- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.621
Raebzeh cnm ben bu ay sereptone midir nedir o haptan kullandım .....
doktor'a gittim onu verdi ekleyiverrrr listeye
Herkeze iyi akşamlar...Canlarım..
Sabah görüşürüzzzz. HepinizeAŞK dolu bir akşam diliyorum
selam kizlar araniza geri döndüm2011 yılı 2.bebek için uğraşanlar
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
İsim veya nicki...YAŞI... SAT... :78:BAT... TEDAVİSİ... :97: Kaç senedir uğraşıyor...
Raebzeh ............... 24 .....................26 Aralık...........26 Ocak................yok...................... 3 sene oldu..
d_ kupcu................ 29.....................14 Aralık...........10 Ocak................serophene.....................13 ay oldu
birtanem
ferhatt ......................22...................... ? ................... ? ....................... ? .......................15 ay oldu.
acemiera....................33......................26 Aralık.............26 Ocak..............klomen..................26 ay oldu.
tırtıl kurabiye
flan
deniz39
es2006
çelik198408
selam kizlar araniza geri döndümdiger topikteki ilk hamile bendim ikinciye ama malesefki bebegimi yine kaybettim 13+2 haftalikkken 8 aralikta kürtajla alindi ,cok zor rabbim kimseye vermesin bu 6. düsügüm oldu böylecemeleklerim beni hep birakip gidiyorlar teker teker rabbimin takdiri iste elden bisey gelmiyor ins bu son acim olur aslinda yaz tatilinden sonra yine denemek istiyorum ama rabbim ogücü verirse bana ....
sizler nasilsiniz??
sagol canim ben destekleyici igneler kullandim bu hamileligimde ama ona ragmen kalbi durdu bebegimin olmayinca olmuyor iste canimCanııım çok çok çok geçmiş olsun.. Allah yardımcın olsun ve dediğin gibi bu son acın olsun inşallah. Düşmemesi için bi iğne yapıyolar die duymuştum ben sana yapmıyorlarmı?
Kader kısmet diyelim seydamcım Allah büyük
selam kizlar araniza geri döndümdiger topikteki ilk hamile bendim ikinciye ama malesefki bebegimi yine kaybettim 13+2 haftalikkken 8 aralikta kürtajla alindi ,cok zor rabbim kimseye vermesin bu 6. düsügüm oldu böylecemeleklerim beni hep birakip gidiyorlar teker teker rabbimin takdiri iste elden bisey gelmiyor ins bu son acim olur aslinda yaz tatilinden sonra yine denemek istiyorum ama rabbim ogücü verirse bana ....
sizler nasilsiniz??
Herkeze iyi akşamlar...Canlarım..
Sabah görüşürüzzzz. HepinizeAŞK dolu bir akşam diliyorum
Amanııııınn topik coşmuş bugün maşallah maşallah... Denizin günaydın mesajı uğurlu geldi..
Ferhatt yap artık şu testi kuzum yaa.. sende gider merakını bizde:)) inşallah güzel haberler verirsin..
Acemicim canım üzme kendini ne olur.. İnsanın durumunu bilmeden laf eden çok olur boşver sen onları..
stres yapma sakin ol sen. Şükür ki hep bi umut var!
canim benim sagol,geçmiş olsun canım umarım bir daha yaşamazsın böyle bir acı.neden böyle olduğuna dair bir açıklama yapıyorlarmı merak ettim.6 tane düşük bir nedeni olmalı
sagol canim ben destekleyici igneler kullandim bu hamileligimde ama ona ragmen kalbi durdu bebegimin olmayinca olmuyor iste canimevet rabbim birgün verecek ben inaniyorum hic yilmadan sabirla bekliycem o günü ....hepimizin yüzü gülecek burda ins
doğru söylüyorsun o umut iyiki varresim harika gerçekten....birgün o dördüncü kişide gelcek inanıyorum sağlıkla ve tüm şirinliğiyle evimizi şenlendirecek
sizler nasilsiniz??
canim cok cok sagol sizlerle paylastikca ve sizlerinde benim acima ortak olmaniz inan acimi azaltiyor söyledigin konuyu bende okumustum canim ins sabirla bende bunu elde edenlerden olurum meleklerime orada kavusurum ins,rabbim kimseye vermesin böyle acilardanCnm kalbimi deştin geçtin. Sakın üzülme çünki bundada var bir hayır. Rabbim senin için hayırlı olacak evladı mutlaka verecektir. Dua edelim sabır gösterelim.
