2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

aynen ben dün o yüzden çıkmak zorunda kaldım çünkü delirdim resmen yazıyorum gitmiyor mesajlar 2 saatte yenileniyor bugün toparlamış biraz

yemek ve yol olmaz sigortada lazımyok ben hafta sonu dr gideyim yine kayış koptu bende sanırım

demek sigorta hımmmmm:26: kaçak çalıştırsam olmazmıkineişe girerken böyle talepte bulunmadı sen benide alsana doktora giderken bi seslen gelirim bendeki kayış koptu bide ucu yok bağlayamıyom bu arada hasta olmadım daha zaten erken başlamıştı yine belirtilerim lakin gelmedi zamanında gelcek demekki inş. söz mü dinliyo ne kaba kuvvetten hoşlanıyo benim hormonlarım

Herkeze günaydın....

Bayadır uğrayamıyorum. İşler çok yoğun
Ama hepiniz iyisinizdir inşallah....

Bu gün inşallah aranıza katılacağım...

tırtıkkurabiyemmmm sana hotmail dan msj attım....
yanıtlarsan sevinirim... :)))

bu arada benim msn adresim

d_kupcu@hotmail.com

eklemek isteyenler ekleye bilir canlarım....

:80::80:günaydın canım hoşgeldin.iyiyiz diyelim iyi olalım.sen nasılsın deniz gerçektende görünmüyorsun kendi topiğinde bilem yoktun

kızlar bilgisayarıma virüs girdiiiii felaket üzgünüm işlerimde yarım kaldı pazartesi gelir ancak oğlanın leptoptan yazıyorum ara ara uğramaya çalışırım pazartesi kesin dönerim ancak şimdilik hoşçakalın ama ben çoooook üzgünüm:84::84::84:

merhaba güzel anneelr nasılsınız aslında kızla sık sık görüşelim birbirimize umut verelim deniz ben seni ekleyecem görüşürüz sonra canım

kızlar gene oğlanın leptopunu getirdim haberi yok sabah çaktırmadan getiriyorum akşam o görmeden yerine koyuyorum farkederse atlar vallahi arkadaşın bilgisayarı ya elletmiyor birde tam ergenlik dönemi ya bu dönemi mümkün olduğunca onu yormadan geçirmeye çalışıyoruz o yüzden çok abartılı birşey olmadığı sürece hep onun istediklerini yapmaya çalışıyoruz onun için sinirlenmesin diye çaktırmadan getirip götürüyorum ha ama şunu yaparım benim bilgisayara virüs girmişti gelen kadar 3 gün senin leptopu kullandım ruhun duymadı derim saklamamış olurum tamam iş işten geçmiş olur ama sonuçta söyledim değil mi?eeeee ne demişler geç olsunda güç olmasın kızlar vallahi çok zormuş bu ergenlik dönemi bizde genç olduk ta bu kadar sıkıntılı değildik şimdiki çocuklar etrafımdanda biliyorum çok sıkıntılılar inşallah sizde biraz daha büyütün daha iyi anlarsınız kırk takla atıyorum vallahi

Kaç yaşındaydı canım senin oğlun? sen kaç yaşındasın? doğru diyosun zamane çocukları çok fena çok.. Doğdukları zaman bi farklılar.. Birde ismin ne, tabi sölemek istersen?

Mesaj gitmedi diye 2 kere yazdım :)

Son düzenleme:
kıyamam ben sana bir ergen ve erkek kolay gelsin arkadaşım.bende ergenlik bilmem şimdikiler yok 3 yaşında ön ergenlik yok 6 sında bilmemne ergenlik sonra zamanı gelince asıl ergenlik yazık bize yazık yaaaa ama eşimin bir yorumıu var bu konuda hamileyken yok folik asit yok şöyle vitamin yok onu yersem osu gelişir yok bunu yersem busu gelişir dersen böyle çocuk çıkar tabiii diyor sor bakalım annene yemişmi böyle şeyler.öyle anneden öyle çocuk böyle anneden böyle çocuk benim bildiğim çocuk dediğin bir hafta gözünü açmaz şimdikiler nerden çıktığını görecek kadar gözü açık

kızlar tüp bebek yapmaya karar verdik dün eşimle mart nisan gibi.ne dersiniz herkes tüp diyo zaten bende bir tane çocuğumuz var diye denemiyordumçoturduk konuştuk bir kaç sene sonra pişman oluruz gibi geldi denemezsek keşke o zaman bir deneseydik demeyelim diyoruz....genede tedirginim tabiiki garantisi yok olcak diye ama ne bileyim işte siz ne dersiniz kızlar deneyim dimi

canım nisana kadar bakarsın normal yoldan olur he :) olmadı tabiki denenebilir tüp bebek.. Hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin Rabbim (cümlemizin) AMİN

canım nisana kadar bakarsın normal yoldan olur he :) olmadı tabiki denenebilir tüp bebek.. Hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin Rabbim (cümlemizin) AMİN

keşke o zamana kadar kendi gelse hiç kızmıcam niye bekletti diye bu kadar inş hepimiz hakkında hayırlısı olsun arkadaşım kimse beklemeden kavuşsun bebeklerine

selam arkadaşlar...bende kızıma kardeş arayanlardanım...nasıl bir dertmiş bilemedim...sen 1.ye kolayca hamile kal 2.ye gelince 2 yıla yaklaştı nerdeyse tık yok...

selam arkadaşlar...bende kızıma kardeş arayanlardanım...nasıl bir dertmiş bilemedim...sen 1.ye kolayca hamile kal 2.ye gelince 2 yıla yaklaştı nerdeyse tık yok...

hoşgeldin canım.bizde aynı durumdayız.maalesef benimde iki yıl bitti hala bekliyoruz ne zaman teşrif edecek diye.bir sorun varmı senin canım yoksa sebepsiz mi

kızlaaar gece bir rüya gördüm hala etkisindeyim.doğum yaptım bebiş erken gelmiş nasıl kirli aldım onu yıkadım güzelce battaniyeye sardım,sonra dikkat ettim kız saçları uzun ama oğluma çok benziyo ne kadarda oğluma benziyor dedim sonra emzirdim çok güzel emiyordu ama sanki süt gelmiyordu ama ağlamıyordu da sonra diğer göğsüme aldım o kadar güzel emiyordu ki içimden düşünüyorum bu da abisi gibi hiç emme sorunu yaşamıyacağım ama abisinde sütüm hemen gelmişti bunda niye hemen gelmediki olsun biraz çeksin gelir derken uyandım yüzünü falan çok net hatırlıyorum ten rengini falan da çok düşünüyoruz herhalde ondan dimi.....itiraf ediyrum çocuk emzirmeyi çok özlemişim rüyadan sonra bunu farkettim

acemiera canım benim ne güzel bi rüya görmüşsün.. Rabbim inşallah kısa zamanda bu rüyayı gerçeğe dönüştürür. çok düşününce böyle oluyo gerçekten.. bende bebekli rüyalar çok görmeye başladım.. Hatta benden çıktı kardeşim bile benim bi oğlum olduğunu görmüş geçen gün.. Adını da Cancan koyuyormuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…