- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.501
Öyle canım valla.. Kader kısmet... Olacağı varsa oluyor zaten.. kırmızı beni bugün buldu:)) Bak bana kaç ay uğraştım ikna olmadı bende bıraktım.. kader kısmet hayırlısı olsun.. başka uğraşlar buluyorum kendime.. çok iyi geliyor atıyorum kafamdan o düşünceyi.. Yeğenime şapka ördüm, kızımın odasına sakallı ipten perde yaptım(parfa mı diyolar ne varya hani tülün üstüne yanlara tutturulan) şimdi mutfak perdemin üstüne yapıyorum sakallı ipten kısa parfa:)))) vakit geçiriyorum işte napıyım
kızlaaaar ben geldim çoook yorgunum oğlan hastalandı klasik olarak bademcik iltihabı biz zaten her sene rutine bağladık bir posta ziyaret eder o da iğnesiz hastanesiz geçmez iki gündür perişan oldum birde ateşi çok çıkar böyle olunca uykuda haram şimdi toparladı biraz şükür bende kendime gelmeye çalışıyorum işte bunları bile bile tekrar çocuk istiyorum ya hayret ediyorum kendime :96:
Ebrucum senin canın sağolsun, sen iyi ol mutlu ol.. Ben sana yapar gönderirim perdelerden.. Benim hiç yapamadığım şey yemeni oyası
İnşallah bundan sonra adetlerin hep düzenli olur..
Benimde ikinci bebek aklıma düştüğünden beri adetlerim hep 2-3 gün önce oluyor.. Psikolojik mi, bi işaret mi bilmiyorum:26: Tüm ikinci bebiş isteyenlerin hakkında hayırlısı olsun.. Tabi ikiz isteyenlerinde
günaydın kızlar benide aranıza alın 6 yaşında kızım var 2.için 3 yıldır uraşıyoruz bugün hamile olduğumu öğrendim kızlar dua edin inşallah bu sefer bebişimin kalp atışlarını duyarım 2 hafta nasıl beklicem bilemiyorum o kadar çok sorunlu gebelik geçirdimki inşallah bunun sonucu iyi güzel olur
günaydın kızlar benide aranıza alın 6 yaşında kızım var 2.için 3 yıldır uraşıyoruz bugün hamile olduğumu öğrendim kızlar dua edin inşallah bu sefer bebişimin kalp atışlarını duyarım 2 hafta nasıl beklicem bilemiyorum o kadar çok sorunlu gebelik geçirdimki inşallah bunun sonucu iyi güzel olur
günaydın şekerler bugünden itibaren kırmızıları beklıom bakalım pek umudum yok çünkü dün test yaptım olsa çıkardı benceeee[/QUOTE
günaydın canım,kusura bakma seni atlamışım şöyle bir göz gezdireyim atladığım kimse varmı dedim iyiki demişimsende mi bekliyon kırmızıları hamile olsan iyiydi gerçi sevinecektik bir hamilemiz daha var diye olsuuuun biz bu yılbaşı kırmızıları kutluyoruz konsepte uygun olsun diye adamların çok hoşuna gitmesede
deniiiiiz günaydıııııııııınnasılsın canım nasıl gidiyor
Falncım canım çoooook geçmiş olsun.. Bademcik ameliyatı olup kurtulma şansı yokmu? her sene çekiyormu böyle.. Yazık kuzuya da yaa üzüldüm.. Boğaz kötü, tüm vücut dengesini bozuyor((
çok sağol canıım beniimm..bende tığ işini severim..örgüyle pek aram yok..ama öğrenmeyi istiyorum inşallah..inşallah adetlerimde düzelir başka bişey istemem..amiiinn diyorum duan için..bende ikiz olmasını çok istiyorum bakımı zor ama olsun hep beraber büyürler..sırf ikiz olması için aşılama istiyorum aslında:26:ama hayırlısı belki Rabbim mucize olarak gönderir bizlere hediyelerimizi..amiinn..
günaydın şekerler bugünden itibaren kırmızıları beklıom bakalım pek umudum yok çünkü dün test yaptım olsa çıkardı benceeee
İyi gidiyor cnm senin
Dün gece doktoruma gittim yumurtalarım büyümüş çatlayacaklarr... herhangi bişey vermedi.
gün aşırı ilişki istedi.. Allahın izniyle bu aydan umutluyum bakalım
acemiara sağol kuzum geçmiş olsun dileklerin için ne yapacaksın işte bu işler böyle doğurunca bitmiyor herşey yeni başlıyor:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?