Geçen gün okuduğum bir yazıda bebeğini kaybeden bir kadın için Rabbim meleklerine sormuş kulum ne yaptı bu acı kaybı sonrası... Melekler sabır etti ağlamadı deyince. Rabbim o zaman kulum için cennette bir köşk yapın onu kıyamet gününe kadar beklesin demiş ..... Yani sadece sabır gösterelim. Ben hiç yaşamadım seni anlayamam ama şu an bu satırları okuduğumda bile gözlerim sulandı cnm...
Biz yanındayız ve inan senin için dua edeceğizzzz.....
insallah bende kendimi toparladigimda yeniden deniycem allahim bu sefer yüzümüzü güldürsün insCanım inşallah valla hepimizin dileği bu.. Bu yıldan daha bi umutluyuz topik olarak.. Rabbim verir inşallah.
Resim için teşekkürler, o kucakta ki yumurta çok ilgimi çekmişti ilk gördüğümde:)))
Ayy bu güzel dilekleri duydukça insan daha bi hevesleniyor ama yaaaaaa..
ya bu ay ilk defa kullandım SEROPHENE hapını adette geçikme yaparmı ki...
ilk defa geçikti adetim... ama ağrımda var sanki olucam.. kafam karıştı.:44:
çok zor gerçekten,kimseye yaşatmasın sana birdaha hiç yaşatmasın.vardır bir zamanı da biz bilmiyoruz.canim benim sagol,
benim ilk 3 düsükten sonra bütün testlerim yapildi bebekten parca alindi hic birindede problem cikmadi sonra 4.ye hamile kaldim yine 9 hafta civari kalbi durdu bu seferde kan piht. yok ama önlem olarak aspirin kullanin olur denildi 5. bebegimde aspirin kullandim yine o hafta arasi kalbi durdu,sonra bir uni.hastanesine ,gittik orda yine bir sürü tahlil yapildi esimede bakildi pko(yumurtalik kisti)ama cok kücük kücük denildi tamam dedik bir sene boyunca 2 saat uzaklitaki hastaneye gittik tabi tedavi gördüm bir sürü igne kullandim hamilelik öncesi ve sonrasi agustosta hamile kaldim hersey cok güzel giderken yine aynisi oldu,sebebini sordugumzda sansizlik diyorlar hic bir probleme rastlamadik yine deneyin onlara göre cok basit bir tane olduysa yine olur diyolar , ben anladimki olmayinca olmuyorhic kimse sebep bulamiyor kendi doktoruma göre kistim bile yok ben anladim ...benim ilacim rabbimde ben böyle diyorum
günaydın denizcim hadi hayırlısı bakalım 2011 in ilk hamişiylemi konuşuyoruz acabaumutlarımız boşa çıkmasın inş
ya bu ay ilk defa kullandım SEROPHENE hapını adette geçikme yaparmı ki...
ilk defa geçikti adetim... ama ağrımda var sanki olucam.. kafam karıştı.:44:
günaydııın kızlaaarr..gerçi öğlen olmuş ben yeni uyandım
denizciim sen bi test yap canım beniim..bizide merakta bırakma..madem ilk defa adetin geçti böyle..hamile olma ihtimalin yüksek gibiserophene adet gecikmesi yapmıyo sanırım ..hadi güzel haberlerini bekliyorum canım..seni 2011 in ilk hamilesi olarak kayıtlara geçicem inşallah... ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?