2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızla ben klomenden nefret ediyorum bana hiç yaramadı malesef bi keresinde eulandım 5 tane tek ikiz gebe kaldım dış gebelik oldu kist sonrada yine kulandık yine bir sürü kist oldu yani bana yaramadı ama işalllh size yarar klomen herşeyin hayırlısı olsun hakımızda

anam onların işide zor be.en iyi hastasının sen olduğunu düşünürsek ki öyle diğer hastaları mahfediyordur onu bir de evde eş çocuk sorunu ohoooo o doktorun kesin pskoloğa ihtiyacı var...:86::86: sıkma canını arkadaşım sabret ne yapalım gelcek onunda vakti,bak çok sıkılırsan bu sefer bir çeyrek arttıralım falan der allah korusun..ne yaparsa yapsın bahara kesin kesçek zaten o aylarda iyi hissetmeyen kimse yok..hamile kalırsan zaten ilk başta biraz tetikliyormuş sonra hormonlar oturunca hiçbir sıkıntı olmuyormuş ben araştırmıştım biraz,malum bende de var..ne yapalım sen onun keyfini bekliyon bizde yumurtaların,her halukarda bekliyoruz ama en azından senin yolun sonu var biz önümüzü görmeden çırpınıyoruz.bir dahakine güzel haberlerle dönersin inş,o zamana kadar çoooooook iyi olmalıyız

bilmiyorum ki canım bende ilk defa kullancam inş yarar,doktor takip etçek gerçi....ben belki kalitesini arttırır diye kabul ettim yoksa yumurtam olunca büyüyor benim..tüp denicem birsürü hormon alcam bakalım en azından en çoğuna doğru gidiyoruz...keşke bunlara gerek kalmasa

slm kızlar bugün 11 de dişçi de kontrolüm vardı ama kırmızılar gelmediği içn korktum önce kan testi yaptırdım negatif geç kaldıgım için dr da dişimi yapmadı bosu bosuna 2 saatlik yolu gittik geldik kırmızılarda gelmedi durum vahim yani

Canım boşver takma kafana. Bak biz attık fikri üstümüzden şimdi daha rahatız. Dişini yaptırabilseydin keşke çıkardı aradan:44:

kızlar işlerimi bitirip gireyim dedim ama malum bugün ay sonu artı yıl sonu bitiremedim ama yeni yılınızı kutlamadan geçemezdim hepinizin yeni yılı kutlu olsun hayırlara vesile olsun bol bol bebiş gelsin inşallah kocaman kocaman öpücükler haaaa dur unutmadan serpil vardı hatırlar mısınız bilmiyorum hamileymiş kaçtım

herkese mutlu yıllaaaaaaaar yeni yıl hepimize sağlık mutluluk huzur ve sağlıklı bebişler getirsiiiiiiiin bol bebişli bir yıl diliyorum arkadaşlar

Aslının hamileliği 2, bebek 3 olduğuna göre, ilki ikizdir... Ama nasıl oldu bilin bakalım dediğine göre normal bişi olmadığı kesin.. Belki önce tedaviyle ikiz olmuş olabilir veya önce normal olup şimdiki ikiz olabilir. Olasılık çok yani.. Herkesin hakkında hayırlısı olsun bu yeni yılda.

Ben 8.aydan beri takılıyorum buraya hatırlayamadım.. Nicki neydi.. Allah tamamına erdirsin, darısı başımıza.

kızlar yeni yıl çoook güzel olsun inşallah ama benim için çok iyi başlamadı zaten iş yoğundu yıl sonu devirleri bilmem ne derken yoruldum sonra da hastalandım fena üşütmüşüm hasta yatıyorum şu anda eşim lütfetti 2-3 gün yatda dinlen dedi evdeyim oğlanın bilgisayarından açtım ne var ne yok bakayım dedim ortalarda görünmezsem haberiniz olsun çooook öptümbirtanem serpil melis olarak geçiyordu belki hatırlarsın

mehaba kızlar nasılsınız bakalım bugün adet günüm benim ama her zamanki gibi yine umuudm yok eğerki adette olsam tedaviye başlayacam işallhh bu seferde tutar hepimiz birlikte hamile kalırız işallhhhhhhhhhh

selam kızlaaarrr..nasılsınız bakalım flan canım arkadaşım geçmiş olsun ..güzel güzel dinlen oldu mu ben pazar günü bir ara ebeye gittim..kadın eskiden beri ters rahimleri çeviriyomuş,köyde doğum ebeliği yapıyomuş kadın çok iyi bi teyzeydi..ters olan rahmimi çevirdi sola doğru kaymış öyle dedi kadın ..birde camuz sütünün buğuna 2 gün otur dedi zaten kendimde bu ay klomen içtim bilmiyorum yumoşlar büyüdü mü? bakalım bizim dr luğumuz tutacak mı?bu ayda olmazsa hazirana kadar kendi haline bırakıcam ama belki sömestır tatilinde bir kere daha dr a giderim sonra bırakırım..haziran temmuz gibi aşılama için ankaraya giderim..hayırlısı bakalım..bende durumlar böyle canlarıım..hepinizi öpüyorum..ara ara gelip yazdıklarınızı okuyorum..sorusu olan mesaj atsın

Canım meraba. inşallah ebe dediği gibi düzeltmiştir. bazen kocakarı ilaçları bile derman oluyor. gerçi bu ilaç değil ama olsun inşallah Kurban olduğum Allah bu yıl hepimizin kucağını bi kez daha doldurup bizi sevindirir. Ankara ya giderim aşılama için demişsinya şimdiden heyecanlandım varya.. Buralara gelirsen mutlaka görüşelim olurmu?

Son düzenleme:

inşallah canım beniim..yaz tatilinde gelmeyi düşünüyorum Ankara ya..hem tedavi için hemde gezmeye..akrabamız çok Ankara da..dayım,amcam,abim vs.hepsi orda..abim hıfzısııhha da çalışıyo..oda çok ısrar ediyo yengemle..yazın dayımların düğünü var ona da gelmeyi düşünüyorum inşallah..inşallah görüşürüz canım beniim..hangi semttesin özelden yaz bakem tanıdık var mı sana yakın..inşallah aşılamaya ihtiyaç kalmadan hamiş kalırım bu ay..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..amiiiinnn...:16:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…