- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.521
merhaba kızlar hepiniz nasılsınız benim bu ayda umudum yok pek çalışma olmadı düğün telaşındandolayı bide çok kötü üşütüm halim kalmadı neyse 2011 de hamile kalırız işllahh çevremdekiler hepsi hamile ooffff bende görecekmiyim bide istemediklerini söylüyorlar kazayla oldu offf o kaza bizede uğrayı verse ne :26lur birgün
Kızlar bu yılbaşı çoğumuz kırmızı takılıyoruz he
İnşallah bu çoğu kişi için son kırmızı olur (ben çok küçük çokminik bi ihtimal) ve hamiş haberleri alırız bol bol :89:
merhaba kızlar hepiniz nasılsınız benim bu ayda umudum yok pek çalışma olmadı düğün telaşındandolayı bide çok kötü üşütüm halim kalmadı neyse 2011 de hamile kalırız işllahh çevremdekiler hepsi hamile ooffff bende görecekmiyim bide istemediklerini söylüyorlar kazayla oldu offf o kaza bizede uğrayı verse ne :26lur birgün
günaydııııın kızlar.doktora gidiyorum şimdi,gerçi akşamı bulur gelmem ama iyi dileklerde bulunun benim için.gece uyuyamadım hiç yumurtan yok dicek diyedüne kadar iyiydim niye sitres yaptım bilmiyoooooom
kızlar tünaydın hemen kaçacağım çünkü günlerdir ertelemek zorunda kaldığım dr a bugün gidebileceğim sanırım umarım dozajı biraz düşürürüz yarın haber veririm inşallah bu arada çelikciğim dediğini araştıracağım
kimse uğramamış topiğe ama ben işimi bitirip geldim.birsürü yumurtam vaaaaaaaaaarsaymadık bile.iki senedir en fazla 4 yumurta görüyorduk.şimdi gayet normal dedi.fsh da düştü.:82::82::82::82::82::82:klomen verdi bakalım pazartesi kontrole gel dedi.ilk defa klomen kullancam.normalde ikişer büyüyor zaten kaç tane büyücek bakalım.büyümesinden ziyade bir de kaliteli olsalar var ya yemede yanında yat kistim de gitmiş süper haberler aldım bugün inş devamı gelir:81:
ofsss,,,,,, offsss,,,offfsss
Ayyyyyyyy nasıl sevindim canım anlatamam.. İçim kıpır kıpır oldu.Senin sevincini düşünemiyorum bile.
Klomeni bi kullan bakalım.. belki yumurtaların kalitelidir, hatta iso9000 belgelisinden:76::76::76:
Hadi hayırlısı bakalım, topiğin bçyle güzel haberlere ihtiyacı vardı... Yumoşlarına 40.000 kere Maşallah nazar değmesin
ay cnm çok sevindim yumurtaların çiffter çifter bebek olur inş ne güzellllll
inş flandanda iyi haberler alırız
gelelim bana kırmızılar gelemedi sinir oluyom aslında hevesleniom sonra fos çıkıyoyarın dr gitcem inş
kimse uğramamış topiğe ama ben işimi bitirip geldim.birsürü yumurtam vaaaaaaaaaarsaymadık bile.iki senedir en fazla 4 yumurta görüyorduk.şimdi gayet normal dedi.fsh da düştü.:82::82::82::82::82::82:klomen verdi bakalım pazartesi kontrole gel dedi.ilk defa klomen kullancam.normalde ikişer büyüyor zaten kaç tane büyücek bakalım.büyümesinden ziyade bir de kaliteli olsalar var ya yemede yanında yat kistim de gitmiş süper haberler aldım bugün inş devamı gelir:81:
canıım beniimm çoook sevindim senin adınaane güzel haberler almışsın ..klomeni kullan canım zaten klomen yumoşları büyütüp kaliteyi arttırıyo ben bu ay kendi kendime kullanıyom bakalım kist mi olur bebek mi bilemiyorum..ama en azından sömestır tatilinde adetim denk gelir bende dr a giderim hadi bakalım bismillah de içmeye başla haplarını inşallah hayırlı sonuçlanır tedavin..amiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?