- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.661
canim ya burda belki mümkün olmaz ama bana özelden yazarmisin nasil düzelttigini cok merak ettim gercekten bende yapabilirmiyimkiDenizciim canım benim sıkma canınıalıştık artık bu negatif testlere diğer aya bomba gibi gir oldumu canım
Semracıım canım ebe düzeltmeden öncede kendim hep kontrol ederdim..ama ebe sen kendinde düzeltebilirsin diyince bende daha çok cesaret aldım..ilişkiden sonra düzeltiyorum kendim..bi nevi doğal aşılama
bu bebek konusu yüzünden biz dr olacağız yakında:97:eşimde benimle dalga geçiyosen artık başkalarına ebelik yaparsın bu işi öğrendin diyo
ferhatt bacım bi test yapsana..senin eşinde benim ki gibi belirti yok nasıl olsa testi yapma,sonra üzülüyosun der eşim hep..onun dediği gibi de olur ..ama ben her ay test yapıyorum malesef her ay gecikiyo çünkü alıştım garii
bu arada kızlar listeyi sizde güncelleyebilirsinizdeniz39 sağol canım benim..sen listeyi güncellemişsin. .bende ona bakmak için girdim..
bu hayirli haberdir insallah canim kac gün gecmisti??kızlar ben daha adet olamadım
evet bende bu kaybettigim gebeligimde cok paradan ciktim gercekten llahim yar ve yardimcimiz olsun bosa cikarmasin emeklerimizigidelim bakalım.... bir sürü para verip duruyooruz doktoraaa olsada ona harcasam paraları
gözünaydin canim insallah hayirla saglikla gelir melegin ,bu aksam sen mesgulsun ozaman ..kızlar nasılsınız:79: doktordan geldim şimdi yumoş çatlamışnasıl sevindim anlatamam çünkü çok ağrım vardı ben daha öncede iğne olmuştum hiç ağrım olmazdı ve hala ağrı devam ediyor....ateşim yükselirdi yükselmedi,nasıl üzüldüm sabah o kadar para verdim o iğneye boşa gitti diye doktorada anlattım önce böyle olmazdı diye o da hadi görelim onların çatlattığımı benim çatlattığım mı dedi emeklerimiz inşl boşa gitmez......kendimi çok kaptırmayım demi sonra çok üzülüyorum nedir bizim bu iki ara bir deredeki halimiz
hosgeldin canimMerhaba arkadaslar
Benide eklermisiniz listeye 7 yaşında bir oğlum var. İkinciyi 3-4 aydır istiyorum tedavi yok yaşım 27 sat 29 aralık bat 27 ocak geçen ay kimyasal gebelik yaşadım inş. bu ay olur
kızlar nasılsınız:79: doktordan geldim şimdi yumoş çatlamışnasıl sevindim anlatamam çünkü çok ağrım vardı ben daha öncede iğne olmuştum hiç ağrım olmazdı ve hala ağrı devam ediyor....ateşim yükselirdi yükselmedi,nasıl üzüldüm sabah o kadar para verdim o iğneye boşa gitti diye doktorada anlattım önce böyle olmazdı diye o da hadi görelim onların çatlattığımı benim çatlattığım mı dedi emeklerimiz inşl boşa gitmez......kendimi çok kaptırmayım demi sonra çok üzülüyorum nedir bizim bu iki ara bir deredeki halimiz
iyi aksamlar canim talasemi kansizlik hastaligi degilmi?? allahim korusun ins melegini ,sende kesinmi var bu ??canim ins kizinda cikmaz rabbim korktugunza ugratmasin hele helede evlatlarimizla bizleri sinamasin ins... bize burdan güzel haberlerini verirsin kizinin insallah canim , duacinizimiyi akşamlar hanımlar... 2 gündür kızım için hastaneye gidiyorum. Bende talasemi taşıcılığı şüphesi var ve kızımın kan tahlillerinde de hep demir eksikliği çıkıyordu. Bizde talasemi testi yaptıralım dedik. Dün gidip 4 tüp kan verdik 1i istanbula gönderildi.. diğerlerinin sonucu bugün çıktı ve yine demir eksikliği mevcut.. İstanbuldan 2 hafta sonra gelecekmiş sonuç.. Pek umudum yok ama inşallah talasemi taşıyıcısı değildir kızım. Eğer öyleyse ilerde sevip evleneceği kişinin talasemi taşıyıcısı olmaması gerekiyor.. Allahım büyük. Hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim
iyi aksamlar canim talasemi kansizlik hastaligi degilmi?? allahim korusun ins melegini ,sende kesinmi var bu ??canim ins kizinda cikmaz rabbim korktugunza ugratmasin hele helede evlatlarimizla bizleri sinamasin ins... bize burdan güzel haberlerini verirsin kizinin insallah canim , duacinizim
allahim dermansiz dert vermesin canim korusun sizleri insallah minik kuzucunda ins surubun etkisiyle kendini toparlar allah yar ve yardimciniz olsun ins dualarim sizinleÇok sağol seydamcım.. Evet kansızlık hastalığı(akdeniz anemisi dedikleri), aslında demir eksikliği. 2 çeşidi var benimki iyi olanı. Diğerinde Allahım herkesi korusun her ay veya yıl kan almaları gerekiyor( şuan benimde, kızımında kan değerleri normal ama demir depolarımız boş (( ben evlenmeden önce yapılan testlerde öğrendim taşıyıcılığımı. Eşimde olmadığı için şanslıydım.
