2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

selam arkadaşlar...bende kızıma kardeş arayanlardanım...nasıl bir dertmiş bilemedim...sen 1.ye kolayca hamile kal 2.ye gelince 2 yıla yaklaştı nerdeyse tık yok...

Duruşah hoşgeldin aramıza.. İnşallah sende bir an önce kavuşursun ikinci kuzuna.. Sıkıntını derdini yaz buraya rahatla.. benim çevremde anlatabileceğim kimse yok, ailem dışında.. ee onlara da herşey anlatılamıyor haliyle.. burası çok iyi geliyor..

malesef kızla ben o rüyaları her akşam görüyorum yani çok düşündüğümüzden geliyor artık rüyalaımıza aslında oda güzel rüyada bile

sanırım herkes görüyor kendimi rahat hissettim yani ben normalim bizim hiç çocuğu olmayanlardan farkımız bu sanırım biz nasıl güzel birşey olduğunu biliyoruz onu karnında taşımanın doğumunun nasıl mucize ve keyifli olduğunu emzirmenin mutluluğunu,minicik elleri,mıkırdamaları,gözümüzün içine bakışları.....daha bir sürü şey:2: insan bilmediğini değilde bildiğini daha çok özlüyor gerçekten hepsini tekrardan doya doya yaşamayı nasip etsin

[ı]oyyyyyyyy oyyyyy
sabah sabah mahvettin beni :2: Aynen cnm aynen....

Hadi güne umutla başlayalım.....
Günaydınnnn
[/ı]

hoşbulduk canım benim...evet insan bildiği tattığı duyguşarı daha çok özlüyo...yeniden yeniden yaşamak istiyo..Allah yardımcımız olsun inşallah

hoşbulduk canım benim...evet insan bildiği tattığı duyguları daha çok özlüyo...yeniden yeniden yaşamak istiyo..Allah yardımcımız olsun inşallah

Ne güzel bi yazı olmuş bu acemiera.. Gerçekten insan bilidiği şeyi daha çok özlüyor, ne kadar zorluğu olsada istiyor.. Uykusuz geceleri, bitmek bilmeyen ağlamaları, gaz sancılarını vs vs vs.. yine de istiyoruz.. Rabbim ikinci kez güldürsün hepimizin yüzünü.. O minik elleri avuçlarımızda büyütmeyi tekrar nasip etsin.

kızlaaaaar sonunda gelebildim kavuştum bilgisayarıma işlerimide yaptım rahatım şimdi nasılsınız?birtanem oğlanın yaşını sormuşsun 14 kuzum daha 5 sene var ergenlikten çıkmaya o çıkar inşallah da ben ne olurum bilmiyorum zaten psikologla kanki olduk hayırlısı:86:acemiara tüpe mi karar verdiniz aşılama olmuş muydu önce kaçırdıysam kusura bakma canım :78:

bende geldim kızlar.bes yasında kızımdan sonra ıkıncı bebiş...bırkac gun oldu daha ogreneli...hatta hala kimsenin haberi bile yok babadan baska...allah olmayan herkesede nasip etsin..

Flan maşallah kocamanmış senin oğlan.. bayağı delikanlı işte:) tabi vermez kimselere bilgisayarını :) neyse kavuşmuşsun artık pc.ne bide bebek gelirse değme keyfine:)

Dolphins bebeğin hayırlı uğurlu olsun.. hoşgeldin aramıza.. Allah tamamına erdirsin.. hamilesin diye başka topiklere kaçıp burayı ihmal etme olurmu :))

slm kızlar ne kadar güzel anlatmışsınız bende sizdenim valla olcak mı olmayacak mı bilmiom ama çok istiom ama şartlarda beklememi söylüyo dışardan birine sorduğumda varişte daha düşünme diyo ama ben bu mucizeyi tekrar yaşamak istiyorum hamilelik dönemi hayatımın en güzel dönemiydi vala psikolojikmi bilmem ama 24 yaşından hiç çıkamadım 27 yaşındayım ama soranlara24 diyom oğlum teş rif ettiği için

oğlum 2 yasını doldurdu ve yalnız ben öğretmenim aslında şubata kadar beklesem süper olcak izinlerimi falan kullanabilcem rahat rahat bebişimle vakit geçircem ama bu öyle bi hasret ki plan program tanımıo bile bile lades oluyom yani

özetle artık korunmuyozzzzzzzzz

tesekkur ederım ..merak etme bütün topikleri gezerim ama ihmal etmem burayıda...

bu uykusuz geceler falan aglamalar..o kadar mızmız bır bebektıkı kızım.sankı bırdaha asla ona kardes dusunmeyecegımı sanırdım.ama oyle olmadı unuttum hemen.zor cesaret ettım bıraz ama olsun.zamanı bu zamanmıs demekki.en çok ta kızıma kardes gelecegi için de mutluyum.bunun tadıda ayrı.ailemin büyumeside..ilkten çok farklı duygular yaşıyorum.daha olunum.bildiğim için herseyi daha rahatım ve daha cesurum.ilkteki gibi ben napıcam su konuda diye bi düşüncem yok.kızım daha dün gibi bebişti ama bes yasında oldu bıle.bu da oyle olacak.allah saglık versın oncelikle.ve tum ıstıyenlere yasatsın bu mutlulugu..

hoşgeldin canım döndüğüne sevindim.yok tatlım aşılama olmadı eşimin problemi olmadığı için gerek duymuyorlar,bir de bir tane olunca birsürü prosodürden kurtuluyorsun bunlar iyi yanları..birkaçkere çatlatma iğnesi vuruldum kendiliğinden yumurtalarım büyümüştü yani tedaviye cevap vermişti buda iyi fakat kalite olmayınca tutmadı napalım canım bi deneyelim diyoruzen kötü ihtimal aklımın bir köşesinde bir ömür boyu keşke o zaman deneseydim sorusu olmaz....:2::2:artık sevinç gözyaşlarımız olsun inş bir ömür çocuklarımızla

bende geldim kızlar.bes yasında kızımdan sonra ıkıncı bebiş...bırkac gun oldu daha ogreneli...hatta hala kimsenin haberi bile yok babadan baska...allah olmayan herkesede nasip etsin..

hoşgeldin ve hayırlı olsun. inş tadını çıkara çıkara yaşarsın hamileliğini

herşey gönlüne göre olsun canım.....hepimiz yaşarız inş o güzel duyguları

amin cnm

kızlar bişey öğrendim sizlerlede paylaşayım belki biliyosunuzdur ama
erkek döl taşıyan spermler daha hızlı oluyomuş ama daha az yaşıyomuş bu nedenle erkek isteyenler daha sık sık birlikte olmalı
kız döl taşıyan spermler daha yavaş ama daha çok yaşıyomuş kız isteyenler yumurtlamaya 1*2 gün kala birlikte olursa daha aralıklı olursa daha i olurmuş

bulursam yazının orjinalinide ekleyeyim denemeye değer diye düşünüom bilgileriniz

Herkeze günaydınnnn....

ben yine rgl oldum :97:
bittim tükendim... yorgunum artık...

1 yıllı geride bırakmış oldum. bölelikle....

perşembe günü Sakarya Altınova hastanesi - sami kemikten randevu alacağım.
başka çıkar yol kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…