2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

merhaba kızlar ben yoktum oğlumun tedavisi için ankaradaydım yeni geldim 2 kere daha yaptım bu sefer anında çıktı yani hamileyim darısı sizinde başınıza işalhh tez zamanda kardeşleri gelir

ferhatcım sana demiştim değilmi buradan sesimiz kısılana kadar bağıracağız hamileyim diye demi işte o gün bu gün ama seni çoook sakin gördüm hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al...oğluşunun kardeşi geliyor gözün aydın darısı bize

kızlar dün gece itibariyle hasta olmuş bulunuyorum,yeni tur yeni şans deyip doktor randevumu aldım çarşamba gününe yenilen pehlivan güreşe doymazmış değilmi
ferhat hamile darısı bize çok beklemeyiz inş.
deniiiiiz nerelerdesin haberler nasıl?
flaaaaaaaaan nerdesin bir ses ver
ebruuuuuu klomen ne oldu işe yaradımı
birtanem,seydam,çilek nasılsınız kızlar hadi güzel haberlerle gelin

acemim canım ben iyiyim hastalıklarımızı atlattık çok şükür ailecek:) ama ben regl oldum:)) kocişimi özledim:92::92::92::92:

acemiracım benkalp ve keseyi görmeden tam hamileyim diyememeçünkü dış gebelik yaşadım ve düşük yaşamıştım yine korkuyorum ben geçen ay incir havuç kürü bide 2 kere süt buharı yapmıştım ondan oldu galiba çok heyecanlıyım darısı sizinde başınıza işalhhhh

Kızlarrrrrrrrrrr
hayatım karıştı allak bullak oldu yeni yeni kararlar alıyoruum

ilk olarak işten istifa ediyorum (bıkmıştım buradan )

babam'ın işlettiği bir sürü yerden biri olan bir kafeyi devir alacağım bana şuan aldığım maaşı
zaten getirecek...
veee eşimle (bayan giyim yeri var bu arada) çalışacağım
hem bebiş için hazırlık hem kızım için büyük mutluluk
hemde benim için özgürlük demek

bıktım bir yere bağlı kalmaktan sabah 7 de çık evden akşam 7 de gir
yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet son 2 ayım iş yerinde ki

acemim canım ben iyiyim hastalıklarımızı atlattık çok şükür ailecek:) ama ben regl oldum:)) kocişimi özledim:92::92::92::92:

sendemi regl oldun bak şarkı dinliyorum; hadi yüreğim gayret, hele sıkı dur hele sabret:26: sana ve kocana gelsin

ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun tatlım,bizi merakta bırakma....üzme sen tatlı canını tutmuştur o

hakkında hayırlı olsun tatlım,bu moralle ufaklıkta gelir belki,bazen yer değiştirmek iyi oluyor...hele de sıkılmışsan.:82::82::82:

hadi bakalım hayırlısı denizcim.. sıkıldığın bi işyerinde çalışmak gerçekten çok kötü. duvarlar üstüne üstüne gelir, her söylenen batar, kendini hep dışarı atmak istersin vs vs.. madem böyle güzel imkanların var senin için daha iyi:) Hayırlı olsun.

sendemi regl oldun bak şarkı dinliyorum; hadi yüreğim gayret, hele sıkı dur hele sabret:26: sana ve kocana gelsin
Ayy çok teşekkür ederim canım arkadaşım:))) sabrediyoruz zati, yapacak bişi yok.. hele ben daha neler için sabrediyorum sizler biliyosunuz:26:

canım sende inşallah hamilesindir.. hamile haberleri duymayalı bayağı olmuştu, şimdi hamilemiz var çok şükür:)) yakında Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

ağzından bal damlıo şekerim inşşşşalllahhhhh cümlemiz en kısa zaman da önce hayırlı haberi sonra bebişleri kucağımıza alırız inş

ferhatcım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inş bizede duaa et hamilenin duası makbuldur

aaa bak ÇELİK hatırlattı iyi oldu FERHATT artık bize daha çok dua et olurmu canım.. Allah korktuğun yere uğratmasın, içinde bizide. inşallah kalp atışınıda, keseyi de görürsün

Son düzenleme:

anaaaaaammm gelir gelmez bi hamile haberi aldıımmcanıım beniiiimm tebrik ederim inşallah kalp atışını duyarsın..Rabbim sağlıklı,sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin..amiinn...bizler içinde dua et bacıım olur muaayy çok sevindim vallaa..

