- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.401
günaydııııııııııın herkesenasılsınız kızlar.spora başladım üç gündür iyi geldi gibi durun bakalım devam edebilecekmiyim. kızlaaar valla temizlik yaparken dikkat edin dün zehirlendim ,ciğerlerime inmemiş ama hava falan verdiler hastanede.insanın saflığına geliyor herhalde çamaşır suyuyla kireç çözücü karıştırılır mı karıştırdım sonra kötü olunca dışarı çıktım evi de havalansın diye açtım hertarafı ama aklınızda bulunsun tekrar uzun süre eve girilmicekmiş dışarda dolaşmak gerekiyormuş ben biraz iyi hissedince soğukta durmayım diye eve girdim havalanmıştır diye kapıyı pencereyi de kapadım sonra nefes darlığıyla hastanede buldum kendimi. bu duruma kocamın yorumu şu,bir daha intahar edeceksen yarıda bırakma emi olur kocacım bende öyle düşünmüştüm lakin bir farkla,sende benimle geliyorsun çünkü çocuk yapçam :82::82: hemde ikiz istiyoruuuuuuuum:90::87:
Acemiera cnm ya ağzından bal damlıyo inş öyle olur ama birden sen 4 kişi deince saydım okadar oluyoz mu diye inşşşşş cnm bütün isteyenler anne olur
ah flancım ah hhh keşke bende çalışıom ama diğer çalışanlara göre biraz daha rahatım 3 te eve geliom hoş dinleniommu yok yemek bulaşık bitmio ama neyse
yarın bende dr gidicem testlerimi yaptırıcam sizde ihmal etmeyin 2. Deneyimlisinizdir ama benim yaptığım hatayı yapmayın
ilk gebeliğim çok güzeldi çok şükür hiç bi sorun yaşamadım dr boşuna gidiom diyodum hep haziranda hamile kalmıştım çokta planlı değildi aslında kaynatamı drgötürdüğümüzde bende bi muayene olayım bari dedim 6 haftalık falandı meğeresem kızamıkçık geçirmişim anlamadım ben ama testlerd çıktı bizim ünv hastaneleri özelller serüvenimiz başladı her yerden olumsuz yanıt alıoduk her seferinde bn kesinlikle aldırmam diyodum ama sonunda eşiminde isteğiyle aldırdım o kadar kötü oldum ki anlatamam hala çok üzülüyom yeni bi bebek beni kendime getirir belki ama onu çök sevmiştim istemiştim
acemicim çok geçmiş olsun canım.. Kocanın tepkisi de çok komikmiş:):)))) he hee:)) intihar heee:)))
valla ne diyeyim bir babam kızdı bu kadar bir de sen:78: olcak oldumu insan bildiği şeyi yapıyor bunun başka açıklaması yok galiba.ama ben dersimi fazlasıyla aldım arkadaşım bir daha tövbe.gerçekten bakyaniiiiii ne diyeyim sana bilmemki ha birde biliyorsun karışmayacağını cidden inanmıyorum sana çoooook geçmiş olsun Allah'tan daha dönülmez birşey olmamış benim bir tanıdığım bebeğini düşürmüştü bu karışımdan çıkan gazdan hem çocuk yapacağım diyorsun hem kendini korumuyorsun olmaaaaaaaz
rahatlamana sevindim canımHerkeze merhabalarrrr
dün özel altınova hastanesinde bulunan Sami beye gittim.
Muayene 32 tl... özel olduğu için böyleymişşş...
Süper tatlı bir doktor...
Bana hap verdi serophene 50 mg lık
5 gün kullan dedi.
Ayın 27 sinde yumurtlama tarihim gel dedi tekrar....
Yumurtlama günlerindede her iki günde bir ilişki istedi...
Ayyyyy doktor kontrolü olunca insan çoook rahatlıyoor..
Bakalım ... neler olacak...
Herkeze merhabalarrrr
dün özel altınova hastanesinde bulunan Sami beye gittim.
Muayene 32 tl... özel olduğu için böyleymişşş...
Süper tatlı bir doktor...
Bana hap verdi serophene 50 mg lık
5 gün kullan dedi.
Ayın 27 sinde yumurtlama tarihim gel dedi tekrar....
Yumurtlama günlerindede her iki günde bir ilişki istedi...
Ayyyyy doktor kontrolü olunca insan çoook rahatlıyoor..
Bakalım ... neler olacak...
Geçmiş olsun canım... Allah inşallah kalbine göre verir de istediğin gibi olur herşey:))geçmiş olsun acemiera valla ben pek titiz değilim galiba hiç öyle işlere kalkışmadım
perşembe dr gittim kızlar kızamıkçık hala kanda gözüküo ma dr geçen gittiğimdede düşünebilirsin demişti zararı olmasada kontrollere gittiğinde hep bi kırmızı yazı olması canını sıkar heralde hayırlısı artık Rabbim ne yazdıysa o olur
ay kızlar bidde bbu ay hamiş kalırsam gebelik takvimine göre 1 ocakta kalbi atmaya başlıycak 2011 de evimizde4 kalp atacak
inş bu ay hepimiz hayırlı haberleri alırız
kızlaaaaaaaaaar merhabanerdesiniiiiiiiiiiiiz:80: ebruuuuuuuuuu naptın canım hiç sesin çıkmıyor.
merhabalar herkese ben de 2. bebeişime hamileyim ama ria takılıyken hamile kalanlardanım malesef. Malesef diyorum çünkü kızım henüz 14 aylık ve yeni bebiş şuan 3 buçuk aylık bakalım doğunca ikisiyle nasıl başa çıkacağım artık bir de çalışıyorum allah sabır versin benim gibi arası yakın olan annelere:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?