2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

evet cnm durum zor 5 saat ne demek. Ne kadar şanslı olduğumuzu anlayıp şükür etmeliyiz.
İnşallah bu ay tutmuşturda bebeğini görmeye gidersin doktora.
bende cumartesi için randevu almaya çalışacağım.
çok dolu doktorlar. özel ler bile.... herkez doğurmaya çalışıyoooo bizim gibi

ay evet yaaa önceden kadın doğumcuların önünde sadece hamileler olurdu şimdi hamile kalmak isteyenlerle dolu nedir bu bilmiyorum.

ay evet yaaa önceden kadın doğumcuların önünde sadece hamileler olurdu şimdi hamile kalmak isteyenlerle dolu nedir bu bilmiyorum.

galiba bu hep hormonlu ürünlerden
kullandığımız saçma sapan haplardan
sigara
içki bilmem neden işte

üzme kendini canıım beniim..ben de pco en üst seviyede :78:belirtileri ise adette gecikemeler,yanaklarda tüylenme ve vücutta tüylenmede artış,yüzlerde sivilceler vs..o zararsız olarak bildiğimiz kistler zorla büyüttüğümüz yumoşlarımızı sıkıyo ve büyümelerine engel oluyo..ancak klomen,serophen,gonaphene vs. gibi haplar onların hakkından geliyo ve yumoşları koruyup büyütüyohele benim yumoşlar çok nazlım son zamanlarda iyice nazlandı:97:

bende seninle aynı durumdayım canım yaailçedeyiz ilçemize sıfırdan yeni hastane yapıldı ama nedense gelen doğum dr ları durmuyo kaçıyo adamlar..millet ne yapacağını şaşırdıçorumdan ilden dr lar 15 günlük geliyolar sırayla ama kimin geldiğinden haberimiz olmuyoçorumda burdan 2 saatlik yol..ben de sömestır tatilinde gidecem eski dr uma inşallah..olmazsa yazın aşılama yaptıracam Ankara da ..eşimi ikna ettim sayılırbu arada benim rahim hala geriye dönük kızlar..inanmıycaksınız ama kendim dönderiyorum alıştım artık

neyse öpüyorum hepinizi eşim öğlen yemeğine gelecek..çıkmam lazım..

canim cok sagol
hergün unutmus olarak uyanmak istiyorum artik ama bu mümkün olmuyor ,canim seninde düsüklerin olmus rabbim bir daha yasatmasin ins ,oglusinede acil sifalar diliyorum rabbim korusun kuzularimizi ins ..pko bendede var ama hic belirtisi yok bende anlamadim, bende nasil seyir ediyor bu hastalik:44:ins degilsindirde, hayirli haberleri aliriz canim senden

cok sagol canim,rabbim banada bunu yasamis kimselerede vermesin ins,sendede pko varmis canimya bendede varmis ama kendi doktoruma göre yok hic belirtiside yok bende acaba diyorum bebeklerimin kalbinin durmasi bumu?? sormustum gerci amam ozamna hic hamile kalamazsin diyor doktorum :44:

çok zor gerçekten,kimseye yaşatmasın sana birdaha hiç yaşatmasın.vardır bir zamanı da biz bilmiyoruz.
amin canim ,ozaman hepimiz icin gelmis olsun ins ,ben hamileligimi cok özlüyorum kuzum simdi 5 aylik olucakti

nasıl döndürüyorsun sen onu merak ettim.bir arkadaşım var geçenlerde doktora gitmiş rahmin ters dönmüş demiş bende sana sorcaktım bu gebeliğini engelliyormu diye onunda bir çocuğu var

ben de güncelliyorum arkadaşlar

Herkeze iyi akşamlar
Benim için dua edin.
Yarın sabah güzel haberlerle geleyim....
Öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzz

Canlarım nasılsınız ben bugünlerde çok pozitifim olacağına inanıyorum inş beraber hamileler topiği açarız

ayy ayy beni de listeye ekleyin uğurlu olur belkim yaş 27* sat 31 aralık* bat 29 ocak*tedavi yok * 3 aydır uğraşıoz ama olmuyooooooo

hoşgeldin canım :80ozitif olman ne güzel olcak olcak inş.biri bi başlasa gerisi gelcek.belki deniz hamiledir dur bakalım sonra teker teker hepimiz onu takip ederiz inş.

