- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.381
bende geldim kızlar.bes yasında kızımdan sonra ıkıncı bebiş...bırkac gun oldu daha ogreneli...hatta hala kimsenin haberi bile yok babadan baska...allah olmayan herkesede nasip etsin..
inşallah kuzum inşallah bakalım hafta sonu yine dr var yarım doz daha inmeyi istiyorum hayırlısı:94:Flan maşallah kocamanmış senin oğlan.. bayağı delikanlı işte:) tabi vermez kimselere bilgisayarını :) neyse kavuşmuşsun artık pc.ne bide bebek gelirse değme keyfine:)
Dolphins bebeğin hayırlı uğurlu olsun.. hoşgeldin aramıza.. Allah tamamına erdirsin.. hamilesin diye başka topiklere kaçıp burayı ihmal etme olurmu :))
slm kızlar ne kadar güzel anlatmışsınız bende sizdenim valla olcak mı olmayacak mı bilmiom ama çok istiom ama şartlarda beklememi söylüyo dışardan birine sorduğumda varişte daha düşünme diyo ama ben bu mucizeyi tekrar yaşamak istiyorum hamilelik dönemi hayatımın en güzel dönemiydi vala psikolojikmi bilmem ama 24 yaşından hiç çıkamadım 27 yaşındayım ama soranlara24 diyom oğlum teş rif ettiği için
oğlum 2 yasını doldurdu ve yalnız ben öğretmenim aslında şubata kadar beklesem süper olcak izinlerimi falan kullanabilcem rahat rahat bebişimle vakit geçircem ama bu öyle bi hasret ki plan program tanımıo bile bile lades oluyom yani
özetle artık korunmuyozzzzzzzzz
haklısın canım keşkeler insanı yoruyor dene kuzum inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul eder ne zamana düşünüyorsun?hoşgeldin canım döndüğüne sevindim.yok tatlım aşılama olmadı eşimin problemi olmadığı için gerek duymuyorlar,bir de bir tane olunca birsürü prosodürden kurtuluyorsun bunlar iyi yanları..birkaçkere çatlatma iğnesi vuruldum kendiliğinden yumurtalarım büyümüştü yani tedaviye cevap vermişti buda iyi fakat kalite olmayınca tutmadı napalım canım bi deneyelim diyoruzen kötü ihtimal aklımın bir köşesinde bir ömür boyu keşke o zaman deneseydim sorusu olmaz....:2::2:artık sevinç gözyaşlarımız olsun inş bir ömür çocuklarımızla
haklısın canım keşkeler insanı yoruyor dene kuzum inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul eder ne zamana düşünüyorsun?
acemiara ve flan tşk ederim kızlarvalla çok istiom inş olur ama günler geçmioooooooo beklenmeyen adet tarihi 28 aralı diyo dayanabilirsem yılbaşı gecesi test yapcam :18:ama 29 unda test yapmamam için hiç bi sebep yok
Günaydın canalrım...
Yarın için randevumu aldım sonunda
Özel altınova hastanesi biraz paraya kıyayım
çünkü devlet araştırmada 5 dk bile ilgilenmedi doktor
bakalım yarın 10:10 da randevu
neden gelmemeye niyetli bu bebek soralım
hadi hayırlısı olsun canım öğren bakalım niye gelmiyormuş nazlılar diyeceğimde bunlardaki nazda aşık usandırır cinsten ama yani
günaydın kızlaaar.denizcim hadi hayırlısı öğren bakalım neden gelmiyomuş,kesin naz yapıyobu arada bende regl oldum...üzüldüm mü evet ama daha çok sevindim ilaç kullanmadan zamanında geldiiiiiiiiiii ama ateş takibi yapıyordum ateşim düşmediiii kesin her ay bir yerden arıza çıkaracak amaaaan bu bile nimetmiş gelsin diye gözünüm içine bakıyom
mart nisan gibi düşünüyorum canım.yaş önemli ara sırada kendi yumurtam oluşuyorken deneyelim diyoruz sonra daha fazla hormon alcam yumurta oluşsun diye.öyle canım inş dualarımız kabul olur.hadi bakalım düşür ilaçları da teyze olalım
aynen yani... bunlar dayaklık oldular artık
kulaktan dolma bişeyler yapmaktansa doktor bana söylesin ben yapayım bari
1 yıl bekledim hapın etkisi hemen geçmez dediler yeter yani dimi
dur önce bir sakin ol panik yok daha var ayın 28'ine böyle yaparsan zaman geçmez bir eline kahve al öbür elinede kumanda kafanı dinle mümkünse eğer çalışmıyorsan ooooh vallahi şimdi sana söyleyince keşke bende evde olsamda pijamalarımla keyif yapsam diye düşündümacemiara ve flan tşk ederim kızlarvalla çok istiom inş olur ama günler geçmioooooooo beklenmeyen adet tarihi 28 aralı diyo dayanabilirsem yılbaşı gecesi test yapcam :18:ama 29 unda test yapmamam için hiç bi sebep yok
aynen yani... bunlar dayaklık oldular artık
kulaktan dolma bişeyler yapmaktansa doktor bana söylesin ben yapayım bari
1 yıl bekledim hapın etkisi hemen geçmez dediler yeter yani dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?