2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

bende istiyom o kazadan ferhatçım bakma sen onlara bizimkiler çok kıymetli olacaklar ondan naz yapıyorlar.hıh bizde yaptık bir tane onlar gibi, onlar gelsinlerde zoru başarsınlar bizim gibi.........:82::82::82:

evet canım yılbaşına kırmızılarla giriyoruz maleseeef...bizler için hava hoş ama herifler için sıkıntı inşallah yeni yıl hepimiz için hayırlı,sağlıklı,sıhhatli bir yıl olur..Rabbim dileklerimizi kabul eder inşallah..bu seneden çok umutluyum inşallah..umutlarım tükenmez bu senetüm dualarımıza amiiinnn diyorum..

Hamile olupta off istemiyordum, kazayla oldu diyenlere SİNİR oluyorum sinir
Kazayla nasıl olur yaaa.. bu kadar mı cahil bu insanlar.. Dediğin gibi bizi niye bulmuyo peki bu kazalar.
Neyse sinirlenmeyim ben, inşallah zamanı gelince burdan hepimiz duyururuz hamileliğimizi

günaydın canım,kusura bakma seni atlamışım şöyle bir göz gezdireyim atladığım kimse varmı dedim iyiki demişim sende mi bekliyon kırmızılarıhamile olsan iyiydi gerçi sevinecektik bir hamilemiz daha var diye olsuuuun biz bu yılbaşı kırmızıları kutluyoruz konsepte uygun olsun diye adamların çok hoşuna gitmesede

KIZ SENİ NE DİYİM ÇOK GÜLDÜRÜYON BENİ KONSEPT FALAN

BUGÜN ÇOK SEVDİĞİM Bİ ARKADAŞIM 2. YE HAMİLE OLD ÖĞRENDİ NE OLUR PEŞİMDEN GEL DEYİP DURDU HAMİLE KADININ DUASI KABUL OLUR BELKİ

FLANCIM 28 ARALIKTI REGL GÜNÜM AMA HAFIZA MÜKEMMEL BUGÜN TEŞRİF ETMEDİLER KIRMIZILAR BAKALIM YARINDA GELMEZLERSE PERŞEMBE İLE GİDİYOM DOLGU İÇİN ONDAN ÖNCE Bİ KAN TESTİ YAPTIRIRIM İÇİM RAHAT ETSİN DİYE YOKSA DOLGU YAPTIRAMAM

YA BİDE FLANCIM ÇOK GÜZEL DENK GELDİ ZAMPİNG YAPARKEN TV DE DİYODULARKİ BOĞAZ AĞRISIYLA BERABER ATEŞ VARSA BİKAÇ GÜN SÜRÜYOSA VEDE BERABERİNDE BURUN AKINTISI ÖKSÜRÜK HAPŞIRIK YOKSA KÜLTÜR YAPILMALIYMIŞ Bİ HASTALIKTAN BAHSEDİYOLARDI ASLINDA 1 İĞNEYLE 1 GÜNDE İYELEŞECEK ÇOCUK ANTİBİYOTİKLE DOLDURULUP BOŞ YERE ATEŞ ÇIKIYOMUŞ VE BU YENİ TANIMLANAN Bİ HASTALIKMIŞ VALLA Bİ BAKTIR İSTERSEN YADA SAMANYOLUNDA YEŞİL ELMADA ÇIKTI BUGÜN NETTEN İZLE Bİ BENCE:94:

günaydııııın kızlar.doktora gidiyorum şimdi,gerçi akşamı bulur gelmem ama iyi dileklerde bulunun benim için.gece uyuyamadım hiç yumurtan yok dicek diye düne kadar iyiydim niye sitres yaptım bilmiyoooooom

