- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.801
kızlar çok şükür kesemizide gördük daha çok küçük yani adetime yakın gebe kalmışım nasıl olduysa artık beni listenin başın ayaza bilirisniz
üzme kendini bacıım yaagetir o fsh yı bi de ben döveyim iyice korksun benden niye uğraşıyo seninle bu kadar
canım arkadaşım elime geçirsem senden esirgermiyim hiçbende diyom yeter uğraşma benle ama eşim dün akşam o artık bizim hatyatımızın bir parçası sevelim onu dedi,adamı boğasım geldi
birkaç kişiden alıntı yapabilmen için her yazının altında "alıntı ile cevapla" yazısının yanında bir işaret daha var her yazıda onu tıklıyosun ..yani 3 kişinin yazısının altındakini tıklarsan en son 3. kişinin yazısının altındaki "alıntı ile cevapla" yazısını tıklıyorsun cevaplıyorsun teker tekeranlatabildim mi bilmiyorum..pek anlatamam böyle şeyleri
kızlar çok şükür kesemizide gördük daha çok küçük yani adetime yakın gebe kalmışım nasıl olduysa artık beni listenin başın ayaza bilirisniz
çelik öncekiyle bunun arasında kaç gün var? ve dr.mu dedi negatif die
allah iyiligini vermesin emiicanim hayirlisi buymus demek birdahaki aya kalsin önemli olan saglikli bir bebek allahim hepimizede verecek inş.
inş tatlım tabiiki ilk önce sağlıklı olsun bende hep ondan endişe ediyorum kalitesiz ya yumurtalar allah korusun ne diyim
]kizlar ya bana yasin okuyacak yokmu??
canım bilmiyorum okumayı,bilen arkadaşlar yardımcı olurlar eminim:44:
Tatlişim bu fsh ne demek oluyo ben fransızım bu konuda( sen moralini yüksek tut yinede.. üzme tatlı canını şekerim.
tatlışım bu fsh denen hormon yumurta rezervini vede kalitesini sana söylüyor,şuan bana diyorki yumurtan bitiyor vede kalitesiz.tedavisi yok25 in üzerine çıktımı menopoz olarak değerlendiriliyor kısacası erken menopoz ben 20 lerdeyim şimdilik,12-20 arası mekik dokuyorum.bitkisellerle düşüren var ama bende işe yaramadı şimdi hormon alıyorum maalesef bir iki yumurtam oluyo çok şükür daha bir de kaliteli olaydı süpper olacaktı işte öyle durum vahim ondan diyorum bir elime geçirsem diye
öğrenmişmiyim şimdi görcez bu yazılanları okuyabilirsek bana yardımcı olan herkesi ve kendimi tebrik etçem ve ediyorum,ettim
almazmıyız biz seni listenin başına:29tebrikler canım tekrardan kalp atışlarını da duy inş.ne güzel bir sevinçtir bizde yaşarmıyız ki:26:
canım her zaman dualrımdasınız seydam ben sana yasin okudum
canim okudugun icin cok tesekkür ederim rabbim razi olsun, hamileligini sonuna kadar sorunsuz gecirmeni nasip etsin inskızlar çok şükür kesemizide gördük daha çok küçük yani adetime yakın gebe kalmışım nasıl olduysa artık beni listenin başın ayaza bilirisniz
canim hosgeldin insallah diledigin zaman melegin seni bekletmeden gelir sagliklabende düşünüyorum kızlar ikinci bebeşimi inşallah seneye şuan bile yaparım ama maddi imlkanlardan dolayı seneye erteledik...
canim hayirlisi olsun tabii önceliklede kan degerini soramadinmi doktoruna peki neden yükselmis?gebelik ihtimali varmi hic bisey demedimi???slm kızlar öncelikle ferhatcım tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin nş
bana gelince negatif ama hala umudumu yitirmedim çünkü geçen gittiğimde 1.20 idi bhcg şimdi 3.88 olmu niye yükselsinki demi ama hem regl daha var hemde geç dölleme olmuş olabiliir siz ne düşünüyonuz dürüstçe söyleyeblrsiniz olmasada üzülmüycem çünkü
ama acil yorumlarınızı bekliyorum
canim insallah hersey diledigin gibi olur ...canim cok sagol allah razi olsun acelesi yok zaten sen istedigin zaman oku rabbim sanada melegini biran önce yollasin inssoramadım cnm ama sanırım hamiş değilim çünkü nette şöyle dyodu hamle olmayan kadınlarda 0*5 arasınfda olur
hayırlısı
seyda yasn ben okurum ama çok yavaş okuyorum okuyunca okudum diye yazarım
soramadım cnm ama sanırım hamiş değilim çünkü nette şöyle dyodu hamle olmayan kadınlarda 0*5 arasınfda olur
hayırlısı
seyda yasn ben okurum ama çok yavaş okuyorum okuyunca okudum diye yazarım
canimya ayni durumdayiz resmen,kızlar kızlar kızlar yav ben nerelere gidemçok çok çok samimi bir arkadaşım var bir çocuğu vardı ikinciyi istemiyordu geçen sene pko olduğunu öğrenmişti,geçen ay korunmayı bırakmış zor olcak diye şimdi ikizlere hamileymiş ...onun adına çok sevindim ama sağım bebek solum bebek ,ben yönümü nereye döneyim şimdi aşağı katımda 20 günlük bebek üst katımda bebek....bende istiyoruuuuuuuuum:84:bende istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?