- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.681
kızlar ben bugünde adet olmadım yarın 10 gün ben yarın ilk idrarla bakıyorum ne olursa olsun benim için dua edin kızlar çok ihtiyacım var
selam kızlar..bend eikinciyi düşünüyorum dogum yaptıgımdan beri korunmuyoruz ama olmuyır.zaten ilk bebeğimde tedaviyle olmustu..sanırım yine ayni şey olacak.cok umutsuzum.ama yınede buradasizinle konusmak hos olur dıye düşünüyorum
canim cok gecmis olsun allah sifasini versin esinin insallah ....sirkeli su denedinmi canim?? ilik dusda iyi gelir ama, rabbim yardimcin olsun insallah biran önce düzelir ,evde biri hasta oluncada cok zor oluyor rabbim kolaylik versin sana
selam kızlar..bend eikinciyi düşünüyorum dogum yaptıgımdan beri korunmuyoruz ama olmuyır.zaten ilk bebeğimde tedaviyle olmustu..sanırım yine ayni şey olacak.cok umutsuzum.ama yınede buradasizinle konusmak hos olur dıye düşünüyorum
merhaba arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum. 2 yaşında kızım var. ve 2. bebeğe gebeyim. ama bebek . ama geç döllenmiş. (2 hafta) sanki hamile gibi değilim ama karnım çok çıktı. doktorum 2.ler erken çıkar hemde sen sezeryanlısın normal dedi. bu durumda olanlar var mı?
semracııımm çok geçmiş olsun eşine canım..inşallah tez zamanda atlatırsınız bu sıkıntıları..Rabbim şafi ismi hürmetine eşine ,kızına ve şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah..amin..[/COLOR]
[sıze="3"]2011 yılı 2.bebek için uğraşanlar [/sıze]
[sıze="3"]bismillahirrahmanirrahim[/sıze]
[sıze="3"]isim veya nicki...Yaşı... Sat... :78:bat... tedavisi... :97: kaç senedir uğraşıyor... [/sıze]
[sıze="2"]
raebzeh ....................... 24 ...........................26 aralık........................26 ocak.....................yok...................... .... 3 sene oldu..
D_ kupcu..................... 29............................12 ocak...........................9 şubat...................serophene............... . 13 ay oldu
birtanem......................26.................. ...........27 aralık.........................24 ocak..................... Yok........................ ------------
ferhatt ........................22........................ .... ? ..................................... ? ............................. ? ...............................15 ay oldu.
Acemiera...................33..................... .. ..26 aralık.........................26 ocak.....................klomen................... ...26 ay oldu.
Tırtıl kurabiye
flan
deniz39.....................33.................... ...6 ocak..........................1 şubat........................soğan-incir........................3 yıl
es2006
çelik198408 ............27.................31 aralık........................29 ocak......................tedavi yok.......................3 ay
seydam.....................28.................8 ocak............................8 şubat..........................yok................ ..................5 yıl
lovely_.....................27.................29 aralık........................27 ocak.........................yok.................. ...............4 ay
semraozsoy................28...............22 aralık...................20 ocak..................yok..............4 ay oldu
nisasum.....................
[sıze="3"]:81:güzel hamilelerimiz:81: [/sıze]
[sıze="2"]irem05[/sıze]:81:
[/sıze]?
merhaba bende geldim ve 2.ye hamileyim.kızım 5 yaşında kardeş istemeye başladıktan 9 ay sonra hamile olduğumu öğrendim rabbim hepinize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...
canıım aramıza hoşgeldin..bilgilerini ver ekleyeyim listemizeaynı beni anlatıyorsun bende kızıma tedaviyle hamile kalmıştım..kızım şimdi 4,5 yaşında dediğin gibi kızımdan sonra pek korunmadık. ara ara yani ama olmadı..bende kaç senedir uğraşıyorum ama yok gelmedi kızımın kardeşi..burda dertlerimizi sıkıntılarımızı atıyoruz..senide bekleriz her zaman..
canım insaalah olur ben yine tedavi düşünmeye basladım .. kızım daha 1bucuk yasında ama gelecegi gördüğüm için erken basladım.korunmamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?