2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Günaydın denizcim... evet bencede kararlı olmanın mutluluğu:))) herşeyin hayırlısı..:81:

kpss başvuruları başlamış yapalım bakalım adettendir... sonuç çıkacağından değil ama neyse

valla mutluyum eşim hiç sevinmedi işten ayrılacak olmama ama bane ne ya
dünya ya birdaha mı geleceğim

bne yarın doktora gidiyorum işalalhh keseyi ve kalp atışını görürüm ve beni listenin başında yazarsınız

inşallah canıım beniimm o güzel dileklerin hepimiz için olsun inşallah....ama kendimden pek ümidim yoksizin güzel haberlerinizi aldıkça seviniyorum ya oda yeter banasende üzülme canım benim..bende kafaya takmayım diyorum ama kızım sağolsun hergün kardeş diye sayıklıyo:78dasını ayırayım diyorum kardeşim olmadan olmaz diyo daha nelerr neleeerr

hoşbulduuuukkk canım beniiimm:86:evet canım ferhat a çok sevindim vallaa..ama iyice kesinleşsin listemize ekliycem ferhatıinşallah canım ama bende pek ümit yok açıkçası..neler yaptım neler artık yoruldum..:78::95:artık çıkarayım kafamdan diyorum ama kızım izin vermiyo:96::97:

inşallah darısı hepimize kızlaarr..ferhat açılışı yaptı hadi girin sıraya kim olacak bakalım sıradaki:52
:

bne yarın doktora gidiyorum işalalhh keseyi ve kalp atışını görürüm ve beni listenin başında yazarsınız

canıım beniim güzel haberlerle gelirsin inşallahsonra da seni listemize güzel dileklerimiz ve dualarımızla ekleyelim inşallah.. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah..

ebrucum, kızına kardeş gelecek ama zamanı var daha desen, odanı ayırırsak çabuk gelir desen olmazmı?

buda kızım ve ben:)) yılbaşı akşamı annemlerdeyiz

Eklentiler

• $Fotoğraf0432.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
bazen kendimi cok güclü hissediyorum olucak biliyorum diyorum bazende okadar karamsar oluyorumki allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah

güzel haberlerini bekliyoruz canim hakkinda hayirlisi olsun

canim daha iyi olmana sevindim bebek haberinide duyariz enkisa zamanda insallah:82:

masallah canim kizina seni fazla yormadi bak dedigimiz gibide oldu rabbim acilarini göstermesin insallah

kızlar hepiniz benim dualarımdasınız işallah tez zamanda hepiniz hamile kalırsınız birlikte yaşayalım o sevinci
sende bizim duamizdasin canim hayirli bir hamilelikle melegin kollarina gelir insallah ...insallah tüm bekleyenlere versin rabbim

hosgeldin canim ...doktor ne dedi peki canim ?? saydigin belirtiler sanki hamilelik belirtisi gibi insallahda öyledir hakkinda hayirlisi olsun

hosgeldin canim
benim oglum 8 yasina girecek,senin oglunun yaslarinda ben de hamilelik dönemi gecirdim fakat erken haftalarda kaybettim bebegimi ,onun icin fazla bi fikrim yok bu konuda ama rabbim verdikten sonra onuda kendine göre ayarlarsin canim birak olsun sonra bizim gibi uzun süre bekler durursun allahim gönlüne göre versin

canimya sürekli cevremdekilere üzgün görünmemek adina girdigim güclülük pozundan gina geliyor artik , bende sizlere patliyorum iste icim yangin yeri ,allahim bana verdigi acilari ve beterlerini sizlere ve bana bir daha göstermesin insallah sanirim budurum kolay kolay gecmeyecek

sende kızında çok şekersiniz canım ee kimin kızı tabikide güzel olacak anasına bak kızını al ben alayım kızını oğluma

ama ama bu tam isirmalik bisey yerim ben onu

rabbim banada senin tatli kizin gibi nasip eder ins ayy cok seker
İnşallah seydamcım Rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda.. İltifatlar için çok mersi.

sende kızında çok şekersiniz canım ee kimin kızı tabikide güzel olacak anasına bak kızını al ben alayım kızını oğluma

Aaaayy teşekkür ederim ferhattcım :81:

babası hayatta vermez söliyim:))))

bitanelerim valla günüm yaklaştıkça karamsarlığa kapılıom yine olmayacak boşuna heveslenme diom moralim bozuluo ama buraya girdikçe yazdıklarınızı okudukça mutlu oluyom inş iyi haberler veririz önce ebruyla ben sonra sırayla hepimiz

çok yorgınum toplantımız vardı tek tek yazamıycam ama tek tek okudum hepinizi çok seeviyorum bnede cuma dr gidebilirim regl günüm gitmişken kan testi yaptırır işi olumlu veya olumsuz garantilemiş olurum

bu arada benimde 25 aylık oğlum var ve yaramazlıktaki ünü dalga dalga yayılo ama şimdi olsa bebiş doğduğunda 3 yaşna yaklaşacak ki bence ideal birlikte oynamalarını hayatı paylaşmalarını istiyorum

ferhaaat yarın güzel haberlerle gel tatlım inş

birtanem bende istiyom o güzel kızdan..bu arada kızın kadar güzelsin canım

seydaaaam kıyamam ben sana en kıosa zamanda en içten gülümsemenle bakarsın herkese inş bebeğinle beraber

ebrucum valla bende de var ondan bir tane sağolsun hergün kardeşim göbeğine geldimi diye soruyo

yarın doktora gidiyorum bakalım yumurta var mı:18: ben o yumurtalara daha belge alcam hıh bu kadar peşinden koşuyorum kaliteli olsalar baribakalım ne dicek:18::18:

güzel düşünelim güzel olsun dimi hadi sırayla gelsin bebişlerimiz inş

Çelik bozma moralini tatlım. senin oğlanda küçükmüş daha.. evet 3 yaş aralık iyi olur, tabi 2.bebişler gelirse. Allah hepimizin yardımcısı olsun
birtanem bende istiyom o güzel kızdan..bu arada kızın kadar güzelsin canım
Utandırıyosun beni şekerim yaaa yaaa hepimiz aynı ilde olsak da bi buluşup koklaşsak ne iyi olurdu.. sizleri çok göresim var
İnşallah vardır yumurta.. geçen ay vardı bu ay daha kalitelileri yerleşmiştir belki. bizi haberdar et doktordan gelince. öptüm

ebrucum, kızına kardeş gelecek ama zamanı var daha desen, odanı ayırırsak çabuk gelir desen olmazmı?

buda kızım ve ben:)) yılbaşı akşamı annemlerdeyiz

semracııım çok tatlısınız ikinizde maşallaahhh..Rabbim inşallah ikinci meleğinide tez zamanda gönderir süpriz olarak ta oda girer fotoğraflarınıza cimcime çok tatlı yerim ben senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…