2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlar iyi akşamlar,giremedim çok nete şimdi anca fırsat buldum hem güzel haberler aldım hem üzücü.....doktora gitmiştim cuma günü çatlamayan yumurtalarım için biri gitmiş biri duruyordu hapa başladım ama iyi olan tarafı fsh 12 olmuş.güzel tarafı bu 22 den 12 ye düşmüş geçen sene tüp bebek tedavisinde ilaçlarla anca o kadar düşmüştü çok sevindim.. bir işe yaramıyacak gerçi on gün ilaç kullanıp sonra yine adet olucam kist için bir daha test ister herhalde on gün sonra yine bakçaz....lakin şunu anladım benim hormonlar sert muameleden hoşlanıyo ilaç bahane hayıtla bile o kadar düşüremedim bundan sonra böyle...üzüzcü olan ise samimi arkadaşımın bebeği doğuma on gün kala karnında vefat etmiş çok üzüldüüüüüüüüm bir arkadaşımın da oğlunun beyninde ur varmış o da 7 yaşında ameliyat olmuş onada ulaşamadım ne olmuş diye onada çoooook üzüldüüüüüüm

hoşgelmişsin canım ses vermene sevindim rahmi dönen bir bayan vardı onu bulcaktın buldun mu merak ettim..çalışkan kızlarız biz hem gündüz çalışırız hem geceeeeeee yorulmak yok yiyin bakalım balları polenleri,incirleri haydiiiiiaşılama kararın hayırlı olsun canım bende tüp denemek istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş gerek kalmadan olur

senin adına çok sevindim canıımm beniim..inşallah herşey böyle yolunda gider herzaman..amin..arkadaşlarına da Rabbim sabrı cemil nasip etsin inşallah..Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah..amiinn..

hoşbulduukk canııımmm...evet o arkadaşı buldum özel mesajla irtibata geçtim ..ama o dr sakarya daymış yanlış hatırlamıyorsam :26: ama bana uzak olduğu için umutlar suya düştü..ama şunu anladı ki düzeltme işi yapılabiliyormuş..aşılamayı düşünüyorum ama çorumda yapılıyo mu bilmiyorum sanırım yaz tatiline kalacak aşılamam..eşimin ancak o zaman izni oluyo..bakalım hayırlısı canım benim ..inşallah dediğin gibi onlara ihtiyaç kalmadan kendiliğinden gelir nazlı bebişlerimiz..amiiinn..

kızlar geldim nasılsınız? hepinizi teker teker öpüyorumacemiara arkadaşların için gerçekten çok üzüldüm Rabbim kimseyi evladıyla terbiye etmesin ne diyeyim çok zor çok

çok sağol canısı ucuz atlattık inanki çok şükür

günaydıııııııııınsporumu yaptım geldim.azimle devam ediyorum bakalım ne olacak ebrucum çorumda yok sanırım anca samsunda benim bildiğim bir arkadaşım vardı benimde oda fakülteye gidiyordu.zamanı gelince olcak ta sabır lazım.:97::97::97::97::97::97: flaaaaan hoşgeldin nereleri gezdin bakalım,yediğin içtiğin senin olsun gittiğin yerleri anlat sanada geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmış ailen.bizde bir söz vardır cana gelceğine mala gelsin diye gerçekten çok doğru söylenmiş....büyük geçmiş olsun...

öncelikle acemirea çok çok geçmiş olsun
teşekkürler birtanem inş. allah isteyen herkese en kısa zamanda bebek verir seninki benimkine göre büyük hamile kalsan da bebek doğuncaya kadar 2 yaşının geçer bebişin ama benimki doğduğunda kızım 21 aylık olcak çok küçük daha onun sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var vir de ben çalışıyorum bakalım ne yapacağım eve gelince hangisine ilgi göstereceğim allah kolaylığını verir inş.

günaydııııııııııın denizcim günaydıııın:80::80: nasılsın.....yt2007 günaydııııın:79::79: canım sıkma canını ikisi birlikte büyürler.ilk başta biraz zor olur ama sonrasında çok rahat edersin. evdeki miniğin gözünü açtığında kardeşi de olur yanında o zaman çok fazla ilgi beklemez yani daha az kıskanır....sıkma canını herşey olacağına varıyor:87::87: herşey gönlünce olsun(gönlümüzce olsun):87::87::87::87::87:

evet cnm haklısın. ama kısmet bazı şeyler..
Bende kızım büyüsün istedim o yüzden işte..
Şimdi okula gidiyor etütte yakında hafta sonrarıda dışarlarda olmaya başlıcak.
Bana bağımlı değil 9 yaşında ..
bebek olana kadarda 10 olur heralde
ama genede herşey hayırlısı nasılsa öle olmalı
kafana takma herşeyin tadını çıkar bence

Canım öncelikle ilgi büyük çocukta olmalı.. Çünkü yenidoğan bebiş bişeyden anlamıycak, karnı doyacak uyuyacak, altı temizlenecek o kadar.. bi dönem bunu iyi ayarlaman lazım zaten sonra büyük çocuğunda bakacakki ilgi hala hep onun üzerinde kıskanma durumu pek olmayacak. Allah yardımcın olsun.. Rabbim bizim dualarımızı da kabul eder inşallah ta yeni yılda isteyen herkesin kucağını bir kez daha doldurur. Bizim için de dua et olurmu

hoşbulduk canısı pek gezme gibi değilde gidince gezme gibi oluyor mecburen biz yüzme havuzlarınında kimyasallarını temin ediyoruz canım hem malzemeyi götürmek hem havuzları kontrol etmek işte bu aradada gezmek için çıkıyoruz şehir dışına ortaya karışık gibi oldu ya idare et işte havuz güzeldi stres attım biraz ama hafta sonu dr vardı gidemedim burada olmadığım için ama bu hafta sonu muhakkak giderim inşallah çünkü benim oğlanın dişinde aparat var kontrole götüreceğim o yüzden mecbur çarşıya çıkmam gerekiyor o zaman da gideceğim inşallah iş yüzünden hafta içi çıkamıyorum tatlım sende spora başlamışsın ooooh çok iyi olmuş keşke bende gidebilsem:81:

İyi olsun cnm işte işteyim. Ama grip olucam heralde. Yutkundukça boğazım acıyor
ve baya başım ağrıyooor...
Sen neler yapıyorsun ??

oyy canım geçmiş olsun diyim de gelmeden geçip gitsin.. eşimde diyodu dün hasta olacak gibiyim diye.. havalar dengeli değilki biz ne yapalım((
O baş ağrısını iyi bilirim migrenli biri olaraktan(
bende ne yapıyım işte kızımla uğraşıyorum.. ev işi,temizlik,yemek.. çalışsam bu kadar yorulmazdım heralde:)
2. bebek fikrini üzerimden atmak için örgü örüyorum.. bi süre eşime konusunu açmıycam bakalım ne olacak sonuç.

Bende örmeye başlamaya karar verdim. Bebek yeleği
Kızım biz akıllanmayız yaaaa
Bencede 1-2 ay oluruna bırak ya....
Bende 27 sinde doktora gidecem ya illa para çıkacakya cebimden bir rahatım bir rahatımmm sorma
Bu arada bu hapları kullananlarda çoğul gebelikte oluyormuş.. Buyur buradan yak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…