- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.441
hoşbulduk canısı pek gezme gibi değilde gidince gezme gibi oluyor mecburen biz yüzme havuzlarınında kimyasallarını temin ediyoruz canım hem malzemeyi götürmek hem havuzları kontrol etmek işte bu aradada gezmek için çıkıyoruz şehir dışına ortaya karışık gibi oldu ya idare et işte havuz güzeldi stres attım biraz ama hafta sonu dr vardı gidemedim burada olmadığım için ama bu hafta sonu muhakkak giderim inşallah çünkü benim oğlanın dişinde aparat var kontrole götüreceğim o yüzden mecbur çarşıya çıkmam gerekiyor o zaman da gideceğim inşallah iş yüzünden hafta içi çıkamıyorum tatlımsende spora başlamışsın ooooh çok iyi olmuş keşke bende gidebilsem:81:
kızlar ama olmaz ben ikiz istiyom:84::84::84::84:.lütfen dua ederken ikiz isteyenleri de düşününtabiiki allah önce kucağı boş olanlara sonra onlarla birlikte bize de versin inş.bir de ben umutluyum bu konuda,bir kaç ay takip yaptırmıştım hep ikişerli büyüdü yumurtalarım,şimdi yine başladık bakalım ne alemdeler o yüzden ikiz için deliriyorum :82::82: bir daha yapma şansımda az malum rezerv az hepsi bir arada çoksın istiyorum
Canım pardon yaaa ben senin ikiz istediğini bilmiyodum. Deniz dedi diye öle demiştim ben
Allah herkesin gönlüne göre versin Acemieracım. İkiz bakmak cesaret ister ama madem çok istiyosun yumurtalar çifter büyüyor inşallah olur canım benim.
[sıze="2"]amannnGelsinde ikiz gelsin
Bakarız yaaaa
allahım isteyen herkeze versin[/sıze]
2.bebek isteyen hatunları çok cesaretli gördüm:)) hepinize maşşallah bacılar.. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
acemiara bende ikiz istiyorum kayınvalidem bana hep ikiz ikiz olsun inşallah derdi bende dua mı beddua mı derdim istemiyordum çünkü ama şimdi istiyorum dua yada beddua umarım kadıncağızın dileği tutar:81:
Canım pardon yaaa ben senin ikiz istediğini bilmiyodum. Deniz dedi diye öle demiştim ben
Allah herkesin gönlüne göre versin Acemieracım. İkiz bakmak cesaret ister ama madem çok istiyosun yumurtalar çifter büyüyor inşallah olur canım benim.
AMANNNgelsinde ikiz gelsin
bakarız yaaaa
Allahım isteyen herkeze versin
ben ben ikiz hamile kaldım ama malesef biraz acemi olduğumuz için biri rahimde biride tüpteydi dış gebelik oldu tüpteki yüzünden rahimdekide gitti belki yine olur ailemizde ikiz çok bende istiyorum bakarım vallla kıkım çıkmaz yeterki olsunda offfff
ben ben ikiz hamile kaldım ama malesef biraz acemi olduğumuz için biri rahimde biride tüpteydi dış gebelik oldu tüpteki yüzünden rahimdekide gitti belki yine olur ailemizde ikiz çok bende istiyorum bakarım vallla kıkım çıkmaz yeterki olsunda offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?