kızlar nasılsınız bakalım..ben pek giremiyorum kk ya bu ara ..bizim net bağlantısı da ara ara gidip geliyo.ben de adetimi bekliyorum..klomen bende kist yaptı sanırım devamlı kasıklarımda ağrı varbugün yarın gelir adetim gelmezse hafta sonu giderim dr a sanırım hepinizi öpüyorum canlarıımm...

selam kizlar
ebrucum ugramissin iyi olduguna sevindim sendeki su kasik agrisi bakarsin bebistendir insallahhhh
acemiera canim iyi olmaya calisiyorum cevremdeki hamileleri görmedigim sürece cok sükür iyiyim ama yokya olmuyor illaki aklimin bi kösesinde sürekli ...
ferhatt canim ins dis gebelik degildir bu sefer rabbim korktuguna ugratmasin canim saglikla gelsin minik kuzucuk
denizcim yeni isin yada islerinmi desem sana ugur getirsin melegin göbegine konsun bizlerinde insallah
birtanem sen nasilsin canim??
celik canim sendede güzel haberler bekliyoruz

kimseyi unutmadim ins ben suan icin biliyiorsunuz beklemedeyim kürtajdan sonraki 2. ayim dolucak ama ben temmuzda tr ye gidince artik düsünüyorum hamilelik tabii bu korkuyu atabilirsem üzerimden...:44:rabbim herseyin hayirlisini versin önce saglik versin bizlere insallah

ebruuuuuuu hoşgelmişsin canım.ilk hamilemiz geldi şimdi sıra sende ve çelikte.güzel haberlerinizi bekliyoruz.o beklediğin adetin gelmesin sende hamile ol emi(inş)

seydam kıyamam ben sana canım yaüzme kendini,bak hepimiz aynı yolda yürüyoruz(senin düşüklerin var biliyorum) bazen koşuyoruz,ümitleniyoruz,bazen takılıp üzülüyoruz...bak ferhat benim oğlumun kardeşi olmuyacak galiba deyip çok üzülüyordu şimdi ......bebiş geliyor inş.bizimde olacak inan buna,hemde benim ikizinanıyorum ve bekliyorum....hadi ümitsizliğe yer yok,biraz üzülcez ama yola devam.......

merhaba arkadaslar, ben de 2. bebegi dusunenlerdenim. 27 aylik bir oglum var, 4 aydir da ikinciyi istiyoruz ama henuz olmadi. bir de bu yaslarda cok hareketliler, bazen tepinmeleri falan oluyor, hamilelikte bana zarar verir mi acaba? benzer durumda olanlar oldu mu?

iyi geceler arkadaslar bende ikinci bebek isteyenlerdenim benim gecen ay adetim ayin 15inde olmusdu bide üstüne 31inde oldum bende ayin 14de doktora gittim byle adet olmazdim diye cok basdönmem var bide cok SIK tuvalete cikma ihtiyaci duyuyorum aklim cok karisik simdide sanki adet olacakmsiim gibi hissediyorum yine wcye cikiyorum bi istahsizlik var bide karin agrisi sizce ne olablir ne yapmam gerek

kızlar hepiniz benim dualarımdasınız işallah tez zamanda hepiniz hamile kalırsınız birlikte yaşayalım o sevinci

hoşgeldin anissina, benim yeğenimde 27 aylık erkek çok hareketli, hiç oturmaz. demekki bu dönem bütün bebekler böyle oluyor. ama şimdi hamile kalsan doğuma kadar zaten çocuğun 3 yaşında olur. o zamana kadarda koca adam olur:)

kızlar hepiniz benim dualarımdasınız işallah tez zamanda hepiniz hamile kalırsınız birlikte yaşayalım o sevinci

Ferhattcım canım inşallah valla.. burda aylardır beraberiz, birde hepimizin hamileliğini paylaşması süper bişey olur eminim..

SEYDAMcım iyiycim canım. Allah'ıma sonsuz şükürler olsun ki kızımın uykusu düzeliyor:) emme isteği sona erdi çok şükür:)

Günaydın canlarım.. Hepinize teşekkür ediyorum.
Yeni bir hamişimiz var süperrrr iyi düşünelim iyi olsun bebişimiz sağlıkla gelsin dimi.

Evet işyerinden ayrılınca belki kafam rahatlar ve bebişimde gelir kısmet bakalım
Bu sabah daha huzurlu kalktım.
Karar vermiş olmanın rahatlığı sanırsam bu

Bakalım hayat bize neler gösterecek. Yaşayıp göreceğizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…