2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlar nasılsınız:79: doktordan geldim şimdi yumoş çatlamışnasıl sevindim anlatamam çünkü çok ağrım vardı ben daha öncede iğne olmuştum hiç ağrım olmazdı ve hala ağrı devam ediyor....ateşim yükselirdi yükselmedi,nasıl üzüldüm sabah o kadar para verdim o iğneye boşa gitti diye doktorada anlattım önce böyle olmazdı diye o da hadi görelim onların çatlattığımı benim çatlattığım mı dedi emeklerimiz inşl boşa gitmez......kendimi çok kaptırmayım demi sonra çok üzülüyorum nedir bizim bu iki ara bir deredeki halimiz

Merhaba arkadaslar
Benide eklermisiniz listeye 7 yaşında bir oğlum var. İkinciyi 3-4 aydır istiyorum tedavi yok yaşım 27 sat 29 aralık bat 27 ocak geçen ay kimyasal gebelik yaşadım inş. bu ay olur

canim ya burda belki mümkün olmaz ama bana özelden yazarmisin nasil düzelttigini cok merak ettim gercekten bende yapabilirmiyimki buarada listede bende olmak isterim yasim 28,suan icin tedavi görmüyorum,5 yildirda bekliyorum melegimi,sat 8 ocak ,bat 6 subat ama ben zaten kalamam hamile suan iicin .

kızlar ben daha adet olamadım
bu hayirli haberdir insallah canim kac gün gecmisti??

gidelim bakalım.... bir sürü para verip duruyooruz doktoraaa olsada ona harcasam paraları
evet bende bu kaybettigim gebeligimde cok paradan ciktim gercekten llahim yar ve yardimcimiz olsun bosa cikarmasin emeklerimizi

gözünaydin canim insallah hayirla saglikla gelir melegin ,bu aksam sen mesgulsun ozaman ..

Merhaba arkadaslar
Benide eklermisiniz listeye 7 yaşında bir oğlum var. İkinciyi 3-4 aydır istiyorum tedavi yok yaşım 27 sat 29 aralık bat 27 ocak geçen ay kimyasal gebelik yaşadım inş. bu ay olur
hosgeldin canim
oglunuda allah bagislasin benimkide 7 yasinda ,ins seninde ikinci m,elegin bekletmeden gelir

Son düzenleme:

Amanda aman çatlak yumoşlu hatun gelmiş:)))) Acemicim canım hadi hayırlısı inşallah Rabbim bu kez nasip eder. sana kolay gelsin diyelim o zamn:)):92::92:

2011 yılı 2.bebek için uğraşanlar

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

İsim veya nicki... YAŞI... SAT... :78:BAT... TEDAVİSİ... :97: Kaç senedir uğraşıyor...

Raebzeh ....................... 24 ...........................26 Aralık........................26 Ocak.....................yok.......................... 3 sene oldu..

d_ kupcu..................... 29............................12 Ocak...........................9 Şubat...................serophene............... . 13 ay oldu

birtanem

ferhatt ........................22............................ ? ..................................... ? ............................. ? ...............................15 ay oldu.

acemiera...................33....................... ..26 Aralık.........................26 Ocak.....................klomen......................26 ay oldu.

tırtıl kurabiye

flan

deniz39.....................33.......................6 ocak..........................1 şubat........................soğan-incir........................3 yıl

es2006

çelik198408 ............27.................31 aralık........................29 ocak......................tedavi yok.......................3 ay

seydam.....................28.................8 Ocak............................8 Şubat..........................yok..................................5 yıl

lovely_.....................27.................29 Aralık........................27 Ocak.........................yok.................................4 ay

Son düzenleme:

2011 yılı 2.bebek için uğraşanlar

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

İsim veya nicki... YAŞI... SAT... :78:BAT... TEDAVİSİ... :97: Kaç senedir uğraşıyor...

Raebzeh ....................... 24 ...........................26 Aralık........................26 Ocak.....................yok.......................... 3 sene oldu..

d_ kupcu..................... 29............................12 Ocak...........................9 Şubat...................serophene............... . 13 ay oldu

birtanem......................26.............................27 aralık.........................24 ocak..................... yok........................ ------------

ferhatt ........................22............................ ? ..................................... ? ............................. ? ...............................15 ay oldu.

acemiera...................33....................... ..26 Aralık.........................26 Ocak.....................klomen......................26 ay oldu.

tırtıl kurabiye

flan

deniz39.....................33.......................6 ocak..........................1 şubat........................soğan-incir........................3 yıl

es2006

çelik198408 ............27.................31 aralık........................29 ocak......................tedavi yok.......................3 ay

seydam.....................28.................8 Ocak............................8 Şubat..........................yok..................................5 yıl

lovely_.....................27.................29 Aralık........................27 Ocak.........................yok.................................4 ay

Son düzenleme:
iyi akşamlar hanımlar... 2 gündür kızım için hastaneye gidiyorum. Bende talasemi taşıcılığı şüphesi var ve kızımın kan tahlillerinde de hep demir eksikliği çıkıyordu. Bizde talasemi testi yaptıralım dedik. Dün gidip 4 tüp kan verdik 1i istanbula gönderildi.. diğerlerinin sonucu bugün çıktı ve yine demir eksikliği mevcut.. İstanbuldan 2 hafta sonra gelecekmiş sonuç.. Pek umudum yok ama inşallah talasemi taşıyıcısı değildir kızım. Eğer öyleyse ilerde sevip evleneceği kişinin talasemi taşıyıcısı olmaması gerekiyor.. Allahım büyük. Hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim

