2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

merhaba kızlar nasılsınız bakalım benim 2 günüm geçti heyecan sardı yine ama pek adet belirtisi yok nede hamilleik belirtiis yok kalmışım ortada bu ayda olmasa bende tedaviye başlamak isityorum ama eşim biraz karşı doğal olsun diyor ee ama olmuyor ne yapa bilirizki başka off iyice sıkıldım beklemek çok kötü herşeyin hayırlııs olsun işallhhhhh

Canım inşallah olur yaaa.. Bi test alıp yapsan, bize de haber versen olmamı???
Doğal olarak ne kadar süredir bekliyorsun canım sen.. Süre fazla geçmeden tedaviye başlarsınız. Tabi bebiş yoksa İNŞALLAH vardır:)

canım inşallah hamilesindir..dualarımız seninle..belirtilere takılma sıkma canını hakkında hayırlısı olsun..sen eşini ikna et tedaviye başlayın..

ebruuuu duy sesimi.... özel mesaj kutun doluymuş tatlım.. bi boşaltsan diyorum. mesaj atamıyorum yavrum

boşalttım mesaj kutumu canıım..mesaj at yavruuum bekliyoruum..

arkadaşlar nerelerdesiniz.. Kimsenin sesi çıkmıyor.. Acemiera canım nerdesin.. bu yıl görünmedin hiç.. klomen kullanıcaktın ne alemdesin.. gelin artık yaaaa

ben bugünde adet olmadım ne adet belirtisi nede hamilleik belirtisi var öyle geçiyor 1 yıldır istiyoruz doktor sorun yok diyor bekle olacak ama olmuyor çok kafama takıyormuşum ondan olmuyormuş doktor beyin dediğine göre psikolojikmiş ondan eşim bahara kadar bekle diyor ama ben çok istiyorum olsun oğlumda çok istiyor ona göre hava hoş kimse ona sormuyor niye olmuyor sorun ne neolursa bana soruluyor ooff sıkılkdım iyice olsada kurtulsam ALLaHIM bebek isteyen bütün kullarına ver bizede ver

arkadaşlar nerelerdesiniz.. Kimsenin sesi çıkmıyor.. Acemiera canım nerdesin.. bu yıl görünmedin hiç.. klomen kullanıcaktın ne alemdesin.. gelin artık yaaaa
geldim canım,görüşemedik demi:80::79: bugün gittim büyümüş bir yumurtam var yarın akşam veya cumartesi sabah çatlar dedi çalış dedi:78::78: pazartesi çatlayıp çatlamadığına bakçak işte öyle inş çatlar ve inş kalitelidir ne diyeyim:26:

ferhatçım test yaptın mı gülüm

selam kızlar, nasılsınız.ben arada giriyorum buraya.beni anlayabilen tek sizler varsınız. Çevremde kimse yok. 2.yi en fazla 6 ayda yaptı arkadaşlar.benim neredeyse 3 yıl olacak bikaç ay sonra.çocuğum büyüdü. ne yapçam bilemiyorum.yardım edin 2 kelam yazalım. bir liste yapalım buraya.2.çocuk ne kadar süredir istiyosunuz.1.ler kaç yaşında .v.s.

evet denizcim iiyi olur b kim yapacak ben pek beceremem acamira bne daha test yapmadım inanki cesaretim yok ama hiç adet belirtisi yok nede gebelik ona şaşırıyorum ben neler oluyor içerde

Merhaba herkeze bu hafta uğrayamadım pek.
Ama hepinize iyi akşamlar diliyorum...
Çok güzel bir hafta sonu dilekleriyyyle pazartesi görüşmek üzere.... öpüldünüzzzzz

Benim kızım 2002 aralık doğumlu.. nerdeyse 9 yaşında 13 ay olacak hala beklemedeyiiiim

ferhat canım bazen hiçbir belirti vermeye biliyor bir test yapsan hamileysen seviniriz hep birlikte yok değilsen doktora gidersin.üzülme sen kıyamam

canım güzel olurda liste yapacak kişi bulmak lazım...bende nisanda üç yıl olcam yani üç ay sonra oğluşum yedi yaşında....sizdeki problem neydi canım veya problem varmı

benimde dört yaşınma kızım var. İkinci istiyoruz. hamile kaldım fakat düşük yaptım iki hafta önce. bu ay yasaklıyım çalışmalara. şubatta başlıcam. Rabbim nasip eder inşallah sağlıklı bir bebek.

Hoşgeldin tatlım, hadi hayırlısı bakalım.. yumoşlarını belgeliycez bak unutma.. kaliteli olsunlar inşallah.

Hoşgeldin tatlım, hadi hayırlısı bakalım.. yumoşlarını belgeliycez bak unutma.. kaliteli olsunlar inşallah.

ayyy evet iso belgesi bastırcam dimi en üst seviyesinden....dur b akalım heycan yapmıcam dedim ama çatlladımı çatlamadımı meraktayım...ateşim yükseldi gerçi bu sabah ama doktor kafamı karıştırdı biraz pazartesi istersen gel dedi bakalım bende yok ısı takibi yaparım dedim oda ısı yükselir ama bazen çatlamayabiliyor dedi:26::26: mecbur gitçem şimdi çatlamadıysa ilaç verir belki kiste dönüşmesin diye:26::26::26:

geçmiş olsun canım,en kısa zamanda sağlıkla gelsin ikinci bebişin

flan canım nerdesin hastaymışsın geçmiş olsun...iyleşemedin mi daha:94::94: işleri kolayladın mı bakalım uğrada haber ver tatlış:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…