Cnm bekiyoruz.. İyi haberlerle gel inşallah

kızlar tünaydın hemen kaçacağım çünkü günlerdir ertelemek zorunda kaldığım dr a bugün gidebileceğim sanırım umarım dozajı biraz düşürürüz yarın haber veririm inşallah bu arada çelikciğim dediğini araştıracağım

hadi bakalım cnm sende hayırlı haberlerle dön

kimse uğramamış topiğe ama ben işimi bitirip geldim.birsürü yumurtam vaaaaaaaaaar saymadık bile.iki senedir en fazla 4 yumurta görüyorduk.şimdi gayet normal dedi.fsh da düştü.:82::82::82::82::82::82:klomen verdi bakalım pazartesi kontrole gel dedi.ilk defa klomen kullancam.normalde ikişer büyüyor zaten kaç tane büyücek bakalım.büyümesinden ziyade bir de kaliteli olsalar var ya yemede yanında yatkistim de gitmiş süper haberler aldım bugün inş devamı gelir:81:

Ayyyyyyyy nasıl sevindim canım anlatamam.. İçim kıpır kıpır oldu. Senin sevincini düşünemiyorum bile.
Klomeni bi kullan bakalım.. belki yumurtaların kalitelidir, hatta iso9000 belgelisinden:76::76::76:
Hadi hayırlısı bakalım, topiğin bçyle güzel haberlere ihtiyacı vardı... Yumoşlarına 40.000 kere Maşallah nazar değmesin

ay cnm çok sevindim yumurtaların çiffter çifter bebek olur inş ne güzellllll
inş flandanda iyi haberler alırız

gelelim bana kırmızılar gelemedi sinir oluyom aslında hevesleniom sonra fos çıkıyoyarın dr gitcem inş

çok sağol birtanem .gerçekten çok sevindim çok uzun zamandır kendimle ilgili böyle güzel haberler duymamıştım kız onlar bir kaliteli olsun üzerlerine bastırmazsam o belgeden aha da yazıyom erkenden de havaya girmak istemiyorum ama eşimde bende çok sevindik bu bile başarı,

inş çifter olurlar doktor benim elim uğurludur benim hastalarım çabuk hamile kalıyorlar dedi.ben yeni başladım bu doktora.reiki falan mı diyorlar kendisi enerji ile ilgili birşey yapıyormuş,ellerimi de çok kullanırım ben diyor...inş doğru insandır da vesile olur:82:
doktora git bakalım bir tahlil ister belki.benim aklıma iki şey geliyor bir geç döllenme ikincisi de stresten gelmiyor...umarım geç döllenmedir

canıım beniimm çoook sevindim senin adınaane güzel haberler almışsın..klomeni kullan canım zaten klomen yumoşları büyütüp kaliteyi arttırıyoben bu ay kendi kendime kullanıyom bakalım kist mi olur bebek mi bilemiyorum..ama en azından sömestır tatilinde adetim denk gelir bende dr a giderimhadi bakalım bismillah de içmeye başla haplarını inşallah hayırlı sonuçlanır tedavin..amiinn

Son düzenleme:
acemiaracığım çok sevindim canım senin adına dr hayırlara vesile olsun inşallahbu arada bende iyi haberler yok maalesef hiç düşürmedi 15 gün daha geçmesi gerekiyormuş çünkü mevsim daha oturmamış sıkıldım ama yok bahara girerken riskli yok kış daha tam gelmedi mevsim oturmadı cidden sıkıldım ama :95::95::95:daha da kötüsü dün benim dr hiç iyi değildi dediklerimi anladığından bile şüpheliyim çünkü bir şeyi 5 kere tekrarladım sanki rüyada gibiydi hani söylenenleri duyarsın cevap veremezsin versen de saçma sapan şeyler çıkarya ortaya aynen öyleydi bana hamilelik boyunca kesinlikle ilaç vermeyeceğini söylemişti zaten de en azından çok kötülersen ilaçsız aşarız demişti bende çok güvenmiştim umarım kısa zamanda toparlar yoksa ben bu dönemi zor atlatırım çooook üzgünüm yani

inş canım yaaa.güzel dilekleriniz için teşekkür ederim çok heycanlanmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum,geçen ay nasıl hiç bu konuyla ilgilenmedim şimdide başarabilirsem öyle yapmayı düşünüyorum gerçekten işe yaradı galiba....kafamı meşgul etmeye çalışıyorum dur bakalım ocak uğurlu gelir belki hepimize denizde klomen kullanıyordu herhalde.. bu yılbaşı hem kırmızıyız hem klomenci :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…