- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.741
merhaba kızlar ben yoktum oğlumun tedavisi için ankaradaydım yeni geldim 2 kere daha yaptım bu sefer anında çıktı yani hamileyim darısı sizinde başınıza işalhh tez zamanda kardeşleri gelir
acemim canım ben iyiyim hastalıklarımızı atlattık çok şükür ailecek:) ama ben regl oldum:)) kocişimi özledim:92::92::92::92:
acemiracım benkalp ve keseyi görmeden tam hamileyim diyememeçünkü dış gebelik yaşadım ve düşük yaşamıştım yine korkuyorum ben geçen ay incir havuç kürü bide 2 kere süt buharı yapmıştım ondan oldu galiba çok heyecanlıyım darısı sizinde başınıza işalhhhh
hakkında hayırlı olsun tatlım,bu moralle ufaklıkta gelir belki,bazen yer değiştirmek iyi oluyor...hele de sıkılmışsan.:82::82::82:Kızlarrrrrrrrrrr
hayatım karıştı allak bullak oldu yeni yeni kararlar alıyoruum
ilk olarak işten istifa ediyorum (bıkmıştım buradan )
babam'ın işlettiği bir sürü yerden biri olan bir kafeyi devir alacağım bana şuan aldığım maaşı
zaten getirecek...
veee eşimle (bayan giyim yeri var bu arada) çalışacağım
hem bebiş için hazırlık hem kızım için büyük mutluluk
hemde benim için özgürlük demek
bıktım bir yere bağlı kalmaktan sabah 7 de çık evden akşam 7 de gir
yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet son 2 ayım iş yerinde ki
hadi bakalım hayırlısı denizcim.. sıkıldığın bi işyerinde çalışmak gerçekten çok kötü. duvarlar üstüne üstüne gelir, her söylenen batar, kendini hep dışarı atmak istersin vs vs.. madem böyle güzel imkanların var senin için daha iyi:) Hayırlı olsun.Kızlarrrrrrrrrrr
hayatım karıştı allak bullak oldu yeni yeni kararlar alıyoruum
ilk olarak işten istifa ediyorum (bıkmıştım buradan )
babam'ın işlettiği bir sürü yerden biri olan bir kafeyi devir alacağım bana şuan aldığım maaşı
zaten getirecek...
veee eşimle (bayan giyim yeri var bu arada) çalışacağım
hem bebiş için hazırlık hem kızım için büyük mutluluk
hemde benim için özgürlük demek
bıktım bir yere bağlı kalmaktan sabah 7 de çık evden akşam 7 de gir
yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet son 2 ayım iş yerinde ki
Ayy çok teşekkür ederim canım arkadaşım:)))sendemi regl oldunbak şarkı dinliyorum; hadi yüreğim gayret, hele sıkı dur hele sabret:26: sana ve kocana gelsin
canım sende inşallah hamilesindir.. hamile haberleri duymayalı bayağı olmuştu, şimdi hamilemiz var çok şükür:)) yakında Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
acemiracım benkalp ve keseyi görmeden tam hamileyim diyememeçünkü dış gebelik yaşadım ve düşük yaşamıştım yine korkuyorum ben geçen ay incir havuç kürü bide 2 kere süt buharı yapmıştım ondan oldu galiba çok heyecanlıyım darısı sizinde başınıza işalhhhh
merhaba arkadaslar, ben de 2. bebegi dusunenlerdenim. 27 aylik bir oglum var, 4 aydir da ikinciyi istiyoruz ama henuz olmadi. bir de bu yaslarda cok hareketliler, bazen tepinmeleri falan oluyor, hamilelikte bana zarar verir mi acaba? benzer durumda olanlar oldu mu?
kızlar hepiniz benim dualarımdasınız işallah tez zamanda hepiniz hamile kalırsınız birlikte yaşayalım o sevinci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?