2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

en iyisini yapmışsın canım ne güzel imrendim sana..bana da yap perdelerden bende yemeni oyası başladım yazın hediye vermek için akrabalara..güle güle kullan perdelerini ellerine sağlık canım beniim..hakkımızda hayırlısı olsun ..benim adet gecikmeden gelsinde başka bişey istemiyorum..çünkü her geciktiği ay ümitleniyorummalesef

canım çok geçmiş olsun delikanlıya..inşallah kısa sürede atlatır hayırlısıyla..boğazını sar yumuşak bir yemeniyle sıcak tut bademcikler rahatlar biraz..tekrar geçmiş olsun canım beniim..

Ebrucum senin canın sağolsun, sen iyi ol mutlu ol.. Ben sana yapar gönderirim perdelerden.. Benim hiç yapamadığım şey yemeni oyası

İnşallah bundan sonra adetlerin hep düzenli olur..

Benimde ikinci bebek aklıma düştüğünden beri adetlerim hep 2-3 gün önce oluyor.. Psikolojik mi, bi işaret mi bilmiyorum:26: Tüm ikinci bebiş isteyenlerin hakkında hayırlısı olsun.. Tabi ikiz isteyenlerinde

Son düzenleme:

çok sağol canıım beniimm..bende tığ işini severim..örgüyle pek aram yok..ama öğrenmeyi istiyorum inşallah..inşallah adetlerimde düzelir başka bişey istemem..amiiinn diyorum duan için..bende ikiz olmasını çok istiyorum bakımı zor ama olsun hep beraber büyürler..sırf ikiz olması için aşılama istiyorum aslında:26:ama hayırlısı belki Rabbim mucize olarak gönderir bizlere hediyelerimizi..amiinn..

2010 u kapatıyoruz galiba hamilesiz((

Neyse hanımlar huzurluyuz, mutluyuz, umutluyuz... 2011 Yılı hatta ilk yarısı bu topik 2.bebişlerle, ikiz isteyenlerin ikiz bebişleriyle dolsun taşsın...

günaydın kızlar benide aranıza alın 6 yaşında kızım var 2.için 3 yıldır uraşıyoruz bugün hamile olduğumu öğrendim kızlar dua edin inşallah bu sefer bebişimin kalp atışlarını duyarım 2 hafta nasıl beklicem bilemiyorum o kadar çok sorunlu gebelik geçirdimki inşallah bunun sonucu iyi güzel olur

Cnm adına sevindim. Duyarsın inşallah bebişinin kalp atışlarını...

Bu arada herkezeeeeeeeeeeeee günaydınnnnn

günaydııııııııııııııın herkese:79::80::81:

flaan çok geçmiş olsun canım

ebruuuu kız hayırlı olsun kırmızıların gözün aydın tabii benimde ben de dün oldumbaşla bakalım kendi tedavine bende geçen sefer doktorda çok konuşmuşum galiba sen ne iş yapıyon dedi ev hanımıyım dedim ,sen çok şey biliyon hemşire zannettim dedi:92::92::90::90:hatta tahlil sonucuna bile kendi bakmadı sen biliyon nasıl olsa diye bu adetimde kontrole gidince söylücem sonucu:90::90:

birtanem hoşgelmiş seninde adetin topikçek kırmızıya boyanıyoruz yılbaşıya özel dilekleriniz kabul olsun tabii ikizler için edilen dileklerde

deniiiiiz günaydıııııııııın nasılsın canım nasıl gidiyor

hoşgelmişsin canım hayırlı olsun umutların boşa çıkmasın,sevinçlerle gelsin bebeğin çabucak al kucağına sağlıkla

deniiiiiz günaydıııııııııın nasılsın canım nasıl gidiyor

İyi gidiyor cnm senin

Dün gece doktoruma gittim yumurtalarım büyümüş çatlayacaklarr... herhangi bişey vermedi.
gün aşırı ilişki istedi.. Allahın izniyle bu aydan umutluyum bakalım

Falncım canım çoooook geçmiş olsun.. Bademcik ameliyatı olup kurtulma şansı yokmu? her sene çekiyormu böyle.. Yazık kuzuya da yaa üzüldüm.. Boğaz kötü, tüm vücut dengesini bozuyor((

sağol canım ya ameliyatı hiç düşünmedik çünkü riskleri varmış maalesef her sene böyle bir posta yaşarız bu kabusu ateş çok çıkıyor ben ateşten çok korkarım be gülüm ya yaşı büyük gerçi ama yinede korkarım

inşallah düzelir canım denge bozulunca birde onu düzeltmeye çalışıyoruz ben geçen 2 ay ne çektim 10-15 günde bir oldum birde dr düzenli mi diye sorduydu bende düzenli dediydim Allah'tan toparladı yoksa dr yolu göründüydü bana :94:bu arada geçmiş olsun dileklerin için çok sağol gülüm Rabbim dermansız dert vermesin her sene oluruz biz bir posta bademcikten nefret ediyorum:95::95::95:

hoşgeldin canısı inşallah çoook sağlıklı bir gebelik geçirirsin minişini de sağlıkla kucağına alırsın darısı başımıza

acemiara sağol kuzum geçmiş olsun dileklerin için ne yapacaksın işte bu işler böyle doğurunca bitmiyor herşey yeni başlıyor:93:

Kızlar bu yılbaşı çoğumuz kırmızı takılıyoruz he
İnşallah bu çoğu kişi için son kırmızı olur (ben çok küçük çokminik bi ihtimal) ve hamiş haberleri alırız bol bol :89:

merhaba kızlar hepiniz nasılsınız benim bu ayda umudum yok pek çalışma olmadı düğün telaşındandolayı bide çok kötü üşütüm halim kalmadı neyse 2011 de hamile kalırız işllahh çevremdekiler hepsi hamile ooffff bende görecekmiyim bide istemediklerini söylüyorlar kazayla oldu offf o kaza bizede uğrayı verse ne :26lur birgün

İyi gidiyor cnm senin

Dün gece doktoruma gittim yumurtalarım büyümüş çatlayacaklarr... herhangi bişey vermedi.
gün aşırı ilişki istedi.. Allahın izniyle bu aydan umutluyum bakalım

benimde iyi gidiyordur herhal bakalım yarın doktora gitçem yumurtam varmı yok mu belli olur keşkem şöyle birkaç tane olsa da yüzüm gülse seninkilerde güzel büyümüş hadi bakalım ilk hamiş sen ol topikte bekleyenler arasında sonrada sırayla peşinden geliriz bakarsın:82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…