptın mı test.inş bebiş vardır ve tutunur annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…