2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Aman yaa bide bu var dimi... Allah bize sadece 2. bebeği nasip etsin o yeter bize.. Diğeri kucağı boş olanların olsun inşallah.
Ör valla canım strese birebir.. Ben şapka ördüm yeğenime yılbaşı hediyesi. Bitti, şimdi ne örsem acep

kızlar ama olmaz ben ikiz istiyom:84::84::84::84:.lütfen dua ederken ikiz isteyenleri de düşünün tabiiki allah önce kucağı boş olanlara sonra onlarla birlikte bize de versin inş.bir de ben umutluyum bu konuda,bir kaç ay takip yaptırmıştım hep ikişerli büyüdü yumurtalarım,şimdi yine başladık bakalım ne alemdeler o yüzden ikiz için deliriyorum:82::82: bir daha yapma şansımda az malum rezerv az hepsi bir arada çoksın istiyorum

ohhhhhh çok iyi olmuş:79::79:bende öyle bir yere gitsem şöööyle açsam kollarımı bıraksam kendimi suya.annam canım deniz çektidoktor doktor doktor valla hayatımız doktor oldu hiç göresim yok benim lakin mecburiyet işte ahbap olcaz yakında zaten hepsiyle:94::94::94:spor çok iyi geldi kendime vakit ayırıyorum bir de kilo alıyorum sıkılaşayım istiyorum güzel bir hamiş olmak istiyoruuuuuuum kızlaar kimbilir bize ikinci kez hamişlik ne güzel yakışır dimiiiiiien güzel hamişler biz oluruz:79::79: birisi elimizde ikisi göbüşümüzde

Canım pardon yaaa ben senin ikiz istediğini bilmiyodum. Deniz dedi diye öle demiştim ben
Allah herkesin gönlüne göre versin Acemieracım. İkiz bakmak cesaret ister ama madem çok istiyosun yumurtalar çifter büyüyor inşallah olur canım benim.

AMANNN gelsinde ikiz gelsin

bakarız yaaaa
Allahım isteyen herkeze versin

acemiara bende ikiz istiyorum kayınvalidem bana hep ikiz ikiz olsun inşallah derdi bende dua mı beddua mı derdim istemiyordum çünkü ama şimdi istiyorum dua yada beddua umarım kadıncağızın dileği tutar:81:

annna bak bizim ikinciyi isteyenlare kıııız bu kadar ikiz çıkarmıkine:82::82::82: yeni bir topik açıyorum İKİNCİYİ İKİZ İSTEYENLER topiği allah herkesin gönlüne göre versin bir isteyene bir iki isteyene iki:87::87::87: sağlıklı olsunlar inş.gerisi çok önemli değil.bide bizi çok bekletmesinler artık lütfeeeeeeeeeeeen

acemiara bende ikiz istiyorum kayınvalidem bana hep ikiz ikiz olsun inşallah derdi bende dua mı beddua mı derdim istemiyordum çünkü ama şimdi istiyorum dua yada beddua umarım kadıncağızın dileği tutar:81:

inşaallah tutar canım.söylesene kayınvalidene bana da etsin o dua mı beddua mı olan laftan şaka bir yana hepimizin gönlüne göre olsun arkadaşım çok bekletmeden gelsin sağlıkla kucağımıza alalım

önemli değil canım hepimiz bebiş istiyoruz sağlıklı hayırlı bebişler.gerisi önemli değil.lakin ben bu ikiz fikrini atamıyorum aklımdan gerçekten de çok istiyorum,cahil cesareti dicem o da değil büyüttüm bir tane ama olsuuuuuuun ikiz olsun

AMANNN gelsinde ikiz gelsin

bakarız yaaaa
Allahım isteyen herkeze versin

becerikli hatunlarız biz biride bakarız ikiyide hadi kızlarrr çok çalışın bakem biri tutturamadık iki için daha çok çalışmak lazım denizcim doktora gitmiştin bir sonuç var mı nasıl bir tedavi başladı

ben ben ikiz hamile kaldım ama malesef biraz acemi olduğumuz için biri rahimde biride tüpteydi dış gebelik oldu tüpteki yüzünden rahimdekide gitti belki yine olur ailemizde ikiz çok bende istiyorum bakarım vallla kıkım çıkmaz yeterki olsunda offfff

kız sende mi:79::79: hayır ay tutlması falan yani başımıza mı vurdu bilmem kine şimdiye kadar kimse kaçız istediğini söylememişti.ya da ben farkında değildim ay dua niyetine geçse bari.....ikiz istiyoruuuuuuuuuuz bu arada geçmiş olsun canım yine olur benimde annanemde var annemde yok ama ben umutluyum......umut dünyası benimkide bakma işte kendimi avutuyorum doktor bir tane bile şans vermiyorama mucizelere inanırım ve bekliyorum mucizelerimi

kız sende mi:79::79: hayır ay tutlması falan yani başımıza mı vurdu bilmem kine şimdiye kadar kimse kaçız istediğini söylememişti.ya da ben farkında değildim ay dua niyetine geçse bari.....ikiz istiyoruuuuuuuuuuz bu arada geçmiş olsun canım yine olur benimde annanemde var annemde yok ama ben umutluyum......umut dünyası benimkide bakma işte kendimi avutuyorum doktor bir tane bile şans vermiyorama mucizelere inanırım ve bekliyorum mucizelerimi

bende ikiz istiyooooruuummm22 gün geçti adetim 2 kere test yaptım negatif hatta birini bu akşam yaptım kızlar kooocamaaann bi negatif sırıttı yinegögüslerim kaç gündür sızım sızım sızlıyoama yok yine beni aldattı adet..ooofff ooffff....ben kendimden ümidi kesmeye başladım haberiniz olsun farlutal aldırdım eşime bugün içmeye başladım..dr a gitmiycem bi adet olayım kendim alıp içicem klomeni valla kızlar kafayı yemek üzereyim yoruldum:78:neysee...

hepinizi öpüyorum inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum canlarıııımmm

Son düzenleme:
Ebrucum canım umutsuz konuşma böyle.. İnşallah yeni yılla beraber herşey güzel olur bizler için.

Maşallah yaa herkes ikiz:13: istiyomuşta kimsenin kimseden haberi yokmuş
Ayakta alkışlıyorum cesaretinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…