2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Günaydın herkezeeee....
Dün gece eşim bir bebek yapalım ikimiz büyütelim dedi
Ben hiç anlamadım ilkinden... dedi...
Allahım sonunda ağzından duydum inanamadım.. Cevap bile veremedim...
Şükürler olsun

flan hoşgeldin nasılsın:79::79::79:

iyiyim canısı sende ne var ne yok?dün eşime sana bir süpriz yapsam hiç de unutamasan dedim o da ne olur ki öyle unutamayacağım bir şey dedi gelsem hamileyim hemde ikiz desem birgün sana nasıl olur dedim?adam hadi gelde valizimi hazırlayalım dedi ben bu şoku kaldıramam giderim en azından valiz hazır olsunda kolay kaçayım dedi sen niyeti bozdun ikiz deyip duruyorsun korktum ben dedi

günaydın canım.ilkinde karışan çok mu olmuştu?:26::26: ama sanırım senin duymak istediğin bir sözmüş ne güzel de olmuş.

günaydın canım güldürdün beni.kaçacakmış hı? gelsinlerde kimse bir yere gitmez eminim,kız onlar minik minik mis kokulu şeyler değil kaçmak bir dakika yanından ayrılmayacak emin ol

günaydın canım.ilkinde karışan çok mu olmuştu?:26::26: ama sanırım senin duymak istediğin bir sözmüş ne güzel de olmuş.

Cnm ilki plansız olmuştu bu planlı olacak 12 aydır.. Süpriz yapacağım eşime ama ağzınday duymak ayrı bir zevkmişşşş....

haklı adammm benimkide düşer bayılır

Oyyyy canım benim içimden geçmiyo değil ama o günahın altına da girmek istemiyorum..

katılıyorum canım ya bende o yüzden yapamamıştım ama şimdi anlatıyorum böyle yapçaktım diye yapsaymışın keşke ben nereden bileyim böyle olacağını diyordur bakalım vardır bir zamanı

Slm kızlar napıonuz bende heycan dorukta son 3 gün valla büyük şehirde olsam şimdi çoktan test alıp yapmıştım bizim burası çok küçük herkes birbirini tanıyo geçen ay 3 test almıştım adetim 6 gün geçince hepsii kullandım şimdi utanıom gidip almaya meraktanda çatlıom offfffffff

Bide ne iğnesinden bahsetmişsiniz ben anlamadım :26:

az kalmış canım son günler hiç geçmek bilmiyo değil mi bir gün 48 saat oluyo sanki umarım hamilesindir iğne meselesi şu ki pre.......tif i delmek için kulanacağımız bir araç yaramazlık yapçaz yani vicdanımız el verirse

günaydıııınn güzel anneleerr..nasılsınız bakalım canlarıım..topiğimize yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefa gelmişler.. ben bugün adet oldum çook sevinçliyimçok şükür geldi sonunda bu ay kendim klomen alıp içicem ovulasyon testi yapacam bakalım tutturabilecek miyim..birde ateş ölçümü yapayım diyorum ama o belli değil karar vermedim..hayırlısı inşallah..

:79::79::79:

Ebrucum hayırlı olsun adetin.. hi hi hiii adet gündaşım benim:))))) Bayağı bekletti bu adet seni dimi. Sanırım 2 aya yaklaşmıştı..

Aaaahhh o vicdan el vermez anacım... Biz de böööle bön bön keyiflerinin yetmesini bekleriz.

Ebrucum hayırlı olsun adetin.. hi hi hiii adet gündaşım benim:))))) Bayağı bekletti bu adet seni dimi. Sanırım 2 aya yaklaşmıştı..

sağol canıım beniim..dünden başladı benim adet.sende mi bugün adet oldun yoksa.bugün 2. günümevet 4 gün daha olmasaydım tam 2 ay geçmiş olacaktı:78:çok bekletti beni çok üzdü bu adet kolmen alıp yarın içmeye başlıycam kendim dr luk yapacam ne yapayım artık kaderde ne varsa o olur birtaneeemm değil mi kızz söyle hadi bakeemm..keyfim yerine geldi vallaaaama eşimin keyfi kaçtı haliylezavallım beniiimm

kızlaaaar ben geldim çoook yorgunum oğlan hastalandı klasik olarak bademcik iltihabı biz zaten her sene rutine bağladık bir posta ziyaret eder o da iğnesiz hastanesiz geçmez iki gündür perişan oldum birde ateşi çok çıkar böyle olunca uykuda haram şimdi toparladı biraz şükür bende kendime gelmeye çalışıyorum işte bunları bile bile tekrar çocuk istiyorum ya hayret ediyorum kendime :96:

Öyle canım valla.. Kader kısmet... Olacağı varsa oluyor zaten.. kırmızı beni bugün buldu :)) Bak bana kaç ay uğraştım ikna olmadı bende bıraktım.. kader kısmet hayırlısı olsun.. başka uğraşlar buluyorum kendime.. çok iyi geliyor atıyorum kafamdan o düşünceyi.. Yeğenime şapka ördüm, kızımın odasına sakallı ipten perde yaptım(parfa mı diyolar ne varya hani tülün üstüne yanlara tutturulan) şimdi mutfak perdemin üstüne yapıyorum sakallı ipten kısa parfa:)))) vakit geçiriyorum işte napıyım

Falncım canım çoooook geçmiş olsun.. Bademcik ameliyatı olup kurtulma şansı yokmu? her sene çekiyormu böyle.. Yazık kuzuya da yaa üzüldüm.. Boğaz kötü, tüm vücut dengesini bozuyor((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…