- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.421
hoşgelmişsin canım ses vermene sevindimcaaanııııııımmmm buradayım izlemedyim sizleri..bu aralar yoğundum pek giremedim..birde öyle tembelleştim ki yazı yazmaya takatim kalmıyo..yorulduuuuumm :78:çalışıyok çalışıyok iş yok boş boş çalışıyok hadin gariiiiine yapam ben şimdi ooooofffff:89:valla kızlar bu ara sıyırdım iyice ne yapacağımı bilemiyorum :97:aşılama istiyorum hemencik Rabbim hayırlısını versin..adetimde 15 gün geçti bir hafta önce test yaptım negatifti bi daha da yapmadım zaten belirtide yok:95:
hepinizi öpüyorum canlarııımmm ben ara ara vakit buldukça yazarım yetişirim sizleregüzel haberlerinizi bekliyorum hadi bakeeemmm :79::81:
kızlar iyi akşamlar,giremedim çok nete şimdi anca fırsat buldum hem güzel haberler aldım hem üzücü.....doktora gitmiştim cuma günü çatlamayan yumurtalarım için biri gitmiş biri duruyordu hapa başladım ama iyi olan tarafı fsh 12 olmuş.güzel tarafı bu 22 den 12 ye düşmüş geçen sene tüp bebek tedavisinde ilaçlarla anca o kadar düşmüştü çok sevindim..bir işe yaramıyacak gerçi on gün ilaç kullanıp sonra yine adet olucam kist için bir daha test ister herhalde on gün sonra yine bakçaz....lakin şunu anladım benim hormonlar sert muameleden hoşlanıyo ilaç bahane hayıtla bile o kadar düşüremedim bundan sonra böyle...üzüzcü olan ise samimi arkadaşımın bebeği doğuma on gün kala karnında vefat etmiş çok üzüldüüüüüüüüm bir arkadaşımın da oğlunun beyninde ur varmış o da 7 yaşında ameliyat olmuş onada ulaşamadım ne olmuş diye onada çoooook üzüldüüüüüüm
hoşgelmişsin canım ses vermene sevindimrahmi dönen bir bayan vardı onu bulcaktın buldun mu merak ettim..çalışkan kızlarız biz hem gündüz çalışırız hem geceeeeeee yorulmak yok yiyin bakalım balları polenleri,incirleri haydiiiii aşılama kararın hayırlı olsun canım bende tüp denemek istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş gerek kalmadan olur
Flan canım çooook geçmiş olsun, Allah beterinden korumuş vallahi. Hayırlı yolculuklar.Güle güle git gel inşallah.
çok sağol canısı ucuz atlattık inanki çok şükür
öncelikle acemirea çok çok geçmiş olsun
teşekkürler birtanem inş. allah isteyen herkese en kısa zamanda bebek verir seninki benimkine göre büyük hamile kalsan da bebek doğuncaya kadar 2 yaşının geçer bebişin ama benimki doğduğunda kızım 21 aylık olcak çok küçük daha onun sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var vir de ben çalışıyorum bakalım ne yapacağım eve gelince hangisine ilgi göstereceğim allah kolaylığını verir inş.
öncelikle acemirea çok çok geçmiş olsun
teşekkürler birtanem inş. allah isteyen herkese en kısa zamanda bebek verir seninki benimkine göre büyük hamile kalsan da bebek doğuncaya kadar 2 yaşının geçer bebişin ama benimki doğduğunda kızım 21 aylık olcak çok küçük daha onun sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var vir de ben çalışıyorum bakalım ne yapacağım eve gelince hangisine ilgi göstereceğim allah kolaylığını verir inş.
Denizcim günaydın diycem ama geç oldu TÜnaydın:)) Nasılsın iyisin inşallah.
günaydıııııııııınsporumu yaptım geldim.azimle devam ediyorum bakalım ne olacak ebrucum çorumda yok sanırım anca samsunda benim bildiğim bir arkadaşım vardı benimde oda fakülteye gidiyordu.zamanı gelince olcak ta sabır lazım.:97::97::97::97::97::97: flaaaaan hoşgeldin nereleri gezdin bakalım,yediğin içtiğin senin olsun gittiğin yerleri anlat sanada geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmış ailen.bizde bir söz vardır cana gelceğine mala gelsin diye gerçekten çok doğru söylenmiş....büyük geçmiş olsun...
İyi olsun cnm işte işteyim. Ama grip olucam heralde. Yutkundukça boğazım acıyor
ve baya başım ağrıyooor...
Sen neler yapıyorsun ??
oyy canım geçmiş olsun diyim de gelmeden geçip gitsin.. eşimde diyodu dün hasta olacak gibiyim diye.. havalar dengeli değilki biz ne yapalım((
O baş ağrısını iyi bilirim migrenli biri olaraktan(
bende ne yapıyım işte kızımla uğraşıyorum.. ev işi,temizlik,yemek.. çalışsam bu kadar yorulmazdım heralde:)
2. bebek fikrini üzerimden atmak için örgü örüyorum.. bi süre eşime konusunu açmıycam bakalım ne olacak sonuç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?