2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

yaniiiiii ne diyeyim sana bilmemki ha birde biliyorsun karışmayacağını cidden inanmıyorum sana çoooook geçmiş olsun Allah'tan daha dönülmez birşey olmamış benim bir tanıdığım bebeğini düşürmüştü bu karışımdan çıkan gazdan hem çocuk yapacağım diyorsun hem kendini korumuyorsun olmaaaaaaaz

çok geçmiş olsun canım ama kızamıkçıkda hamilelikte ciddi tehlike kabakulak kızamık bunlar bebeğe çok zarar verebilir diye biye biliyorum hayırlısı böyleymiş canım bile isteye aldırmamışsınki canım mecbur kalmışsın bir daha öyle olmaz inşallah canım

acemicim çok geçmiş olsun canım.. Kocanın tepkisi de çok komikmiş:):)))) he hee:)) intihar heee:)))

sağol canım umarım kimse böyle bir hata yapmaz sorma ya ben canımla uğraşıyom o ne diyo bende onu bırakıp gidecek göz varmı her yere beraber gitcez,onsuz şurdan şuraya adım atmam şaka bir yana allah kimseyi çoluğundan çocuğundan ayırmasın

valla ne diyeyim bir babam kızdı bu kadar bir de sen:78: olcak oldumu insan bildiği şeyi yapıyor bunun başka açıklaması yok galiba.ama ben dersimi fazlasıyla aldım arkadaşım bir daha tövbe.gerçekten bak

canım çok geçmiş olsun biz biraz çocuk için ileşelim diyoruz< sen ise oo aslında daha temiz oluyor ikisinin karışımı ama zehirli ben çok yaşıyorum utanmadan yine yapıyorum sanki çamaşır suyuyla tek temiz olmaz te biz kadınların işi zor çocuk doğuracaz yemek yapacaz çocuk büyütecez evin işi kocanın derdi oooo çok yük var çok n ekadar zorda olsa ben çok istiyorum oğlumun kardeşi olsun ama malesef istememle olmuyor yüce rabim isteyecek hepimiz için hayırlııs olsun işallhh 2011 hamile olarak gireriz işalhhhhhh

ferhatcım sıkma canını bu kadar arkadaşım rahat bırak kendini,sırf bu yüzden bile gelmiyo olabilir bebişin kendine oyalanacak birşeyler bul dağıt kafanı.eşinle bu yüzden birlikte olma sırf istediğinde ol:78::78:üzgünüm ama rahim bile farklı kasılıyormuş biz kendimizi zorladığımızda tabii spermler rahat hareket edemiyormuş yapma canım biz kendimizi bu kadar sıkınca geliyormu gelmiyor,rahat ol hem eşin hem çocuğun en önemlisi kendin için.gelicek bak ben içinizde en ümitsiz olanım ama hala geleceğine inanıyorum,hepimizin olcak. keşke bir mucize olsada hepimiz dört kişi girsek yeni yıla ama unutmamak lazım yeni yıla üç kişi girmek için birçok arkadaşımız dua ediyor bu topikte bu şu demek bizim yerimizde olmak isteyen yüzlerce kişi var bunu unutma....biz şanslıyız ilk bebişlerimiz bizi üzmeden geldi

Herkeze merhabalarrrr

dün özel altınova hastanesinde bulunan Sami beye gittim.
Muayene 32 tl... özel olduğu için böyleymişşş...
Süper tatlı bir doktor...

Bana hap verdi serophene 50 mg lık
5 gün kullan dedi.
Ayın 27 sinde yumurtlama tarihim gel dedi tekrar....
Yumurtlama günlerindede her iki günde bir ilişki istedi...

Ayyyyy doktor kontrolü olunca insan çoook rahatlıyoor..
Bakalım ... neler olacak...

rahatlamana sevindim canım inş bu ay olur

kızlaaaaaaaaaar merhaba nerdesiniiiiiiiiiiiiz:80: ebruuuuuuuuuu naptın canım hiç sesin çıkmıyor.

deniz canım çok sevindim.. İnşallah bu kez olur Allah'ın izniyle. Benim çabalar sonuçsuz kaldı. bıraktım oluruna artık. Rahatım, stres yapmıyorum.. yeğenime şapka başladım onu öreyim bari. :)))

kızlar bugün geç gelebildim ama bir kaza atlattık dün burada çok feleket rüzgar vardı akşam babamların çatıdan kiremit uçmuş babamın arabanın camını olduğu gibi indirmiş çok fenaydı Allah'tan bunlar biryere falan giderken olmadı tepelerine inerdi Allah korusun sabah beri onla uğraştık yarın da şehir dışına çıkıyorum 2 gün yokum Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi görüşürüz çooook öpüyorum

geçmiş olsun acemiera valla ben pek titiz değilim galiba hiç öyle işlere kalkışmadım

perşembe dr gittim kızlar kızamıkçık hala kanda gözüküo ma dr geçen gittiğimdede düşünebilirsin demişti zararı olmasada kontrollere gittiğinde hep bi kırmızı yazı olması canını sıkar heralde hayırlısı artık Rabbim ne yazdıysa o olur

ay kızlar bidde bbu ay hamiş kalırsam gebelik takvimine göre 1 ocakta kalbi atmaya başlıycak 2011 de evimizde4 kalp atacak

inş bu ay hepimiz hayırlı haberleri alırız

Geçmiş olsun canım... Allah inşallah kalbine göre verir de istediğin gibi olur herşey:))

kızlaaaaaaaaaar merhaba nerdesiniiiiiiiiiiiiz:80: ebruuuuuuuuuu naptın canım hiç sesin çıkmıyor.

caaanııııııımmmm buradayım izlemedyim sizleri..bu aralar yoğundum pek giremedim..birde öyle tembelleştim ki yazı yazmaya takatim kalmıyo..yorulduuuuumm :78:çalışıyok çalışıyok iş yok boş boş çalışıyok hadin gariiiiine yapam ben şimdi ooooofffff:89:valla kızlar bu ara sıyırdım iyice ne yapacağımı bilemiyorum:97:aşılama istiyorum hemencikRabbim hayırlısını versin..adetimde 15 gün geçti bir hafta önce test yaptım negatifti bi daha da yapmadım zaten belirtide yok:95:

hepinizi öpüyorum canlarııımmm ben ara ara vakit buldukça yazarım yetişirim sizlere güzel haberlerinizi bekliyorum hadi bakeeemmm:79::81:

merhabalar herkese ben de 2. bebeişime hamileyim ama ria takılıyken hamile kalanlardanım malesef. Malesef diyorum çünkü kızım henüz 14 aylık ve yeni bebiş şuan 3 buçuk aylık bakalım doğunca ikisiyle nasıl başa çıkacağım artık bir de çalışıyorum allah sabır versin benim gibi arası yakın olan annelere:18:

EBRU kaç zamnadır göremiyordum seni buralarda.. Aklımdan geçtin dün, yazayım demiştim şimdi yazını gördüm:) Sağlığın sıhhatin iyidir inşallah hemşerim. İnşallah bebişte gelir eeeeeennn kısa sürede.. Belkide hamilesindir he:)))

Hoşgeldin, Allah tamamına erdirsin.. Benimde 16 ayını dolduran bi kızım var ve bende istiyorum ona bi kardeş... Allah sabrını verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…