2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canııım beniiimm üzme tatlı canınııı...o güzel gözlerini ağlayarak yormaaa oldumuuaynı benim durumum işte..yumoşlar zor büyüyo,iğnesiz çatlamıyove bir türlü hamile kalamıyorumbende senin gibiyim yaniçatlatma iğnesiyle çatlar yumoşun merak etme..sen üzülmeyi bırakta yarın ki denemeleri düşün güzel değerlendir bugünleri stresten uzak durtamam mı canım beniim..hadi katıl listemize:79:

veriyorum bilgilerimi açılın bakem 33 yaşındayım 26 ay oldu bekliyom 27 aralık sat,27 ocak bat....1
tane 7 yaşında çocucuğum var yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:82::82:
ikinizinde listesi güzel olmuş kızlar tebrik ve teşekkür ediyorum hadi bakalım kim alcak beni listeye

daha öncede iğne olmuştum birkaç kez çatlamışlardı,çatlar herhalde de kalitesi yok işte ona üzülüyorum.bir tane yumoş için iğne vuruldum çok olsaydı daha güzel olurdu demi çalışcaz bakalım yarın dedi doktor ama ben adamın bu geceki maçını da iptal ettirdim bana lazımsın dedim hiçbiryere gidemezsin otur yorma kendini biz maç yapçaz dedim güzel bir skor elde etmem lazım

merhaba kızlar işaallh liste bize uğurlu gelir benim yaşım 22 4 bitirmiş bir oğlum var 15 aydır deniyoruz beklenmeyen adetim geçti daha test yapmadım malesef cesaretim yok ama yarın yapacam işallah bide 3 düşüğüm var şimdedin hepimize hayırlı uğurlu olsun işaşllhhhhh

ne dengesiz kadın oldum yaaaa hem ağlayıp hem gülüyom az kaldı huniyi takçam kafama sonra o doktorlar ne iğnesi vururlar bi,lmem artık...çatlatma iğnesi çatlatma iğnesi aha işte yanlış yer çatlıyo

ayyyy koptum...
önümüzdeki maçlara bakalım kızlarrrrr..... kalan sağlar bizimdirrrrrrrrrr

bütün kızlar toplandık toplandık

kız sen daha test yapmadın mı? iyi dayandın valla:18: hamilesin gibi geldi bana çünkü böyle uğraşıp hamile kalamayanlar gecikince amaaaaan nasıl olsa değilim hep umutlanıyorum bu sefer yapmıyorum diyor sonra hop hamile çıkıyor.böyle birşey olsa ne güzel olur değilmi

ne dengesiz kadın oldum yaaaa hem ağlayıp hem gülüyom az kaldı huniyi takçam kafama sonra o doktorlar ne iğnesi vururlar bi,lmem artık...çatlatma iğnesi çatlatma iğnesi aha işte yanlış yer çatlıyo

bana çatlatma iğnesi vurmadı doktor.
hamiş olmazsan adetliyken gel bana dedi okadar :26:

ay beni umutlandırdın yapacam evey nasılsa hamilleik yok bıktım her ay heray koca negatifi görmekten artık ama belirtiler yok hiç ondan umudum yok bide son 4 aydır gecikmelr oluyor

ay beni umutlandırdın yapacam evey nasılsa hamilleik yok bıktım her ay heray koca negatifi görmekten artık ama belirtiler yok hiç ondan umudum yok bide son 4 aydır gecikmelr oluyor

hayırlısı olsun be cnm... Rabbim bir güne yazdı ama ne zaman

Amanııııınn topik coşmuş bugün maşallah maşallah... Denizin günaydın mesajı uğurlu geldi..

Ferhatt yap artık şu testi kuzum yaa.. sende gider merakını bizde:)) inşallah güzel haberler verirsin..

Acemicim canım üzme kendini ne olur.. İnsanın durumunu bilmeden laf eden çok olur boşver sen onları..
stres yapma sakin ol sen. Şükür ki hep bi umut var!

Cnm avatar resminde çok tatlı yaaaaaa
evet gelsin bebişlerde yeni yeni durumlar konuşalım yaaaaaa
birazda umutla başlayalım günlereeee

Cnm avatar resminde çok tatlı yaaaaaa
evet gelsin bebişlerde yeni yeni durumlar konuşalım yaaaaaa
birazda umutla başlayalım günlereeee

Dimi dimi dimi ama yaa... beni es geçin ama aranızda kalayım hamiş haberleri alayım olmamı:)))

bu resmi koymayı çok istiyodum, dedim ortada fol yok yumurta yok ama olsun, hayal işte :) kısmet olur inş.

Dimi dimi dimi ama yaa... beni es geçin ama aranızda kalayım hamiş haberleri alayım olmamı:)))

bu resmi koymayı çok istiyodum, dedim ortada fol yok yumurta yok ama olsun, hayal işte :) kısmet olur inş.

cnm hayal ler olmasa bu hayat çekilirmi zaten

2011 yılı 2.bebek için uğraşanlar

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
İsim veya nicki... YAŞI... SAT... :78:BAT... TEDAVİSİ... :97:Kaç senedir uğraşıyor...

Raebzeh ............... 24 .....................26 Aralık...........26 Ocak................yok...................... 3 sene oldu..

d_ kupcu................ 29.....................14 Aralık...........10 Ocak................serophene.....................13 ay oldu

birtanem

ferhatt ......................22...................... ? ................... ? ....................... ? .......................15 ay oldu.

acemiera....................33......................26 Aralık.............26 Ocak..............klomen..................26 ay oldu.

tırtıl kurabiye

flan

deniz39

es2006

çelik198408

Son düzenleme:
kızlar ekledim birkaç kişiyi..inşallah yanlış eklememişimidireğer yanlışlık varsa söyleyin olur mu canlarııımm...

semraaaa hoşgeldin bacıım..oohh keyifler yerindee

acemieraaa kız maçlara erken başlamışsınız hadi bakeeeemm:92: hangi takım yenecek

Raebzeh cnm ben bu ay sereptone midir nedir o haptan kullandım .....
doktor'a gittim onu verdi ekleyiverrrr listeye

Herkeze iyi akşamlar...Canlarım..
Sabah görüşürüzzzz. Hepinize AŞK dolu bir akşam diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…