2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

amiin insallah hepimizin yüzü daima gülsün canim benim

hayirlisi olsun insallah canim,oglunda daha kücükmüs burda denizin kiziyla benim oglus yas olarak büyük sizinkilerden galiba ebrununkide 7miydi ,allahim acilarini göstermesin sizler bizim kadar beklemezssiniz ins

İnşallah seydamcım Rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda.. İltifatlar için çok mersi.

Aaaayy teşekkür ederim ferhattcım :81:

babası hayatta vermez söliyim:))))
amin canim insallah,kizi olana oglus ,oglusi olanada rabbim güzel bir kiz nasip etsin insallah
saglikli hayirli
benim oglusim ne yapsin teyzeleri cocugumun hevesi kursaginda kaldi hep karnim bi var bi yok tam 6 kere ,bazen agliyor herkesin kardesi var benim yok diye hayirlisi buymus elden bisey gelmiyor iste ...

yarin güzel haberler getir olurmu morale ihtiyacimiz var

selam kizlar
ben sizden aslinda bisey rica edecektim eger vaktiniz olursa benim icin 1 er yasin okurmusunuz?? 500 yasin olmasi gerekiyor eger okursaniz bana özelden yazarmisiniz simdiden tesekkür ederim hepinize

selam kizlar
ben sizden aslinda bisey rica edecektim eger vaktiniz olursa benim icin 1 er yasin okurmusunuz?? 500 yasin olmasi gerekiyor eger okursaniz bana özelden yazarmisiniz simdiden tesekkür ederim hepinize

canım özel günümdeyim şuan, yoksa isterdim okumayı. ne zamana kadar okunacak??

semracııım çok tatlısınız ikinizde maşallaahhh..Rabbim inşallah ikinci meleğinide tez zamanda gönderir süpriz olarak ta oda girer fotoğraflarınıza cimcime çok tatlı yerim ben senii

Çok sağol ebrucum çok naziksin:)) İnşallah cümlemize tattırsın Rabbim ikinci yavruyu.

günaydın kızlar.
ikinciye hamile annelerin yazılarını okuyup mutlu oluyorum birgün bend eyazarmıyım diye..kimisi istemeden hamile kalmıs

tamam canım bitsin okur haber veririm sana. Rabbim yar ve yardımcın olsun.AMİN..
İyi geceler
canim cok sagol allah razi olsun ...amin hepimizin ins

günaydin canim

günaydın kızlar.
ikinciye hamile annelerin yazılarını okuyup mutlu oluyorum birgün bend eyazarmıyım diye..kimisi istemeden hamile kalmıs
günaydin canim insallah bizlerde yazicaz birgün burdan ikinci bebeklerimizin haberlerini

GÜNAYDIN KK NIN FISTIKLARI:))

İstemeden nasıl hamile kalınır? bunu bi türlü çözmüş değilim:26:

ben ilk hamileliğimin üstüne adet gördüğüm için 3 aylıktı ilk adetten kesilmem.
Ama şimdi bu diyen kişilerin öle değil ya
bence uydurmaca ay anlamadım
ay nasıl oldu
yalan ya

Kızlar çok heycanlıyım yarın eşim ile gidio bitek ilde kadın doğumcu var ve kan testi yapıo bnede peşine takılıp gitcem hamişsem bnce yarın kanda çıkar çünkü regl tarihim cuma azda olsa belli eder kendini

ne olur dua edin özellikle hamişler

doktordan geldim hiç iç açıcı değilim yumurtam vardı bir sol iki sağ,sağdaki bir tane geçen aydan kalma biraz büyüş bu sevindirici olsada fsh 20 lerde yani fırlamış o yüzden bu ayı boş geçiyoruuuuzzzz düzenleyici kullanıyorum bu ay bir dahaki ay serophone ile devam ediyormuşuz,öyle dedi doktor:44::44: şimdi ben ne yapayım ha nerelere gideyim söyleyin bana. o fsh denen hormonu bir elime geçirsem o kadar küçük parçalara ayırcam ki bir daha yükselemiyecek

çelik canım hamile değilim ama tüm kalbimle hamile olmanı diliyorum,umutların boşa çıkmasın.(hiçbirimizinki çıkmasın) çok güzel haberlerle gel.

ferhat dönmedinmi doktordan morale ihtiyacımız var tatlım

kızlar ben teknoloji özürlü biri olarak beceremedim şu birkaçkişiden alıntı yapıp cvp yazıyorsunuz ya nerden nasıl yapıyorsunuz bi anlatın şu kardeşinize ya...valla hiçbirinize doğru düzgün cvp yazamıyorum

üzme kendini bacıım yaagetir o fsh yı bi de ben döveyim iyice korksun bendenniye uğraşıyo seninle bu kadar

birkaç kişiden alıntı yapabilmen için her yazının altında "alıntı ile cevapla" yazısının yanında bir işaret daha var her yazıda onu tıklıyosun ..yani 3 kişinin yazısının altındakini tıklarsan en son 3. kişinin yazısının altındaki "alıntı ile cevapla" yazısını tıklıyorsun cevaplıyorsun teker teker anlatabildim mi bilmiyorum..pek anlatamam böyle şeyleri

canıım beniim inşallah hamilesindir..güzel haberlerini bekliyoruzbenimde günlerim dün ve bugünde ses soluk yok..ama eminim cumaya kadar gelirgelmezse bende ile gidip orda eski dr uma özele gidecem c.tesiye..bakalım ne var ne yok..en iyi o dr benimle ilgileniyo ,birde bayan olması çok iyi oluyoama bu seneden çok umutluyum kızlar bu topikteki herkes bu sene güzel haberler verecek yakın zamanda inşallah..

hepinize hayırlı akşamlar canlarıımm..belki bir ara yine uğrarım

Çelikcim hadi hayırlısı bakalım.. galiba çoook heveslenip gitmemek gerekiyor he ne dersin... sonuç pozitif çıktığında(inşallah öyledir) süper ötesi bi sevinç yaşarsın, ama negatif olursa bu kezde çok fena bi his olur( ki bunu hiçbirimiz istemeyiz.. HAkkında hayırlısı olsun canım. Rabbim yardımcın olsun.

Tatlişim bu fsh ne demek oluyo ben fransızım bu konuda( sen moralini yüksek tut yinede.. üzme tatlı canını şekerim.

Ebru açıklamış gerçi ama bende yazayım:) Alıntı yapmak istediğin mesajda alıntı ile cevapla yazan yerin sağındaki ´´işarete tıklıyosun. en son cevap yazacağın mesajda da bu işarete ve alıntı ile cevapla ya tıklıyosun. sonra da başlıyosun cevapları yazmaya.. [/QUOTE] ile biten yerler her mesajın bittiğ yer.. gerçi anlarsın zaten.. öpüyoruuum nanaklarından:)

Ahh ne güzel konuşuyosun Ebrum ağzından bal damlıyo bal...

İnşallah senin kırmızılar gelmez.69: Allah'ım umutlarımız boşa çıkmasın ne olur.. AMİN

Son düzenleme:
bende okurum seydam ama bana anneiin adını söylemen gerek teslim etmemiçin seve seve okurum
canim cok sagol ben kendim icin okutuyorum canim giden meleklerimin yerinde saglikli bebek gelmesi icin allah razi olsun canim bu arada benmi görmedim senden bi gelisme varmi?? doktora gittinmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…