2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Canım hayırlısı olsun bakalım.. Kiste dönüşmeden çatlasın ve bebiş gelsin inşallah..

Günaydın Denizcim, nasılsın...

varmı bi gelişme?

Bu gün beklemedeyim cnm.. İnşallah bebişim gelmiştir...
Ama ağrım var. Sanki rgl olacak gibi.. Ama Rabbim büyük.
Hayırlısı neyse o olsun diyorum... İşteyim. Sabahtan beri baş ağrısı var.. Halsizim biraz..
Hafta sonu gezdik baya yorulmuşummmm:82:
Sen neler yapıyorsun.???

Hadi hayırlısı bakalım İnşallah bu belirti gebelik içindir:) Ay o baş ağrısını çok iyi bilirim ben migrenli biri olaraktan(( geçmiş olsun.

ben aynı ben.. değişen hiiiiiiiçç bişey yok canım yaa.. Bıraktım artık o söyleyene kadar.

bende migren yok ama çok yoruldum ondan heralde...
benimde 13 ay olacak neredeyse allahım sabır verdi bekle bekle bekle :84:

eşim artık bebek isteme olayını beyan beyan söylüyooor
geçen gün bebek arabası beyendim ay ne tatlı dedim yani o kadar
yap seninde olsun dedi... ne komik yani
bu erkeklerde duygusallık filan yok ya

......................... :) ...................

Son düzenleme:
Aynen!!! dün bi komşumuzun mevlidi vardı 2 dk girip çıkıyım dedim eşim izinliydi, kızımıza bakarsın dimi dedim bakarım dedi:) buraya kadar iyi güzel hoş... bi geldim ikiside oturmuş karşılıklı, kızım ben yokum diye ağlamış, eşim susturamamış vs vs vs..
Ben o kadar zaman uğraşıyorum şikayet etmiyorum, eşim yarım saatte deliye dönüyo:))))

Yap seninde olsun heee... ooolllduu hemen vereyim siparişini gelsin bebiş:)))))

Kıslar biriniz liste yapın lütfen güncellemeyi hep birlikte yapalım.
Kaç senedir istiyoz, 1.ler kaç yaşında ve varsa sebep.
Birde hamile kalan arkadaşlar(tabi bizim gibi 2.ye zor kalanlar)ne kadar sürede kaldı ve ne yaptılar yazarlarsa çok sevinirim.el birliğiyle de güncelleriz inşallah

Adı Yaş Sat Bat Beklenen ay Durum

Deniz_KP 29 14 Aralık 10 Ocak 13 Yasmin hapını 3 yıl kullandı.

2011 yılı 2.bebek için uğraşanlar

İsim veya nicki... :78: SAT... BAT... TEDAVİSİ... Kaç senedir uğraşıyor...

Raebzeh .......................26 Aralık...........26 Ocak................yok...................... 3 sene oldu..

d_ kupcu

birtanem

ferhatt

acemiera

tırtıl kurabiye

flan

deniz39

es2006

çelik198408

denizciim ben senin listede yokum kıııızz..beni niye unuttunbak ben seni ekledim listemeaslında bakarsan senin liste daha güzel olmuş..ben yapmaya çalıştım aynı senin ki gibi ama beceremedim..

eee kızlaaarr verin bilgileri hadi bakeeeemm liste isteyenler nerdeee

:80: merhaba kızlar nasılsınız?ben yeni doktordan geldim,benim yumoş çatlamamış ama sevindirici olan çok fazla büyümemiş bu sürede 21m olmuş çatlatma iğnesi vurdu doktor:26: neden sevinemedim bilmiyorum sanırım ben bu süreci iki yılda çok yaşadım yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum dün gece ikiz sevmeye gittim öyle güzeldiler ki, herkes hadi çok uzattın ikinciyi istemiyormusun dedi istiyorum hem de çok istiyorum tek bile değil deli gibi ikiz istiyorum demedim,diyemedim ayda en az beş kere doktora gidiyorum olsun diye ama olmuyor diyemedim duyduğum her bitkiyi yiyip içiyorum ama olmuyor işte olmuyor diyemedim ben üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum ama o dilemeyince olmuyor diyemedim düşünürüz dedim

ayyyy yerim seni ben ... hahahahhaa ben varya ben
al sana dosyayı gönderiyorum ...

http://www.dosya.gen.tr/indir-3446/1212121.xls

Cnm benim üzdün benide....
Gelmedi şu veletler varya bir gelsinlerrr ısıracağım o popolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…