2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

geçmiş olsun seydam biran önce toparlarsın umarım...inş canım güzel haberlere bende o kadar hasretimki keşke şöyle sıraya hamiş haberleri versek hep birlikte

benim kulağımı çekecek olan arkadaşlar hepinizin kulaklarını çekiyorum,hani hiçbiriniz yoksunuz

Canııım geldim. ben çekecektim ama sen benim kulağımı çekebilirsin

üzerinizden uzak çoook hastayım.. :2::2: düzelince ancak aktif olabilicem :2::2:

kıyamam ben yaaaa ailecek sırayla hepiniz hasta oldunuz:92::92::92: geçmiş olsun canım:92: kulak çekme işini erteliyorum hasta hasta olmaz şimdi kendine iyi bak:94::94:

merhaba arkadaşlar benim 3 yaşında kızım var ve bugün hamile olduğumu öğrendim Hiç beklemiyorduk sürpriz oldu hazırlıksız yakalandık..çok kararsızım 2.çocuk konusunda ..hayırlısıyla gelsin diyoruz ama çok istekli değilim açıkçası planlamadan olduğu için herhalde oooofff çok şaşkınım ne düşüneceğimi bilemiyorum..Allah isteyenlere ve olmayanlara nasip etsin..hazırlıksız yakalananlar için ne zor bir durummuş...

hayırlı olsun canım ikinci bebişin,üzme tatlı canını herşey olacağına varıyor.o sizin aranıza katılmak istemiş gelmiş,bak biz gelsin diye neler yapıyoruz..sağlıcakla gelsin yeterki

arkadaşlar ben hastayım giremiyorum da, siz nerdesiniz?

nasıl oldun canım toparladın mı kendini biraz:92: kimsecikler uğramıyor ne ıssız olduk böyle.kesin benden kaynaklanıyor ben giremediğim zamanlar herkes burda ben gelince kimse yok nedir bu başıma gelenler:26:

selam bende 2. bebek için çırpınanlardanım ama olmadı 1.5 senedir (((bi daha ki ay dr rahim filmi isticem dedi bu durumu yaşayanlar oldumu yani ilk bebeğe normal gebe kalıp normal doğum yaptıktan sonra rahim filmi çektiren yada çektirecek olan yardım edin lütfeenn :2::2:

Son düzenleme:
kızalr ben yaptım testi bu akşam silik çıktı acaba varmı
y hadi hayirli olsun canim rabbim tamamina erdirsin ins saglikla hayirla gelsin

canim rabbim hayirla kucagina almani nasip etsin bence hic kararsiz kalma bu konuda sonradan bizim gibi ugrasir durursun ,en güzeli olmus süpriz yapmis minik size , tekrar gözünaydin

arkadaşlar ben hastayım giremiyorum da, siz nerdesiniz?
canim gecmis olsun bende hastayim canim ya bugün bi parca oldum ama bas agrisi var hala
canim hosgeldin bende normal yoldan hamlie kalip cok sükür oglumu dünyaya getirdim sonrasinda 6 düsük yasadim ama hic rahim filmi cektirmedim ben sormustum ama zaten hamile kalabiliyorsunuz gerek yok denilmisti hakkimizda hayirlisi artik

KAYRAAM hoş geldin canım kendim değil ama bir arkadaşım çektirmişti,birinci normal oldu onun ikinci olmayınca istemişler filim hatta iki kere çekilmişti onun tıkalı çıktı tüpleri yalnız genetik bir durum vardı annesininde birinciden sonra tıkanmış tüpleri sonra süt buharıyla falan açılmış annesinin.bu seni korkutmasın az görülen bir durummuş normalde bir çocuğu normal olduğu zaman tüpler genelde açık çıkıyor içini ferah tut

seydam geçmiş olsun canım,salgın var herhalde dikkat edin kendinize topikte kimse yok herkes hasta bakın bana polendi,baldı,fındık fıstık ceviz derken turp gibi ayaktayımbakın kendinize lütfen hasta olmayın kıyamam ben size bütün topiğe bitki çayı benden daha bebiş yapçaz hasta hasta olmazki ama

slm kızlar hastayım giremiom ama takip ediom ferhatt valla hasta hasta zıplattın beni testin tarihi falan geçmemişse silik çizgide gebelik kabuledilio hadi hayırlısı çokk sevindim

benimde belim çok ağrıyo midem yanıo bulanıo ama psikolojık heralde bu kadar erken belli olmaz demi 28 aralık sat offfffff 2 ay içinde hamile kalmalıyımmm yoksa eylülde okula başlamak zorunda kalcam sonra öğrencilerden ayrılmak daha zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…