2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

selam kızlar..bend eikinciyi düşünüyorum dogum yaptıgımdan beri korunmuyoruz ama olmuyır.zaten ilk bebeğimde tedaviyle olmustu..sanırım yine ayni şey olacak.cok umutsuzum.ama yınede buradasizinle konusmak hos olur dıye düşünüyorum

nisasum a.s. hoşgeldin. umutsuz olma sakın.. bu topikte öyle güzel dostluklar varki ve bi o kadarda iyi insanlar. herkesin ayrı bi derdi var ama hepimizin ortak noktası umut ve 2.bebiş.

canim cok gecmis olsun allah sifasini versin esinin insallah ....sirkeli su denedinmi canim?? ilik dusda iyi gelir ama, rabbim yardimcin olsun insallah biran önce düzelir ,evde biri hasta oluncada cok zor oluyor rabbim kolaylik versin sana

Çok sağol seydamcım.hepsini denemiştim canım şükür dün geceye doğru düştü ateş:) resmen eşimin gözünün önü açılıverdi:) Rabbim tüm inananları korusun. hastalık zor.

canıım aramıza hoşgeldin..bilgilerini ver ekleyeyim listemizeaynı beni anlatıyorsunbende kızıma tedaviyle hamile kalmıştım..kızım şimdi 4,5 yaşında dediğin gibi kızımdan sonra pek korunmadık. ara ara yaniama olmadı..bende kaç senedir uğraşıyorum ama yok gelmedi kızımın kardeşi..burda dertlerimizi sıkıntılarımızı atıyoruz..senide bekleriz her zaman..

semracııımm çok geçmiş olsun eşine canım..inşallah tez zamanda atlatırsınız bu sıkıntıları..Rabbim şafi ismi hürmetine eşine ,kızına ve şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah..amin..

merhaba arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum. 2 yaşında kızım var. ve 2. bebeğe gebeyim. ama bebek . ama geç döllenmiş. (2 hafta) sanki hamile gibi değilim ama karnım çok çıktı. doktorum 2.ler erken çıkar hemde sen sezeryanlısın normal dedi. bu durumda olanlar var mı?

2011 yılı 2.bebek için uğraşanlar

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

İsim veya nicki... YAŞI... SAT... :78:BAT... TEDAVİSİ... :97:Kaç senedir uğraşıyor...

Raebzeh ....................... 24 ...........................26 Aralık........................26 Ocak.....................yok...................... .... 3 sene oldu..

d_ kupcu..................... 29............................12 Ocak...........................9 Şubat...................serophene............... . 13 ay oldu

birtanem......................26.................. ...........27 aralık.........................24 ocak..................... yok........................ ------------

ferhatt ........................22........................ .... ? ..................................... ? ............................. ? ...............................15 ay oldu.

acemiera...................33..................... .. ..26 Aralık.........................26 Ocak.....................klomen................... ...26 ay oldu.

tırtıl kurabiye

flan

deniz39.....................33.................... ...6 ocak..........................1 şubat........................soğan-incir........................3 yıl

es2006

çelik198408 ............27.................31 aralık........................29 ocak......................tedavi yok.......................3 ay

seydam.....................28.................8 Ocak............................8 Şubat..........................yok................ ..................5 yıl

lovely_.....................27.................29 Aralık........................27 Ocak.........................yok.................. ...............4 ay

semraozsoy................28...............22 Aralık...................20 Ocak..................yok..............4 ay oldu

nisasum.....................

:81:Güzel hamilelerimiz:81:

irem05:81:

?

Son düzenleme:

listemize ve aramıza hoşgeldin canımlistemizin ilk hamilesi olduninşallah uğur getirirsin listemizeRabbim ikinci meleğinide sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin sizlere inşallah..amin..

Son düzenleme:

sağol ebrum AMİN canım benim. nasılsın iyisin inşallah. oralarda havalar nasıl?

Deniz gelmedi bugün, bizi o güzel pembiş pembiş GÜNAYDIIIIIN yazılarından mahrum bıraktı.
Ferhatt test yaptımı bilmiyoruz haber vermiyor
tırtılkurabiye zaten hepten bıraktı burayı
Acemiera da boşluyor bu ara kulaklarını çekelim gelince
flan dan da haber yok

yaw nerde bu hatunlar.. bi bakın hele

eklediğin için teşekkür ederim canım

merhaba bende geldim ve 2.ye hamileyim.kızım 5 yaşında kardeş istemeye başladıktan 9 ay sonra hamile olduğumu öğrendim rabbim hepinize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...

ben geldiiiiiim kızlaaar..dün sabahtan baktım kimse yoktu ana sonradan coşmuşsunuz:82::82:
topiğimize gelen herkese hoşgeldiniz diyorum. hoşgeldiniiiiiiiiz:79::79::79:
hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun uğur getirirsiniz topiğimize inş sağlıcakla gelsinler
birtaneeeeeeeem geçmiş olsun canım....:92::92:
ebruuuu niye bana cvp yazmıyon kara kedimi girdi aramıza
ferhaaaaaaat test sonucun nerde hadi ses ver
flaaaaan nerdesin arkadaşım özlettin kendini:97::97:

kızlar üç gündür midem hoş değil ,yediğim herşey gaz yapıyor,ayaklarım çok üşüyor ısıtamıyorum,bir de arada başım dönüyor....bana deyin pskolojik dimi....aklım orda ondan dimi.....

selam kizlar nasilsiniz?? bende kürtajdan beri düzelemedim gitti elimde uyusma vardi hala devam ediyor ,birde kulaklarimdan baslayan bir ates basiyor bütün vücudumu sonrada bir esneme basliyor iyice uyusuyorum anlamadim gitti doktora gitmistim kürtajdan 2 hafta sonra magnezyum eksikligidir dedi onu kullandim 1 hafta yine basladi pazartesi tekrar kan vericem bakalim iyice sagligimdam oldum diyorum allahima emanetiz artikk

ferhatt yazmamis??
hamilelerimizvarmis allahim tamamina erdirsin ins darisi bizlere
birtanem esin iyilesmis gözünaydin kizininda rabbim sifasini versin onunda güzel haberlerini bekliyoruz
acemiera canim buay sendende güzel haberler aliriz ins
semra canim sende hosgeldin tanisiyoruz diger topikten

iyi akşamlar bayanlar,gezdim geldim.öğlen aceleyle birşeyler yazıp çıktım onu da kocam sabote etti bakçakmış ne yazıyormuşumkapattım bende bilgisayarı ona ne demi şimdi rahatım ama sizin yazdıklarınızı göremiyorum yada siz hiç muhabbet etmediniz bugün:26::26::eeeeee napıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…