2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

merhaba arkadaslar ben cagla
2009nisan dogumlu bi kizim var iki aydirda korunmuyorum esimin israrlari uzerine ikinci bebise karar verdik.. dun bitti adetim bakalim bu ay olacak mii.

Cnm serephone hapını verdi 5 gün kullan dedi 27 sinde bazartesi gel dedi
yumurtlama günlerim 25-27-29-30 günlerde ilişki dedi
pazartesi gidecem bakalım ...
hiç çatlatma iğnesi falan demedi ama kızlar verir diyor
bakalım kısmet cebimde parada yok inşallah ihtiyaç kalmaz çatlatma iğnesine

2009nisan dogumlu bi kizim var iki aydirda korunmuyorum esimin israrlari uzerine ikinci bebise karar verdik.. dun bitti adetim bakalim bu ay olacak mii.

Hoşgeldin Çağla, ne güzel şimdiden istemeniz... Aynı ben!! ama bende ki sorun eşim istemiyor((

çok sağol desteğin için canıım beniiimm..ama çok bunaldım her ay adet geçiyo her ay negatif..rahim ters döndü..annem,kaynanam illa seni ara ebelere götürelim diye başımın etini yiyolar..kaynanam kimden ne duyarsa onu uygula diye beni etkiliyo..kızım hergün kardeş istiyorum diye kızıyo ağlıyo...ooofff oofff..:78:çok yoruldum çookk..ben bunalıma girmeyimde kimler girsin :97::96:ayrıyeten bulunduğum ilçede kadın doğum dr yok gelmiyo gelen kaçıyo nedenseçoruma gitsem havalar soğudu kızımla zor oluyo..yani ne yapacağımı şaşırmış haldeyim ama bunaldım iyice Rabbim hayırlısını versin inşallah..çok üzgünüüümm çoookkk

Cnm herşey küçük meleklerimiz için tabiki bebek isteyeceğiz ama şuan olan meleklerimizde önemli üşütme cimcimeyi olur be tatlım rabbim ol dedimi herşey olur...
Biz sadece dua edelim :26:

Cnm herşey küçük meleklerimiz için tabiki bebek isteyeceğiz ama şuan olan meleklerimizde önemli üşütme cimcimeyi olur be tatlım rabbim ol dedimi herşey olur...
Biz sadece dua edelim :26:

çok sağol denizcimm beniimm..tabi canım önemli olan yavrularımızın sağlığı sıhhati..ben kendimi saldım iyice bende güç kalmadı ...biraz ara vericem sanırım çok yoruldum..hamilelik düşüncesini bir türlü atamıyorum beynimden.:78:.Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inşallah..tek isteğimiz yavrularımıza kardeşfazla bişey değil Ya Rabbiiimm dualarımızı kabul eyle nolur..Rahmeti,merhameti sonsuz Rabbim..

günaydııııııınsıkma canını belki kendiliğinden çatlar gerek kalmaz iğneye...inş umutlarımız boşa gitmez:13:

ebru sıkma canını.bak ben takıntı haline getirmekten biraz kurtuldum hormonlarım düştü,eskisi gibi değilim gebelikle ilgili hiçbirşey araştırmıyorum,bitkiler dahil,buraya sizinle sohbete giriyorum sonra vaktim varsa oyun oynuyorumspor yapıyorum kendimi meşgul edecek şeylerle uğraşıyorum aklıma geldiğinde de komşuya kaçıyorum müzik dinliyorum kitap okuyorum el işi yapıyorum..kısacası uzaklaşmak için herşeyi yapıyorum....sadece kendim için,ruh sağlığım için.yoksa kafayı yememek elde değil....biz yine kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak.bak kendine hedef koy ne yapmak istediğine karar ver,yani şu zamanda şunu deniyeceğim de o zamana kadar da konuyu kapat ben denedim biraz işe yaradı.sonuçta evlatlarımız var yokluklarını göstermesin allah.ben şu birkaçgün içinde aldığım haberlerle olmayan evlatlarla imtahan olmanın daha kolay olduğuna karar verdim.kokusunu duyup yüzünü gördüğün evladın acısı daha büyük,o yüğzden daha büyük dert vermesin...inş olacak ama olana kadar bekliyeceğiz kendimizi yemenin bir anlamı yok evdekilere lazımızbak biz ikiz siparişi verdik senide ekleyelim mi

hoşgeldin çağla hayırlısı olsun canım.sen de istiyorsan tez zamanda kardeşi gelsin miniğinim

inşaallah tutar canım.söylesene kayınvalidene bana da etsin o dua mı beddua mı olan laftan şaka bir yana hepimizin gönlüne göre olsun arkadaşım çok bekletmeden gelsin sağlıkla kucağımıza alalım

inan öyle demişti bahçeyle uğraşıyordu bende eli yaralanmasın diye eldiven getirmiştim o zaman dediydi aslında dua niyetineydide bana beddua geldiydi birde eşimin hem amcasının hemde halasının ikizleri var ondan korkmuştum ama öğrendiğime göre kadın tarafında çoğul gebelik varsa ve 35 yaş üstündeyse olasılık daha çokmuş benim tarafımda hiç yok ama 36 yım yaştan tuttururum belki cidden kızlar çok cesur gördüm sizi herkes ikiz istermiş meğer Allah gönlünüze göre versin inşallah :87:birde demişsin ya tatlım Allah evlat acısı göstermesin amin canım Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın yeni bebek olursa başımın üstüne olmazsa Rabbim yavruma kocama ömür versin bende torun severim artık:119::119::119:

geçmiş olsun canım yine olur inşallah nasılsın görüşmeyeli

kessem ben keserdim ümidimi sen daha dur kaynana olmama az kalmış ben çocuk istiyorum sizin önünüzde benden daha çok zaman var bende yok o zaman ümit kesmek de yok rahmin düzeleceğinide biliyorsun hem birkaç arkadaş daha çıktı o durumda ve hiç biri kesmedi ümidini anlaştık mı?:129::129::129:

kısmet gülüm Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah zaten doktorlarla kanka olduk:94::94:

ebrucum üzgünüm sende ikiz istiyormuşsun bir de soruyom tövbe tövbe ben görmemişim senin mesajını ne güzel ikizlerimiz çoğaldı inş gönlümüze göre olur. bir de sakın umudunu kesme.doktor bana da hiç şans vermiyo ama sallayan kim ben iki tane istiyom:76::76:

razı olmadı mı daha eşin canım ya hayır o isteyincede sen yapma diyeceğimde sen istiyorsun ömrümüz adamların nazıyla oynamakla geçiyor vallahi :88::88::88:

Aynen öyle canım yaaa. Acele etme dedi en son bende bıraktım... 10 gündür hiç laf açmadım daha da pek açacağımı sanmıyorum.. Tabi ne kadar dayanırım bilemem:111::111::111:

Aynen öyle canım yaaa. Acele etme dedi en son bende bıraktım... 10 gündür hiç laf açmadım daha da pek açacağımı sanmıyorum.. Tabi ne kadar dayanırım bilemem:111::111::111:

canım eğer eşin korunuyorsa iğneleri ben sana yollarım merak etme:82::82::82: ben yapmadım çok pişmanım yapmak isteyenlere tam destek veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…