- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.761
Günaydın denizcim...evet bencede kararlı olmanın mutluluğu:))) herşeyin hayırlısı..:81:
selam kizlar
ebrucum ugramissin iyi olduguna sevindim sendeki su kasik agrisi bakarsin bebistendir insallahhhh
acemiera canim iyi olmaya calisiyorum cevremdeki hamileleri görmedigim sürece cok sükür iyiyim ama yokya olmuyor illaki aklimin bi kösesinde sürekli ...
ferhatt canim ins dis gebelik degildir bu sefer rabbim korktuguna ugratmasin canim saglikla gelsin minik kuzucuk
denizcim yeni isin yada islerinmi desem sana ugur getirsin melegin göbegine konsun bizlerinde insallah
birtanem sen nasilsin canim??
celik canim sendede güzel haberler bekliyoruz
kimseyi unutmadim ins ben suan icin biliyiorsunuz beklemedeyim kürtajdan sonraki 2. ayim dolucak ama ben temmuzda tr ye gidince artik düsünüyorum hamilelik tabii bu korkuyu atabilirsem üzerimden...:44: rabbim herseyin hayirlisini versin önce saglik versin bizlere insallah
ebruuuuuuu hoşgelmişsin canım.ilk hamilemiz geldi şimdi sıra sende ve çelikte.güzel haberlerinizi bekliyoruz.o beklediğin adetin gelmesin sende hamile ol emi(inş)
seydam kıyamam ben sana canım yaüzme kendini,bak hepimiz aynı yolda yürüyoruz(senin düşüklerin var biliyorum) bazen koşuyoruz,ümitleniyoruz,bazen takılıp üzülüyoruz...bak ferhat benim oğlumun kardeşi olmuyacak galiba deyip çok üzülüyordu şimdi ......bebiş geliyor inş.bizimde olacak inan buna,hemde benim ikiz inanıyorum ve bekliyorum....hadi ümitsizliğe yer yok,biraz üzülcez ama yola devam.......
bne yarın doktora gidiyorum işalalhh keseyi ve kalp atışını görürüm ve beni listenin başında yazarsınız
bne yarın doktora gidiyorum işalalhh keseyi ve kalp atışını görürüm ve beni listenin başında yazarsınız
bazen kendimi cok güclü hissediyorum olucak biliyorum diyorum bazende okadar karamsar oluyorumki allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah
inşallah canıım beniimmo güzel dileklerin hepimiz için olsun inşallah.. ..ama kendimden pek ümidim yok sizin güzel haberlerinizi aldıkça seviniyorum ya oda yeter bana sende üzülme canım benim..bende kafaya takmayım diyorum ama kızım sağolsun hergün kardeş diye sayıklıyo :78 dasını ayırayım diyorum kardeşim olmadan olmaz diyo daha nelerr neleeerr
canim daha iyi olmana sevindim bebek haberinide duyariz enkisa zamanda insallah:82:Günaydın canlarım.. Hepinize teşekkür ediyorum.
Yeni bir hamişimiz var süperrrriyi düşünelim iyi olsun bebişimiz sağlıkla gelsin dimi.
Evet işyerinden ayrılınca belki kafam rahatlar ve bebişimde gelir kısmet bakalım
Bu sabah daha huzurlu kalktım.
Karar vermiş olmanın rahatlığı sanırsam bu
Bakalım hayat bize neler gösterecek. Yaşayıp göreceğizzzz
masallahhoşgeldin anissina, benim yeğenimde 27 aylık erkek çok hareketli, hiç oturmaz. demekki bu dönem bütün bebekler böyle oluyor. ama şimdi hamile kalsan doğuma kadar zaten çocuğun 3 yaşında olur. o zamana kadarda koca adam olur:)
Ferhattcım canım inşallah valla.. burda aylardır beraberiz, birde hepimizin hamileliğini paylaşması süper bişey olur eminim..
SEYDAMcım iyiycim canım. Allah'ıma sonsuz şükürler olsun ki kızımın uykusu düzeliyor:) emme isteği sona erdi çok şükür:)
sende bizim duamizdasin canim hayirli bir hamilelikle melegin kollarina gelir insallah ...insallah tüm bekleyenlere versin rabbimkızlar hepiniz benim dualarımdasınız işallah tez zamanda hepiniz hamile kalırsınız birlikte yaşayalım o sevinci
hosgeldin canim ...doktor ne dedi peki canim ?? saydigin belirtiler sanki hamilelik belirtisi gibiiyi geceler arkadaslar bende ikinci bebek isteyenlerdenim benim gecen ay adetim ayin 15inde olmusdu bide üstüne 31inde oldum bende ayin 14de doktora gittim byle adet olmazdim diye cok basdönmem var bide cok SIK tuvalete cikma ihtiyaci duyuyorum aklim cok karisik simdide sanki adet olacakmsiim gibi hissediyorum yine wcye cikiyorum bi istahsizlik var bide karin agrisi sizce ne olablir ne yapmam gerek
hosgeldin canimmerhaba arkadaslar, ben de 2. bebegi dusunenlerdenim. 27 aylik bir oglum var, 4 aydir da ikinciyi istiyoruz ama henuz olmadi. bir de bu yaslarda cok hareketliler, bazen tepinmeleri falan oluyor, hamilelikte bana zarar verir mi acaba? benzer durumda olanlar oldu mu?
