2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlar çok şükür kesemizide gördük daha çok küçük yani adetime yakın gebe kalmışım nasıl olduysa artık beni listenin başın ayaza bilirisniz

kızlar çok şükür kesemizide gördük daha çok küçük yani adetime yakın gebe kalmışım nasıl olduysa artık beni listenin başın ayaza bilirisniz

Çok sevindim canım, Allah tamamına erdirsin inşallah. Şimdi içinde nasıl bi sevinç vardır senin.. Anlatılamaz:) Kurban olduğum Allah'ım tez zamanda bizede nasip etsin.. bizden dualarını eksik etme gülüm.

canim hayirlisi buymus demek birdahaki aya kalsin önemli olan saglikli bir bebek allahim hepimizede verecek inş.

inş tatlım tabiiki ilk önce sağlıklı olsun bende hep ondan endişe ediyorum kalitesiz ya yumurtalar allah korusun ne diyim

]kizlar ya bana yasin okuyacak yokmu??

canım bilmiyorum okumayı,bilen arkadaşlar yardımcı olurlar eminim:44:

Tatlişim bu fsh ne demek oluyo ben fransızım bu konuda( sen moralini yüksek tut yinede.. üzme tatlı canını şekerim.

tatlışım bu fsh denen hormon yumurta rezervini vede kalitesini sana söylüyor,şuan bana diyorki yumurtan bitiyor vede kalitesiz.tedavisi yok 25 in üzerine çıktımı menopoz olarak değerlendiriliyorkısacası erken menopoz ben 20 lerdeyim şimdilik,12-20 arası mekik dokuyorum.bitkisellerle düşüren var ama bende işe yaramadı şimdi hormon alıyorum maalesefbir iki yumurtam oluyo çok şükür daha bir de kaliteli olaydı süpper olacaktı işte öyle durum vahim ondan diyorum bir elime geçirsem diye

öğrenmişmiyim şimdi görcez bu yazılanları okuyabilirsek bana yardımcı olan herkesi ve kendimi tebrik etçem ve ediyorum,ettim

almazmıyız biz seni listenin başına:29tebrikler canım tekrardan kalp atışlarını da duy inş.ne güzel bir sevinçtir bizde yaşarmıyız ki:26:

ilk ya tam becerememişim yukarsını baştan aşağı okuyun derim ebrunun kutusunun içinde bile yazım var kendimi bir kere daha tebrik ediyorum teknoloji özürlüsü olarak verdiğim göz ve algı probleminden dolayı özür dileriz

ilahi acemi güldürdün beni:))) olur o kadar canım zamanla alışırsın.. :90::90::90:

Son düzenleme:
slm kızlar öncelikle ferhatcım tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin nş

bana gelince negatif ama hala umudumu yitirmedim çünkü geçen gittiğimde 1.20 idi bhcg şimdi 3.88 olmu niye yükselsinki demi ama hem regl daha var hemde geç dölleme olmuş olabiliir siz ne düşünüyonuz dürüstçe söyleyeblrsiniz olmasada üzülmüycem çünkü

ama acil yorumlarınızı bekliyorum

bende düşünüyorum kızlar ikinci bebeşimi inşallah seneye şuan bile yaparım ama maddi imlkanlardan dolayı seneye erteledik...

allah iyiligini vermesin emii bune kizzz ama ben anladim olsun canim önemli degil sende dualarinda beni eksik etme olurmu

canım her zaman dualrımdasınız seydam ben sana yasin okudum

canim okudugun icin cok tesekkür ederim rabbim razi olsun, hamileligini sonuna kadar sorunsuz gecirmeni nasip etsin ins
bende düşünüyorum kızlar ikinci bebeşimi inşallah seneye şuan bile yaparım ama maddi imlkanlardan dolayı seneye erteledik...
canim hosgeldin insallah diledigin zaman melegin seni bekletmeden gelir saglikla

canim hayirlisi olsun tabii önceliklede kan degerini soramadinmi doktoruna peki neden yükselmis?gebelik ihtimali varmi hic bisey demedimi???

Son düzenleme:
soramadım cnm ama sanırım hamiş değilim çünkü nette şöyle dyodu hamle olmayan kadınlarda 0*5 arasınfda olur

hayırlısı

seyda yasn ben okurum ama çok yavaş okuyorum okuyunca okudum diye yazarım

soramadım cnm ama sanırım hamiş değilim çünkü nette şöyle dyodu hamle olmayan kadınlarda 0*5 arasınfda olur

hayırlısı

seyda yasn ben okurum ama çok yavaş okuyorum okuyunca okudum diye yazarım
canim insallah hersey diledigin gibi olur ...canim cok sagol allah razi olsun acelesi yok zaten sen istedigin zaman oku rabbim sanada melegini biran önce yollasin ins

kızlar kızlar kızlar yav ben nerelere gidem çok çok çok samimi bir arkadaşım var bir çocuğu vardı ikinciyi istemiyordu geçen sene pko olduğunu öğrenmişti,geçen ay korunmayı bırakmış zor olcak diye şimdi ikizlere hamileymiş...onun adına çok sevindim ama sağım bebek solum bebek ,ben yönümü nereye döneyim şimdiaşağı katımda 20 günlük bebek üst katımda bebek....bende istiyoruuuuuuuuum:84:bende istiyorum

sıkma canını güzelim vardır zamanı.belkide ferhat gibi geç döllenmişte olabilir adet olmazsan tekrarlarsın

canimya ayni durumdayiz resmen, eltim hamile,en yakin iki arkadasim yeni dogum yaptilar ,kacacak bi delik olsada oraya girsekde cikmasak banada agir geliyor bazen rabbim cümlesinin evlatlarina uzun ömür versin insallah bizleri beter acilardan korusun cok sükür birer yavrumuz var rabbim sabrimizida verir insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…