- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.641
günaydın güzel bayanlar seydacım çok üzüldüm canım çok zor bende 3 düşük yaptım bilirim acısını işlalhhh tez zamanda sağlılklı bir gebelik geçirrisin off kızlar eşim bana test getirmedi 10 gün dolsun öyle yap doktoru aramış erkense çıkamaya bilirmiş malum adam beni tanıyor o testleden sonra bir hafta kendime gelemiyorumda hamile değilsemde çok korkuyorum kist yada başka bişey olamsında adetlerim son 4 aydır hep bir hafa geçiyor pcos mu oldum acaba ebru nasıl oluyor sende vardı değilmi canım kadın olmak gerçekten çok zormuşş kaldıramıyorum bekarlık sultanlıkmış zaten oğlumdada alerjik bronşit var yavrum hep hasta ALLAHIM sen oğluma şifa ver bu ay olamsa tedavi olayım diyorum eşime bahara kadar bekle doğal olsun diyor ee olmuyorki bekle anam bekle bide kızlar siz benden çok şanslısınz küçük bir yerde yaşıyorım doktor imkanım yok sadece kadın doktoru 2 tane va ronlarda pratisyen gibi pek anlamıyorlar doktor için 5 saatlik yol gidiyorum çok zor benim durumum
evet cnm durum zor 5 saat ne demek. Ne kadar şanslı olduğumuzu anlayıp şükür etmeliyiz.
İnşallah bu ay tutmuşturda bebeğini görmeye gidersin doktora.
bende cumartesi için randevu almaya çalışacağım.
çok dolu doktorlar. özel ler bile.... herkez doğurmaya çalışıyoooo bizim gibi
ay evet yaaa önceden kadın doğumcuların önünde sadece hamileler olurdu şimdi hamile kalmak isteyenlerle dolunedir bu bilmiyorum.
günaydın güzel bayanlar seydacım çok üzüldüm canım çok zor bende 3 düşük yaptım bilirim acısını işlalhhh tez zamanda sağlılklı bir gebelik geçirrisin off kızlar eşim bana test getirmedi 10 gün dolsun öyle yap doktoru aramış erkense çıkamaya bilirmiş malum adam beni tanıyor o testleden sonra bir hafta kendime gelemiyorumda hamile değilsemde çok korkuyorum kist yada başka bişey olamsında adetlerim son 4 aydır hep bir hafa geçiyor pcos mu oldum acaba ebru nasıl oluyor sende vardı değilmi canım kadın olmak gerçekten çok zormuşş kaldıramıyorum bekarlık sultanlıkmış zaten oğlumdada alerjik bronşit var yavrum hep hasta ALLAHIM sen oğluma şifa ver bu ay olamsa tedavi olayım diyorum eşime bahara kadar bekle doğal olsun diyor ee olmuyorki bekle anam bekle bide kızlar siz benden çok şanslısınz küçük bir yerde yaşıyorım doktor imkanım yok sadece kadın doktoru 2 tane va ronlarda pratisyen gibi pek anlamıyorlar doktor için 5 saatlik yol gidiyorum çok zor benim durumum
canim cok sagolgünaydın güzel bayanlar seydacım çok üzüldüm canım çok zor bende 3 düşük yaptım bilirim acısını işlalhhh tez zamanda sağlılklı bir gebelik geçirrisin off kızlar eşim bana test getirmedi 10 gün dolsun öyle yap doktoru aramış erkense çıkamaya bilirmiş malum adam beni tanıyor o testleden sonra bir hafta kendime gelemiyorumda hamile değilsemde çok korkuyorum kist yada başka bişey olamsında adetlerim son 4 aydır hep bir hafa geçiyor pcos mu oldum acaba ebru nasıl oluyor sende vardı değilmi canım kadın olmak gerçekten çok zormuşş kaldıramıyorum bekarlık sultanlıkmış zaten oğlumdada alerjik bronşit var yavrum hep hasta ALLAHIM sen oğluma şifa ver bu ay olamsa tedavi olayım diyorum eşime bahara kadar bekle doğal olsun diyor ee olmuyorki bekle anam bekle bide kızlar siz benden çok şanslısınz küçük bir yerde yaşıyorım doktor imkanım yok sadece kadın doktoru 2 tane va ronlarda pratisyen gibi pek anlamıyorlar doktor için 5 saatlik yol gidiyorum çok zor benim durumum
cok sagol canim,rabbim banada bunu yasamis kimselerede vermesin ins,sendede pko varmis canimya bendede varmis ama kendi doktoruma göre yok hic belirtiside yok bende acaba diyorum bebeklerimin kalbinin durmasi bumu?? sormustum gerci amam ozamna hic hamile kalamazsin diyor doktorum :44:günaydııın kızlaaarr..gerçi öğlen olmuş ben yeni uyandım
denizciim sen bi test yap canım beniim..bizide merakta bırakma..madem ilk defa adetin geçti böyle..hamile olma ihtimalin yüksek gibiserophene adet gecikmesi yapmıyo sanırım ..hadi güzel haberlerini bekliyorum canım..seni 2011 in ilk hamilesi olarak kayıtlara geçicem inşallah...
