- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.361
selam arkadaşlar...bende kızıma kardeş arayanlardanım...nasıl bir dertmiş bilemedim...sen 1.ye kolayca hamile kal 2.ye gelince 2 yıla yaklaştı nerdeyse tık yok...
sanırım herkes görüyor kendimi rahat hissettim yani ben normalimBizim hiç çocuğu olmayanlardan farkımız bu sanırım biz nasıl güzel birşey olduğunu biliyoruz onu karnında taşımanın doğumunun nasıl mucize ve keyifli olduğunu emzirmenin mutluluğunu,minicik elleri,mıkırdamaları,gözümüzün içine bakışları.....daha bir sürü şey:2: Insan bilmediğini değilde bildiğini daha çok özlüyor gerçekten Hepsini tekrardan doya doya yaşamayı nasip etsin
sanırım herkes görüyor kendimi rahat hissettim yani ben normalimbizim hiç çocuğu olmayanlardan farkımız bu sanırım biz nasıl güzel birşey olduğunu biliyoruz onu karnında taşımanın doğumunun nasıl mucize ve keyifli olduğunu emzirmenin mutluluğunu,minicik elleri,mıkırdamaları,gözümüzün içine bakışları.....daha bir sürü şey:2: insan bilmediğini değilde bildiğini daha çok özlüyor gerçekten hepsini tekrardan doya doya yaşamayı nasip etsin
Flan maşallah kocamanmış senin oğlan.. bayağı delikanlı işte:) tabi vermez kimselere bilgisayarını :) neyse kavuşmuşsun artık pc.ne bide bebek gelirse değme keyfine:)
Dolphins bebeğin hayırlı uğurlu olsun.. hoşgeldin aramıza.. Allah tamamına erdirsin.. hamilesin diye başka topiklere kaçıp burayı ihmal etme olurmu :))
tbrkler canım...allah kucağına almayı nasip etsin inşallahtesekkur ederım ..merak etme bütün topikleri gezerim ama ihmal etmem burayıda...
Ne güzel bi yazı olmuş bu acemiera.. Gerçekten insan bilidiği şeyi daha çok özlüyor, ne kadar zorluğu olsada istiyor.. Uykusuz geceleri, bitmek bilmeyen ağlamaları, gaz sancılarını vs vs vs.. yine de istiyoruz.. Rabbim ikinci kez güldürsün hepimizin yüzünü.. O minik elleri avuçlarımızda büyütmeyi tekrar nasip etsin.
kızlaaaaar sonunda gelebildim kavuştum bilgisayarıma işlerimide yaptım rahatım şimdi nasılsınız?birtanem oğlanın yaşını sormuşsun 14 kuzum daha 5 sene var ergenlikten çıkmaya o çıkar inşallah da ben ne olurum bilmiyorum zaten psikologla kanki olduk hayırlısı:86:acemiara tüpe mi karar verdiniz aşılama olmuş muydu önce kaçırdıysam kusura bakma canım :78:
bende geldim kızlar.bes yasında kızımdan sonra ıkıncı bebiş...bırkac gun oldu daha ogreneli...hatta hala kimsenin haberi bile yok babadan baska...allah olmayan herkesede nasip etsin..
slm kızlar ne kadar güzel anlatmışsınız bende sizdenim valla olcak mı olmayacak mı bilmiom ama çok istiom ama şartlarda beklememi söylüyo dışardan birine sorduğumda varişte daha düşünme diyo ama ben bu mucizeyi tekrar yaşamak istiyorum hamilelik dönemi hayatımın en güzel dönemiydi vala psikolojikmi bilmem ama 24 yaşından hiç çıkamadım 27 yaşındayım ama soranlara24 diyom oğlum teş rif ettiği için
oğlum 2 yasını doldurdu ve yalnız ben öğretmenim aslında şubata kadar beklesem süper olcak izinlerimi falan kullanabilcem rahat rahat bebişimle vakit geçircem ama bu öyle bi hasret ki plan program tanımıo bile bile lades oluyom yani
özetle artık korunmuyozzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?