canimya sürekli cevremdekilere üzgün görünmemek adina girdigim güclülük pozundan gina geliyor artik , bende sizlere patliyorum iste icim yangin yeriebruuuuuuu hoşgelmişsin canım.ilk hamilemiz geldi şimdi sıra sende ve çelikte.güzel haberlerinizi bekliyoruz.o beklediğin adetin gelmesin sende hamile ol emi(inş)
seydam kıyamam ben sana canım yaüzme kendini,bak hepimiz aynı yolda yürüyoruz(senin düşüklerin var biliyorum) bazen koşuyoruz,ümitleniyoruz,bazen takılıp üzülüyoruz...bak ferhat benim oğlumun kardeşi olmuyacak galiba deyip çok üzülüyordu şimdi ......bebiş geliyor inş.bizimde olacak inan buna,hemde benim ikiz inanıyorum ve bekliyorum....hadi ümitsizliğe yer yok,biraz üzülcez ama yola devam.......
ebrucum, kızına kardeş gelecek ama zamanı var daha desen, odanı ayırırsak çabuk gelir desen olmazmı?
buda kızım ve ben:)) yılbaşı akşamı annemlerdeyiz
ama ama bu tam isirmalik bisey yerim ben onu
SEYDAM canııımm çok sağol, o senin güzelliğin hayatım:))
İnşallah seydamcım Rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda.. İltifatlar için çok mersi.ama ama bu tam isirmalik bisey yerim ben onu
rabbim banada senin tatli kizin gibi nasip eder ins ayy cok seker
sende kızında çok şekersiniz canım ee kimin kızı tabikide güzel olacak anasına bak kızını al ben alayım kızını oğluma
bitanelerim valla günüm yaklaştıkça karamsarlığa kapılıom yine olmayacak boşuna heveslenme diom moralim bozuluo ama buraya girdikçe yazdıklarınızı okudukça mutlu oluyom inş iyi haberler veririz önce ebruyla ben sonra sırayla hepimiz
çok yorgınum toplantımız vardı tek tek yazamıycam ama tek tek okudum hepinizi çok seeviyorum bnede cuma dr gidebilirim regl günüm gitmişken kan testi yaptırır işi olumlu veya olumsuz garantilemiş olurum
bu arada benimde 25 aylık oğlum var ve yaramazlıktaki ünü dalga dalga yayılo ama şimdi olsa bebiş doğduğunda 3 yaşna yaklaşacak ki bence ideal birlikte oynamalarını hayatı paylaşmalarını istiyorum
Çelik bozma moralini tatlım. senin oğlanda küçükmüş daha.. evet 3 yaş aralık iyi olur, tabi 2.bebişler gelirse. Allah hepimizin yardımcısı olsunbitanelerim valla günüm yaklaştıkça karamsarlığa kapılıom yine olmayacak boşuna heveslenme diom moralim bozuluo ama buraya girdikçe yazdıklarınızı okudukça mutlu oluyom inş iyi haberler veririz önce ebruyla ben sonra sırayla hepimiz
çok yorgınum toplantımız vardı tek tek yazamıycam ama tek tek okudum hepinizi çok seeviyorum bnede cuma dr gidebilirim regl günüm gitmişken kan testi yaptırır işi olumlu veya olumsuz garantilemiş olurum
bu arada benimde 25 aylık oğlum var ve yaramazlıktaki ünü dalga dalga yayılo ama şimdi olsa bebiş doğduğunda 3 yaşna yaklaşacak ki bence ideal birlikte oynamalarını hayatı paylaşmalarını istiyorum
Utandırıyosun beni şekerim yaaabirtanem bende istiyom o güzel kızdan..bu arada kızın kadar güzelsin canım
İnşallah vardır yumurta.. geçen ay vardı bu ay daha kalitelileri yerleşmiştir belki. bizi haberdar et doktordan gelince. öptümebrucum valla bende de var ondan bir tane sağolsun hergün kardeşim göbeğine geldimi diye soruyo
yarın doktora gidiyorum bakalım yumurta var mı:18: ben o yumurtalara daha belge alcam hıh bu kadar peşinden koşuyorum kaliteli olsalar baribakalım ne dicek:18::18:
ebrucum, kızına kardeş gelecek ama zamanı var daha desen, odanı ayırırsak çabuk gelir desen olmazmı?
buda kızım ve ben:)) yılbaşı akşamı annemlerdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?