- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.321
hoşgeldin canım haklısın troit sorun oluyormuş sanırım ama aşılmayacak birşey değildir gülüm sen sorunu biliyorsun dr da biliyor ona göre yönlendirirler seni diye düşünüyorum iyi haberlerini bekliyoruz inşallah canım hem senin hem isteyen herkesinmerhaba bayanlar sohbetiniz çok güzel uzun zamandır okuyorum bende 2 çocugu düşünüyoum ama troit var bende bir tane düşük yaptım bebek oluyor düşüyor bir tane oğlum var 10 yasında kardeş istiyor onun için yapıcaz umarım güzel haberler veririm
AMİİİİN kuzum sen beni çağırdın dün bende geldim tam geldim dedim baktım sen yoksun anaaaam şok şok şok:96:ama bensiz kaynatmışsınız yaaaaaaaa:84::84: yarım gün dışarı çıkmak zorunda kaldım alt tarafı herkes uğramış:87: herkese teker teker yazmıyorum ama KIZZLAAAAR BEBİŞLERİNİZ EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLA GÖBÜŞÜNÜZE GELSİİİİİİN diyorumferhat hoşgeldin merak ettim yaptın mı test.inş bebiş vardır ve tutunur annesine
doğrusun vallahi tırtılkurabiye yok hiç bu aralar listede iyice gerilerde sanırım kızlaaaaar nerdesinizacemiera tüm isteyenleer adına kocaman AMİN diyorum... Tırtılkurabiye nerlerde şu listeyi bi düzenlese yine.. kaç oldu hamilemiz.. yeni katılan arkadaşlar filan var bir sürü.. bu yılı kaç hamileyle kapatıcaz bakalım
ben geldim herkes gitmiiişşlisteyle ilgilenecek eleman aranıyor:92:acemiera senin fsh yı listeyle ilgilenen eleman olarak işe alalım
ferhaattt kız nerelerdesin bacıım..haber ver test yaptın mı son durum ne:44:inşallah güzel haberler verirsin bize
bu arada ben hala adet olmadım ama ben biliyorum adet testi bekliyo..her ay test yapıyorum ertesi günlerde teşrif ediyo kendileri:81:beklemedeyim bakalım boş booş bekliyorum:97::87:kırmızalar yakında böyle gelecek
yok kızlar nerde gebe değilim dünden beri azda olsa kanama oluyor doktora giitm bir sürü hormon esti yaptı fsh 6 lh11 est 68 pregeston0.63prolaktin 17 testeeon 117 ve tsh 0.87 doktor normal dedi acemira sen bu işllerden bilirsin bacım nedemk galiba ben artıkın hiç gebe kalamıyacam offfffff
merhaba kızlar bizde eşimle 2. bebek için uğraşıyoruz ekim ayından beri sanırım bu bebişte kızım gibi nazlı olucak hala gelmedi ümitlerimiz bu ay aralık ayı herkese uğur getirir inşallah :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?