seydam canım beniim..çok üzüldüm yazını okuyunca..Rabbim sabrını ve şifasını versin inşallah..bir daha yaşatmasın böyle acıyı inşallah..amin..
amin canim ,ozaman hepimiz icin gelmis olsun ins ,ben hamileligimi cok özlüyorum kuzum simdi 5 aylik olucaktiçok zor gerçekten,kimseye yaşatmasın sana birdaha hiç yaşatmasın.vardır bir zamanı da biz bilmiyoruz.
nasıl döndürüyorsun sen onu merak ettim.bir arkadaşım var geçenlerde doktora gitmiş rahmin ters dönmüş demiş bende sana sorcaktım bu gebeliğini engelliyormu diye onunda bir çocuğu var
üzme kendini canıım beniim..ben de pco en üst seviyede :78:belirtileri ise adette gecikemeler,yanaklarda tüylenme ve vücutta tüylenmede artış,yüzlerde sivilceler vs..o zararsız olarak bildiğimiz kistler zorla büyüttüğümüz yumoşlarımızı sıkıyo ve büyümelerine engel oluyo..ancak klomen,serophen,gonaphene vs. gibi haplar onların hakkından geliyo ve yumoşları koruyup büyütüyohele benim yumoşlar çok nazlım son zamanlarda iyice nazlandı :97:
bende seninle aynı durumdayım canım yaailçedeyiz ilçemize sıfırdan yeni hastane yapıldı ama nedense gelen doğum dr ları durmuyo kaçıyo adamlar..millet ne yapacağını şaşırdı çorumdan ilden dr lar 15 günlük geliyolar sırayla ama kimin geldiğinden haberimiz olmuyo çorumda burdan 2 saatlik yol..ben de sömestır tatilinde gidecem eski dr uma inşallah..olmazsa yazın aşılama yaptıracam Ankara da ..eşimi ikna ettim sayılır bu arada benim rahim hala geriye dönük kızlar..inanmıycaksınız ama kendim dönderiyorum alıştım artık
neyse öpüyorumhepinizi eşim öğlen yemeğine gelecek..çıkmam lazım..
2011 yılı 2.bebek için uğraşanlar
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
İsim veya nicki...YAŞI... SAT... :78:BAT... TEDAVİSİ... :97: Kaç senedir uğraşıyor...
Raebzeh ............... 24 .....................26 Aralık...........26 Ocak................yok...................... 3 sene oldu..
d_ kupcu................ 29.....................14 Aralık...........10 Ocak................serophene.....................13 ay oldu
birtanem
ferhatt ......................22...................... ? ................... ? ....................... ? .......................15 ay oldu.
acemiera....................33......................26 Aralık.............26 Ocak..............klomen..........26 ay oldu.
tırtıl kurabiye
flan
deniz39...................33........................6 ocak................1 şubat...........soğan-incir..........3 yıl olacak
es2006
çelik198408
Herkeze iyi akşamlar
Benim için dua edin.
Yarın sabah güzel haberlerle geleyim....
Öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzz
Canlarım nasılsınız ben bugünlerde çok pozitifim olacağına inanıyorum inş beraber hamileler topiği açarız
ayy ayy beni de listeye ekleyin uğurlu olur belkim yaş 27* sat 31 aralık* bat 29 ocak*tedavi yok * 3 aydır uğraşıoz ama olmuyooooooo
canim hayirlisi buymus demek hic üzülme rabbim zamani gelince verecek ins...bende adetimin 3. gününde gitmistim yumurta takibi yapilacak ozaman sana hayirlisi olsun canim diger aya hayirli haberi verirsin insHerkeze günaydınnn :2:
Yeni rgl tarihim 9/2/2011....
öfffffffff bu sefer baya ümitlenmiştim.
Şimdi cumartesi doktor için gün alacağım. Adetliyken gel demişti
gidelim bakalım
günaydin kizlar canim hayirlisi buymus demek hic üzülme rabbim zamani gelince verecek ins...bende adetimin 3. gününde gitmistim yumurta takibi yapilacak ozaman sana hayirlisi olsun canim diger aya hayirli haberi verirsin ins
Herkeze günaydınnn :2:
Yeni rgl tarihim 9/2/2011....
öfffffffff bu sefer baya ümitlenmiştim.
Şimdi cumartesi doktor için gün alacağım. Adetliyken gel demişti
gidelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?