- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.601
:80: merhaba kızlar nasılsınız?ben yeni doktordan geldim,benim yumoş çatlamamışama sevindirici olan çok fazla büyümemiş bu sürede 21m olmuş çatlatma iğnesi vurdu doktor:26: neden sevinemedim bilmiyorum sanırım ben bu süreci iki yılda çok yaşadım yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum dün gece ikiz sevmeye gittim öyle güzeldiler ki, herkes hadi çok uzattın ikinciyi istemiyormusun dedi istiyorum hem de çok istiyorum tek bile değil deli gibi ikiz istiyorum demedim,diyemedim ayda en az beş kere doktora gidiyorum olsun diye ama olmuyor diyemedim duyduğum her bitkiyi yiyip içiyorum ama olmuyor işte olmuyor diyemedim ben üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum ama o dilemeyince olmuyor diyemedim düşünürüz dedim
canııım beniiimm üzme tatlı canınııı...o güzel gözlerini ağlayarak yormaaa oldumuu aynı benim durumum işte..yumoşlar zor büyüyo,iğnesiz çatlamıyo ve bir türlü hamile kalamıyorum bende senin gibiyim yani çatlatma iğnesiyle çatlar yumoşun merak etme..sen üzülmeyi bırakta yarın ki denemeleri düşün güzel değerlendir bugünleri stresten uzak dur tamam mı canım beniim..hadi katıl listemize :79:
daha öncede iğne olmuştum birkaç kez çatlamışlardı,çatlar herhalde de kalitesi yok işte ona üzülüyorum.bir tane yumoş için iğne vuruldum çok olsaydı daha güzel olurdu demiçalışcaz bakalım yarın dedi doktor ama ben adamın bu geceki maçını da iptal ettirdim bana lazımsın dedim hiçbiryere gidemezsin otur yorma kendini biz maç yapçaz dedim güzel bir skor elde etmem lazım
bütün kızlar toplandık toplandık
ne dengesiz kadın oldum yaaaa hem ağlayıp hem gülüyom az kaldı huniyi takçam kafamasonra o doktorlar ne iğnesi vururlar bi,lmem artık...çatlatma iğnesi çatlatma iğnesi aha işte yanlış yer çatlıyo
bütün kızlar toplandık toplandık
ay beni umutlandırdın yapacam evey nasılsa hamilleik yok bıktım her ay heray koca negatifi görmekten artık ama belirtiler yok hiç ondan umudum yok bide son 4 aydır gecikmelr oluyor
Amanııııınn topik coşmuş bugün maşallah maşallah... Denizin günaydın mesajı uğurlu geldi..
Ferhatt yap artık şu testi kuzum yaa.. sende gider merakını bizde:)) inşallah güzel haberler verirsin..
Acemicim canım üzme kendini ne olur.. İnsanın durumunu bilmeden laf eden çok olur boşver sen onları..
stres yapma sakin ol sen. Şükür ki hep bi umut var!
Cnm avatar resminde çok tatlı yaaaaaa
evet gelsin bebişlerde yeni yeni durumlar konuşalım yaaaaaa
birazda umutla başlayalım günlereeee
Dimi dimi dimi ama yaa... beni es geçin ama aranızda kalayım hamiş haberleri alayım olmamı:)))
bu resmi koymayı çok istiyodum, dedim ortada fol yok yumurta yok ama olsun, hayal işte :) kısmet olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?