- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.341
aynen ben dün o yüzden çıkmak zorunda kaldım çünkü delirdim resmen yazıyorum gitmiyor mesajlar 2 saatte yenileniyor bugün toparlamış birazslm flan bir sıkıntı var msj yazıtorum sayfada çıkıyor sonra geri döndüğümde yok oluyo bir msj daha yazdığımda hepsi beraber çıkıyo bugün hiçbiri yok birde alıntı yapıp yollayım dedim ne oluyo ki bütün k lar mı karşıki bana yaaaa:18:
ben geldiiiiiiiiiiim:79: herkese kocaman merhabaaaaaaaayeni tur yeni şans diyorum ve tüm adet belirtilerini şuan üzerimde hissediyorum her an kırmızıları görebilirim:82: beklendik bir durumdu 22 fsh la olmazdı zaten demi evet ben bu fsh ı işe almak istiyorum benimle çalışsın ben ona yemek ve yol masrafı vereyim o da ben istediğimde düşsün mümkünsede hep düşük kalsın
canım nisana kadar bakarsın normal yoldan olur he :) olmadı tabiki denenebilir tüp bebek.. Hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin Rabbim (cümlemizin) AMİN
selam arkadaşlar...bende kızıma kardeş arayanlardanım...nasıl bir dertmiş bilemedim...sen 1.ye kolayca hamile kal 2.ye gelince 2 yıla yaklaştı nerdeyse tık yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?