- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.721
tesekkür ederim canim bende bugün kan sonuclarimi almak icin doktora gidicem elimde uyusma vardi ,birde midem bulaniyordu sürekli ,belki demir eksikligidir diye kan verdim bakalim hayirlsii ....seydam geçmiş olsun canım,salgın var herhalde dikkat edin kendinize topikte kimse yok herkes hastabakın bana polendi,baldı,fındık fıstık ceviz derken turp gibi ayaktayım bakın kendinize lütfen hasta olmayın kıyamam ben size bütün topiğe bitki çayı benden daha bebiş yapçaz hasta hasta olmazki ama
sanada gecmis olsun canim insallah güzel haberlerini bekliyoruz hayirlisi olsun canim kendini sartlandirma illaki olsun diye bu is strese gelmiyor biliyorsunslm kızlar hastayım giremiom ama takip ediom ferhatt valla hasta hasta zıplattın beni testin tarihi falan geçmemişse silik çizgide gebelik kabuledilio hadi hayırlısı çokk sevindim
benimde belim çok ağrıyo midem yanıo bulanıo ama psikolojık heralde bu kadar erken belli olmaz demi 28 aralık sat offfffff 2 ay içinde hamile kalmalıyımmm yoksa eylülde okula başlamak zorunda kalcam sonra öğrencilerden ayrılmak daha zor oluyo
canim cok sagol daha iyiyim sükürler olsun ....ayy annesi onada zor olmustur birden birakmak seni ,buduruma cabuk alisir insallahda senide cok yipratmaz allah kolaylik versin sizeseydamcım ve çelikcim sizlere de çok geçmiş olsun.. ben çoğunlukla atlattım sayılır ama öksürük yakamı bırakmadı22:
İlaç kullanıcam die kızımı sütten kestim, huyu suyu bi acayip değişti ki sormayın... bana vurmaya başladı, yemek yemiyor, agresif, herşeye ağlıyor...:26:
böle olunca da ikinci hayallerim azalıyor
evet ya nerdeler bende merak ettim :44::44: :44:kayıp aranıyor!!!!!
ebruyu ve denizi görenler acil topiğimize göndersin
canim cok sagol daha iyiyim sükürler olsun ....ayy annesi onada zor olmustur birden birakmak seni ,buduruma cabuk alisir insallahda senide cok yipratmaz allah kolaylik versin size
KAYRAAM hoş geldin canım kendim değil ama bir arkadaşım çektirmişti,birinci normal oldu onun ikinci olmayınca istemişler filim hatta iki kere çekilmişti onun tıkalı çıktı tüpleri yalnız genetik bir durum vardı annesininde birinciden sonra tıkanmış tüpleri sonra süt buharıyla falan açılmış annesinin.bu seni korkutmasın az görülen bir durummuş normalde bir çocuğu normal olduğu zaman tüpler genelde açık çıkıyor içini ferah tut
canim cok sagol insallah o güzel duan hepimiz icin kabul olur rabbim katinda... ben türkiyeye gelicem bu yaz bakalim eger orda cekilmem gerekiyorsa bende yaptiririm heralde hakkimizda hayirlisi olsun insallah canimcanım sağol korkma değilde sadece merak benimki daha önce hiç duymadım ben hani hiç gebe kalamayan yada sürekli düşük yapanlara ister dr. diye biliyodum...
bu arada şeydacım sanada çok geçmiş olsun ALLAH gönlümüzün muradını versin inş. bu arada dr.um rahim filminin faydalı olduğunu hatta tedavi yerine geçtiğini söyledi bilginize...
İnşallah canım yaa.. milletin çocuğu emmeyi bırakınca daha iyi uyumaya başlar, benimki tersine daha fena oldu.. geçecek inşallah bugünler ya, ne zaman bilmiyorum
günaydin kizlar
bugün yine hüzün cöktü yüregime melegim benimle olsadi suan 21 haftaya girecektik düsünmekten kendimi alamiyorum ,eltimde 2.ye hamile hergün görüyorum okadar mutluki eve geliyorum aglamaktan artik gözlerim kipkirmizi oluyor:85: elimde degil kizlar icim yaniyor sönmüyor bu yangin allahim yasadigim son acim olsun diyorum sürekli beterinden koru diyorum oglusuma sariliyorum yok olmuyor onun acisi kalbimin bambaska biyerinde hic durmadan sizliyor 6 melegim cennette suan bense hic birine dokunamadim koklayamadim ben nasil basa dönerim nasil tekrar baslayabilirim hic bilemiyorum rabbimden umut kesmek degil asla sadece bu korkuyu nasil atarim hic bilemiyorum icim okadar doluki anlatamam size .....
BU cümleyi hiç yakıştıramadım sana... hani hepimiz pozitifdik, pozitif olacaktık ne oldu.. kış bile doğru düzgün gelmemişken bu dökülen yapraklar niyeiyi akşamlar kızlar nasılsınız? bilgisayar a virüs girmiş,iki günlük kayıpla burdayım.yeni hastalar var:2::2: geçmiş olsun hepinize:94::94:
benim canım sıkkın biraz çarşamba günü adet olcam normalde ama bu akşamdan başladı kasık ağrım ince ince girip çıkıyor,yarına olmadı pazartesi hasta olcam galiba....çok yorgun hissediyorum kendimi.tekrar doktora gidip gitmemekte kararsızım,ilerde pişman olmaktan korkuyorum;keşke o zaman sonuna kadar deneseydim belki olurdu; işte bunu demek istemediğim için şimdiye kadar ne dedilerse yaptık galiba bana tüp bebek yolu görünüyor,ondada umudum yok lakin deneseydim dememek için denemeye çalışacağım herhalde,...umut etmekten bile yoruldum
kızlar son 5 gün heycan dorukta bebiş haberleri beklioz ona göre kızlar nerelerdesiniz inanın en moralimin bozuk olduğu an sayfaya girdiğimde mutu oluom
canim evet bir kez doldu sükürler olsun rabbime,doldurdu kucagiimizi tekrarda nasip eylesin insallah..Canım ne yaptın sen böyle yaa içimi parçaladın resmen(
Rabbim dayanma gücü versin, çok zor gerçekten ama senin yapacağın bişey yokki canım benim..
Üzme kendini, Rabbim şükür ki hepimizin kucağını 1 kez doldurdu, ya hiç olmasaydı.. Allahım hepimizin sesini duyuyor, inşallah dediğin gibi bu son acın olur ve kucaklarımız 1 kez daha dolar Allahın izniyle
AMİN
merhaba kızlar ben yoktum oğlumun tedavisi için ankaradaydım yeni geldim 2 kere daha yaptım bu sefer anında çıktı yani hamileyim darısı sizinde başınıza işalhh tez zamanda kardeşleri gelir
hayirdir insallah canim sabahdan aksama kadar sürekli bebek düsünürsek olacagi bu zatenKızlar geçen akşma beşizlerim olmuştu.
hemde 3 erkek 2 kız
hayırdır inşallahhhhh
günaydinGünaydınnnnnn
merhaba kızlar ben yoktum oğlumun tedavisi için ankaradaydım yeni geldim 2 kere daha yaptım bu sefer anında çıktı yani hamileyim darısı sizinde başınıza işalhh tez zamanda kardeşleri gelir
Kızlar geçen akşma beşizlerim olmuştu.
hemde 3 erkek 2 kız
hayırdır inşallahhhhh
kızlar son 5 gün heycan dorukta bebiş haberleri beklioz ona göre kızlar nerelerdesiniz inanın en moralimin bozuk olduğu an sayfaya girdiğimde mutu oluom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?