İnşallah kızım benden almamıştır, çünkü babamızın çok şükür herbişeyi yerinde maşallah:)) kan, demir, çinko ne ararsan:))
Bakalım sonuç gelene kadar demir şurubu kullanalım dedi doktor.. bir nebze çoğalır inşallah.
allahim dermansiz dert vermesin canim korusun sizleri insallah minik kuzucunda ins surubun etkisiyle kendini toparlar allah yar ve yardimciniz olsun ins dualarim sizinle
Çok sağol seydamcım.. Evet kansızlık hastalığı(akdeniz anemisi dedikleri), aslında demir eksikliği. 2 çeşidi var benimki iyi olanı. Diğerinde Allahım herkesi korusun her ay veya yıl kan almaları gerekiyor( şuan benimde, kızımında kan değerleri normal ama demir depolarımız boş (( ben evlenmeden önce yapılan testlerde öğrendim taşıyıcılığımı. Eşimde olmadığı için şanslıydım.
İnşallah kızım benden almamıştır, çünkü babamızın çok şükür herbişeyi yerinde maşallah:)) kan, demir, çinko ne ararsan:))
Bakalım sonuç gelene kadar demir şurubu kullanalım dedi doktor.. bir nebze çoğalır inşallah.
kızlar ben bugünde adet olmadım yarın 10 gün ben yarın ilk idrarla bakıyorum ne olursa olsun benim için dua edin kızlar çok ihtiyacım var
hosgeldin canimkızlaaaar ben geldiiiiiimgüzel dilekleriniz için teşekkür ederim
birtanem geçmiş olsun inş babasına çekmiştir kızın,gönlünü ferah tut,benimde depolarım boş:44:akdeniz kadınının tipik özelliğiymiş kansız olmak
ferhat canım umutların boşa gitmesin inş.ebruya katılıyorum kötüye kendini alıştır öyle test yap sonra bizim kendimize yaptığımızı düşmanımız bize yapmıyor biliyorsun işte....ama güzel olsun sonu
listemize katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza çok beklemezsiniz umarım
ebrucum nasılsın? gebeliği etkiliyormu rahmin dönük olması tatlım
hayirlisi olsun canim güzel haberlerini bekliyoruz insallahkızlar ben bugünde adet olmadım yarın 10 gün ben yarın ilk idrarla bakıyorum ne olursa olsun benim için dua edin kızlar çok ihtiyacım var
canim cok gecmis olsun allah sifasini versin esinin insallah ....sirkeli su denedinmi canim?? ilik dusda iyi gelir ama, rabbim yardimcin olsun insallah biran önce düzelir ,evde biri hasta oluncada cok zor oluyor rabbim kolaylik versin sanaHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun.. bu hafta kötü geldi bize yaa( şimdi de eşim rahatsızlandı. Dün gece eve bi geldi adam cayır cayır yanıyor ( neler yaptım ama ateşi düşmedi ( bugün işe gidip geri döndü hastaneye gittik ilaç milaç verdiler ama şu saat oldu hala ateş 38.2 nin altına düşmüyor... öksürükte var.. ooff Allah'ım... zatürreye çevirmesinden korkuyorum.. ben hamileyken zatürreye yakalnmıştım ordan biliyorum çok fena (
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?