Son düzenleme:
iyi aksamlar canim talasemi kansizlik hastaligi degilmi?? allahim korusun ins melegini ,sende kesinmi var bu ??canim ins kizinda cikmaz rabbim korktugunza ugratmasin hele helede evlatlarimizla bizleri sinamasin ins... bize burdan güzel haberlerini verirsin kizinin insallah canim , duacinizim

Çok sağol seydamcım.. Evet kansızlık hastalığı(akdeniz anemisi dedikleri), aslında demir eksikliği. 2 çeşidi var benimki iyi olanı. Diğerinde Allahım herkesi korusun her ay veya yıl kan almaları gerekiyor( şuan benimde, kızımında kan değerleri normal ama demir depolarımız boş(( ben evlenmeden önce yapılan testlerde öğrendim taşıyıcılığımı. Eşimde olmadığı için şanslıydım.

İnşallah kızım benden almamıştır, çünkü babamızın çok şükür herbişeyi yerinde maşallah:)) kan, demir, çinko ne ararsan:))

Bakalım sonuç gelene kadar demir şurubu kullanalım dedi doktor.. bir nebze çoğalır inşallah.

allahim dermansiz dert vermesin canim korusun sizleri insallah minik kuzucunda ins surubun etkisiyle kendini toparlar allah yar ve yardimciniz olsun ins dualarim sizinle

Son düzenleme:
allahim dermansiz dert vermesin canim korusun sizleri insallah minik kuzucunda ins surubun etkisiyle kendini toparlar allah yar ve yardimciniz olsun ins dualarim sizinle

[sıze="2"]amin cümlemize göstermesin [/sıze]

semraacıım çok geçmiş olsun canım beniim..korkma dua et canım..inşallah babasına çekmiştir..hiçbirşey çıkmaz tahlillerinde.. demir eksikliğini sebzelerden alamıyor musunuz?dr ne diyo peki?Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah...amin..

kızlar ben bugünde adet olmadım yarın 10 gün ben yarın ilk idrarla bakıyorum ne olursa olsun benim için dua edin kızlar çok ihtiyacım var

kızlar ben bugünde adet olmadım yarın 10 gün ben yarın ilk idrarla bakıyorum ne olursa olsun benim için dua edin kızlar çok ihtiyacım var

canıım beniim inşallah güzel haberler verirsin bizlereama negatif duruma da alıştır kendini öyle test yap canım olur mu?kendimden biliyorum çünküama inşallah hepimiz yanılmış oluruz..bebişin seninledir inşallah..dualarım seninle

kızlaaaar ben geldiiiiiim güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

birtanem geçmiş olsun inş babasına çekmiştir kızın,gönlünü ferah tut,benimde depolarım boş:44:akdeniz kadınının tipik özelliğiymiş kansız olmak

ferhat canım umutların boşa gitmesin inş.ebruya katılıyorum kötüye kendini alıştır öyle test yap sonra bizim kendimize yaptığımızı düşmanımız bize yapmıyor biliyorsun işte....ama güzel olsun sonu

listemize katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza çok beklemezsiniz umarım

ebrucum nasılsın? gebeliği etkiliyormu rahmin dönük olması tatlım

hosgeldin canim

hayirlisi olsun canim güzel haberlerini bekliyoruz insallah

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun.. bu hafta kötü geldi bize yaa( şimdi de eşim rahatsızlandı. Dün gece eve bi geldi adam cayır cayır yanıyor( neler yaptım ama ateşi düşmedi( bugün işe gidip geri döndü hastaneye gittik ilaç milaç verdiler ama şu saat oldu hala ateş 38.2 nin altına düşmüyor... öksürükte var.. ooff Allah'ım... zatürreye çevirmesinden korkuyorum.. ben hamileyken zatürreye yakalnmıştım ordan biliyorum çok fena(

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. AMİN

canim cok gecmis olsun allah sifasini versin esinin insallah ....sirkeli su denedinmi canim?? ilik dusda iyi gelir ama, rabbim yardimcin olsun insallah biran önce düzelir ,evde biri hasta oluncada cok zor oluyor rabbim kolaylik versin sana

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
İsim veya nicki... YAŞI... SAT... :78:BAT... TEDAVİSİ... :97:Kaç senedir uğraşıyor...

Raebzeh ............... 24 .....................26 Aralık...........26 Ocak................yok...................... 3 sene oldu..

d_ kupcu................ 29.....................14 Aralık...........10 Ocak................serophene.....................13 ay oldu

birtanem

ferhatt ......................22...................... ? ................... ? ....................... ? .......................15 ay oldu.

acemiera....................33......................26 Aralık.............26 Ocak..............klomen..................26 ay oldu.

tırtıl kurabiye

flan

deniz39..................33.....................6 ocak.............1 şubat.................soğan-incir..........3 yıl

es2006

çelik198408 ...........27....................31 aralık..............29 ocak..............tedavi yok............3 ay[/QUOTE]

, SELAMMMMMMM BENDE İKİNCİ ÇOCUĞU İSTEYENLERDENİM RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH 28 YAŞINDAYIM 7 BUÇUK YAŞINDA OĞLUM VAR 4 AYDIR BEBEK İSTİYORUZ 22 ARALIK 20 OCAK HENÜZ TEDAVİ GÖRMEDİM İNŞALLAH GEREKTE KALMAZ RABBİM BÜYÜK GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞÇA KALIN ALLAHA EMANET OLUN BAYYYYYY:79::79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…