2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

acemiera tüm isteyenleer adına kocaman AMİN diyorum... Tırtılkurabiye nerlerde şu listeyi bi düzenlese yine.. kaç oldu hamilemiz.. yeni katılan arkadaşlar filan var bir sürü.. bu yılı kaç hamileyle kapatıcaz bakalım

hoşgeldin canım haklısın troit sorun oluyormuş sanırım ama aşılmayacak birşey değildir gülüm sen sorunu biliyorsun dr da biliyor ona göre yönlendirirler seni diye düşünüyorum iyi haberlerini bekliyoruz inşallah canım hem senin hem isteyen herkesin

AMİİİİN kuzum sen beni çağırdın dün bende geldim tam geldim dedim baktım sen yoksun anaaaam şok şok şok:96:

doğrusun vallahi tırtılkurabiye yok hiç bu aralar listede iyice gerilerde sanırım kızlaaaaar nerdesiniz

ben geldiiiiiiiiiiim:79: herkese kocaman merhabaaaaaaaa yeni tur yeni şans diyorum ve tüm adet belirtilerini şuan üzerimde hissediyorum her an kırmızıları görebilirim:82: beklendik bir durumdu 22 fsh la olmazdı zaten demi evet ben bu fsh ı işe almak istiyorum benimle çalışsın ben ona yemek ve yol masrafı vereyim o da ben istediğimde düşsün mümkünsede hep düşük kalsın

slm flan bir sıkıntı var msj yazıtorum sayfada çıkıyor sonra geri döndüğümde yok oluyo bir msj daha yazdığımda hepsi beraber çıkıyo bugün hiçbiri yok birde alıntı yapıp yollayım dedim ne oluyo ki bütün k lar mı karşıki bana yaaaa:18:

ben geldim herkes gitmiiişşlisteyle ilgilenecek eleman aranıyor:92:acemiera senin fsh yı listeyle ilgilenen eleman olarak işe alalım

ferhaattt kız nerelerdesin bacıım..haber ver test yaptın mı son durum ne:44:inşallah güzel haberler verirsin bize

bu arada ben hala adet olmadım ama ben biliyorum adet testi bekliyo..her ay test yapıyorum ertesi günlerde teşrif ediyo kendileri:81:beklemedeyim bakalım boş booş bekliyorum:97::87:kırmızalar yakında böyle gelecek

Son düzenleme:

ben geldiiim tüm yazdıklarım çıkmış nasıl mutlu oldum anlatamam ebrucum bunlar bizimle oyun oynuyo bekliyoz gelmiyo gelme diyoz olur olmadık zamanda geliyo bi elime geçirsem varya fsh ı işe aldım gitti :92: hadi bakalım düşmesin görüşcez

yok kızlar nerde gebe değilim dünden beri azda olsa kanama oluyor doktora giitm bir sürü hormon esti yaptı fsh 6 lh11 est 68 pregeston0.63prolaktin 17 testeeon 117 ve tsh 0.87 doktor normal dedi acemira sen bu işllerden bilirsin bacım nedemk galiba ben artıkın hiç gebe kalamıyacam offfffff

canım merak etme tahlillerin gayet normal belkide stresten olmuştur....sıkma canını biz kendimizi üzdükçe elimize hiçbirşey geçmiyor bak bana yumurtam yok denecek kadar az olan da kalitesiz kafamda huni dalga geçiyom sanki babasının evinde de yüksektide şimdide yüksek çıkıyo düşçek başka çaresi yok o düşmüyorsa ben düşürücem diyorum emri veren benim heyt laf dinleyin beyin benim hormon sensin laf dinle sıkma arkadaşım canını gelecek meleklerimiz abi abla diyecekler evde onları bekleyen kuzularımıza....bak hayat akıp gidiyor biz bir yerde sabit kaldık şöyle bir arkamıza yaslanalım sakin olalım sakin düşünelim bizle birlikte vücudumuzdaki herşey geriliyo hormonlarımızda dahil yumurtalarımız.....sıkmayalım canımızı iyi düşünürsek iyi olur,iyi düşünelim hep karşımıza da iyi şeyler çıksın değil mi sana yazarken kendimi de teselli ediyorum ama doğrusu bu ne olur üzme kendini sevinçli haberlerde paylaşçaz burdan hemde bağıra çağıra sesimiz kısılana dek

Dua ile olacak inşallah bacılar... Gelecek yavrularımıza kardeş... Ve acemieranın da dediği gibi sesimiz kısılana kadar bağırıp söyleyeceğiz burdan. İNŞALLAHİNŞALLAH, İNŞALLAH

ne bileyim kızlar umudum gittikçe azalıyor offf benim oğlum 2 yaşındayken istemeyerk hamile kaldım hep istemediğim söyledim eşime taki karnımda ölünceye kadar off hiç bir zaman büyük konuşmayacaksın nerden bile bilirdimki böyle olacak evlat hasretiyle kavrulacam am ben oğlum için çok istiyorum bütün arkadaşlaının kardeşleri var benim yok diyor evde sıkılıyor sürekli oynamak istiyor ondanda çok isityorum ben hamile kalma formülünü buldum takmayacaksın hiç hormonları ymurtalıkları rahat bırakacaksın o aman olur ya bide ben:84: şaşırıyorum millet biz korunurken hamile kaldık diyorlarya kazayla o kaza birgün bizede uğrasa ne olur sanki artık eşim biz artık bir bebek bile yapamıyoruz becerisiziz demeki daha zamanı gelmeimştir herşeyde vardır bir hayır hepimiz için hayırlıs olsun işallhhhhh

merhaba kızlar bizde eşimle 2. bebek için uğraşıyoruz ekim ayından beri sanırım bu bebişte kızım gibi nazlı olucak hala gelmedi ümitlerimiz bu ay aralık ayı herkese uğur getirir inşallah :

kızlar ben geldim ama herkesi kaçırmışımnasılsınız?ferhat olcak inşallah canım hepimizin tekrar olacak inşallah sende deki ne zaman bekle bekle nereye kadar vallahi bende bilmiyorum ki hala bekliyorum zaten kafadan 1 ay daha duracağım benim malum ilaç yüzünden sonrada bebek için bekleyeceğiz artık hayırlısı gülüm ne diyeyim ömrümüz hep birşeyleri beklemekle geçiyor zaten oooof oooof susuyorum konuştukça daralıyorum :95:

merhaba kızlar bizde eşimle 2. bebek için uğraşıyoruz ekim ayından beri sanırım bu bebişte kızım gibi nazlı olucak hala gelmedi ümitlerimiz bu ay aralık ayı herkese uğur getirir inşallah :

hoşgeldin canım Rabbim gönlündeki muradaını versin inşallah hem senin hemde isteyen herkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…