Herkeze günaydınnn :2:
Yeni rgl tarihim 9/2/2011....
öfffffffff bu sefer baya ümitlenmiştim.
Şimdi cumartesi doktor için gün alacağım. Adetliyken gel demişti
gidelim bakalım

günaydin kizlar
gidelim bakalım
canim hayirlisi buymus demek hic üzülme rabbim zamani gelince verecek ins...bende adetimin 3. gününde gitmistim yumurta takibi yapilacak ozaman sana hayirlisi olsun canim diger aya hayirli haberi verirsin ins

günaydin kizlar canim hayirlisi buymus demek hic üzülme rabbim zamani gelince verecek ins...bende adetimin 3. gününde gitmistim yumurta takibi yapilacak ozaman sana hayirlisi olsun canim diger aya hayirli haberi verirsin ins

gidelim bakalım.... bir sürü para verip duruyooruz doktoraaa olsada ona harcasam paraları

2011 yılı 2.bebek için uğraşanlar

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
İsim veya nicki... YAŞI... SAT... :78:BAT... TEDAVİSİ... :97:Kaç senedir uğraşıyor...

Raebzeh ............... 24 .....................26 Aralık...........26 Ocak................yok...................... 3 sene oldu..

d_ kupcu................ 29.....................14 Aralık...........10 Ocak................serophene.....................13 ay oldu

birtanem

ferhatt ......................22...................... ? ................... ? ....................... ? .......................15 ay oldu.

acemiera....................33......................26 Aralık.............26 Ocak..............klomen..................26 ay oldu.

tırtıl kurabiye

flan

deniz39..................33.....................6 ocak.............1 şubat.................soğan-incir..........3 yıl

es2006

çelik198408 ...........27....................31 aralık..............29 ocak..............tedavi yok............3 ay

Son düzenleme:
gidelim bakalım

Merhaba Denizcim, dün gün boyu yoktum evde, gece açtım bakıyım dedim Denizden haber varmı... Ama bi baktım ki yeni regl tarihi yazıyo Kısmet be tatlım Allah uygun zamanında verecek inşallah hepimize

Birde Ebru sen o ebeden sonra mı kendin düzeltmeye başladın????

Denizciim canım benim sıkma canını alıştık artık bu negatif testlerediğer aya bomba gibi gir oldumu canım

Semracıım canım ebe düzeltmeden öncede kendim hep kontrol ederdim..ama ebe sen kendinde düzeltebilirsin diyince bende daha çok cesaret aldım..ilişkiden sonra düzeltiyorum kendim..bi nevi doğal aşılama

bu bebek konusu yüzünden biz dr olacağız yakında:97:eşimde benimle dalga geçiyosen artık başkalarına ebelik yaparsın bu işi öğrendin diyo

ferhatt bacım bi test yapsana..senin eşinde benim ki gibi belirti yok nasıl olsa testi yapma,sonra üzülüyosun der eşim hep..onun dediği gibi de olur ..ama ben her ay test yapıyorum malesef her ay gecikiyo çünkü alıştım garii

bu arada kızlar listeyi sizde güncelleyebilirsiniz deniz39 sağol canım benim..sen listeyi güncellemişsin..bende ona bakmak için girdim..

Son düzenleme:
2011 yılı 2.bebek için uğraşanlar BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

İsim veya nicki... YAŞI... SAT... :78:BAT... TEDAVİSİ... :97: Kaç senedir uğraşıyor...

Raebzeh ............... 24 .....................26 Aralık...........26 Ocak................yok...................... 3 sene oldu..

d_ kupcu................ 29.....................12 Ocak.....................9 Şubat................serophene..................... 13 ay oldu

birtanem

ferhatt ......................22...................... ? ................... ? ....................... ? .......................15 ay oldu.

acemiera....................33.................... ..26 Aralık.............26 Ocak..............klomen..................26 ay oldu.

tırtıl kurabiye

flan

deniz39..................33.....................6 ocak.............1 şubat.................soğan-incir..........3 yıl

es2006

çelik198408 ...........27....................31 aralık..............29 ocak..............tedavi yok............3 ay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…