- 30 Aralık 2008
- 438
- 6
- 96
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.461
becerikli hatunlarız biz biride bakarız ikiyidehadi kızlarrr çok çalışın bakem biri tutturamadık iki için daha çok çalışmak lazım denizcim doktora gitmiştin bir sonuç var mı nasıl bir tedavi başladı
merhaba arkadaslar ben cagla
2009nisan dogumlu bi kizim var iki aydirda korunmuyorum esimin israrlari uzerine ikinci bebise karar verdik.. dun bitti adetim bakalim bu ay olacak mii.
Ebrucum canım umutsuz konuşma böyle.. İnşallah yeni yılla beraber herşey güzel olur bizler için.
Maşallah yaa herkes ikiz:13: istiyomuşta kimsenin kimseden haberi yokmuş
Ayakta alkışlıyorum cesaretinizi.
çok sağol desteğin için canıım beniiimm..ama çok bunaldım her ay adet geçiyo her ay negatif..rahim ters döndü..annem,kaynanam illa seni ara ebelere götürelim diye başımın etini yiyolar..kaynanam kimden ne duyarsa onu uygula diye beni etkiliyo..kızım hergün kardeş istiyorum diye kızıyo ağlıyo...ooofff oofff.. :78:çok yoruldum çookk..ben bunalıma girmeyimde kimler girsin :97::96:ayrıyeten bulunduğum ilçede kadın doğum dr yok gelmiyo gelen kaçıyo nedense çoruma gitsem havalar soğudu kızımla zor oluyo..yani ne yapacağımı şaşırmış haldeyim ama bunaldım iyice Rabbim hayırlısını versin inşallah..çok üzgünüüümm çoookkk
Cnm herşey küçük meleklerimiz için tabiki bebek isteyeceğiz ama şuan olan meleklerimizde önemli üşütme cimcimeyiolur be tatlım rabbim ol dedimi herşey olur...
Biz sadece dua edelim :26:
Cnm serephone hapını verdi 5 gün kullan dedi 27 sinde bazartesi gel dedi
yumurtlama günlerim 25-27-29-30 günlerde ilişki dedi
pazartesi gidecem bakalım ...
hiç çatlatma iğnesi falan demedi ama kızlar verir diyor
bakalım kısmet cebimde parada yok inşallah ihtiyaç kalmaz çatlatma iğnesine
ebru sıkma canını.bak ben takıntı haline getirmekten biraz kurtuldum hormonlarım düştü,eskisi gibi değilim gebelikle ilgili hiçbirşey araştırmıyorum,bitkiler dahil,buraya sizinle sohbete giriyorum sonra vaktim varsa oyun oynuyorumçok sağol desteğin için canıım beniiimm..ama çok bunaldım her ay adet geçiyo her ay negatif..rahim ters döndü..annem,kaynanam illa seni ara ebelere götürelim diye başımın etini yiyolar..kaynanam kimden ne duyarsa onu uygula diye beni etkiliyo..kızım hergün kardeş istiyorum diye kızıyo ağlıyo...ooofff oofff.. :78:çok yoruldum çookk..ben bunalıma girmeyimde kimler girsin :97::96:ayrıyeten bulunduğum ilçede kadın doğum dr yok gelmiyo gelen kaçıyo nedense çoruma gitsem havalar soğudu kızımla zor oluyo..yani ne yapacağımı şaşırmış haldeyim ama bunaldım iyice Rabbim hayırlısını versin inşallah..çok üzgünüüümm çoookkk
2009nisan dogumlu bi kizim var iki aydirda korunmuyorum esimin israrlari uzerine ikinci bebise karar verdik.. dun bitti adetim bakalim bu ay olacak mii.
inşaallah tutar canım.söylesene kayınvalidene bana da etsin o dua mı beddua mı olan laftanşaka bir yana hepimizin gönlüne göre olsun arkadaşım çok bekletmeden gelsin sağlıkla kucağımıza alalım
ben ben ikiz hamile kaldım ama malesef biraz acemi olduğumuz için biri rahimde biride tüpteydi dış gebelik oldu tüpteki yüzünden rahimdekide gitti belki yine olur ailemizde ikiz çok bende istiyorum bakarım vallla kıkım çıkmaz yeterki olsunda offfff
hayırlısı olsun canım bizde merakla bekliyoruz vereceğin haberi tatlış:102::102::102:slmm kızlar zaman yaklaşıo benide heycan basıo Allah hayırlısını nasip etsin ikiz olmasını korkmakla beraber bende istiom
bende ikiz istiyooooruuummm22 gün geçti adetim 2 kere test yaptım negatif hatta birini bu akşam yaptım kızlar kooocamaaann bi negatif sırıttı yine gögüslerim kaç gündür sızım sızım sızlıyo ama yok yine beni aldattı adet..ooofff ooffff....ben kendimden ümidi kesmeye başladım haberiniz olsun farlutal aldırdım eşime bugün içmeye başladım..dr a gitmiycem bi adet olayım kendim alıp içicem klomeni valla kızlar kafayı yemek üzereyim yoruldum:78:neysee...
hepinizi öpüyorum inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum canlarıııımmm
Hoşgeldin Çağla, ne güzel şimdiden istemeniz... Aynı ben!! ama bende ki sorun eşim istemiyor((
Cnm serephone hapını verdi 5 gün kullan dedi 27 sinde bazartesi gel dedi
yumurtlama günlerim 25-27-29-30 günlerde ilişki dedi
pazartesi gidecem bakalım ...
hiç çatlatma iğnesi falan demedi ama kızlar verir diyor
bakalım kısmet cebimde parada yok inşallah ihtiyaç kalmaz çatlatma iğnesine
razı olmadı mı daha eşin canım ya hayır o isteyincede sen yapma diyeceğimde sen istiyorsun ömrümüz adamların nazıyla oynamakla geçiyor vallahi :88::88::88:
Aynen öyle canım yaaa. Acele etme dedi en son bende bıraktım... 10 gündür hiç laf açmadım daha da pek açacağımı sanmıyorum.. Tabi ne kadar dayanırım bilemem:111::111::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?