- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.541
acemiaracığım çok sevindim canım senin adına dr hayırlara vesile olsun inşallahbu arada bende iyi haberler yok maalesef hiç düşürmedi 15 gün daha geçmesi gerekiyormuş çünkü mevsim daha oturmamış sıkıldım ama yok bahara girerken riskli yok kış daha tam gelmedi mevsim oturmadı cidden sıkıldım ama :95::95::95:daha da kötüsü dün benim dr hiç iyi değildi dediklerimi anladığından bile şüpheliyim çünkü bir şeyi 5 kere tekrarladım sanki rüyada gibiydi hani söylenenleri duyarsın cevap veremezsin versen de saçma sapan şeyler çıkarya ortaya aynen öyleydi bana hamilelik boyunca kesinlikle ilaç vermeyeceğini söylemişti zaten de en azından çok kötülersen ilaçsız aşarız demişti bende çok güvenmiştim umarım kısa zamanda toparlar yoksa ben bu dönemi zor atlatırım çooook üzgünüm yani
kızla ben klomenden nefret ediyorum bana hiç yaramadı malesef bi keresinde eulandım 5 tane tek ikiz gebe kaldım dış gebelik oldu kist sonrada yine kulandık yine bir sürü kist oldu yani bana yaramadı ama işalllh size yarar klomen herşeyin hayırlısı olsun hakımızda
slm kızlar bugün 11 de dişçi de kontrolüm vardı ama kırmızılar gelmediği içn korktum önce kan testi yaptırdım negatif geç kaldıgım için dr da dişimi yapmadı bosu bosuna 2 saatlik yolu gittik geldik kırmızılarda gelmedi durum vahim yani
kızlar işlerimi bitirip gireyim dedim ama malum bugün ay sonu artı yıl sonu bitiremedim ama yeni yılınızı kutlamadan geçemezdim hepinizin yeni yılı kutlu olsun hayırlara vesile olsun bol bol bebiş gelsin inşallah kocaman kocaman öpücükler haaaa dur unutmadan serpil vardı hatırlar mısınız bilmiyorum hamileymiş kaçtım
Ben 8.aydan beri takılıyorum buraya hatırlayamadım.. Nicki neydi.. Allah tamamına erdirsin, darısı başımıza.
şimdi baktım da 96-97.sayfalarda yazmış belki görünce hatırlarsın
selam kızlaaarrr..nasılsınız bakalımflan canım arkadaşım geçmiş olsun ..güzel güzel dinlen oldu mu ben pazar günü bir ara ebeye gittim..kadın eskiden beri ters rahimleri çeviriyomuş,köyde doğum ebeliği yapıyomuş kadın çok iyi bi teyzeydi..ters olan rahmimi çevirdi sola doğru kaymış öyle dedi kadın ..birde camuz sütünün buğuna 2 gün otur dedi zaten kendimde bu ay klomen içtim bilmiyorum yumoşlar büyüdü mü? bakalım bizim dr luğumuz tutacak mı?bu ayda olmazsa hazirana kadar kendi haline bırakıcam ama belki sömestır tatilinde bir kere daha dr a giderim sonra bırakırım..haziran temmuz gibi aşılama için ankaraya giderim..hayırlısı bakalım..bende durumlar böyle canlarıım..hepinizi öpüyorum..ara ara gelip yazdıklarınızı okuyorum.. sorusu olan mesaj atsın
Canım meraba. inşallah ebe dediği gibi düzeltmiştir. bazen kocakarı ilaçları bile derman oluyor. gerçi bu ilaç değil ama olsuninşallah Kurban olduğum Allah bu yıl hepimizin kucağını bi kez daha doldurup bizi sevindirir. Ankara ya giderim aşılama için demişsinya şimdiden heyecanlandım varya.. Buralara gelirsen mutlaka görüşelim olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?